מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבגדי18/03/2007
שלום...
אני סובל מכאבי גב חוזרים כבר יותר משנה. בכל פעם שזה מחמיר אני הולך לאורתופד והוא אומר שאין מה לעשות רק לשים שמחה וזה יעבור מעצמו...אבל לי זה מפריע ויותר מזה - אני מרגיש שזה הולך ומחמיר.
אני בן 32. והכאבים הם באזור השכמות.
מה אני יכול לעשות בשביל לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עליון
ד"ר שחר קנין18/03/2007שלום גדי,
ישיבה ממושכת יכולה להסב עומס רב על עמוד השדרה העליון שיפעיל בתגובה לחצים על קצות העצבים המשדרים כאב בין שכמתי אותו אתה מתאר. הכירופרקטיקה נותנת מענה יפה ויעיל לבעיות אלה. אמליץ בפנייך להתייעץ עם כירופרקטור באגודתינו שיתרום לשיפור יציבתך ובריאותך. בנוסף תירגול מתיחות יומיומיות וקימה מהמחשב בכל שעה עגולה להתרעננות יועילו גם הם.
בברכה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר-גבמירי15/03/2007
שלום רב!
אני סובל מאז גיל צעיר מכאבי גב עליון-סמוך לכתף-כולל צוואר בצד שמאל, כשזה בד''כ נגמר בכאבי ראש עזים. זה לא כאב כמו כאבי שרירים,אלא מין כאב פנימי מייגע.
אני לא יודע למה המתנתי עד עכשיו כדי לשאול את השאלות:
ממה זה יכול להיות?
ולמי עלי לפנות?
האם ניתן לטפל בזה?
בתודה מראש!
אליאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליאב
ד''ר גל גריסרו15/03/2007שלום
סביר להניח שמדובר בחוסר איזון בעמוד שדרה עליון שלוחץ על אזור עצבי בצוואר ומשליך כאבים גם לראש הבעיה מוכרת וסביר להניח שגם ברת טיפול. יש צורך בצילום עמוד שדרה צווארי ולאבחן את מקור הבעיה במרפאתו של כירופרקטור מוסמך מרשימת הכירורקטורים המוצעת בדף זה.
בהצלחה ובריאות
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מירי16/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב, בברך ימין ובאגן.הדר14/03/2007
שלום,
הנני בת 24.5. בילדותי הייתי מתעמלת בהתעמלות קרקע ואתלטיקה קלה (אך הרופא סבור כי אין קשר). לפני שנתיים רצתי ונפלתי עם כל משקל גופי על שתי הברכיים. עבר זמן והכאבים לא איחרו לבוא. הלכתי לאורטופד שלא טרח בכלל לבדוק אותי וישר הפנה אותי לפיזיותרפיה. בחרתי שלא ללכת וטסתי לדרא"מ למשך 5 חודשים ועשיתי לא מעט טרקים. (בזמן הטיול הכאב לא היה מורגש כ"כ) חזרתי מהטיול לפני שנה בדיוק ואז הכאבים התחילו להחמיר בהדרגה. מאז הייתי אצל אורטופד (אפילו עוד אורטופד לחוו"ד נוספת), עשיתי צילומי רנטגן (גם לגב - בהמשך תבינו), מיפוי עצמות, טיפלתי פעמיים בדיקור סיני, הלכתי לפיזיותרפיה בקופ"ח ואוסטואופתיה בוינגייט (4 מפגשים בכל תחום) ואז הפסקתי למשך חודש וחצי את שניהם. בנוסף עשיתי טיפולי ספא. האורטופד נתן לי אתופן 400 מ"ג (שלא ממש עזר - לקחתי רק כמה פעמים בזמן התקף), סבר כי יש לי שחיקת סחוס ובעיה במינסקוס וכי אין לי קימור בעמוד השדרה בכלל וכי הוא ישר לחלוטין וכי אולי יש לי פריצת דיסק ובנוסף הפנה אותי לארטוסקופיה אך בחרתי שלא ללכת (בהמלצת האורטופד השני) ובנוסף לפיזיותרפיה. עם הזמן, התחילו הכאבים בגב (חוליות L4 ו - L5) ובאגן (החל מספטמבר האחרון). ההשפעה היא לאורך כל הרצועה הלטראלית. הכאב בברך הוא בעיקר בפטלה.
לפני שבוע, התחלתי לעשות פילאטיס (מזרן) וחזרתי לטיפולי הפיזיותרפיה והאוסטואופתיה (פעם בשבוע).
אני בהחלט מרגישה שיפור במצבי אך אני עדיין סובלת מכאבים וכל תנועה הכי קטנה שעלולה להיות חדה - מביאה אותי למצב של התקף כאבים בלתי נסבל. אני בנוסף משתדלת לבצע אחר תרגילים בבית שקיבלתי מכל הגורמים הנ"ל וללכת עם ברכית.
לאחר כל הרקע המייגע הזה, כמה שאלות לי אליכם:
1. איך יודעים אם מקור הבעיה הוא בברך או בגב (כדי לדעת במה לטפל כדי לפתור את הבעיה)? (ההגיון אומר שמקור הבעיה הוא בברך כי שם התחילה הבעיה לראשונה) הפיזיותרפיסט חושב שמקור הבעיה הוא בגב ולעומתו באוסטואופתיה חושבים שמקור הבעיה הוא בברך ויחד עם זאת צריך לטפל שלושת האזורים.
2. האם כל הטיפולים הנ"ל יביאו אותי למצב בריאותי תקין או שזה משהו לכל החיים?
לתשובתכם בהקדם אודה,
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להדר
ד''ר גל גריסרו15/03/2007הדר שלום
התשובה לשאלתך תמונה בביומכאניקה של הגוף. כאשר מביטים בגוף כחלקים, פה הבעייה.
כמובן שהמקרה שלך טעון בדיקה אצל כירופרקטור/רית. אבללשאלתך יישור עמוד שדרה מפר את מרכז הכובד בגוף וגורם לבעיות רבות ובתוכם בעיות ברכיים עקב עומס מוגבר עליהם. יתרה מזאת עם האגן לא מאוזן ויש יישור עמוד שדרה מותני אז יש יותר משקל על ברך אחת מאשר שנייה והברכיים מתחילות להינזק.
אין זה משנה מי בא קודם. התרנגול או הביצה. יש בעיה וצריך לטפל בה. את צריכה לגשת לאחד הכירופרקטורים ולקבל חוות דעת נוספת על מצבך, אינני מזלזל כלל באוסטופטים פזיוטרפיסטים (הנני נמנה מבינהם) ואורטופדים אך הנני חושב שהכשרת הכירופרקטור בדיאגנוזה ובביומכאניקה תעזור לך יותר.
בכבוד רב
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היד שלי נרדמתדניאל14/03/2007
שלום, אני בן 32 ובדרך כלל בריא. בזמן האחרון התחליו לי כאבים בכתף והיד שלי נוטה להירדם (הרגשה של נמלים) כשאני ישן בלילה....הכאבים לא יותר מידי קשים אבל נראה לישזה התפתחות של משהו. מה זה יכול להיות? אגב - אני עובד הרבה שעות עם מחשב יכול להיות שזה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות היד
ד''ר שחר קנין14/03/2007שלום דניאל,
סביר להניח כי מדובר בתרדמת שקשורה ללחץ על שרשי העצב היוצאים מאיזור הצוואר. בין החוליות הצוואריות התחתונות יוצאים עצבים המעצבבים את התחושה מאיזורי הכתף הזרוע וכף היד עליהם אתה מתלונן. חוסר החישה או הנמלול אותו אתה מתאר מכוון אל האבחנה כי קיים שיבוש בתרגום של המח את איזורי החישה בגף העליון דהינו שיבוש בהעברת ההולכה העצבית בצוואר. התופעה מוכרת היטב עם תחום העבודה מול המחשב והנה שכיחה מאד בקרב עובדי ההי טק. אמליץ בפנייך על טיפול כירופרקטי אינטנסיבי המסיר את הלחץ המכאני מעל חוליות הצוואר ולבקש באותה ההזדמנות מהכירופרקטור/ית ייעוץ ארגונומי מקיף שיפחית את העומס מעל הצוואר והשכמות.
בריאות שלמה,
ד"ר קנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבנועה11/03/2007
יש לי כאבי גב חזקים מה עושים נגד זה ?
מה אתם יכולים לעזור לי?
תודה
נועה מזכרון יעקוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר גל גריסרו11/03/2007נועה שלום
ללא איבחון ומשאלה קצרה כל כך אין לי אפשרות לענות על שאלתך. אנא פני לאחד הכירופרקטורים באיזור מגוריך עם כל הפרטים על מצבך וכן באמצעי דימות שברשותך ושם תקבלי תשובה הולמת יותר לשאלתך
בברכה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי פרידת דיסקנועה11/03/2007
מה בדיוק עושה כירופרקט? מה ההכשרה שלו ?
אייך הוא יכול לעזור לי כמי שעבר פריצת דיסק?
תודה
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי פריצת דיסק
ד''ר גל גריסרו11/03/2007תמיר שלום
כירופרקטיקה היא מדע העוסק באיזון המערכת העצבית בגוף דרך עמוד השידרה ומיפרקיו. הכשרתו היא 7 שנים באוניברסיטה לכירופרקטיקה במסלול לד"ר לכירופרקטיקה DC.
ע"י איזון עמוד השדרה והעומסים המופעלים עליו אפשר למזער את התופעות אותם אתה חווה. הכל תלוי בבדיקה מעמיקה וכמובן לא האמצעי זה אנא פנה לאחד הכירופרקטורים של האגודה לאיבחון וקבלת תשובה יותר מעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כתובת אתר האינטרנט שלכם ?נועה11/03/2007
מה כתובת אתר האיגוד שלכם?
מי שלא מופיע באתר הוא לא מוסמך ולא מורשה לטפל?
תודה
יניב מת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובת אתר
ד''ר גל גריסרו11/03/2007הכתובת היא www.chropractic.co.il
האגודה אחראית לחבריה ישנם כירופרקטורים מוסמכים שלא ברשימה.
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש המון מתחזים היוםנועה11/03/2007
יש המון מתחזים היום בתחום אייך לזהות איש מקצוע נכון? מה הכלים? מה שואלים? איזה תעודות צריכות להיות לו ?
מה צריך לשאול האם הוא חבר באיגוד של אנשי המקצוע שלכם?
תודה
שולה מחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש המון מתחזים
ד''ר גל גריסרו11/03/2007שולי שלום
אנא קיראי את תשובותי לקוראים הקודמים כנסי לאתר האגודה לתשובות.
ראש בראשונה כירופרקטור מוסמך הוא בעל תואר מאוניברסיטה מורשית במדינה דוברת אנגלית בלבד.
בכבוד רב
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייך לזהות כירופקרט מורשה שחבר באיגנועה11/03/2007
אייך ניתן לזהות כירפרקט מורשה חבר איגוד הכירופרקטורים?
ץתודה
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי כירופרקט מורשה
ד''ר גל גריסרו11/03/2007חיים שלום
רוב הכירופרקטים מופיעים ברשימת האגודה (www.chiropractic.coi.il)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקbarbee11/03/2007
שלום,
לפני שאני מתחילה, רציתי להגיד שאני בת 29 (עוד מעט 30 אבל לא מדברים על זה........) ובמשך שלוש שנים מתעמלת בשיעורי ספינינג ולפני המקרה הייתי הולכת 3 פעמים בשבוע לשיעור.
אחרי אחד השיעורים, יום למחורת הרגשתי שנתפס לי הגב סבלתי מכאבים כשבועים ועבר לי ואז הלכתי לשחק סקווש ולמחורת הרגשתי כאילו כל הישבן שלי תפוס....כך הכאב המשיך שלושה חודשים, עברתי פיזיוטרפיה וכלום לא עזר בסוף עשיתי CT וגילו לי פריצת דיסק בגב התחתון.
אני עוברת עכשיו טיפולים אצל כירורפרקט והשאלה שלי היא אם יש אפשרות שהדיסק יחזור למקומו. ז"א האם חוץ מלשפר לי או אפילו להעלים לי את הכאב יש אפשרות שמצב הדיסק שלי יחזור לקדמותו?
תודה רבה
:0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד''ר גל גריסרו11/03/2007שלום
פריצת דיסק היא כמו כל פציעה אחרת עם יכולת מוגבלת לשיקום.
ע"י פעילות ספורט מודרכת ,איזון נכון של עמוד השדרה ותחזוקת עמוד שדרה אפשר למזער תופעות אלו ואף לחזור לפעילות ספורטיבית נכונה. בתור איש מקצוע ואני מדבר מנסיוני האישי אינני אוהב את מקצוע הספינינג בגלל מנח הגב בעת פעילות זו.
בברכה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :0) רק עוד שאלה....
barbee13/03/2007שאלה אחרונה.....
מהיא הפעילות הנכונה למצב הזה?
ואיך גורמים לאיזון נכון של עמוד השדרה ותחזוקת עמוד השדרה....?
תודה :0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה נוספת
ד''ר גל גריסרו13/03/2007שחיה ופילאטיס הם מקצועות ספורט עדיפים.
אפשר לבקש מהכירופרקטור המטפל בך לייעץ לך על תרגילי חיזוק שרירים לגב.
תרגילים אלו תורמים למהלך האיזון אותו מבצע הכירופרקטור וכך משמרים את האיזון לזמן ארוך יותר.
כמובן שטיפים לאורך חיים בריא יותר ויישיבה במשרד או מול המחשב בצורה נכונה הם גם תורמים לאיזון עמוד השדרה, שאלי את הכירופרקטור המטופל והוא ייעץ לך גם בזאת.
בכבוד רב
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :0)
barbee18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם יוגה?
דניאלה21/03/2007סליחה שאני מתערבת...אבל האם גם יוגה היא פעילות טובה לגב? מה ההבדל בין יוגה ופילאטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה
ד''ר שחר קנין21/03/2007בהחלט לפי בחירתך, מצויין לתהליך השיקום. גמישות וחיזוק הגב והבטן חשובים מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גביאנוס11/03/2007
שלום רב. יש לי כאבי גב שחוזרים על עצמם אחת לתקופה. הרופא בדרך כלל לא יודע מה לעשות עם זה...הוא נותן לי משחה ואומר לי לנוח. מדובר על כאבים באזור השכמות וקצת בחלק התחתון שלהם.
מעבר לכך, אני סובל גם מכאבי גב בבוקר אחרי שינה של כמה שעות....
האם יש דרך לטפל בכאבים האלו? מה בדיוק עושה כירופרקט ומה ההבדל בין זה לבין פיסיותרפיסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר גל גריסרו11/03/2007יאנוס שלום.
הנך זקוק ליעוץ ביומכאני אותו מספק הכירופרקטור ע"י אמצעי דימות ואיבחון פיזי. תרופות רק מתשתשות את הכאב יש צורך לרדת לשורש הבעיה.
ההבדלים בין פזיוטרפיסטים וכירופרקטורים הם רבים אבל בעיקר בהיקף הלימודים ויכולת האיבחון. פנה לאחד הכירופרקטורים שבאזור מגוריך לאיבחון ושם יענו על שאלותיך בהתאם לצרכיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהצלחה!לילך ישר07/03/2007
מזל טוב על הפורום ובהצלחה!
פורום מצויין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ד''ר גל גריסרו11/03/2007תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ד"ר שחר קנין12/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולנו
ד''ר שחר קנין12/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברכייםת'03/03/2007
שלום,
אני בן 35 ולאחרונה החלו לי כאבי בירכיים.
האם קיים קשר בין הגב לבירכיים וכיצד כירופרקט יוכל לעזור לי לטפל בבעיה?
כיצד אוכל למצוא כירופרקט טוב?
תודה.
ת'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
ד''ר שחר קנין04/03/2007בתחילה חייבים לבצע אבחון מדוייק לפשר כאבי הברכיים. האם הכאבים מופיעים בעת עומס מכאני על המפרקים או במשך היום גם במנוחה. אם הכאב נוצר במהלך עלייה או ירידה במדרגות הסבירות גבוהה יותר שהבעיה היא מהברכיים עצמן. הכירופרקט יוכל לטפל במרקי הברכיים על ידי כוונון המפרקים וגם על ידי נתינת תרגילי חיזוק לביתך.
בהצלחה,
ד"ר קנין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבזהבית28/02/2007
שלום,
אני בת 32. ילדתי לפני חצי שנה ומאז יש לי כאבי גב נוראיים בגב התחתון. ניסיתי למרוח משחות אבל לא הועיל.
האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור כאן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב לאחר הריון
ד''ר שחר קנין04/03/2007זהבית שלום,
כאבי גב לאחר הריון נפוצים ביותר וזאת בעיקר בשל שינוי הקשת המתנית או הקשתת יתר בשל החלשות ומתיחת שרירי הבטן. לעיתים לאחר לידות מרובות מופיעות תופעות אחרות כמו גלישת חוליות מתניות לפנים, היצרות התעלה השדרתית ואף פריצות דיסק. יהיה זה אך טבעי להמליץ לך להבדק אצל כירופרקטור. הכירופרקטור יתאים לך את הטיפול המתאים לך ביותר להפחתת הלחץ המכאני הקיים בעמוד שדרתך ובאגנך להפגת הכאב. אנו מטפלים גם בנשים בהריון עד חודש תשיעי בהצלחה רבה.
בברכה,
ד"ר קנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)