מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי אני נואשתדנה05/12/2012
השיער שלי ממש נשבר וכבר כמה שנים יש לי המון שערות קטנות שלא גודלות ונוסף להם כל הזמן מה הבעיה ?
אני מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי אני נואשת - תגובה
זאב לוין06/12/2012השיער שלך נשבר ...אולי השמפו שאת משתמשת ומרכך לא מתאימים לסוג שיערך ובשבבילך הכי טוב להעבור למסכה מקצועית שנרכשת במספרות ושמפו המתאים לשיערך ולאזין אותו באמפולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לצביעת השיערמריה05/12/2012
לאחרונה התחלתי לצבוע את שיערי במספרה משיער טבעי שגוונו חום בהיר לצבע חום עמוק יותר. כמה זמן הצבע אמור להיראות רענן ומבריק? באיזו תדירות מומלץ לגשת למספרה ולחדש אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לצביעת השיער - תגובה
זאב לוין06/12/2012כעיקרון עם את צובעת במספרה והספר משתמש בצבע טוב ובמוצרים טובים השיער נראה מבריק ורענן ,יצא עכשיו סידרה חדשה של צבעים של אילומינה שך WELLA הם שומרים על הברק של השיער אבל לא בכול מספרה משתמשים בזה כחי בחשבון בצבעים אלו ,לאחר צביע של שיער כמובן מומלץ עוד במספרה לבצע אמפולת קצץ לשיער צבוע כדי לתת לו קצת נפח והזנה .
וצביעת שורש מומלצץ פעם ב3 שבועות עד 4 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרהטל04/12/2012
השיער הטבעי שלי מתולתל עבה ויבש.
במשך הרבה שנים עשיתי פסים ופנים בשיער לאחרונה חידשתי את הפסים אך לאחר חודש החלטתי לצבוע לחום שחור (על הפסים) על מנת לכסות אותם לתת לו להארך.
כעת אני לא מצליחה להתרגל לכהה וחייבת לחזור לבהיר . מה הפתרון חוץ מלהמתין חצי שנה שנה... השיער עם חום שחור ומתחת הוא מובהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה - תגובה
ארז שרביט17/12/2012הי טל,
עצה אחת: נשמי עמוק אם את רוצה שיער על הראש.
יותר מדי כימיה תפגע בו.
תני לו רגע לנוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
זאב לוין18/12/2012כדי לנקות את הצבע צריך להבהיר אותו כי צבע לא מבהיר צבע זה בעיתי לנקות צבע שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע את השער לבלונד כההשלי03/12/2012
שלום קוראים לי שלי , ואני בת 17
נולדתי עם שיער שטני לאחר 3 צביעות .
הגעתי לצבע חום בהיר ולמעלה כמו שטני כזה .
אני רוצה לצבוע את השיער לבלונד זהוב ככה האם זה אפשרי כי השיער שלי צבוע ?
והאם כדי לי לעשות במספרה או בבית ?
השאלה שיותר חשובה לי במיקרה שאני אלך למספרה האם יצטרכו לעשות לי גוונים בשביל לעשות לי שיער בלונד זהוב . ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
שרה31/12/2012למה לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצבוע את השער לבלונד כהה - תגובה
רוני חתוכה31/12/2012שלום רב...
כנראה את תצטרכי לבצע ניקוי פיגמנט באיזורים הכהים כדי להגיע לבלונד הרצוי וע''פי התיאור שלך אין לך בעיה ברמת גובה הצבע להגיע לשם...בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע
שרה03/02/2013אני בת 55 צבעתי לפני חודשיים לאדמדם עם עמכה גונים בודדים יש לי כמות של שיער לבן זכוכית אני רוצה להבהיר את השיער מה עלי לבקש במיספרה על מנת לא להרוס את השיער ועוד שטלה אני סובלת מקשקשים ואמרו לי שזה לא פוגע עם צובעים את השיער או עושים גונים כשיש קשקשים האם באמת אין שום קשר וזה לא יפגע בקרקפת ובשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
שרה03/02/2013תענו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצבוע את השער לבלונד כהה - תגובה
אלירן הרוש31/12/2012הי
את לא יכולה ליצבוע את השיער ליותר בהיר מכוון שהוא צבוע צבע לא מבהיר שיער צבוע !
בקשר לשאלה האחרונה בדרך כלל כן יעשו לך גוונים כדי להבהיר לזהב אבל אם תגיעי לספר טוב יש עוד שיטות שיאפשרו לך להגיע לתוצאה הרצויה(:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית - האם גורמת לנשירה?רונן פלג02/12/2012
יש לי מספר שאלות בנושא החלקת שיער יפנית:
1. האם החלקה יפנית יכולה לגרום לנשירת שער בטווח הקצר או בטווח הארוך ?
2. האם זה נכון שאם שורש השערה נפגע מחומר ההחלקה אז באותה נקודה השורש לא יצמח שוב?
3.עשיתי לפני כשבוע החלקה יפנית והשער נשרף לגמרי. האם יש דרך לתקן ?
האם זה אומר שגם שורשי השער נפגעו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
אלירן הרוש10/12/2012הי
החלקה יפנית לא מסוכנת כלל אבל חשוב לעשות אצל משהו מומחה !!!
ודבר שני החלקה יפנית לא מתאימה לכול סוגי השיער!
עם עשית החלקה והשיער נישרף כנירא שלא עשה לך משהו מיקצועי!! ואן הרבה מה לעשות חוץ מלטפל בשיער בחומרים איכותיים ולהבריא אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית - תגובה
רוני חתוכה10/12/2012שלום רב גלוריה...
אין קשר בין החלקה יפנית לנשירת שיער מאחר ונשירת שיער הינה הורמונלית כגון:תזונה לקוייה,לחץ,עצבים,חילופי עונות,הריונות,דיאטות ועוד...לכן כל מה שנעשה ומתבצע על השיער נשאר בשיער...שנית,שורש השערה תמיד צומח ואינו מושפע ממה שקורה מחוצה לו..אם השיער נשרף לדעתך עדיין ניתן לתקנו אך חייבים לאמוד את מידת הנזק...ייתכן שעל פניו השיער נראה שרוף אך בפועל לא בוצעה ההחלקה כראוי לפיכך חשוב ללכת למישהו המבין בעניין ולתקן זאת כראוי...בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע דחוף ביותרמישהי02/12/2012
שלום רב
אני זקוקה לעזרה דחופה
אמא שלי היא אישה בת 65 מאוד חולה ומחוברת לחמצן 24 שעות .בזמנו כשהייתה בריאה הייתה הולכת למספרה וצובעת לאדום זוהר היות שהיא לא יכולה לצאת מהבית אני קונה צבע אדום זוהר וצובעת לה בבית . היות שאמא מאוד חולה ונורא חיוורת האדום הזוהר כבר לא מתאים לה ואני רוצה לשנות לחום בהיר אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איך לרדת מהאדום ולעבור לחום היות שאי אפשר לקחת אותה למספרה
תודה מראש
הבת הדואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע דחוף ביותר - תגובה
רוני חתוכה10/12/2012בלתי אפשרי לבד לבצע את הצבע הנדרש...ומצטער לדעת, ומאחל רק בריאות והחלמה מהירה וחוסן נפשי לך ולמשפחתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית.ענבל02/12/2012
היי, יש לי שיער מקורזל והייתי מעוניינת לעשות החלקה ברזילאית. ואחרי שקראתי את כל ההשלכות שלה לגבי זה שהיא מסרטנת ומסוכנת מאוד אני נמנעת. האם זה נכון שכך הדבר, שהיא אכן מסוכנת לכל הדעות ואסור לי לעשות אותה? כי יש לנו מכר שהוא ספר והוא אומר שעם שמים מסיכה על הפנים ומשתמשים בפן לא יכול לקרות כלום. קצת קשה לי להאמין לו כי זה שזה נמצא לי על הראש כמה שעות זה אומר שזה חודר אליי פנימה לגוף הייתי מעוניינת לדעת מה מידת הסכנה ואם יש פתיחת תלתלים כאלטרנטיבה? בתודה מראש ענבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי????
ענבל08/12/2012למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית. - תגובה
רוני חתוכה09/12/2012החלקה ברזילאית עם כל המשתמע מכך מסוכנת מיושנת ולא בריאה כלל...
היום יש בשוק זה מגוון רחב של החלקות שיער והשוק מוצף בכל מיני שטויות ולכן חשוב מאוד לדעת מה עושים? איך מבצעים? ומה ההשלכות? ללא כל נזקים.
לא ציינת איזה שיער יש לך...טיבעי, צבוע,מתולתל,גלי,וכו'... אך בעיקרון אם את לא בלונדינית מלאה את יכולה לבצע החלקה יפנית חלקה קבועה ומושלמת...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשעדי30/11/2012
השיער שלי מאוד יבש ודלול בלי נפח.
היה לי תקופה שהייתי צובעת מלא פעמים
וכן השתמשתי במלא מסכות וכו
ורציתי לדעת איך אפשר לתת לו נפח ורכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש - תגובה
ארז שרביט09/12/2012הי עדי
מציע לך לעבור למוצרי הטיפוח של קרסטאס- כאלה שמיועדים לשיער יבש.
יקרים, אבל איכותיים מאוד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומנידרומית26/11/2012
שלום, אני בת 18 מאז ומתמיד היה לי שיער שומני ..
השיער שלי דק וחלק, הייתי שמחה להעניק לו קצת נפח , היות והוא שומני לא כ"כ עוזר סירוק הפוך או לישון עם צמות כי הכל נהרס תוך שעות אחדות.
אני נאלצת לחפוף כל ערב כשערב למחרת הוא כבר נראה מזעזע , מה איתם ממליצים ? איך להעניק לו נפח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שומני - תגובה
זאב לוין27/11/2012בגלל שאת חופפת כול יום את השיער הקרקפת נהית שומנית אוטומטית ,את צריכה להשתמש בשמפו יום יומי ולא לשים מרכך לקרקפת רק בקצוות.
ולהשתמש ספריי ווליומיז של כול חברה כדי לתת נפח לשיער
ולא ללכת לישון עם שיער חפוף ורטוב כי השיער סידור נהרס ומאבד צורה ממומלץ רק בבקרים לחפוף כדי שהשיער יסתדר באצמו במשך היום
בהצלחה זאב לוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטי בשיעראנונימי26/11/2012
שלום,
יש לי בעיה כבר מספר חודשים של חשמל סטטי (שוונצים בשיער), אבל ממש על כל השיער זה לא שיערות בודדות שעומדות.
בחיים לא היה. לי את הדבר הזה, רק לפני 3 חודשים בערך זה התחיל, מאז שהסתפרתי אצל ספר חדש אבל לא יודע אם זה קשור דווקא לזה. ניסיתי הכל, להסתפר קצר שוב, לנסות להחליף שמפואים, לשים מרכך, ניסיתי ווקס, אבל זה מכוער ולא נוח. כלום לא עוזר. השיער פשוט עומד. ניסיתי גם להסתרק ולשטוף את השיער, וגם זה לא עזר.
מה עושים??
כבר אנשים מתחילים לצחוק ואני מרגיש את זה זה ממש לא נעים :(
אשמח לעזרה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשמל סטטי בשיער - תגובה
זאב לוין27/11/2012ממליץ לך כדי ששיערך לא יעמוד ולא יבלוט מהחשמל הסטטי אליך להשתמש בספריי
של חברת שמן מרוקאי נקראה פריז קונטרול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אותו אצלנו...
אנונימי29/11/2012ביררתי, אין אותו אצלי בעיר. מוכרים אותו במספרות בחיפה, וזה רחוק לי מאוד.
אין משהו אחר, יותר זול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה?
אנונימי05/12/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוניםשרה25/11/2012
יש לי שיער חום עם מעט גוונים ברצוני להיות מעט יותר בהירה ומכיון שאני יודעת שזה לא בריא להבהיר את השיער חשבתי שאולי אני יעשה גוונים בהירים מאוד ואז להיראות כמו בלונדינית האם זה נכון לפי דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונים - תגובה
זאב לוין27/11/2012צריך לדעת מה הפיגמנטציה של שיער ולאחר מכן בלי לעשות עברה אפשרי לעשות גם שטיפה ,שטיפה זה למי שיש פגמט טיפה ג'ינג'י אז מעבירים שטיפה שהיה יותר מהיר ואחיד ולא אדמדם סתם דוגמא
ולכן לא בהכרך לעשות הבהרה שאכן פוגעת יחסית בשערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוישרה25/11/2012
אני בת 60 בעלת שיער חלק גלי צובעת שורשים כל חודש בשנה האחרונה שמתי לב שהשיער הלבן שצומח לא תופס צבע ויש גדילה של המון שיערו שנוספו והם ניראים כמו שמישתרכים בין השיער הקים ויבשים מאוד עוד שאלה עם אני יעשה גוונים על צבע חום פחות יראו שיער לבן מאשר שיער כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
שרה26/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי - תגובה
זאב לוין27/11/2012כדי לחסות את שיערך הלבן צריך לשים יותר בסיס ולהניח את הצבע בכמות יותר גדולה ורק לצבוע בשורשים ולא לגעת בשאר השיער כי זה מה שמיבש את שיער
וכן אפשרי לעשות גוונים על חום זה מבלבל הלבן בזמן הצמיחה ומטשטש לכן אפשרי ביותר לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי - תגובה
רוני חתוכה10/12/2012שלום רב...
אין קשר בין הוספת הגוונים לסוג השיער אך כדאי לבצע טיפול משקם לשינוי טקסטורת השיער לשביעות רצונך ולמראה הנכון והטיבעי ביותר גוונים במידה ונידרש ניתן לעשות לפני או אחרי בהתאם לטיפול הנידרש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפושרה25/11/2012
שלום שמתי לב שיש כל מיני שמפו לשיער שמכילים צבע מאכל שהוא גם לא בריא לאכילה כמו טטרזין לדוגמא שרשום בשמפו של אנד שורטס מדוע והאם זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם משרד הבריאות מאשרדונה24/11/2012
החלקה יפנית? האם אין בה חומרים מסרטנים?
שנית- האם בניגוד להחלקות אחרות, אין צורך לתחזק החלקה יפנית עם שמפו ומסיכה מיוחדים ויקרים?
מה עלות ממוצעת של החלקה יפנית ומה תדירות החזרות על ההחלקה?
האם יש מקום מומלץ לביצוע?
בתודה מראש,
דונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משרד הבריאות מאשר - תגובה
אלירן הרוש25/11/2012הי
החלקה יפינית לא מסוכן !! היא מאושרת על ידי משרד הבריאות
החלקה ברזילאית היא לא מואשרת ומסוכנת!
רצוי להשתמש במסכה ושפו איכותים כוון שהשיער עובר תהליך כימי וכדאי לשמור על איכות השיער
טווח מחירים הוא בן 1200 ל3000 להחלקה יפנית !
את מוזמנת להגיע ליעוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו פילינגסוזנה24/11/2012
שמעתי מחברה בחו״ל על שמפו פילינג שמצוין לשיער צבוע . מה היתרונות שלו? האם עוזר לצבע לכסות שיער לבן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו פילינג - תגובה
אלירן הרוש25/11/2012הי
אני שמעתי על שמפו פילינג שהוא לקשקשים
שמפו פילינג שצובע לא שמעתי(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)