מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהגלי25/10/2007
מה הסבירות לדחיית השתל? וכן מה הסבירות לאיבוד התחושה בפיטמה לאחר הניתוח??????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנני
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007כפי שעניתי בעבר, מושג שהשתל "נדחה" איננו קיים.
היות והסיליקון הוא חומר אינרטי (אדיש) להבדיל השתלה מהחי, מתורם, בו מופיע מנגנון של דחיה
לדוגמא עור,לב כליות ועוד.
מה שכן יכולים להופיע סיבוכים כגון התקשות הקופסית, זהום, פריצה דרך העור ועוד אשר
מחייבים סילוק של השתל.
הסיכוי לאיבוד תחושה קבוע בפטמה מזערי בידיים של מנתח מנוסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןאנה24/10/2007
שלום, אני נערה בת 17 די מלאה ולא גבוהה, משקלי הוא 72 ק"ג וגובה 1.55 . הייתי רוצה לעשות נתוח שאיבת שומן בבטן בירכיים ובישבן. אני רוצה שמשקלי הסופי אחרי הניתוח יהיה בסביבות 55-50 ק"ג. אני רוצה לדעת אם ניתן לעשות בגיל שלי את הניתוח? האם כדאי לי לעבור אותו? על אילו מרפאות / רופאים ממליצים? מהם תופעות לוואי של הניתוח? מאילו מקורות אני יכולה לקבל מידה נוסף על הניתוח? עם אילו מומחים אפשר להתייאץ ולהיבדק לפני הניתוח? מה הוא מחירו הממוצא של ניתוח שאיבת שומן? אם כדי להגיע לתוצאה שאני רוצה צריך מספר ניתוחם אז כמה ניתוחים בערך עצתרך לעבור? ובאיזו תדירות אפשר לעבור את אותו הניתוח? אחרי כמה זמן אני אתחיל לראות את תוצעת הניתוח/ים? כמה זמן לוקח לגוף להתאושש אחרי הניתוח?
תודה על עזרתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה בת 17
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007צר לי, אך התשובה תהיה קצרה מאד וברורה.
ניתוח שאיבת שומן איננו מיועד להשלת קילוגרמים בגוף שמן.
אני מפנה אותך לאתר שלי בו תוכלי לקרוא בצורה מאד מפורטת על הנושא אשר מעסיק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת חלב במשאבה מכנית עם הגדלת חזשיר24/10/2007
האם יש סיכון לשאוב חלב בצורה אינטנסיבית ממשאבה (כזו שמשכירים ביד שרה) חשמלית
,חשש מכל סוג שהוא ,בריאותי כמובן ? והאם יש פגיעה אסטיטת לשד שעבר הגדלה אחרי שאיבות
(עברתי הגדלה לפני 7 שנים)(
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת חלב במשאבה מכנית עם הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007שימוש במשאבה או הנקה רגילה לטווח ארוך תמיד ישאירו חותם מסויים על צורת השד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת/מתיחת פנים+ צוואראורי24/10/2007
יש לי בעיה קשה שגורמת לי תסכול עמוק.. בעבר הייתי ילד שמן, רזיתי הרבה אבל לא למצב של רזון רציני ז"א יש לי עדיין קצת בשר.
לא יודע אם זה קשור אבל הצוואר שלי הוא מעט עבה ואני מרגיש שהפנים שלי רחבות וגדולות מדי.. ואני שונא את זה אני כל יום עומד מול המראה ומותח את הפנים שלי כדי לראות איך הייתי רוצה להיראות (וזה לא שינוי כזה רציני אני מותח מעט את הפנים שלי ואת הצוואר כשאני מול המראה)..חשבתי שאולי זה קשור לזה שאני לא ישן מספיק טוב (אני בדרך כלל מרגיש עייף אבל זה לא כ"כ מפריע לי) או שעדיין אני לא רזה ממש. אני מנסה לרדת עוד קצת במשקל אבל בינתיים זה לא כל כך הולך ונורא קשה לי. אני בטוח שאם ארד במשקל גם ירד לי עודף השומן בפנים ובצוואר אבל אני לא יודע כמה זה ישפר . אני רואה שבדרך כלל שאנשים מרזים אז גם הפנים שלהם קטנות יותר כי הם מרזים גם בפנים אבל אם זו הבעיה אז אני צריך לרדת המון במשקל ואני לא מצליח.. מה שאני כן יודע לגבי שינה זה שזה משפיע על העיניים שלי (בעקרון תמיד אומרים לי שיש לי עיניים גדולות ותמיד אמרו לי ולאחרונה הן נראות קטנות ואני יודע שכשאני ישן טוב אז הן בגודל הרגיל שלהן ולא "עייפות" כאלה ..)
בכל מקרה, האם קיים ניתוח מסויים למתיחה או הצרה של הפנים והצוואר? (אולי אפילו סוג של שאיבה של שומן או עור מיותר מהפנים.. מה שכולם קוראים לזה "סנטר כפול" אז יש לי כמו זה רק בכל הפנים שלי.. הן שמנות יחסית)
אני ממש זקוק לעזרה העניין גורם לי תסכול רב וזה רק מתגבר. אני לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד מהמשפחה שלי כדי שלא יחשבו שאני אידיוט, והחברים לא יודעים על זה ממש בקיצור זו בעיה שאני שומר לעצמי כבר הרבה זמן. הייתי מצרף תמונה אבל אתם לא תבינו כי מצלמות לא משקפות בדיוק את מה שרואים במציאות ובמראה.. תודה על כל עזרה שתבוא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להזכיר משהו
אורי24/10/2007הפנים שלי גם די יבשות אחרי שאני מתגלח כי אני לוקה במחלת עור שגורמת בין היתר ליובש בפנים. העור של הפנים שלי הוא גם דיי גמיש ולא מוצק מאד (תמיד "מושכים" לי בלחיים כמו שעושות הסבתות =] )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007קודם כל תתחיל מרגע זה לאהוב את עצמך מעט יותר.
זה יהיה כבר צעד טוב קדימה.
לא הזכרת בכתוב בן כמה אתה.
אפשר להועץ גם עם מנתח פלסטי אך בפורום רק על פי מה שכבת לי באריכות רבה,
לא אוכל לחוות דעה או ליעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 18..
אורי25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור טמאן :]
אורי25/10/2007מה לגבי הרזיה? זה יכול לעזור לא? הרי בעקרון כשמרזים מרזים מכל חלק בגוף אז מן הסתם גם באזור הפנים?
הלסת שלי היא דיי קטנה זה לא שיש לי מבנה גולגולת גדול או לסת גדולה (כמו שאמרתי אם אני מותח את העור כלפי מטה או אחורה אז מתקבלת צורת הפנים שהייתי רוצה). זה פשוט הרבה עור / שומן בפנים. גם למשל כשאני מתגלח בדרך כלל זה כביכול גורם לפנים שלי להיראות יותר קטנות, אבל עדיין זה מעצבן אותי שיש לי הרבה עור על הפנים וצוואר עבה וזה כאילו גורם לפנים שלי להיראות גדולות.
ואממ .. מתוך סקרנות רציתי לדעת משהו... מה ההשפעה של חוסר שינה (השינה שלי לא סדירה כבר תקופה ארוכה) על העור ועור הפנים? האם יש לזה השפעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי -שוב
ד''ר יוסף טמאן28/10/2007מגוון השאלות שאתה מעלה הוא רחב ביותר.
לכן ללא בדיקה לא תוכל לקבל מענה מלא לשאלתך.
תבדק אצל מנתח פלסטי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת ניתוחיתמוניק24/10/2007
שלום רב,
לפני כשלושה וחצי חודשים עברתי ניתוח בשד שהשאיר צלקת ניתוחית שמסבה לי כאבים עזים. במקום ניתן להרגיש גוש. האם ניתן לטפל בכאב ואיך?
בתודה מראש,
מוניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת ניתוחית של מוניק
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007
על פי התאור שלך מדובר בצלקת מסוג קלואיד.
זה סוג צלקת בעיתי אשר הטיפול בה לעיתים קשה.
יש להמנע מחיתוך חוזר של צלקת על מנת לא לגרום להחמרה נוספת.
טיפול מקומי באמצעות הזרקת סטרואידים לרוב משפר את המצב משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית שתלדנה23/10/2007
מזה דחיית שתל בהגדלת חזה, האם אחרי ניתוח שתל אחד לא מתקבל בגוף (בצורה) כמו השני זה דחיית שתל? וכמה זמן אחרי ניתוח אפשר לעשות תיקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית שתל?!
ד''ר יוסף טמאן23/10/2007המושג של דחיית שתל לא קיים.
מה שיכול לקרות זה סיבוכים מההגדלה דוגמא- יצירת קופסית מכווצת מעובה מסביב לסיליקון אשר
מעוותת את השד, פריצה של שתל דרך הער, זהום ועוד.
בדרך כלל ניתן לנתח שוב מספר חודדים לאחר מכן על מנת לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבת שומןמאור21/10/2007
שלום
אני נער בן 16 ואני שמן ויש לי בעיה ברגל כבר שלוש שנים שזה קרע בגיד שלא ניסגר ואי אפשאר לנתח כי אז לוקחים סיכון על שריר אכילס ואני לא יכול לעשות ספורט ומאז שלפניי שנה לקחתי אינסטוראידים אני משמין ואני לא יכול לעשות ספורט...
והשאלה האם המרפאות יסכימו לעשות לי שאיבת שומן ביגלל סיבות ריפאיות??????
והאם כדיי לי לעשות שאיבת שומן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן22/10/2007לצערי התשובה היא קצרה וחותכת.
שאיבת שומן איננה מיועדת לבעלי השמנת יתר אלא דוקא לאנשים יחסית רזים להם בליטות שומן
בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנירוצה לדעתילנה19/10/2007
האם זה מסוכן לעשות ניתוח פלסטי בשדיים?
האם זה יפריעה לי ללדת או משהו או שיהיה סיכון כלשהו?
וסיליקון לחזה מזה? זה כמו גומי מיבחוץ מבריק כזה כשנוגעים בזה מרגישים גומי?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנירוצה לדעת
ד''ר יוסף טמאן20/10/2007לכל ניתוח קיימים סיכונים וסיכונים אום יבהיר לך הרופא שלך.
הגדלת שדיים אין לה קשר עם פוטנציאל הריון ולידה.
מה זה שתל סיליקון- כנסי לאתר שלי יש שם לא מעט מאמרים בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי לחייםיסמין18/10/2007
שלום רב,
אני בת 21 ויש לי פנים מאוד קטנות ורזות..
רציתי לדעת כיצד מתבצע מילוי הפנים על ידי שומן עצמי?
האם המילוי מוחדר באופן נקודתי (למשל רק בעצמות לחיים) או האם הוא יכול למלא ממש את כל הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי עם שומן עצמי
ד''ר יוסף טמאן18/10/2007ניתן לעשות בכל מקום בו יש חסר שומן מסיבה זו אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל -בנוגע למילוי עם שומן
ד''ר יוסף טמאן28/10/2007צר לי לשמוע כי הנסיון האישי שלך במילוי עם שומ עצמי הוא רע.
אך יש מספר כללים אשר מבטיחים תוצאות טובות ואלו קרוב לודאי לא יושמו במלואן אצלך.
א. המטופל חייב לדעת שהשומן נספג בכמחצית ולכן יש צורך במספר טיפולים
ב. אסימטריה לא צריכה להיות במידה ונסיון המשתיל הוא טוב בענין זה.
לסיכום ,השתלת שומן עצמי לצורך מילוי פגמים או הצערת הפנים היא פעולה כירורגית יעילה
ולרוב "מספקת את הסחורה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ שומן עצמי
רויטל27/10/2007הוזרק לי שומן עצמי ואני מאוד לא ממליצה חבל על הכסף והתוצאה ממש לא כדאית,זה נספג ממש מהר ולא סימטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפייםדנה17/10/2007
מתי כבר ניתן לישון על הבטן לאחר ניתוח עפעפיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת- עייני שוב בתשובה הקודמת
ד''ר יוסף טמאן18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וניתוח הגדלת שדעופרי16/10/2007
שלום רב ד"ר טמאן. אני מעוניינת לדעת על הסכנה (אם בכלל) שקיימת ליכולת להניק באם אעבור ניתוח הגדלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וניתוח הגדלת שד
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007במידה והחתך בשד מתבצע בקפל התחתון של השד והטכניקה נכונה סיכויי הנקה עתידיים
מלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפייםדנה16/10/2007
האם יש הוראות מיוחדות לשינה לאחר ניתוח עפעפיים ? האם מותר לישון על הבטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העפעפים של רינת
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007בימים הראשוניים להמנע משכיבה על הבטן. מאד רצוי רק על הגב
לשטוף את העיניים במי ברז X 10 ביום
לסלק תפרים תוך 3- 4 ימים לא יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה לא סימטרידנה16/10/2007
עשיתי ניתוח חוזר להגדלת חזה (אחרי 12 שנה) גודל 410 פרופיל גבוהה לפני היה לי 300 הבעיה אני שבועיים אחרי הגדלה צד אחד יפה ואינו בולט בפרופיל וצד אחד בולט ממש מרגישים את השתל הרופא אמר שאי אפשר לראות תוצאה סופית רק עוד חודשיים שיכול להיות והצטברו נוזלים בצד אחד אבל לא הבטיח שירד בטוח, רציתי לדעת יש מצב שזה ישאר ככה , תוך כמה זמן אפשר לעשות תיקון והאם עושים רק לצד אחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת היקרה
אלמונית 2017/10/2007שאלתי אלייך..האם 410 CC זה ענק כמו שזה נשמע? האם את ממליצה על גודל כזה??
והאם היית מרוצה מרוצה מהניתוח הראשון (שהיה לך 300 CC)??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
דנה17/10/2007ממש לא ענק אם יכולתי לעשות יותר היתי עושה ,הייתי ממש שטוחה 300
לא הרגישו שעשיתי ניתוח גם עכשיו 410 לא גדול אבל פשוט לא היה לי מקום לשים יותר אני 167 שוקלת 50 די רזה וזה לא נראה גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת היקרה
אלמונית 2017/10/2007תודה תהני מהם עד כמה שאפשר...
כמעט בטוחה שזה נראה טוב עלייך...
כמה שילמת על ניתוח חוזר?? למרות הזמן שעבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית תודה
דנה17/10/2007שלמתי 12,000 יחסית זול ואין קשר לניתוח חוזר זה אותו מחיר רק הכאב בהחלמה פחות שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה לא סימטרי של ליאת
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007אמנם יתכן מאד כי צד אחד נפוח יותר עקב דם או קרישי דם (לא נוזל סרוטי זה מוקדם מדי).
בדרך כלל באם הנפיחות איננה רבה מאד, סביר כי זה יספג אך במקרים מסויימים נדרש גם ניקוז.
אך ישנן גם סיבות אחרות.
כגון התרופפות יתר של ריקמה בצד אחד לאחר הגדלה קודמת
קופסית מעוותת
יצירת כיס במנח שגוי- גבוה יותר
ועוד
יש להמתין בינתיים ובעוד 3 חודשים את והרופא שלך יוכלו לשפוט סופית את התוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה לשחייניותאתי15/10/2007
שלום אני אהיה בת 18 בקרוב, בגובה 160 ושוקלת 46 ק"ג.. אני מעוניינת בהגדלת חזה אבל אני שוחה בנבחרת ישראל. הייתי רוצה לדעת מהי תקופת ההחלמה מהניתוח-כמה זמן אחרי הניתוח אני יכולה לחזור לסדרת האימונים? והאם העובדה שאני שחיינית משנה את מיקומו של השתל, את סוג השתל או את תוצאות הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי השחיינית
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007על פי הנסיון שלי במקרה של ספורטאים/ת הגדלה מחוייבת רק מעל השריר.
באם יש קשיים טכניים מסוימים- גם לזה פתרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים לאחר הזרקת ביואלקמידדליה15/10/2007
ברצוני לבצע מתיחה קלה.האם אתה מכיר רופא שאפשר ליסמוך עליו שידע להרים את הרקמות והשרירים למקומםהמתאים< למרות שהוזרק ביו אלקמיד לעצמות הלחיים >מבלי להסיר את רוב הביואלקמיד שכבר הוזרק כי נאמר לי שכשמסירים את ביואלקמיד נוצרים בורות במקום ששם היה . מתיחה לו תעזור כי אחרי זמן מה העור יחזור למקמו כדרך הטבע .האם עשית בעבר ניתוח שכזה האם אן חשש מזיהום אם אתה רק מותח ולאמוציא את מה שהוזרק..?
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים לאחר הזרקת ביואלקמיד
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007כל מנתח פלסטי הבקי בניתוחי פנים אמור לדעת להתמודד עם ענין זה.
השארת החומר , סילוק החומר, שינוי בחומר מילוי,בהתאם המצב
לא צריכים להווצר שום "בורות" בידיים מיומנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)