מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער מפחיתה יובש??סנא13/10/2009
שלום
במספרה אצלנו בעיר סחנין ממליצים לי לצבוע את השיער בחום משום שלפני 3 חודשים עבר שטיפת צבע " בורדו" והיום הוא כל כך בהיר ויבש.
שאלתי := האם זה נכון שהצביעה מפחיתה את היובש ועוטפת את השיער ומגינה עליו ?
תודה
סנא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסנא
קורן אריכא14/10/2009אני ממליץ לצבוע את השיער בצבע ללא אמוניה על מנת לתת לשיער ברק זוהר וגמישות ,סדרת "הקולור טאץ "של וולה ובנוסף להשתמש במסכה של שוורצקוף על מנת להזין את השיער .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתא.א.13/10/2009
שלום רב!
אורן, אני קיבלתי ממך לא מזמן המלצה על סרום סופר סקיני של פול מיטשל ליומיום. וככל שאני קוראת פה תגובות ננהייתי יותר ויותר מבולבלת. יש לי שיער ארוך אבל לא ממש, חום כהה ופסים בלונדיניים (עם הבהרה). אני משתמשת בשמפו ומרכך של שוורצקוף והשאלה שלי מה הלאה (לפני רכישה של סרום הזה). האם חוץ משימוש בסרום יש צורך לשלב גם קרם לחות? (ולידע כללי שלי מהו ההבדל בין סרום לקרם לחות?) כי השיער שלי הוא בסה"כ נורמלי רק צבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.א
קורן אריכא13/10/2009היי,בואי נעשה סדר בבלגן,לחפוף עם השמפו לאחר מכן לשים את המסכה 5 דקות לשטוף,לאחר מכן למרוח קרם לחות של פול מיטשל["קונישינר"כך נקרא הקרם לחות שלהם] על מנת לסדר את השיער לשאר היום ובנוסף למרוח שני טיפות סילקון של פול מיטשל על מנת לתת ברק וזוהר .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.א.
א.א.13/10/2009קורן, רק עוד כמה פרטים:
1. אתה אומר בעצם לוותר על מרכך ולהוסיף מסכה?
2. כשאתה אומר "טיפות סיליקון" אתה מתכוון לטיפות סיליקון, נכון, לא לסרום סופר סקיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.א.
א.א.13/10/2009קורן, רק עוד כמה פרטים:
1. אתה אומר בעצם לוותר על מרכך ולהוסיף מסכה?
2. כשאתה אומר "טיפות סיליקון" אתה מתכוון לטיפות סיליקון, נכון, לא לסרום סופר סקיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת מהתוצאהפאם13/10/2009
שלשום עשיתי גוונים במספרה- יצא בדיוק מה שקיוויתי שלא יצא... ממש התאכזבתי והגעתי לספר שוב לתיקון... לא עשה שינוי גדול..
באתי עם שיער חום טבעי לא כהה ולא בהיר מדי, ורציתי להוסיף גוונים שטניים ובלונדינים עדינים, בסוף יצא לי חום דבש וג'ינג'י... בקיצור, אני ממש לא מרוצה מזה.
(ד"א, הצביעה שלו ממש טובה, חבל שבחר בצבע המזעזע הזה)
רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל שיישארו לי הגוונים, אבל שזה לא יהיה בצבע הזה, אלא שטני, עדין. האם צביעה בצבע ביתי -שטני- כל השיער, יבטל לי את כל הגוונים, או שזה ישנה את צבעם, ובכלל מה הסיכון בצביעה שכזו? אני ממש לא רוצה שהגוונים ימחקו, פשוט רוצה אותם בצבע עדין אחר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי...? תודה...
פאם13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאם
קורן אריכא14/10/2009אני ממליץ להחמנע מלצבוע בבית על מנת לא לגרום לנזק כפול בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי או שאת מוזמנת לכל אחד מספרי הפורום על מנת לקבל ייעוץ מקצועי ופשוט לאבחן את השיער בצורה מדוייקת על מנת להגיע לתוצאה מושלמת ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע רקעמיטל12/10/2009
הצבע הטבעי שלי הוא שחור אבל אני צובעת כבר שנים רבות את השיער. כיום יש לי צבע רקע חום כהה מאוד ועליו גוונים בהירים. עכשיו יוצאים לי שורשים ואני רוצה לצבוע לחום בהיר. איזה צבע מומלץ לי ? (אני לא רוצה לחדש את הגוונים ולכן מעדיפה צבע אחיד יפה אבל שייקלט לי טוב בלי ירוק או ג'ינג'י)...אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס..
מיטל15/10/2009היי...מחכה לתשובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשהההה עזרה:]ספיררר12/10/2009
כבר 4 שנים בערך אני משתמשת בפאאנים ולפני שבוע קניתי מחליק מהדוכנים של הקניון
מי שמכרה לי אמרה לי באופן מפורש שהמחליק לא שורף את השיער ונתנה לי דוגמא , היא שמה צמר גפן איפה ששמים את השיער ( במקום להשים שיער שמה צמר גפן) הטמפ' היתה על 210 ..
והצמר גפן לא נשרף
יש דבר כזה באמת שמחליק לא שורף שיער ?
קניתי את המחליק ומאז שאני משתמשת בו אני מרגישה שהשיער שלי הרבה יותר שרוף ברמות מחרידות
יש לי שיער ממש דליל , עד הכתפיים.. בצורה הרגילה שלו הוא גלי ולוקח לי 5 דקות גג לעשות לו פן והוא יהיה חלק..
חשבתי אולי לעשות החלקה .. אתם ממליצים ? חשוב לציין שהשיער שלי מאוד חלש ודליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
ספיררר12/10/2009השיער שלי צבוע לשחור ולפניכן היו לו עוד צביעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו..
ספיררר12/10/2009איזה החלקה הכי זולה ? כדאי לי לעשות סברה? ומה הכי פחות הורס את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי ? :(
ספיר14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר
קורן אריכא14/10/2009אני ממילץ להפסיק את הפעולה של המגהץ ,בכל מקרה אני ממליץ על החלקה יפנית על מנת לשקם את שיערך ,[ללכת לספר שאת סומכת עליו על מנת לאבחן את השיער ולראות מה מצב השיערו ע"פ זה לקבוע את מצב השיער] בכל מקרה אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף ושמפו לשיער שביר ודליל בנןסף סילקון של פול מיטשל סופר סקיני .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם עושים גם החלקות ?
ספיר15/10/2009עם כן כמה יעלה אצלכם בערך החלקה לשיער שמגיע קצת אחרי הכתפיים , דק , ודליל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר
קורן אריכא15/10/2009כן אנחנו עושים את כל סוגי ההחלקות חוץ מהחלקה ברזילאית לפרטים 03-5740661
קורן ונאוה מעצבי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייביליסר12/10/2009
שלום רב,
ברצוני לעשות בייבילס ורציתי לדעת באיזה ספריי או מוס עליי להשתמש.
אשמח אם ניתן להמליץ על מוס או ספריי ספציפי שניתן להשיגו ברשתות הפארם.
קראתי על iron finish אבל אותו לא ניתן להשיג ברשתות הפארם.
האם יש משהו אחר שניתן להשתמש בו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
קורן אריכא13/10/2009אני ממליץ לך להשתמש במוס של פול מיטשל,,או של קאדוס יש לך מידע באינטרנט באתר,
products* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ר13/10/2009תודה,
אך האם הם ניתן לרכוש אותו בסופר פארם למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ר13/10/2009תודה,
אך האם הם ניתן לרכוש אותו בסופר פארם למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מכל ההחלקותתמי12/10/2009
הי .לפני שעה עשיתי החלקה ברזילאית- ננו קראטין. השיער לא היה ממש חלק. אך בהשוואה למה שהיה לפני הייתי די מרוצה. ההלקה החזיקה מעממד חצי שנה. כרגע אני מעטוניינת לעשות שוב. אך בדקתי באינטרנט וישנה אזהרה של משרד הבריאות שמתריאה שההחלקה מסרטנת. 1. האם כשעושים את ההחלקה ,נגיד, פעם בשנה זה עדייןמסוכן? 2. שמעתי על החלקה ברזילאית קוקו שוקו. האם זה על אותו עיקרון? 3. שמעתי על החלקה של שוורצקופ בשם " סטרייט סטיילינג גלאט". האם היא מומלצת? ( חשוב לי לציין ששערי יבש ובלי צורה).
אשמח בכלל לקבל המלצה לגבי החלקת שיער ושלא תהיה יקרה כמו היפנית.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
תמי17/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקות
אלי סולומון26/11/2009אני ממליץ בכלל לא לעשות שום החלקה
לגבי החלקה ברזילאית יש הזהרה באמת צריך לשים לב- מכוון שיש חומר שניקרא פורמלין שהוא מסוכן בריכוז גבוה.
ההחלקה של שוורצופ היא החלקה ותיקה בשוק הרבה מספרות משתמשות בה- אבל צריך לחדש אותה כל כמה זמן- תלוי בשיער ובצמיחה
לפני שאת רצה לעשות החלקות תנסי להשתמש בחומרים לשיקום שיער לגבי היובש.
ותמיד כדאי להתיעץ אם מעצבי שיער רצינים כדי שיאבחנו את סוג השיער שלך
רצוי להמתין שנה לפחות בין החלקה להחלקה למנוע נזקים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםעינת12/10/2009
שלום לכם,
מעצב השיער שלי עושה לי גוונים בצבע של דבש:עדינים וטבעיים.
לעיתים ,נדמה לי שהם כל כך עדינים ,שלא ניתן להבחין בהם,אבל אני לא מאשימה אותו,כי כך אני מבקשת.
העניין הוא שכעבור חודשיים אני ממש צריכה לחפש אותם... היתכן שאינו משתמש בחמצן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציין שהגוונים נעשים על שיער טבעי
עינת12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים !חסוי11/10/2009
כבר זמן רב שיש לי קשקשים , אבל בחודשיים האחרונים הם מאוד בולטים ובכמויות גדולות מהרגיל הד אנד שולדרס לא עוזר לי , החלפתי לדר' פישר , אני משתמשת בו כבר בערך שבועיים , ואין שיפור ! יש עצות מה עושים במקרה שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויי
קורן אריכא13/10/2009אני ממליץ לך להשתמש בשמפו של פול מיטשל שנקרא טרי-טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , רק עוד שאלה , היכן ניתן
שונו14/10/2009להשיג זאת ? ברשתות הפארם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה............?
שונו17/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לצבע בשיעראורנה 111/10/2009
פניתי אליך ב7/10 בהקשר לאלרגיה בשיער מצבע (שחור) התופעות שיש לי נפיחות מאחורי האוזנים ופצעים בקרקפת כמו כוויות עם שלפוחית. אודה לכם אם תעזרו לי נואשתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה1
זאב לוין11/10/2009זה מקרה מאוד נדיר אבל קיים, אני ממליץ לך להשתמש בצבעים טבעיים שאינם מכילים אמונייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץבר10/10/2009
אז ככה, יש לי שיער די מוזר .
יש בו גם תלתלים וגם חלק והוא לא מסתדר לי שאני עושה פזור
ככה שאני כל הזמן עם חצי אסוף , ושמה קרמים ובגלל כל הקרמים זה שורף את השיער.
אבל אין לי ברירה כי רק ככה זה מסתדר.
אמרו לי לא לעשות החלקה תמידית כי היא רק תהרוס יותר.
אז אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה , ואני צריכה ייעוץ.
אם יש מישהי או מישהו שיש לו רעיונות מה יכול להחיות לי את השיער ,
אשמח אם תענו .
תודה מראש,
בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
זאב לוין11/10/2009אני רוצה להזמין אותך ליעוץ כדי שאוכל לאבחן את שיערך מקרוב ולתת לך תשובות מדוייקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לכל עזרה וייעוץ מקצועי...דנית10/10/2009
שלום רב, תמיד סבלתי משיער דליל ולפני כשנתיים התחלתי לעשות תוספות שיער
(שיער טבעי 100%) והשיער נראה יפה מאוד ומלא.
לפני כחצי שנה עשה לי ספר החלקה ברזילאית, בלי ליגוע בחיבורים של ההלחמות.
התוספות שיער שלי זה בהלחמות.
ואני משתמשת בשמפו המיוחד של ההחלקה הברזילאית.
רציתי לשאול:
1. האם השמפו להחלקה הברזיאלית באמת עוזר להחלקה? כי הוא עולה 100 ש"ח.
2. איך אני יכולה לשמור על ההלחמות/התוספות? כי אני עושה לעצמי הרבה פנים ובייביליס עם מחליק קרמי.
3. האם שמן מרוקאי טוב? מתי לשים אותו? על שיער רטוב/יבש? על כל השיער? הוא לא יפיל לי את ההלחמות?
4. תמליצו לי על עוד דברים אם יש לכם רעיונות - אך אל תשכחו שאני עם הלחמות שיער והחלקה ברזילאית.
תודה רבה על עזרתכם!!! דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית
זאב לוין11/10/2009במישדה וביצעת החלקה ברזילאית עליך להמשיך בשמפו המיוחד של ההחלקה כדי שישמור על התוצאה לאורך זמן יותר וזה לא פוגע בהלחמות.
כשאת עושה מחליק תשתדלי לא לגעת בחיבורים של ההלחמות
שמן מרוקאי הוא טוב אבל אני לא חושב שאת צריכה אותו לאחר החלקה ברזלאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על עזרתך...
דנית11/10/2009אך האם אתה ממליץ להשתמש במסיכה? או איך הכי טוב לשמור על ההחלקה ועל ההלחמות?
תודה רבה, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי- תודה..ושאלה נוספת
דנית11/10/2009האם אתה מעצב שיער?
המסיכה, שהמלצת לי עליה, לא תהרוס לי את ההלחמות/החיבורים (תוספות שיער)?
תודה על עזרתך, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה חשובה!!שני10/10/2009
שלום רציתי לשאול אם יש לי שיער גלי ונפוח מאוד אפשר להוריד איך שהוא את הנפח בבית?
משום שניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא מועיל אפילו הלכתי לספרית להוריד נפח ולא עזר הודה לכם עם תעזרו לי
ועוד שאלה האם יש דרך לגרום לשיער להארך יותר מהר ואם יש כזאת דרך אשמח שתגידו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין11/10/2009לגבי הנפח אין שום אפשרות להוריד נפח בבית את צריכה להגיע אלינו או לכל מספרה שאת מכירה ולבצע פתיחת תלתלים להורדת הנפח
הדרך לגרום לשיער להתארך מהר זה סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה
שני11/10/2009הבעיה היא שאין לי שיער מתולתל השיער שלי גלי קצתת
והורדתי במספרות הרבה פעמים נפח עם מספרים מיוחדות ולא הרגשתי שינוי כאילו לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להחלקה יפניתספיר09/10/2009
שלום,
אני רוצה לעשות החלקה אבל השאלה שלי כמה עולה החלקה (לשיער מתולתל עד לחזה)?
וכל כמה זמן צריך לעשות חידוש שורשים?,וכמה זה עולה לעשות חידוש שורשים?
והשיער שלי הוא די מתולתל אז אחרי ההחלקה הוא יהיה חלק או גלי?
והאם זה בסדר לעשות החלקה יפנית בגיל 12 וחצי?
יש לי הרבה שאלות וזה ממש יעזור לי אם תענו עליהם,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
זאב לוין11/10/2009עלות ההחלקה נעה בין 1500-2500 ש"ח תלוי בסוג שיער ,אורך עובי וכ"ו במידה אם יש לך הרבה שאלות אני מזמין אותך אליי ליעוץ כדי שאוכל לענות על כל השאלות ולת לך תשובות מקצעויות ומדוייקות
אין גיל מגביל להחלקה יפנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלייזירון09/10/2009
מה גלייז?
זה מתאים לכל סוגי השיער?
הבנתי שהאפקט שלו זה שהוא משאיר את השיער בדומה לאחרי מקלחת שהשיער מסודר ולא נפוח עם מראה רטוב,יש אמת בדבר?
אם יש לי שיער גלי וטיפה מתולתל ואני עושה דילול אני עדיין יכול להשתמש בגלייז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
זאב לוין11/10/2009גלייז מתאים לכל סוגי השיער זה למעשה ג'ל עדין ונוזלי ,מאוד דומה לאפקט של אחרי המקלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)