מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היצרות בתעלה l4-l5ליביה01/07/2007
שלום רב
אני סובלת מזה שנים מכאבי גב . לאחרונה המצב בילתי נסבל יש לי כאבים מאד חזקים ברגל . אבל את כל הטיפולים האפשריים : פיזיוטרפיה, תרופות אנטידלקתיות , הזרקת סטרוידים כולל תחת סיטי. הידרוטרפיה וגם 8 טיפולים אצל כירופרקט. הומלץ לי לעבור ניתוח .
אני מאד פוחדת אשמח לקבל אופציות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד"ר שחר קנין03/07/2007נראה שאם כל כך הרבה עברת וניסית ועדיין הכאבים בלתי נסבלים אז אין ברירה וצריך ייעוץ כירורגי לפני ניתוח גב עם קיבוע.
בהצלחה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן ויסקו אלסטיליטל28/06/2007
אני מתלבטת בקניית מזרון ויסקו אלסטי ובעיקרון בדקתי
מזרון עם הטכנולוגיה הזאת והוא אכן מאד נוח.
השאלה שלי האם באמת מזרן זה שווה את ההשקעה
הכספית הגבוהה או כדאי פשוט לקנות מזרן קפיצים רגיל?
כלומר אם מסתכלים על הנושא בהיבט של עלות-תועלת
האם מומלץ לקנות מזרן מסוג כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן
ד"ר שחר קנין03/07/2007מזרן קפיצים עם תמיכה אורטופדית כדוגמת קינג קויל מומלץ יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט L5-S1לירן28/06/2007
שלום,
רציתי לברר האם ידועה שיטה בדוקה ומדעית אשר מטפלת בבעית הבלט
לטווח רחוק כגון: צמצום גודל הדיסק/נפח הג'ל/החזרתו למקום באם ניתן או כל טכניקה אחרת.
בנוסף, האם טווינא היא שיטה שכדאי לנסות לפני כירופרקטיקה?
בברכה,
לירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט
ד"ר שחר קנין03/07/2007מדעית אין שיטה כזאת אך יעילות הכירופרקטיקה הוכחה מעל לכל ספק כשיטה הלא פולשנית המובילה בעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליוןרועי28/06/2007
אי בן 28, כבר 8 וחצי שנים סובל מכאב גב בחלק העליון-ימני.
ניסיתי אינספור טיפולים - פיזיותרפיה, לייזרים רפואיים, הומואפטיה, דיקורי סיני שיאצו ועוד...
בחלק מהטיפולים הייתה הקלה אך הכאב תמיד חוזר לקדמותו לאחר זמן קצר מאוד (יומיים שלושה לכל היותר).
כל הצילומים שעשיתי: רנטגן+C.T+M.R.I כולם תקינים לחלוטין- "ללא ממצא".
עברתי בידוקות נוירולוגיות+בדיקות דם וכל סוג של בדיקה שהמליצו לי.
הכאב לא מרפה ממני ויש לי רעשים ("קראנצ'ים") שבוקעים מהגב כמעט בכל תנועה, האבחנה היחידה שכן נתנו לי היא שהשריר בגב תפוס אבל לא משתחרר.
בבקשה, מה עוד אוכל לנסות? האם יש עוד סוג של טיפול שלט ניסיתי?
האם בעייה כזו של "שריר תפוס כרונית" מוכרת בכלל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה
ד"ר שחר קנין03/07/2007תנסה כירופרקטיקה למה אתה מחכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בדיוק את אותה הבעיה...
אריק23/10/2007בן 28 וסובל כבר 4 שנים מכאבי גב בגב העליון-אמצעי.
קנאקים שיוצאים קבוע מהאיזור, ושריר תפוס תמיד בצד ימין.
כל הבדיקות יצאו ללא ממצאים.
אשמח אם תיצור עימי קשר לדעתי יש קשר בין הבעיה לבין גמישות יתר של המפרקים והרצועות.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושגים בכירופרקטיקהמיטל26/06/2007
שלום,
הייתי אצל כירופרקט והוא השתמש במספר מושגים שאינם ברורים לי מספיק. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
איזון אגן - מה זה אומר אגן לא מאוזן ואיך מאזנים אותו? זה פעולה על שרירים או על עצמות?
הזזת חוליה - האם כשהכירופרקט אומר שהוא מזיז חוליה זה באמת הזזה של החוליה עצמה או שזה מניפולציה שרירית או עצבית? האם אפשר להזיז חוליה בכזו קלות? והאם לא יכול להיגרם נזק בהזזת חוליה אם ישנו דיסק פגוע?
אשמח אם תוכלו להסביר לי נושאים אלו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונחים
ד''ר שחר קנין26/06/2007שלום רב,
ראשית ישנו מונח חשוב בכירופרקטיקה הקרוי סאבלוקסציה (הנו תת-תזוזה חוליתית) שהוא הבסיס לכל התיאוריות הכירופרקטיות. המונח מכיל בתוכו את חמשת המרכיבים הגורמים ל"תזוזת החוליה" ולכאב. למשל המרכיב המכאני, הנוירולוגי הפאתופיזיולוגי, הביוכימי וההסתגלותי. בלימודים שימוש במושג Bones out of place או תזוזת החוליות נועד להמחיש תופעות של חוסר איזון ואי התאמה בין החוליות למישור האנכי של עמוד השדרה. החוליות במהלך הטיפול "זזות" ומשמיעות קול פיקוק (קנאק) בעיקר מהמפרקים האחוריים בין החוליות. כתוצאה מכך יורד המתח המכאני והנוירופיזיולוגיה של מערכת העצבים לאיזור המטופל משתפרת קרי זרימה עצבית ואיתה זרימה עורקית. ייתכן ובמקרה שלך גם האגן יצא מאיזון ואז כל הבסיס של עמוד השדרה לוקה באסימטריה הגורמת באיבה לסאבלוסאציות חריגות עוד יותר. נזק בדרך כלל לא ייגרם למניפולציה על בלט או פריצת דיסק אם הדבר נעשה ע"י כירופרקט מוסמך החבר באגודתינו.
בברכה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קינסיולוגיהרלי24/06/2007
אני סובלת מבעיות בקיבה כבר בערך שנה. הייתי אצל רופאים והם לא הצליחו לעזור לי. חברה רחוקה סיפרה לי שהיא הייתה אצל קינסיולוג שטיפל בכאבי ראש שהיו לה על ידי זה ששם עליה כל מיני דוגמיות של מזונות ואז ניסה להוריד לה את היד וכל פעם שהוא הצליח הוא אמר שהמזון הזה מזיק לה והיא צריכה להפסיק איתו. אני לא יכולה להתווכח עם זה שהיא מרגישה שיפור ענק במצבה, אבל השיטה הזאת נשמעת לי נורא מוזרה. אפשר לקבל הסבר עליה ואם היא יכולה לעזור לי עם הכאבי בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AK
ד''ר שחר קנין26/06/2007AK או Applied Kinesiology הנה שיטה מוכרת וידועה בארה"ב. היא פותחה ע"י כירופרקטור ומאז נותנת פתרון יעיל למגוון מצבים נפשיים ופנימיים בגוף האדם. בכדי לענות על כל שאלותייך תצטרכי לפנות לכירופרקט שמטפל בך. אני לא מטפל ב-AK.
בהצלחה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקי מחשב במרפקרונן21/06/2007
יש לי דלקת במרפק כנראה בגלל המחשב (שכיח גם בקרב שחקני טניס).
כל 3 חודשים מזריקים לי קורטיזון וזה כבר מספר שנים.
יש פתרון אחר??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק
ד''ר שחר קנין26/06/2007חשוב מאד לוודא שהארגונומיה השרדית שלך תקינה והשימוש במשענות הידיים במושב מלאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפק
רונן01/07/2007לשתי הערותיך התשובה חיובית.
יש עוד אפשרות מעבר לקורטיזון לפני הפתרון האחרון - ניתוח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליץ
ד''ר שחר קנין09/07/2007לא אמליץ על ניתוח עד שמוצו כל האפשרויות הלא פולשניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עצביים בגב עליון דחוף!!!רותי19/06/2007
שלום רב,
מזה 4 חודשים אני סובלת מכאבים בגב עליון שהתחילו בעקצוצים וצריבות בשכמה השמאלית וכעת ממוקדים בחוליות גב מרכבי (T8 ) יש תחושות של "גירוד פנימי" וכאבים בלתי נסבלים במס' חוליות עם הקרנות לצדדים וקשיון של צלעות כבר 4 חודשים. ביצעתי CT שיצא תקין וב MRI שביצעתי נמצאו הממצאים החריגים להלן:
c5-c6 בלט אנולוס לוחץ על קדמת חוט השדרה
c6-c7 בקע אחורי מרכזי ופרה-מדיאני שמאלי לוחץ על חוט השדרה.
האם הנ"ל יכול להסביר את מה שעובר עלי 4 חודשים?
האם יש תקווה לתיקון הנ"ל בכירופרקטיקה?
תודה
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד לא אבדה תקוותנו
ד''ר גל גריסרו19/06/2007אכן כירופרקטור מוסמך יוכל לאבחן ולטפל בבעיתך.
מנסיוני באישי הבעיה היא יותר באיזור השכם ופחות בצוואר אך תמיד צריך לאבחן לעומק. לפי דעתי חבל לבזבז זמן איזור השכם הופך להיות בעיה כרונית די מהר וטיפול מקצועי ומיומן יכול לפתור בעיה זו
בברכה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רותי19/06/2007ד"ר גל
שמחתי שהשבת לי כבר.
כרגע אין לי כאבים בשכם. רוב הכאבים ממוקדים בחוליות חזה (אזור ה T8 T9 ) ויש לי מעין גירוד פינימי וקשיון צלעות. האם נראה לך שזה קשור לבקע כפי שתיארתי בממצאי MRI ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי
ד''ר גל גריסרו20/06/2007רותי שלום
ללא בדיקה פיזית תשובתי לא תהיה מקצועיתת לגמרי.
אך נראה לי שפה מדובר על 2 בעיות הקשורות בעקיפין לסוג פעילות אחד.
יש צורך לטפל בשתי הבעיות בנפרד ולהגיע לתוצאה כוללת אחת וזה שחרור העצבים בצוואר וכן באזור השכמות שכידוע לך תומך באזור הצווארי.
לשאלתך האם יש קשר ישיר התשובה היא . לא.
בבכת בריאות
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומד לפני ניתוחמוטי בוקובזה19/06/2007
שלום לך ד"ר שחר קנין רצתי שתתן לי בבקשה את דעתך אני עומד לפני ניתוח סימפיזיס פוביס באגן ואני שחקן כדורגל ואני "סוחב" את הפציעה הזאת איתי למעלה מ4 חודשיים ועשתי טיפולים פיזיוטרפים ועשתי זריקות של קורטיזון על המקום ושום דבר לא עזר לי ואני מאוד מפחד לקראת הניתוח הזה שאני לא יחזור לעצמי..
אני בן 21..
תודה מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד''ר שחר קנין20/06/2007שלום מוטי,
איך נקראת האבחנה והאם היא נגרמה כתוצאה מטראומה?
בברכה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקאורן17/06/2007
האם טיפול בכירופרקתיקה יכול לעשות נזק אם הוא לא נעשה ע"י מטפל מנוסה וטוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק
ד''ר גל גריסרו19/06/2007ודאי ובודאי
האם תתן את מכוניתףך לאדם שלא מוסמך?
על אחת כמה וכמה לתת לאדם לא מוסמך לטפל בגופך.
לכירופרקטור לפחות 7 שנות לימודים ותואר דוקטור בכירופרקטיקה. לא עדיף?
בברכת מחשבה נכונה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב- עקמת?מאי13/06/2007
אני בת 31 נ+5 לאחרונה מהלידה האחרונה ( ללא אפידורל) אני סובלת מכאבי גב משמעותיים . אך בעיקר מטריד אותי שהגב שלי הולך ומתעקם . זה החל כנראה בגיל ההתבגרןת והמשיך אך לא כ"כ משמעותי כמו עכשיו. זה מאד לא אסטטי ואני לא יכולה להתיישר כדי להגיע למראה של גב ישר. במי אפשר להעזר? אורטופד? כירופרקט? מה תפקידו של כירופקט ומה ההבדל בינו לבין אורטופד?האם הוא גם רופא קונבינציולי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב ועקמת
ד''ר שחר קנין17/06/2007שלום רב,
ראשית הכירופרקט או הד"ר לכירופרקטיקה אינו רופא קונבנצינאלי. הוא לומד 7 שנים כשעיקר משקל הלימודים הקליניים קשורים לאבחון מערכת השריר והשלד. למרות שהוא נשען על האבחון הקונבנצינאלי, הטיפול הכירופרקטי אינו פולשני המכיל בעיקרו כוונון ואיזון חוליות עמוד השדרה באמצעות לחיצות, מתיחות ותרגילים שונים. עם מדובר בעקמת מכל סוג שהיא כנראה מאוחר מדי לשנות. הכירופרקטיקה יעילה בהרבה משאר המקצועות בעיקר בטווח הארוך מכיוון שאנו מטפלים בשרש הבעיה ומאזנים את עמוד השדרה בפרט ומסגרת השלד ככלל.
רפואה שלמה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת בגב- כיפוזיס
KARIN30/06/2007בת33, בגיל 8 גילו לי עקמת בגב,טופלתי בעבר באמצעות שחייה,
פיזיוטרפיה, הרבה לא היה מה לעשות לדברי הרופאים.
הייתי רוצה לדעת עם ניתן ליישר עקמת בגב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן
ד"ר שחר קנין03/07/2007לא ניתן ליישר עקמת בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת בגב- כיפוזיס
קרן03/07/2007בת 33 האם ניתן לנתח בגיל הזה?
ובמה זה כרוך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
ד''ר שחר קנין09/07/2007לא מומלץ ניתוח בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על כירופרקטיקהיואב12/06/2007
שלום,
אני אשמח אם תוכלו לספר לי מה הייחוד של כירופרקטיקה. אני סובל מבעיות גב וצוואר אחרי תאונה ולא מצליח להחליט איזה מהשיטות השונות לטיפול והפחתת הכאב (למשל עיסוי רפואי, פיזיותרפיה, טיפול ע"י אורתופד) מתאימה יותר למצבי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייחוד המקצוע
לשאלתך תשובות רבות ומגוונות. בתמצית אני יכול להצביע על נקודה אחת חשובה: עם תוצאות לא מתווכחים! שווה לנסות.
בברכה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצווארמאיה10/06/2007
שלום, אני בת 37 ובמשך שלושה חודשים אני סובלת מכאבים עזים בצוואר , הכאב לפעמים מגיע לראש ויורד לכתף, עשיתי צילום צוואר שיצא תקין, הייתי אצל רופא שיניים ששלח אותי לעשות סד לילה ובכל זאת הכאב הוא סטטי , מעצבן ומשבש לי את מהלך היום , אני מעוניינת לדעת איזה בדיקות עוד עלי לעשות כדי להיות יותר רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
כנראה שמדובר בקרינת כאב מהצוואר. הבדיקה היחידה שתאשש היא CT צווארי.
בברכה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבעמית04/06/2007
שלום,
יש לי כאבי זמן כבר כמה חודשים, עשיתי עיסוי רפואי כמה פעמים וזה עזר אבל אני צריך להמשיך ללכת לזה באופן עקבי וזה לא פותר את הבעיה מהשורש. האם טיפול כירופרקטי יוכל לפתור את הבעיה לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר גל גריסרו05/06/2007הטיפול הכירופרקטי אכן מנסה להגיע לשורש הבעיה לטעמי יותר טוב ממקצועות אחרים אך פתרון לתמיד! לא קיים בשום מקצוע. בעזרת תרגילים ותחזוקת גב נכונה אפשר למזער את הבעיה, ולאפשר מהלך חיים נורמלי בהחלט ככל האפשר
בברכת בריאות
ד"ר גל גריסרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר שחר קנין17/06/2007אני אף פעם לא מבטיח אבל שווה לנסות, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול כירופרקטי-שאלה טכניתרוני30/05/2007
שלום רב!
אני סובלת מכאב גב וייעצו לי ללכת לכירופרקט לטיפול, שאלתי היא האם טיפול אצל כירופרקט חייב להעשות בעירום מלא (רק עם תחתונים) או שזו צורת עבודה של כל מטפל? כי הפנו אותי לאדם שאמר שהוא מטפל רק ללא בגדים ורציתי לוודא.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טכנית
ד''ר שחר קנין31/05/2007טיפול כירופרקטי הוא עם בגדים! בדקי היטב אם הוא ד"ר לכירופרקטיקה! אם כן, אנא צרי עמי קשר.
תודה מראש,
ד"ר שחר קנין,
יו"ר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)