מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצרות חוליותערן27/08/2007
לפני כעשר שנים עברתי ניתוח לפריצת דיסק ב L5-S1
בערך פעם בשנה הייתי סובל מכאבים, פלג גוף עליון מתעקם - לאחר מנוחה וטיפול באתופן הכל היה מסתדר
לפני שבוע שוב החלו כאבים והתעקמות של הפלג גוף עליון שמאלה
היום עשיתי צילום רנטגן והתוצאות:
"הצרות בינונית של L5-S1
הצרות קלה של L4-5
שאר המרווחים הבינחוליתיים ומבנה גרמי שמורים"
מה זה אומר?
כרגי כמעט ואין כאבים אך פלג גוף עליון עדיין עקום, נוטה שמאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות חוליות
ד''ר גל גריסרו03/09/2007ערן שלום
ניתוח אינו פתרון גלובלי לבעיות עמוד שדרה
ברגע שמנתחים דיסק מתעלמים ממקור הבעיה והיא מה גרם לפריצה.
תנוחת גופך שנקראת בלועזית אנטלגיה היא בעצם אומרת שהגוף כואב והוא מנסה לברוח מהכאב. משמעות הדבר הוא לחץ עצבי על עמוד השדרה.
כירופרקטיקה יורדת לשורש הבעיה ללא ניתוחים ותוכל לעזור לך להבין ואף לעזור לתקן מצב זה.
מומלץ בחום ושעה אחת קודם
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כתפייםנוית26/08/2007
הייתי בטיול במזרח שהסתובבתי בו עם תיק גדול. כל הטיול היו לי כאבים בכתפיים וחשבתי שזה יעבור לי כשאני יגיע לארץ ולא אסתובב יותר עם תיק כזה אבל זה לא קרה. יכול להיות שעשיתי לעצמי נזק תמידי? אתם תוכלו לעזור לי?אני גרה באיזור עפולה, תוכלו להמליץ לי על מישהו טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתפיים
ד''ר גל גריסרו03/09/2007נוית שלום
עקב משקל רב על הכתפיים נוצר חוסר איזון בשרירי הצוואר שלר תמיד נפתר ע"י מנוחה וחוסר פעילות לפעמים צריך הגוף עזרה לאזן את השרירים והצוואר.
כירופרקטיקה אכן יכולה לעזור.
כנסי לאתרו www.usraeldc.co.il ומצאי כירופרקטור באזורך בהקדם האפשרי
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים בצוואר- דחוףאופיר23/08/2007
הצוואר שלי היה תפוס לפני שבוע ומאז זה השתחרר אבל הצוואר שלי כואב כאב חד כל פעם שאני מסובב את הראש סיבוב חד (למשל כשאני מחנה את הרכב), התור שקבעתי הוא רק לקראת סוף השבוע הבא - יש כאן מקרה דחוף שאני צריך להתעקש לקבל טיפול לפני כן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר
ד''ר גל גריסרו23/08/2007אופיר שלום
התור שלך למי הוא?
חוץ מזה למה לסבול יש אפשרות שכירופרקטור יכול לעזור לך היום או מחר זה עדיף. ככל שהזמן עובר הכאבים יכולים להתחזק או לחזור.
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק עם בעיית רגלייםג'יין21/08/2007
הבן שלי בן חודשיים ויש לו בעיה - הרגליים שלו ממש עקומות. אפשר ליישר אותן אבל מיד כשעוזבים הן חוזרות למצב העקום הרגיל. הן כל כך עקומות (הולכות במעין צורת איקס) שאני פוחדת שזה יפגע לו בהליכה. לי היה ניסיון טוב עם כירופרקטיקה עם מומחה שלצערי עזב לחו"ל, ורציתי לשאול אם אפשר ליישם את זה גם על תינוק בגילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק
ד''ר גל גריסרו23/08/2007ג'יין שלום
רוב בעיות הרגליים אצל תינוק נעלמות עם העמידה והתחלת הליכה.
אינני יכול להסתכן ולתת לך תשובה ללא איבחון ובדיקה שלי או לפחות של אורטופד ילדים מוסמך
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לקשישהג'וי19/08/2007
שלום!
האם טיפול כירופרקטי מתאים לקשישה עם בעיות בעצמות וכאבי גב, או שעדיף ללכת לטיפול אחר כי בגלל מצבה זה יכול לפגוע לה בעצמות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשישה
ד''ר גל גריסרו20/08/2007הביטי בתשובה לאוסטאופורוזיס
כל גיל מתאים לכירופרקטיקה רק השיטה צריכה להיות עדינה והמטפל מוסמך דיו.
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כירופרקטיקה בהריוןמיטל17/08/2007
שלום,
כתבתי לכם לפני כמה ימים לגבי כאבי גב והצעת לי להתחיל טיפול כירופרקטי. אתמול גיליתי שאני בהריון ואני מאוד מאוד מאוד רוצה לעבור את ההריון הזה ללא כאבי גב איומים כמו בהריון הקודם!
שאלותיי הן:
1) האם מותר לעשות צילום רנטגן בהריון? ואם לא אז איך הוא ידע באיזו בעיה לטפל? (פעם אחרונה שעשיתי צילום בגב זה היה לפני חמש שנים )
2) מהם המסמכים שאצטרך להביא עימי בפגישה הראשונה עם כירופרקט? האם הפנייה מאורתופד? אלו מסמכים בדיוק?
רב תודות,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר גל גריסרו20/08/2007דנה שלום
טיפול כירופרקטי מתאים לכל שלבי ההריון
אין לעשות צילום רנטגן מחשש לפגיעה בעובר. ע"י בדיקה אצל כירופרקטור מוסמך תקבלי את כל התשובות לשאלות גם ללא רנטגן.
טיפול כירופרקטי יכול לעזור לכאבי הגב שלך פלאים בכל מהלך ההריון.
אין צורך בהפניית רופא לטיפול כירופרקטי.
בהצלחה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטיאופורוזיסיוכי16/08/2007
האם אתם מטפלים במקרים של אוסטיאופורוזיס בעזרת כירופרקטיקה? אם כן, איך הטיפול מתבצע?
תודה רבה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאופורוזיס
ד''ר גל גריסרו20/08/2007יוכי שלום
בכירופרקטיקה יש גם שיטות עדינות יותר המיועדות במיוחד לנשים עם אוסטאופורוזיס.
ע"י איבחון מדוייק יותר אפשר לדעת מה הבעיה ולשלב את הטיפול השיטה עדינה המתאימה למצבך.
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קופת החולים משתתפת בטיפול?מיטל14/08/2007
ואם כן איך מתנהלת הפרוצידורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעל וייס14/08/2007רב הכירופרקטורים עובדים באופן פרטי ללא השתתפות הקופה,אבל את זה תבררי עם המרפאה של הכירופרקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמות ונימול בידדני14/08/2007
שלום,
בדיקת MRI , CT ו EMG הדגימו אצלי בלט דיסק כללי וזיז אחורי גרמי הלוחץ על שק הטיקלי ולחץ קל על חוט שדרה ב C5-C6 וכן רדיקולופטיה ב C6-C7 דו-צדדית, יותר משמאל.
בזמן שינה נרדמת אצלי לפעמים יד שמאל כולה ולפעמים אני מרגיש הרדמות של כף יד בלבד.
שמתי לב שהרדמות עוברת לאחר כמה זמן אחרי שאני מסובב ומותח את הצוואר לצד ימין.
סיבוב קל של צוואר שמאלה והחזקה במצב זה פרק זמן ממושך גורמת להרדמות חלק מאצבעות יד שמאל.
הכאבים הם נדירים ולא משמעותיים. יש התכווצות מסויימת של שרירי
צוואר משמאל.
מה הנתונים האלה אומרים? האם הרדמות זה מצב מסוכן?
אם אפשר לפתור את זה בטיפול כירופרקטי :
האם הטיפול הוא ממושך ומסובך ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות ונימול ביד
ד''ר יעל וייס14/08/2007רונן שלום
הממצאים שתארתה מעידים על בעיה תפקודית בעמוד שדרה צוארי עם לחץ עצבי המקרין לידיים (יותר לשמאל).
לחץ עצבי מהסוג הזה יכול להתבטא ככאב בצואר או ביד עם נימול, ירידה בתחושה או הרדמות לאורך כל היד ,או חלק ממנה.
הרדמות זה לא מצב מסוכן, אך בהחלט מצביע על לחץ עצבי משמעותי הדורש טיפול.
בכירופרקטיקה אכן מטפלים בבעיה מהסוג שלך.
הטיפול בדרך כלל אינו מסובך ומצריך סידרת טיפולים כירופרקטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה כאבי גב....מיטל12/08/2007
שלום רב,
אני בת 30 , שנה ושלושה חודשים לאחר לידה ראשונה (בעזרת אפידורל). 1.63 ס"מ שוקלת 58 קילו. לפני הלידה שקלתי 50 ק"ג.
לפני כחמש שנים עברתי תאונה בג'יפ (בטיול ג'יפים) הנהג נכנס לבור עמוק , ישבתי מאחורה ולא הייתי חגורה ונפלתי לתוך המקום שנמצאות הרגליים. ברוך השם לא נגרם שום נזק אך היו לי כאבי גב איומים (נתנו לי זריקת וולטרן וכדורי אביטרן שהפיגו את הכאבים לזמן מה כמו קסם) בצילום שעשו לי בבית החולים נאמר לי שנולדתי עם עקמת קלה בגב.
עד היום אני סובלת מכאבי גב למשל אני עומדת מעל רבע שעה עשרים דקות (כשאני שוטפת כלים, עומדת לבשל) אני מרגישה בצדדים של העמוד השדרה כאבים . בהריון סבלתי מכאבים איומים עד כדי הרגשת שריפה , בגב התחתון במיוחד .
(עליתי 30 קילו בהריון וילדתי בת במשקל של ארבעה קילו) .
אני עדיין מניקה את ביתי בת השנה ושלושה חודשים ואני יודעת שחלק מן התרופות אסור ליטול בהנקה (כמו למשל אתופן שעזר לי מאוד) .
אני רוצה לדעת מאיפה להתחיל, לאן לפנות,
אודה לכם על תשובתכם, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בהריון ואחרי לידה
ד''ר יעל וייס14/08/2007מיטל שלום
לפי כאבי הגב שאת מתארת, יש לך כנראה בעיה בתפקוד החוליות של הגב התחתון, ועל כן הנני ממליצה לך להגיע לטיפול כירופרקטי.
יתכן שהכאבים נובעים מיציבה לא נכונה ועקמת, עומס של משקל יתר, מאמץ של טיפול בתינוק ועוד.
בכירופרקטיקה ניתן לבדוק אותך ולאבחן את מקור הבעיה.
טיפול כירופרקטי הינו מאד יעיל לכאבי גב במהלך ההריון וכן אחרי לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם בידדני09/08/2007
אני מרגיש לאחרונה זרמים ביד שמאל, בעיקר באזור האצבעות בזרת.
רופא שבדק אותי, אמר לי שיש לי בעיה באחד הדיסקים בגב, דיסק
המקרין לידיים.
היכול להיות שזו הבעיה?
במקרה זה תרגילים למתיחת גב יכולים לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם לזרת
ד''ר עמי איל09/08/2007אכן בהחלט סביר כי התחושה קשורה ללחץ עצבי מאזור הצואר התחתון או הגב העליון. כמו כן קיימות אפשרויות אחרות . הדבר דורש בדיקה אצל כירופרקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק ממזגןדני07/08/2007
שלום,
יש לי בלט דיסק בצוואר עם קושי להניע צוואר בעיקר לצד אחד.
בבדיקת EMG נמצאה : רדיקולופטיה בגובה C6-C7 דו-צדדית, מודגשת משמאל.
רופא שביצע לי את הבדיקה אמר, שלעתים קרובות התופעה הזו נובעת ממזגן שמכוון ישר מאחורה לצוואר.
יש לי בעבודה אמנם מזגן, אך הוא מכוון מקדימה.
לכן לא התייחסתי עד שרופא אחר גילה שעיקר הבעיה אצלי בשרירי צוואר קדמיים וגם הוא אמר שאחת הסיבות יכול להיות מזגן.
יכול להיות שאכן זה ממזגן?
אם כן איזה נזק זה גורם?
זה גורם לפריצת דיסק? ומה הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזגן
ד''ר גל גריסרו07/08/2007דודו שלום.
לפי דעתי לא נולד עדיין המזגן שיצור נזק לצוואר.
קודם בא הנזק והוא כנראה מסוג עבודתך ואח"כ נגרמת החמרת מצב ממזגן כאשר הקור מכווץ שרירים.
דאג קודם לארגונומית מקום עבודתך ואז תראה שהמזגן פשוט כיף ונעים.
קייץ נעים
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כירופרקטיקהדני05/08/2007
מה משך טיפול כירופרקטי ממוצע ?
מה התדירות של טיפולים לבעיות צוואר?
האם אפשרי פעם בשבועיים ?
אני מחפש כירופרקט באזור תל-אביב, הבעיה שאני נמצא באזור
פעם בשבועיים מיום שישי בשעה 14 עד מוצ"ש.
אתם יכולים להמליץ על מישהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירופרקטיקה
ד''ר גל גריסרו07/08/2007דודו שלום.
משך טיפול כירופרקטי קשור נע בין 7 דקות לרבע שעה תלוי בסוג המטפל ובעייתך האיבחון הראשוני ארוך יותר בכדי לכבוע את מצבך ולבצע בדיקות אורטופדיות ואיבחון מדיה של עמוד השדרה.
הפרוטוקול טוען.
שב3 שבועות ראשונים 3 פעמים בשבוע.
6 שבועות אח"כ בין 1-2 פעמים בשבוע.
אבל הכי חשוב הוא התחזוקה אח"כ של פעם בחודש בכדי לשמר המצב.
טיפול התחלתי של פעם בשבועיים מיותר וכך תחסוך הרבה כסף, אך מצבך לא ישתפר, עשה עם עצמך חשבון נפש מה יותר חשוב.
בהצלחה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בתנועת צווארדני04/08/2007
שלום, אני בן 46, עובד במחשבים.
יש לי תופעה דומה לטורטיקוליס מזה שנה וחצי – צוואר פונה בעצמו לצד ימין.
עברתי אין סוף בדיקות ,MRI ,גילו שיש לי בלט דיסק בצוואר, עם לחץ קל על עצבים וחוט שדרה. אך כל זה אינו מסביר את התופעה.
עשיתי טיפולים שונים כולל פיזיותרפיה, אוסטאופטיה, מחטים בצוואר, שלא עזרו.
שנתיים ישבתי באלכסון מול המחשב אך בחדשיים האחרונים אני יושב ישר וגם זה לא עזר.
לאחרונה רופא שמטפל במחטים חשמליות שגילה שיש לי בעיה בגידים של הצוואר מקדימה (אזור הגרון, בעיקר בצד שמאל). שם יש כאבים חזקים בלחיצה - שאף אחד לא חשב על כך קודם. עד כה התמקדו בשרירי הצוואר האחוריים (בעיקר משמאל) .
מה אתם ממליצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בתנועת הצוואר.
ד''ר גל גריסרו07/08/2007מאור שלום
טורטיקוליס או דמוי טורטיקוליס מערב שרירים ודידים כאחד.
בלט לוחץ על עצב ומגרה השריר לכיווץ. אם הריר תפוס כרוני אז גם הגידים והרצועות נקראים לעזרה ומתכווצים גם הם.
יש צורך לטפל בשניהם ולפי דעתי כירופרקטיקה היא הבחירה הטובה ביותר
תנסה ותראה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית מזרוןמוני03/08/2007
שלום, אני ובעלי מחפשים מזרון טוב מאחר ואף פעם לא קנינו מזרון איכותי. היום אני בהריון וגם סובלת מכאבי גב תחתון מלפני ההריון. בהמלצת אחותי הלכנו לראות מזרון גומיאויר כ"ס ובנוסף אליו ראינו עוד 2 סוגים (נמוכים יותר בגובה): 100% לטקס וויסקו אלסטי. את האמת הכי נוח היה הויסקו, אח"כ לטקס ובסוף הגומיאויר. לפי הבנתי הויסקו הכי טוב (אורטופדי) אח"כ לטקס וגומיאויר. השאלה, מכוון שזו קניה יקרה מאד, האם מזרן הויסקו מומלץ ויחזיק זמן (לא יקבל צורה) וכן לגבי הלטקס (הבנתי ששוקע עם הזמן) וכן הגומיאויר? קראתי שתוך 3-4 שנים הלטקס והויסקו נשחקים, האם נכון? אודה אם תוכלו לעזור לנו להבין קצת יותר בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן
ד''ר גל גריסרו07/08/2007קינג קויל עמינח עם המרכז הבריאותי
כל השאר סמנטיקה ובזבוז כסף
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)