מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גווניםאילה17/01/2013
יש לי שיער מתולתל לפני חודש עשיתי גוונים בסיס חום כהה וגוונים של שמש
עכשיו אני רוצה לצבוע את כול הראש לבלונד דבש טבעי
האם הספר יהיה חייב להשתמש (ב-הבהרה) בחמצון גבוהה זה שהורס את השיער?
ואם זה לא יפריע לי שהצבע לא יהיה אחיד וישארו פסים בגוון קצת שונה אז יהיה אפשר לצבוע בלי חמצון?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים - תגובה
רוני חתוכה17/01/2013שלום רב...
חשוב לדעת איזה צבע רקע יש לך כדי לקבל בלונד דבש...
שנית במידה ותוכלי לעשות את הצבע המבוקש קחי בחשבון שעדיין יישארו לך הגוונים הכהים אך בעתיד לאט לאט הם יתבהרו וישתלבו בשיער הצבוע לדבש.
בעיקרון אין לך בעיה אם את בטון הגוון הנכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פלומתיאדם14/01/2013
יש לי שיער פלומתי על הגב.
רוצה לשאול, מבחינה בריאותית -
האם הבאים יכולים להעיר ראשי שיער רדומים
האם הם יכולים לגרום לצמיחת שיער חזק ועבה יותר?
*גילוח
*שעווה
*הסרת שיער עם מכשיר "קנדלה" (לייזר מיוחד לשיער פלומתי. נמצא בקייר)
שאלה אחרת, איך נראה דילול של עיר חזה/בטן?
אני לא מצליח לקבל תמונה בראש. יש תמונות באינטרנט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פלומטי
מרים15/01/2013כל סיב שחותכים בגוף עלול להתחזק לאחר מכן, ובאיחוד שיערות דקות ופלומטיות. ה בעיה היא יותר על השערות הדקות שכבר קיימות. טיפלתי בהרבה מקרים כמו שלך והפיתרון הטוב ביותר הוא קודם כל להסיר את השיערות בשעווה ומיד לאחר מכן לעשות טיפול ב-IPL, ע"מ לנטרל את נימי הדם שמזינים את הפלומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
אדם15/01/2013IPL זה אינפרא?
זה לא יכול לגרום לצמחיה של ראשים רדומים?
מה תכולי לספר לי על המכונה של קייר לשיער פלומתי "קנדלה" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
מרים16/01/2013הבעיה היא יותר על השיערות שכבר קיימות. ה-IPL לא גורם לצמיחה של שיערות רדומות, מאחר והוא ממיס את הזקיקים ולא מפוצץ אותם.
לגבי המכשיר שדיברת עליו, צריך לבדוק את העוצמה לס"מ מרובע ב JOULES. אם זה גבוה מדי, זה כן עלול לעורר זקיקים רדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהALEXANDRITE
אדם16/01/2013ALEXANDRITE - אלכסנדריט מתוצרת חב' קנדלה
מתאים לגווני עור רבים ויעיל במיוחד לשיער בינוני/פלומתי (דק). אורך גל 755 ננומטר.
מה זה אומר?
IPL זה אינפרא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
מרים16/01/2013ALEXANDRITE זהו לייזר יעיל מאד. אבל שוב, עצם העובדה שהוא מאד עוצמתי עלול לחמם את הזקיקים הקרובים הרדומים ( 300 זקיקים רדומים בס"מ מרובע של עור!). אני לא יודעת מה מתכוונים באינפרה. IPL זה הראשי תיבות של INTENSIVE PULSE LIGHT.
מכשיר ששולח הפזקים כך שהזקיקים נמסים לאת לאת, עד שהם נעלמים.
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים רדומים
אדם16/01/20131) היועצת בקייר אמרה שזה בעוצמה שלא תעיר זקיקים רדומים.
גם בפסקה ששלחתי מהאתר של קייר:
"מתאים לגווני עור רבים ויעיל במיוחד לשיער בינוני/פלומתי (דק)."
הם לא מדייקים?
2) עצם העובדה שהוא מאד עוצמתי עלול לחמם את הזקיקים הקרובים הרדומים ( 300 זקיקים רדומים בס"מ מרובע של עור!).
אז איזה מכשיר או עוצמה לא יעירו זקיקים רדומים ובכל זאת יהרוס זקיקים קיימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיו בריאים אתה ומרים הממציאנית
אריק24/02/2013אני יודע שאני כותב באיחור של חודשים אבל אני פשוט חייב.
אדם נשמה, שאלת שאלות מאוד לגיטימיות אבל בפורום הלא נכון. מריים המציאה לך תשובות שאין לי מושג מה אורך השרוול שלה. כל מה שהיא כתבה לך מוטעה. לא עושים שעווה לפני טיפול להסרת שיער!! השיערה מוליכה את החום של קרן הלייזר לשורש השיערה, לכן כשמבצעים שעווה ואז מבצעים טיפול, אז אין מה שיוליך את החום של הלייזר או של ה-ipl לשורש השיערה, כלומר אפס יעילות וכאבים מיותרים. לגבי התעוררות זקיקים רדומים- זה יכול לקרות כל הזמן ובכל מכשיר בין אם זה לייזר או קרן אור, אי אפשר לנבא את זה, אם זה איזור הורמונלי אז סביר שיתעוררו זקיקים רדומים כל עוד אתה מתחת לגיל 30, לכן מומלץ לבצע טיפולי לייזר או ipl לאחר גיל 27 בערך על איזורים שהם הורמונליים, איזורים לא הורמונליים אין בעיה לבצע כל עוד אתה בסביבות גיל 21 ומעלה. הipl לא ממיס את השורש אלא פוצע אותו, הלייזר לעומתו משמיד את השורש, לכן היעילות בו תהיה גבוהה יותר בתוך זמן קצר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער נוזלי- מה מומלץzohar09/01/2013
שלום,
אני צובעת כבר המון שנים. מומחית בצביעה. אבל כבר אין כח לשבילים ולמאמץ הכרוך בצביעה. (חלוקה לפסים, הקפדה על שורשים וכו') הצביעה נעשתה כבר למטלה שאני מתקשה לעמוד בה. אני לא יכולה לצבוע במספרה כי השיער קצר ומצריך צבע כל שלושה שבועות.
אני רוצה לעבור לצביעה קלה יותר. בצורה דומה לזו שחופפים ראש. שופכים נוזל על הראש מקציפים ומחכים.
שמעתי שיש חומרים כאלה אבל אני לא מכירה אותם.
אז .....האם באמת יש חומרים כאלה. האם זהים בכיסוי שיער לבן כמו הצבע הרגיל?
(לא כ"כ חשוב לי כמה זמן הם מחזיקים מעמד כי אני במילא צובעת כל שלושה שבועות בגלל השורשים ובמילא אף פעם לא מצליחה לצבוע שורשים בלבד).
אני לא מעונינת במשהו שיורד אחרי החפיפה כי אני גם חופפת הרבה. (בגלל שחיה בברכה גם בחורף).
אשמח אם תוכלו לעזור לי בייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער נוזלי- מה מומלץ - תגובה
רוני חתוכה09/01/2013שלום רב...
אני יודע שמוכרים בסופר פארם צבעים שמקציפים כמו מוס לצביעה קלה יותר...אני כמעט בטוח שלוריאל יש אותו ולעוד חברה שאינני זוכר את שמה...כך שאת תהני מצביעה נכונה בטוחה ונעימה...בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת סילק סטרייטדנה08/01/2013
שלום , האם החלקת סילק סטרייט , מתאימה לשיער מתולתל לא צבוע ?
אם כן האם יש לו יתרון על ההחלקה היפנית ?
האם חומר ההחלקה (סילק סטרריט ) מכיל פורמלין או חומר כימי אחר ?
בקיצור מה מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת סילק סטרייט - תגובה
אלירן הרוש09/01/2013הי
סילק סטרייט היא מאוד דומה להחלקה יפנית רק יותר עדינה ויצאת יותר טיבעית!
אן בה חומרים מסוכנים כמו בברזילאית!! היא עובדת בשיטה שמשנה את פלוס והמינוס בשיער והוא משנה צורה מבפנים! זה יוצא מעולה אם השיער בריא ואת עושה את זה במקום טוב.
הסילק סטרייט לא מתיאמה לכל שיער מתולתל צריך לעשות איבחון את מוזמנת אליי למספרה אשמח לתת לך יעוץ(:
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת קרטיןנטלי05/01/2013
שלום,
עשיתי החלקת ננו קרטין לפני שבוע והקרקפת מגרדת ושורפת, האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קרטין - תגובה
רוני חתוכה06/01/2013שלום נטלי
בעיקרון לעיתים יש רגישות קלה לחלק מן הטיפולים שנעשים בהחלקות ברזילאיות אך אל דאגה זה יחלוף...עיסוי עם מרכך או מסיכה יעזור לתחושת הקלה ולפיתרון הבעיה אם זה לא יעזור מה שלא נראה לי גשי לרופא עור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לחוםרירי01/01/2013
יש לי שיער חום כהה והבהרתי חלק ממנו. אני רוצה לצבוע בחזרה לחום ואמרו לי שהצבע לא יתפוס והוא ירד מקסימום מספר ימים בודדים… האם זה נכון? איך אפשר להחזיר לגוון דומה בנתיים עד שהשיער יתחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לחום - תגובה
אלירן הרוש01/01/2013הי
תראי אפשר לצבוע חזרה לחום אבל הוא ידהה ואת תצתרכי לצבוע שוב!
יש מקרים שהשיער הבהיר כבר לא יכול לקלוט את הצבע מכוון שקסקסת השיערה כבר לא בריאה !
היתי ממליץ לך להגיע ליעוץ במספרה ואז נדע יותר טוב מה צריך לעשות(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעשרה31/12/2012
האם יש פירמה קדוש לצבעי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע - תגובה
אלירן הרוש31/12/2012כן יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער שחור לאדוםהילי27/12/2012
יש לי שיער טבעי בצבע חום כהה/שחור עם גוון אדמדם.
אני מאוד רוצה לצבוע את השיער לצבע אדום (לא אדום חציל אלא אדום כהה).
האם יתפוס עליי? האם לנסות חינה אדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער שחור לאדום - תגובה
אלירן הרוש27/12/2012הי הילי
השיער שלך נקרא שיער בטולי שיער שאף פעם לא עבר צביעה !
לכן את לא יכולה ליצבוע רגיל את צריכה ליצבוע בדרך אחרת להתחיל מהקצוות ואז את השורש כדאי שצבע יצא אחיד! מהשורש לקצוות היתי ממליץ לך להגיע למספרה כדי לקבל תוצאה מושלמת!
בקשר לחינה אני לא ממליץ כי החינה עוטפת את השיער ואחרי זה אי אפשר ליצבוע על זה וזה יוצר בעיה אם רוצים לעשות שינוי צבע
מקווה שעזרתי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בזמן סירוקמעיין26/12/2012
שלום רב,
רציתי לשאול כמה שיערות אמורות לנשור על המברשת בזמן סירוק?
האם 10 שיערות זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בזמן סירוק - תגובה
רוני חתוכה26/12/2012שלום רב
נשירת שיער נורמלית יומיומית עומדת עד כ-120 שיערות מדעית!!!...20 שיערות במברשת ניראות כמו 200 מאחר ושיער ארוך מתערבב במברשת וזה נראה המון אך בפועל זה נורמלי לחלוטין ואין לך כל בעיה כלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת משי? או לא?ענבל26/12/2012
קיבלתי מתנה גרופון להחלקת משי בירושלים, הספר הסביר לי שהתהליך לוקח שעתיים בלבד ולאחר מס חודשים יש צורך בחזרה על כל התהליך על כל השיער כולו ולא רק על השורשים, מקצת בירור ברשת זה השמע לי יותר כמו החלקה ברזילאית... האם הוא עושה את זה בשם החלקת משי? איך אני יודעת שאני מקבלת את מה שהוא אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת משי? או לא? - תגובה
אלירן הרוש26/12/2012הי יש החלקה שנקראת משי היא של אינדולה השם המדויק שלה הוא סילק סטרייט!
אם זו ההחלקה שהוא הציעה לך היא מאוד טובה !
תבדקי איתו שזו ההחלקה שהוא מדבר עליה וזה בסדר לשיער ללא גונים התוצאה מאוד טבעית
בהצלחה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על החלקת CHI
ענבל26/12/2012כבעלת שיער מתולתל גלי, בריא ומלא עם גוונים מאוד עדינים ורק על חצי ראש
ממולץ? אני קוראת על כ"כ הרבה קטסטרופות שקצת איבדתי את הביטחון...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על החלקת CHI - תגובה
אלירן הרוש27/12/2012זו החלקה ברזילאית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין, החלקת "משי" CHI
ענבל27/12/2012והחלקה ברזילאית זו אותה החלקה? הוא בפרוש הסביר לי שהוא לא עושה
ברזילאית כי זה נאסר ע"י משרד הבריאות,ברשת יש הממון פרסומים על CHI
כהחלקת משי המותרת? אפשר בבקשה לעשות לי קצת סדר כי ממש הלכתי לאיבוד...
תודה על המענה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין, החלקת "משי" CHI - תגובה
אלירן הרוש30/12/2012הי לפי מה שידוע לי chi היא סוג של ברזילאית את יכולה לבדוק איתו אם הוא יכול להראות לך אישור של משרד הבריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר מדוייק!!!
רוני חתוכה30/12/2012שלום רב
אני מתייחס רק למשהו שלא ברור כלל...
CHI הינה החלקה יפנית חד משמעית והינה מיוצרת בארה''ב ומיועדת גם לשיער מובהר אך מותאם לסוג שיער מסויים....ובאישור משרד הבריאות!!!
אין כלל החלקה ברזילאית CHI!!!
החלקת משי קראטין הינה עובדת בשיטה הברזילאית אך ללא פורמלין כלל בטיחותית וללא המתנת חפיפה של 3 ימים ןלמעשה ניתנת לחפיפה לאחר כ-4 שעות בלבד!!!
מקווה שעזרתי...שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת ספר טוב לשיער מתולתלרחל25/12/2012
שלום,
מחפשת ספר טוב לשער מתולתל עד מקורזל שניתן לסמוך עליו באזור חיפה ועמקים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת ספר טוב לשיער מתולתל - תגובה
ארז שרביט31/12/2012במרכז קסטרא בחיפה - אבי כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלסול לאחר החלקהלירון25/12/2012
היי רוני אני לקוחה שלך כבר כמה שנים ולקוחה מרוצה. לאחרונה נמאס לי האמת שהשיער חלק וישר והייתי רוצה לדעת האם ניתן לעשות טיפול להפוך אותו לגלי יותר? והאם אתה עושה את הטיפול הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלסול לאחר החלקה - תגובה
רוני חתוכה25/12/2012שלום לירון
שמח לדעת שאת מרוצה ותודה רבה על כך...
בקשר לשינוי הטקסטורה של שיערך מחלק לגלי, אז כך שאי אפשר לשנות את השיער בטיפול כימי כזה או אחר לגלי.מה שחלק תמיד יישאר חלק אבל יש פיתרון אחר והוא מכשיר ייחודי שיוצר שיער גלי מהמם בשניות ובאופן עצמאי בבית ללא כל קושי מחירו עומד על 1000 ש״ח בלבד ויביא לתוצאות המבוקשות.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשיג את המכשיר
לירון26/12/2012היכן ניתן להשיג את המכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן להשיג את המכשיר - תגובה
רוני חתוכה26/12/2012שלום רב
המכשיר הינו מיוחד ובהזמנה בלבד...ניתן לשלוח גם בדואר במידה והינך גרה רחוק ויגיע תחילת שבוע הבא במידה ואת מזמינה בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק מהחלקה יפנית!!שלי24/12/2012
שבוע שעבר עשיתי חידוש החלקה יפנית (הספר אמר שהוא עשה לי שוורצקוף, אבל לא ראיתי את זה במו עיניי אז יכול להיות שזה משהו אחר) וזאת התוצאה! אני עדיין בשוק ולא יודעת מה לעשות. יש דרך לתקן את זה עם הלחמה או שזירה או כל תוספת?
מאז אני לא רוצה לצאת מהבית וכל היום אני בדיכאון.
תודה לכל המגיבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מהחלקה יפנית!! - תגובה
רוני חתוכה24/12/2012שלום רב
אני כל כך מצטער לראות זאת וכמובן שהעבודה של הספר לא היתה נכונה על שיערך מאחר וזלג חומר על הקרקפת מה שאסור כמובן ,וכתוצאה מכך נתלש השיער לכן אין כרגע מה לעשות ולחכות קצת שיצמח השיער, ואז ניתן לחבר לשיער שצמח תוספות שיער ייחודיות שאינן מורגשות ובשיטה זאת תינתן לך ההיזמנות להאריך את שיערך ללא כל חשש שמישהו ישים לב לעניין..כרגע אין מה לעשות ולא מומלץ לגעת השתמשי באקס סוריה לשיער בינתיים עד שזה יגדל קצת ואשמח לעזור במידה ותרצי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שלי25/12/2012את המנטרל הוא שם לי על כל הראש כולל הקרקפת ועוד סירק אותו עם מסרק ומשך לי את השיער ואמרתי לו שזה כואב והוא אמר שאין מה לעשות זה חלק מהתהליך.
זה באמת חלק מהתהליך? או שהוא ממש עבד ברשלנות?
כי פעם ראשונה שעשיתי החלקה (יוקו) זה לא היה ככה, המנטרל לא נגע לי בקרקפת בכלל!
ומה זה החומר שאמרת? מה הוא עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה-
נינה25/12/2012ממש מזעזע מה שקרה לך!!!! את צריכה לתבוע את הספר החובבן הזה שהרס את השיער שלך!!! אני מאוד מקווה שלא שילמת לו גם בעבור הקרחת שעשה לך!! אני מקווה שהשיער יצמח לך שוב במהרה במהרה!! ואל תעשי שום פעולה עד שהשיער יצמח לך שלא תהרסי אותו לתמיד!!! יש חומר שנקרא טופיק הוא מכסה קרחות תשתמשי בו עד שהשיער יצמח ...הספר הזה חובבן ואסור שיטפל באחרות שיהרוס להן תשיער ויגרום להן עוגמת נפש גדולה!!! תתבעי אותו ואם שילמת לו תדרשי תכסף בחזרה!!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
רוני חתוכה25/12/2012שלום רב לך...
לא המנטרל הרס לך את השיער מאחר ומנטרל ושווה ערך למרכך אבל עדיין מורחים אותו רק על השיער שהוחלק ואין בעיה כלל שנגע בקרקפת מאחר ומנטרל הינו חומר שמפסיק את הפעולה החומר הפעיל הוא ההחלקה וההחלקה הדביקה לך את השיער לשורש וכך כשהשורש גודל הוא מקבל צורת ''ריש'' ונתלש לכן אין קשר בין המנטרל להתקרחות אלא ההחלקה היא זאת שגרמה למצב העגום הזה..והתכוונתי לאקססוריז כגון:מטפחת ראש...וישנם תוספות שיער בקליפסים שניתן בעזרתם להסתיר את הקרחת וזה ייראה מאוד טיבעי ויפה עד שיגדל..מומלץ מאוד!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת משיגאיה24/12/2012
אבי שלום,
יש לי שיער מתולתל שהפך לפחות מתולתל בגלל שהייתי משתמשת הרבה במחליק. כרגע הוא נראה לא כל כך בריא,מעט נפוח, חלק מתולתל וחלק לא.
קראתי באינטרנט על החלקת המשי ורציתי לשאול האם אתה ממליץ עליה או על החלקה יפאנית? השיער שלי לא צבוע ואני מעוניינת בשיער חלק אך לא "מקלות" בקצוות (מראה יותר טבעי, אם זה אפשרי כמובן).
כמו כן, כמה זמן ההחלקות הללו מחזיקות מעמד ומהן ההשלכות שלהן?
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם אם תענו לשאלתי
גאיה30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת משי - תגובה
רוני חתוכה30/12/2012שלום רב
חשוב מאוד לדעת מה את רוצה...האם את רוצה שיקום או החלקה...
החלקה יפנית הינה טיפול קבוע של החלקה או שינוי טקסטורה בהתאם לבקשתך ולצמיתות.
החלקת משי הינה החלקה לשיקום כשעל הדרך הינה מחליקה את השיער אך באופן שונה משיער לשיער כשהמכנה המשותף הינו שיקום.
החלקה יפנית הינה מורכבת על כל פעולותיה וחשוב לגשת לאיבחון מקצועי אצל מומחה בתחום..בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעראלכס22/12/2012
שמעתי שיש היום החלקת שיער טבעית. האם היא מתאימה לכל אחד ?
האם היא יותר בריאה מהחלקה יפנית , כיוון שהיא ללא כימיקלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער - תגובה
רוני חתוכה22/12/2012שלום רב
אין דבר כזה החלקה טבעית ובכלל... האם את/ה מתכוון/ת למראה טיבעי???
אם כן אין כל בעיה כלל...
החלקה טבעית או כל דבר אחר העוסקים בכימיה הינם חומרי שיער קוסמטיים כימיים המותאמים ספציפית ונקודתית לסוג הבעיה ולא יזיקו בשום אופן אם יודעים לבצע זאת נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה טבעית לעומת יפנית
אלכס24/12/2012הכוונה בהחלקה טבעית זה החלקת חמרה או החלקה ננוקראטין סיסטם שכתוב עליהן שהחלקות אלה הם ללא חומרים כימיים. האם זה נכון ? ואם כן האם הן מתאימות לכל סוגי השיער ? גם שיער לא צבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה טבעית לעומת יפנית - תגובה
רוני חתוכה24/12/2012אין דבר כזה טיבעי...גם סברה או קליאופטרה הינם חומרים שעשויים מחומרים טיבעיים אך מחדירים גם חומרים קוסמטיים כימיים למראה הדרוש...
כימי זאת לא מילה גסה!!! המוצר חייב להיות מותאם לך ספציפית כדי להגיע לנתון הנכון מכל בחינה שהיא.
ננו קראטין זו החלקה ברזילאית והיא עמוסה בחומרים כימיים ונכון להיום גם אסורים לכן כל מה שכתבת ממש לא נכון ולשיער כזה או אחר צריך לדעת לעשות את התאמת החומר והאבחנה לתוצאה הרצויה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)