מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להחליק זנב.מאיר12/11/2009
אני מגדל זנב מאחורה (בעורף).
שאני מסרק ועושה פן אז כל השיער מסתדר ונהיה די חלק חוץ מאיזור של הזנב (יש לי שיער גלי).
יש איזה שהוא דרך להחליק את האיזור מבלי לעשות החלקה?
(אני מדלל הרבה יחסית שיהיה נוח לסרק ולעצב)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זנב מוחלק
אלי סולומון12/11/2009ניתן לעשות החלקה רגילה על הזנב זאת החלקה פשוטה יחסית אפשר גם לעשות אותה בבית.
קונים את החומר בחנות .
אבל תמיד רצוי לעשות במספרה ככה היא בטוח תצא יותר טוב .
משווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן עבודה זה?
מאיר12/11/2009במספרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן עבודה
אלי סולומון12/11/2009קח לפחות שעה
לא כולל זמן המתנה לתורך במספרה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאיר12/11/2009.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לפוני לתווי פנים צרותליאת12/11/2009
התווי פנים שלי צרוך מעט ארוכות ומצח קצר
היה לי עד עכשיו פוני בובה במשך כמה שנים ודיי כבר נימעס לי אני מחפשת שינוי גיוון ולא מוצאת מה..
פוני שהולך הצידה לא מתאים לי כי הפנים שלי צרות..
איזסה פוני יכל להתאים ומאיפה אני יכולה לחפש השראות מתמונות באינטרנט של תסרוקות פוני? [=
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה [=
ליאת13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הלחמת שיערגילה12/11/2009
לאימי שיער דליל בחלק שמעל הפוני. ז"א בקדמת הראש למעלה.
הציעו לה תוספת שיער בהלחמה. מדובר בשיער טבעי שבנוי על חוט בצורת עיגול והעיגול מולחם לשיער ב- 7 נקודות.
שאלתי - האם הלחמה כזו לא מסכנת את מעט השיער שקיים גם ככה? (כי מדברים על נשירה מוגברת בזמן החלפת וחידוש ההלחמות).
מה ההבדל בין הלחמה והדבקה? הבנתי שהדבקה עולה חצי מחיר מאשר הלחמה, אם כך למה לא עדיף הדבקה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחום דין
אנג'לה טטרו12/11/2009עדיף הלחמה לשיער דק .האבדל בהדבקה והלחמה האדבקה מורגשת בשיער הרבה יותר גם חתיחות השיער יותר מורגשות בהלחמה אין כמעט הבדל בחיבור השיער הטבעי והתוספות, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למחליק שיער קרמינועה12/11/2009
שלום,
אשמח לקבל המלצה למחליק שיער קרמ (דגם/חברה).
שיקולים מנחים: שלא יהיה כבד, שההחלקה תחזיק לפחות יומיים, שלא יזיק לשיער.
שאלה נוספת: האם ניתן למרוח קרם לפני החלקה (הסיליקון שמורחים לפני פן) , או שזה עלול להזיק למחליק הקרמי ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק קרמי
אלי סולומון12/11/2009אני ממליץ אני מחליק רחב של רייטר 240 שמגיע עד 240 מעלות.
ממולץ לעבוד עד-180 מעלות בהחלקה רגילה.
240 מעלות- מיועד להחלקה ברזילאית.
ניתן למרוח סרום לפני ההחלקה כמו לפני פן זה לא מזיק למחליק
צריך לשים טוב שהפלטות של המחליק יהיו חלקות שלא יתפסו את השיער
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה1
נועה12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיאיר.ס12/11/2009
האם אפשר לעבוד במספרה כחופף בלי לימוד ספרות ?
אשמח לקבל כמה שיותר מהר תשובה בבקשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר ס
אנג'לה טטרו12/11/2009זה תלואי במעסיק אם הוא צריך ,רוב המספרות אוכל מי שאני מכירה לא עובדים בשיטה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופף במספרה
אלי סולומון12/11/2009כן ניתן לעבוד במספרה בלי ללמוד- מתחילים בדרכלל מניקיון וחפיפה- תוך כדי העבודה אז מתחילים לללמוד למרוח צבע ולאחר מכן לעשות פן- לאחר מכן לומדיםלגזור ובסוף לומדים גם כימיה לערבב צבעים יש מלא בתי הספר לספרות כדאי ללמוד בבית שמוכר עיי משרד העבודה
אם תגיד לי מאיזה אזור אתה בארץ אני יעזור לך למצא מקום וגם ללמוד.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה פרטים בקשר לתשובה שלך
יאיר.ס13/11/2009אני גר בראשון .
תשלח לי את טלפון ואת אימל של המספרה שמוכנה לקבל אותי כעובד וגם אני ילמד בה .
ואז אני ישלח את הפרטים למגשרת שלי שתעבוד, האם אני יכול לעבוד במספרה .
תודה יאיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ליאיר
אלי סולומון13/11/2009אני יברר לך לגבי מספרה אתה רוצה רק בראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרד מזה בסוף בבקשה
יאיר.ס13/11/2009כי בסוף יש לי משהו אחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים חוזרתלולי12/11/2009
שלום, אני מאוד מתולתלת. עשיתי פתיחת תלתלים לפני חצי שנה והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה. היום השער ארך, ופחות נוח לעיצוב כי השער הסמוך לשורש מאוד מקורזל ומשפיע על כל סידור השיער. אני מתלבטת אם לעשות פתיחת תלתלים נוספת. השאלות שלי הן:
האם פתיחת תלתלים היום תעשה שוב על כל השיער או רק על השיער הסמוך לשורש?
מה מידת הנזק המצטבר לשיער בביצוע פתיחת תלתלים כל חצי שנה? האם אתם כאנשי מקצוע ממליצים על פתיחה כל פרק זמן מסוים?
אשמח מאוד מאוד לתגובה מפורטת.
תודה
לולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לולי
אנג'לה טטרו12/11/2009אם היית מרוצה אין סיבה שלא תמשיכי .ובהחלט צריך לעשות את הפתיחה רק בשורש ולא על כל השיער , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לשיער אחרי פןמאיר11/11/2009
אחרי שאני עושה פן אני רוצה לשים משהו שיגרום לשיער להיראות יותר טבעי עם ברק אבל אני לא רוצה לשים ווקס או קרם כלשהו כי אני יהרוס את הפן (את התסרוקת).
אז יש איזה ספריי שאני ירסס על השיער אחרי הפן כדי שהוא יראה יותר חי ורטוב/ברק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיר
אנג'לה טטרו12/11/2009כן בהחלט יש חומר ,ספרקלר\ספריי שיין של שוורצקוף הוא מעולה אני אישית מעוד ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מאיר12/11/2009הספריי גפ שומר על הצורה של התסרוקת? קצת מקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
מאיר12/11/2009ראיתי שיש גם את הפול מיטשל פריז אנד שיין .מה את אומרת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר אחרי פן
אלי סולומון12/11/2009תלוי מה אתה רוצה להשיג
במידה ואתה רוצה רק ברק בלי ערך מוסף -אז תשתמש בספרי אובליפיחה או ספרי אחר שהומלץ לך,
במידה ואתה רוצה גם רכות וגם גם ברק גם חומר שיצפה את השערה בשכבת הגנה שתתקן את נזקי הפן אז
תמרח סרום אובליפיחה סמיך שיספג בשיער ויכניס לו את הויטמינים והשמנים שהוא צריך
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשות לפנים!שרון11/11/2009
היי , אני עושה קבוע פנים וכרגע אני משתמשת במברשת מעץ.
מכיוון שהמברשת שלי כבר יצאה מכלל שימוש , אני מעוניינת לרכוש אחת חדשה.
התעניינתי באינטרנט ומצאתי 2 סוגים של מברשות(אני לא מעוניינת להתשתמש יותר בעץ):
* מברשת לפן טרמל
*מברשת קרמית
אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין המברשות , ומה לדעתכם יותר טובה.
אם זה נחוץ , יש לי פן של איתמר 3600 ושיער ארוך גלי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברשת לפן
אלי סולומון11/11/20092 המברשות הם מקצועיות את צריכה לבחור את הגודל המתאים לך
וגם תבדקי איזה ידית אחיזה יותר נוחה לך
וגם המחיר חשוב
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
שרון12/11/2009מה ההבדל ביניהן?
מה הפירוש של השמות השוניפ שלהן..?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפן לשיער
אלי סולומון12/11/2009אלו מונחים טכנים שהיצרנים ממציעים
למשל מברשת קרמית עשויה מקרמיקה שזה אומר שהמברשת לא מתחממת וקל לעבוד איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פתיחת תלתלים - הורדת נפחטל11/11/2009
היום הייתי אצל ספר שהתרשמתי ממנו לחיוב. הוא אמר שהשיער שלי נפוח ולכן, זמן קצר אחרי כל תספורת, אני מוצאת את עצמי אוספת את השיער שלי שהוא מתולתל ושופע - על גבול הנפוח.
הוא הציע לי לעשות פרוצדורה של הורדת נפח-פתיחת תלתלים ואמר שאחריה השיער יהיה כמו שהוא כשהוא רטוב, שזה יחזיק 10 חודשים, וייקל על עיצוב השיער בבוקר (יחייב טיפול בקרם פעם בשבוע ולא הרבה מעבר לזה). מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
אנג'לה טטרו12/11/2009לפי מה שאת מתארת הפתיחת תלתלים בהחלט יכול לעזור , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לחזור לשיער שיבה?לבן טבעי10/11/2009
יש לי שיער כהה ארוך ולא מעט שיער לבן (30%?).
רציתי לצבוע את השיער באופן זמני ולכן השתמשתי בקסטינג קרם גלוס מתוך תקווה שהצבע ידהה בכל האורך עד שיגדל שיער לבן חדש.
אולם, כעבור שלושה-ארבעה שבועות מופיע קו שיער לבן בשורשים ואני נאלצת לחדש את השטיפה.
כיצד ניתן לשבור את מעגל השטיפות ולחזור לצבע הטבעי שלי (כולל הלבן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן טבעי
זאב לוין13/11/2009את תוכלי לחזור לצבע שיערך הטבעי באופן טבעי בלבד ע"י הארכת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת כמו של יהודה לויעידן מוראיטי09/11/2009
יש לי בעיה יש לי שיער חלק רק שהוא רטוב וחלק ממש!!!! ואחרים אומרים שאין לי שיער חלק כי לא רואים את זה שההיתי קטן היה לי תלתלים ואני רוצה לעשות תספורת כמו של יהודה לוי עשתי משהו בסיגנון והיתם אבל כמו שלו אולי לא מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה לוי
אלי סולומון09/11/2009ליהודה לוי יש שיער חלק
אם אתה רוצה שיער חלק כמו שלו- אז תעשה החלקה רגילה ותגדל זקן
החלקה רגילה מחזיקה בדרכלל 3 חודשים אז צריך לחדש אותה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אני
עידן מוראיטי11/11/2009אני רק בן 14 אין לי עוד זקן ? מה לעשות ויש לי די שיער חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חזקהמיכל09/11/2009
שלום לכולם!
לפני 1.8 חודשים ילדיתי ועדיין מניקה( פעמיים ביום). רק לאחר שנה ושלושה החלה הנשירה וכבר חמישה חודשים אני במלחמה עם זה באמצעות תכשירים קוסטים(שמפו נגד נשירה,סרום,עשיתי כל מיני מסכות, לוקחת ויטמינים לשיער "רוטס" וויטמין C).עשיתי בדיקות דם ורופא משפחה לא מצא משהו שיכול לגרום לכך. זה נורא מציק,השיער שלי מטבעו דק ודליל ועכשיו בכלל זוועה. אנא עזרו לי!!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
אלי סולומון09/11/2009אולי תנסי ללכת לרופא ממוחה ולא סתם לרופא משפחה.
אישתי לקחה צנטרום וזה עזר לה , אבל צריך להתיעעץ עם רופא מומחה.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיח שיער איטיתסוזנה08/11/2009
שבוע טוב !
אני בת 43, שיערי שמן.וגלי. הוא מגיע לאורך מסויים וכאילו לא גדל יותר..
:( האם יש מה לעשות ??
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה איטית
אלי סולומון09/11/2009הי סוזאנה
יכול להיות שאצלך יש צמיחה מתולתלת אז זה נראה לך שהשיער לא אורך הוא שפוט מתעגל
אני לא מכיר שום תכשיר שעוזר לצמיחת שיער.
אני תמיד ממליץ להתיעעץ ברופא ולעשות בדיקת דם לראות איפה הבעיה אם ישנה?
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!
סוזנה09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חזקה-מה הפיתרון? דחוףףףמדוכאת..07/11/2009
שלום לצוות המומחים,
אני בת 22 ואני כבר כמה שנים סובלת מנשירת שיער שבתקופה הזו היא מתחילה להיות יותר ויותר חמורה, וזה מעצבן אותי נורא. אני בחורה עם שיער עבה במיוחד מאז שהייתי תינוקת, ועכשיו השיער שלי הוא ממש דליל. פניתי לרופא עור, והוא אמר שהכל תקין אצלי. יש להודות שאני בחורה שלא מרבה באכילת פירות וירקות במידה רבה. איך אני יכולה לטפל בבעיה זו? הנשירה כבר גדולה ואני לא יכולה יותר.. אנא עיזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למדוכאת
אלי סולומון07/11/2009שלום לך
תנסי לקחת כדורים של צנטרום של נאו- פארם
לפני לקיחת הכדורים יש לעשות בדיקת דם ולראות מה חסר לך בגוף שגורם לך לנשירה.
נשירה לא מתחילה סתם כך יש סיבה והיא רפואית בלבד לא קוסמטית
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוכאת
קורן אריכא08/11/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף לנשירה ובנוסף להשתמש בסרום לנשירה למשך 3 חודשיים לאחר טיפול זה תרגישי ירידה משמעותית בכמות הנשירה .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובבב!!!גל07/11/2009
השיער שלי נגמר די מאחורה וזה עושה לי מצח יחסית גדול. יש אפשרות איכשהו לעשות שהשיער יסתיים קצת יותר קרוב למצח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואלת
אלי סולומון07/11/2009מה הכוונה נגמר מאחורה ?
אבל במידה ויש לך מצח רחב תנסי לעשות תספורת עם פוני ככה שהפוני יכסה את המצח
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)