מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףשירי07/08/2007
שלום,
עברתי ניתוח אף ואני שבועיים לאחר הורדת הגבס.
הנפיחות ירדה כמעט במלואה אך יש דבר שממש מטריד אותי. האף נראה קצר ביחס לפנים. האם ייתכן שהמצב עשוי להשתנות והאף יקבל צורה מוארכת יותר? האם יש סיכוי כזה או ששבועיים אחרי זה מספיק זמן ואין סיכוי שהוא יראה פחות קצר.?
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן07/08/2007זהו מצב מוכר וידוע.
צריף להתרגל למראה חדש.
אל דאגה, זה לא יקח הרבה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלים בלסתרן05/08/2007
רציתי לדעת האם עושים בארץ ניתוח להדגשת הלסת? (ע"י שתלים) ואם כן - היכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רן05/08/2007ברצוני להבהיר שכוונתי ללסת עצמה בשני צדדיה ולא לסנטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים בלסת
ד''ר יוסף טמאן06/08/2007בארץ זה בתחום כירורגית פה ולסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הגדלת חזהאנג'ליקה05/08/2007
שלום, אני בת 25 ויש לי מספר שאלות:
אני מעוניינת כבר שנה לעשות הגדלת חזה, אבל יש מספר דברים שמטרידים אותי:
האם זה משנה אם השתלים הם מסיליקון או מסאיילין? מה עדיף?
הבנתי ששתל עגול לא מומלץ כי הוא נותן מראה מלאכותי לשד. אני רוצה מראה טבעי. האם ההבדל
במחיר הוא משמעותי? האם שתל אנטומי (בצורת טיפה) אכן יתן מראה טבעי?
האם לאחר הניתוח, יכול להיות מצב בו העור שלי יימתח ואז הפטמות שלי יגדלו?
האם אחרי הניתוח אסבול מכאבים חזקים? כי משככי כאבים רגילים לא ממש משפיעים עלי...
האם אאלץ להפסיק לקחת גלולות למניעת הריון בתקופת ההחלמה, או לפני הניתוח?
בהנחה והשתל מוחדר מתחת לשריר, האם ישנו מצב שהכאבים יהיו מאד חזקים?
כשהייתי ברשת "פרופורציה" לבירור, אמרו לי שבמשך חודש לאחר הניתוח לא אוכל להרים דברים כבדים. האם מדובר באמת בחודש, או ביותר? זה מאד חשוב לי כיוון שאני עובדת בצורפות, והדבר בהחלט פוגע בשגרת העבודה שלי.
מתנצלת על המגילה...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדיים-שאלות, שאלות.
ד''ר יוסף טמאן05/08/2007אענה באופן תמציתי.
שתלי סיליקון זל עדיפים בכל מקרה על שתלי מי-מלח.
"שתל אנטומי" איננו מקנה מראה יותר "טבעי" לשדיים, על פי נסיוני. יתכן ואחרים יגידו לך דברים
שונים, אך עובדה היא שהמנתחים הפלסטיים משתילים ברוב המכריע שתלים עגולים בפרופיל זה או אחר.
הפטמות והעטרות ימתחו מילימטר או שתיים בקוטר-לא משמעותי, אך במידה וצורתן אליפטית, בניתוח מוצלח אפשר לעצבן לעגול.
לרוב יש כאבים די חזקים לאחר הניתוח אך ניתן לשלוט בהן באמצעות תרופות.
הטענה שנטילת גלולות נגד הריון בזמן ניתוח מגבירה את שכיחות התסחיפים נכונה אולי בתאוריה.
באופן מעשי בכמה אלפי ניתוחים שבצעתי בנשים צעירות נוטלות גלולות- לא נתקלתי בתופעה.
הגדלה תת שרירית לרוב יותר מכאיבה.
לגבי יעוץ "פרופורציה" אינני יודע מי יעץ לךכך שאינני יכול להתיחס.
בכל מקרה אני ממליץ לך להועץ תמיד עם רופא שאמון עליך וששמו לא נסתר מאחורי וילון של מכון זה או אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להזיז ת'לסתאירית05/08/2007
נולדתי עם לסת תחתונה מלפנים ז"א כשהייתי סוגרת את השיניים השורה התחתונה הייתה נמצאת לפני השורה העליונה. כשהייתי ילדה טופלתי במרפאת שיניים וסידרו לי את הבעיה אך זה נראה תקין רק כשאני חושפת את שיני, כשאני סוגרת את הפה הלסת התחתונה עדיין בולטת וזה נורא מפריע לי. הייתי מעוניינת לקבל פרטים על ניתוח שיכול להזיז לי את הלסת קצת אחורה, סיכונים, מחירים ומידע נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגנטיה
ד''ר יוסף טמאן05/08/2007זה המושג הרפואי לבעיה.
הניתוחים לצורך תיקון המצב מבוצעים על ידי רופאי פה ולסת.
תנסי לפנות לפרופ קלדרון מבילינסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לגבי הגדלת חזהעינב04/08/2007
היי. אני בחורה בת 25 שמעוניינת לעבור ניתוח הגדלת חזה.
האמת היא שאני מאוד אוהבת את החזה שלי, אבל הייתי שמחה אם הוא היה "קצת" יותר גדול :)
ולכן אני מתלבטת אם כדאי לי לעשות או לא.
1. רציתי לדעת האם זה נכון שיש להחליף שתלים כל (בערך) 10 שנים ??? זה נכון גם לגבי השתלים של היום ?
2. כמה זמן החלמה ? (אני חיה בארה"ב ומגיעה בקרוב לארץ לחודש ורציתי לבדוק את האופציה לעבור את הניתוח בזמן הזה...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לגבי הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן05/08/2007עם השתלים של הדור החדש תוכלי לחיות כ20 שנה ולאחר מכן תחליפי לאחרים.
לגבי ההחלמה, ניתן לרוב לחזור לעבודה רגילה תוך שבוע, אבל זכרי כמו בכל ניתוח, יש להיות במעקב הרופא המנתח במשך מספר שבועות ולהיות מטופלת על ידו במידה ומתעוררת בעיה זו אחרת.
אין זה אומר שאת מרותקת למדינת ישראל אך הקשר חייב להשמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
עינב05/08/2007תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sahor mitacat laenimaviva03/08/2007
ani balat or baher ve yesh le shorim mitacat la enim ma efsar lasot toda
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK03/08/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=64 id=link]רפואת עור אסתטית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולרינה02/08/2007
אני בת 52 . בעלת סנטר כפול ומעוניינת להיפטר ממנו.
אני רוצה לקבל אינפורמציה על הניתוח. טווח מחירים ורשימת מנתחים מומלצים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "סנטר כפול"
ד''ר יוסף טמאן02/08/2007לרוב תיקון פלסטי מתבצע על ידי שאיבת שומן או שאיבת שומן ומתיחת צוואר.
סוג הניתוח ועלויות נקבעים בהסכמה איתך על ידי מנתח פלסטי אליו תפני חיעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלת חזהדיאנה01/08/2007
ד"ר שלום רב!
אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה, אבל אני ממש מבולבלת ואבודת עצות, אשמח אם תענה לי על השאלות שלי ;)
1. מהו המגע של השתל? האם יש סוג מסויים שבו המגע של השדיים הינו הכי קרוב למגע טבעי?
2. מהי השיטה הבטוחה ביותר? מתחת/ מעל לשריר? חתך בקפל השד/ מסביב לעטרה? ברצוני לציין שאני עדיין לא נשואה אך בכוונתי להניק בבוא העת.
3. האם השתל האנטומי בטוח לשימוש? או שהוא בעייתי ויכול להסתובב?
4. איך אני יכולה להיות בטוחה שאני נמצאת בידיים טובות?
תודה מראש! דיאנה- בת 24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות מרובות של דיאנה
ד''ר יוסף טמאן01/08/2007קשה לענות על כל השאלות ששאלת זאת מבלי לבדוק אותך.
לכן מיותר לעסוק בענין כל כך היפוטטי.
אני ממליץ שתבדקי על ידי 2-3 מנתחים פלסטיים ואז רוב הדברים יתבהרו.
מה שישאר סתום, ספציפי לגביך, אשמח אז לענות עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לא מוסברים ממתיחת בטן..יוסי01/08/2007
שלום לך פרופסור...
לפני שנה עברתי מתיחת בטן אחרי שירדתי במשקל..
ומאז יש לי כאבים לא מוסברים מתחת לטבור...
במשולש קטן שם..
קודם כל יש חוסר תחושה..
וקיים שם כאבים כאלו של לחץ כאילו יש לי שם בלוק כבד שנותן לי חוסר נוחות..
כשיש לי נגיד להתפנות זה מתבטא בכאבים במשולש הזה מתחת לטבור..
או שאני אוכל קצת יותר..
או שאני מתאמן במשקולות במכון כושר על הבטן זה כואב לי...
מה עושים?מזה לדעתך?
המנתח שלי אומר שזה יעבור..מה יעבור??
מזה??
מה עושים לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לא מוסברים ממתיחת בטן..
ד''ר יוסף טמאן01/08/2007איזור של חוסר תחושה כפי שאתה מתאר, אפשר.
לרוב התחושה חוזרת כעבור שנה שנתיים.
הכאב פחות מוסבר למרות שהצטלקות פנימית מוגברת כתוצאה מהניתוח יכולה לגרום לכך.
מה שאני ממליץ זה לבצע אולטראסאונד של הבטן התחתונה.
במקרים מסויימים הצטברות ציסטית של נוזל- היא הסיבה לכאב.
אז יש צורך לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדגשת לסתh31/07/2007
שלום, רציתי לשאול האם ניתוח הדגשת לסת הוא ניתוח מסובך מבחינה כירורגית ובמה הוא כרוך (האם זהו סוג של השתלה או שאיבה וכד') והאם הניתוח נחשב ליקר במיוחד (יותר נניח מהגדלת חזה?..) אני בחורה רזה (1.70 משקל 56) ואין פגם יוצא מן הכלל בלסת אבל הייתי רוצה שהיא תהיה יותר מודגשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגשת לסת
ד''ר יוסף טמאן31/07/2007לסת תחתונה נסוגה או כפי שקוראים לכך WEAK CHIN , ניתנת לתיקון לרוב עם שתל סיליקון
קשים מותאם על פי מצב הלסת.
למרות שניתן להשתמש בחומרי מילוי אחרים דוגמת, שומן עצמי, ביואלקמיד , מרסילן ועוד לדעתי
הדררך הראשונה עדיפה, פשוטה יחסית וכרוכה באפשרויות יחסית קטנות לסיבוכים.
הניתוח ניתן לביצוע מתוך חלל הפה וגם דרך חתך קטן בעור בתחתית הסנטר.
לגבי עלויות, אני משתדל לא להכנס לזה היות ואין "מחירון" לניתוחים פלסטיים.
אך באם שאלת כבר, העלות יותר נמוכה מניתוח הגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע סיליקון עדיף על ביו-אלקמיד
נטע01/08/2007שהרי הראשון הוא ניתוח של ממש והשני ניתן לבצע בהזרקה בלבד? וגם לכאורה לפחות ניתן להוציא את הביואלקמיד במקרה של אי שביעות רצון- אז מדוע עדיף שתל סיליקון בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע סיליקון עדיף על ביו-אלקמיד
ד''ר יוסף טמאן01/08/2007הכל על פי נסיון.
שכיחות הזהום עם ביואלקמיד בפנים גבוהה יותר
סיכוי לאסימטריה גבוה יותר
טקסטורה מוזרה, היית רוצה סנטר עם מים כמו ציסטה?
הטענה שניתן "לשאוב" לא מדוייקת
יש עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,הילה31/07/2007
אני בת 16,מגיל 11 כששמעתי שאפשרי לתקן כול מה שרוצים (לא בהכרח ) אך אפשרי לשפרודרך ניתוח פלסטי חלמתי על ניתוח אף אמרתי,כשהגיע לגיל שאפשר העשה זאת,
וכך עברו להם השנים
כמובן לא הפסקתי לחשוב על זה אפי מאוד מוזר חלק רואים אותי כסולד אך שמן,אף מוזר ביותר,כן מתאים לי לפנים אבל שמן מידי,
הייתי רוצה לשאול שאלות שמציקות לי מתי אפשר להתחיל גיל? ולמי לפנות?האם הניתוח קשה מידי והסכונים..האם עדיף לוותר?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן31/07/2007הניתוח ניתן לביצוע גם בגיל 16 שנה.
כמובן בהיותך עדיין קטינה בהסכמת ההורים שאמורים גם לדעת את כל הסיכונים והסיכויים
שקשורים לניתוח זה.
את כל ההסבר תקבלי במהלך פגישת יעוץ עם מנתח פלסטי או רופא אאג אשר אמור להיות כמובן
אמון על ביצוע ניתוח קוסמטי של האף.
זיכרי, יש לפנות רק למומחים מורשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ופיברומיאלגיהטלי31/07/2007
האם מותר לאישה חולת פיברומיאלגיה מותר לעשות ניתוח להגדלת חזה או כל ניתוח פלסטי אחר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ופיברומיאלגיה
ד''ר יוסף טמאן31/07/2007פיברומיאלגיה היא מחלה די מסתורית בעיני הרופאים, נכון להיום ויתכן ויש לה מרכיב
אוטואימוני, דהינו הגוף מייצר מעין נוגדנים נגד עצמו.
לכן, למרות שהספרות המקצועית איננה מצביעה על כך שהכנסת גוף זר לגוף, גוגמת סיליקון יכולה
לתרום להתפרצות מחלה אוטואימונית, עדיין יש כאלו שסוברים אחרת.
לכן הייתי נזהר ולא מבצע בך ניתוח הגדלת חזה עם שתלי סיליקון.
לגבי ניתוחים אחרים אשר אינם כרוכים בהכנסת גוף זר לגוף, לא צריכה להיות בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן ביריכייםחסוי30/07/2007
מאז ומתמיד מבנה הגוף שלי היה יריכיים מלאות יותר אני נמוכה ורזה באופן כללי אבל עם יריכיים מלאות בשנתיים האחרונות שמתי לב גם לצלוליט שהתחיל להתפתח אצלי ביריכיים ובישבן מה ניתן לעשות והאם שאיבת שומן תועיל?
האם דיאטה וספורט יעלימו את הצלוליט או שזה פגם שאי אפשר לתקן כמו שאנשים טוענים
אני רוצה לציין שעליתי במשקל בשנים האחרונות אבל גם בתקופה שהייתי מאוד רזה היו לי יריכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בירכיים וצלוליטס
ד''ר יוסף טמאן30/07/2007פרסמתי כתבה מקיפה בנושא זה בפורטל לפני מספר שבועות.
תמצאי אותה בקלות בכתבות בנושא של כירורגיה הפלסטית.
בעית הצלוליטיס אין לה פתרון כירורגי ושאיבת שומן יכולה רק להחמיר אותה.
טיפולים למניהם על ידי מכונות שונות, משחות שרקחו ולחשים למניהם-אינם אפקטיביים.
ירידה מבוקרת במשקל תוך כדי פעילות גופנית לרוב משפרת את מצב הצלוליטיס אך איננה מעלימה
אותו לגמרי.
צר לי שאינני איש בשורות בענין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור מציקים-באישור הקופה....יניר29/07/2007
שלום שמי יניר...
אני בן 23 ועשיתי דיאטה ענקית שהורדתי קרוב ל-50 קילו...
נשארו לי עודפי עור
עברתי לפני שנתיים ניתוח בודי ליפט באופן פרטי..הניתוח יצא פשוט טוב מאוד....
ואפילו הצלקות יפות השתטחו וביצעתי עליהם קעקוע אומנותי ככה שהכל מבחינתי מושלם...
מעבר לזה נשאר לי עודפי עור ביריכיים הפנימיות..שזה בניגוד לאופן האסתטי של זה שנראה לא טוב..זה מלווה בבעיה תפקודית שאפילו כל יום אני ממש בוכה מזה...
מגרד לי כל הזמן ברגלים הפנימיות..
שפשפות..
עושה לי ריח רע מאוד מזיעה משם..
למרות שאני מתקלח בגלל זה 3 פעמים ביום.
אני לא יכול עזבתי שתי עבודות בגלל זה...
אני לא יכול יותר...
ואין לי כסף לניתוח..
מה עלי לעשות??
אני יכול לפנות לקופה שתאשר לי את הניתוח?
יש לי תור לרופא עוד בעוד שבוע האם הוא יפנה אותי לפלסטיקאי מהקופה?
שאני מבין שזה אתה ....
האם אתה תאשר ניתוח כזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודפי עור מציקים-באישור הקופה.ניר
ד''ר יוסף טמאן29/07/2007הקופות אינן מאשרות ניתוחים קוסמטיים לביצוע על חשבונן, כי אלו לא בסל הבריאות הממלכתי.
לא בכדי עשית גם את הניתוח הראשון באופן פרטי אני מניח בידיעה שלא יאושר על ידי הקופות.
בניתוחים פוסט-בריאטריים צריכים להתקיים הפרעות בדרגת חומרה קשה ביותר אשר נמדדת
על ידי הרופא הבודק על מנת לאשר ניתוח בחריגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הבעיה יותר מאסתטית כבר....
יניר29/07/2007הבעיה כבר נהפכה לתיפקודית....
מה עוד צריך לקרות כדי שהמנתח הפלסטי מטעם הקופה יאשר??
יש לי שפשפות גירודים אדמומיות...
קושי בהליכה
זיעה נוראית וריח רע שמצריך ממני להתקלח..וכמובן שבין כל זה יש את העניין הקוסמטי כמובן.....
אז מה לא יאשרו לי??
ומי צריך לאשר??
המנתח הפלסטי??
חוץ מזה...
לגבי הבודי ליפט שביצעתי..לא היה לי בעיה תפקודית זה היה בעיה יותר אסתטית..
לעומת העודף עור ביריכיים שמלווה גם בבעיה תפקודית יום יומית..ואני בן 23 כולה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רפוירולי29/07/2007
אני בת 52. צווארי רפוי ורציתי לדעת אם ניתן לבצע מתיחת הצוואר ללא ניתוח . במה הטיפול כרוך (ימי אשפוז, כאבים, תופעות לוואי).
תובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ללא ניתוח
ד''ר יוסף טמאן29/07/2007כאשר מדובר בעודפי עור גדולים בצוואר אין פתרון מלבד ניתוח.
בעודפי עור קלים יותר, טיפול עם FRAXEL LASER , אשר מחמם את החלק הפניצי של העור וגורם לכווץ, יכול להיות מאד מועיל ולמנוע ניתוח.
אבל, אין עדיין ליזר כזה לשימוש בארצנו. כנראה יהיה בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי FRAXEL
נטע10/08/2007מעניין שעדיין לא מטפלים בארץ ב- FRAXEL, הן לקילוף העורעם בעיות פיגמנטציה ובהרות, טיפול באקנה, בקמטים. עשיתי כבר פעמיים את זה בחו"ל, תוצאות חיוביות. תפס תאוצה ורבות עושות זאת. מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)