מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על מייבש שיער מקצועייעל28/11/2009
שלום רב,
אבקש לקבל המלצה על מייבש שיער איכותי ומקצועי (שנמצא בשימוש במספרות) בעוצמה של לפחות 2500 ואט, ועושה עבודה מעולה. עד 700 ש"ח.
תודה מראש,
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל-המלצה
אלי סולומון29/11/2009שלום
כמה נתונים שכדאי שתדעי:
1. מייבש שיער מעל 2000W עלול לעשות נזק לשיער
2. לכן 95% מההמיבשים מגיעים בין 1680-1980 W
3. אפילו מייבש שיער של איתמר לא עובר 2000W שהוא נחשב הכי טוב בשוק הוא עולה 550 ש"ח
4. למשתמש ביתי כמוך שאני מניח יעשה פן פעם בשבוע עד פעמיים בשבוע מספיק מייבש שיער סוטו
שיחזיק לך 10 שנים בבית ועולה בסביבות 200 ש"ח.
מקווה שעניתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלירדן לוי28/11/2009
שלום, שמי ירדן לוי ואני בת 15.
יש לי שיער חום-שחור מתולתל מאוד.
השיער שלי נוטה להתנפח לפעמים, והוא נראה מקורזל ולא יפה.
אני משתמשת בקרם של NATURAL והוא עושה את העבודה לפעמים.
יש לי שיער קצת אחרי הכתפיים ויש לי 2 שאלות.
1. האם את מכירה קרם היכול לעשות לתלתלים מראה של שיער רטוב?
2. איך יראו גווני שמש על תלתלים? (גווני שמש שעושים במספרה) והאם זה הורס את השיער לעשות גוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן
אלי סולומון28/11/2009הי
לשאלה הראשונה- תנסי להשתמש בגלייז לתלתלים "תלתלון מסידרת DAY BY DAY
לשאלה השניה- גוונים לא הורסים את השיער, אך זה יראה את \?צריכה לשאול את הספר שאצלו את עושה . קשה לתת תשובה מבלי לראות את השיער שלך.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חאתי27/11/2009
שלום,
יש לי שיער יבש ומקורזל מהיסטוריה של פן, צבע והבהרה.
קניתי מהספר שלי ערכה של חמאת שיאה אפריקאית שכוללת מסכה, שמן ואמפולה.
לגבי האמפולה, אני רוצה שתסבירו לי איך להשתמש בה? נאמר לי שזה סתם שטויות, האם זה נכון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי
אלי סולומון28/11/2009זה ממש לא שטויות
כאשר השיער שלך יבש את צריכה להשתמש במוצרי טיפוח להחזיר לשיער את הברק והרכות.
לגבי השימוש באמפולה הספציפית הזאת אני לא מכיר אותה כדאי לשאול הספר שממנו קנית
על כל מוצר שעבר משרד בריאות חייבות להיות הוראות שימוש בעברית .
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהו27/11/2009
שלום.
יש לי מספר שאלות בבקשה.
יש לי שיער יבש ומקורזל. אחרי החלקה רגילה במספרה השיער לא חלק לגמרי אחרי חפיפה ואני צריכה לעשות פן.
האם החלקה יפנית משאירה את השיער חלק לאחר חפיפה? האם בנוסף יש צורך בפן כמו לאחר החלקה רגילה?
ועד שאלה בבקשה - כל קרם לחות שאני שמה בשיער כשהוא יבש עושה לי את השיער עוד יותר יבש.
ניסיתי כבר מספר רב של קרמים. מה ניתן לעשות? האם יש קרם לחות שלא מייבש את השיער?
תודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין מענה
ו02/12/2009אפשר לקבל תשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
אלי סולומון03/12/2009שלום לך אז ככה בואי נעשה סדר.
החלקה יפנית אמורה לפתור אותך מפנים לפחות לחצי שנה
לשיער יבש צריך 3 מוצרים:
1. מסכה עם קרטין לשיקום שיער יבש מסידרת DAY BY DAY
2. סרום אובליפיחה סמיך שניספג בשיער
3. תנסי גם קרם לחות אובליפיחה מהסידרה שהוא קצת שומני ומיועד לשיער יבש.
מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןבתאל27/11/2009
הסתפרתייי לפני שבועייםם והפסקתי עם הפנים עד היום .
(הייתי עושה פנים שנתיים רצוף כול יום)
רציתי לדעת איך אני יכולה גם לעשות פנים מבלי לשרוף את השיער
כי אני מפחדת שהוא ייעצר לי ולא יארך ..
זה יכול להיות כזה דבר?
עם אני עושה פנים השיער יארך לי או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת אל
אלי סולומון27/11/2009שלום לך
את צודקת בתהליך ייבוש השיער נגרם נזק לטקיקולה- רצוי לשים סרום סמיך במיוחד כדי שיספג
לתוך השיער ורק לאחר מכן לעשות פן
תמיד להחזיק את הפן בזווית של 45 מעלות ולא תשעים לכיוון השיער
כדאי שתיכנסי למספרה שיסבירו לך אך לעבוד עם המייבש שיער .
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :] ורק עוד שאלה אחת ...
בתאל28/11/2009עם אני עושה כול יוום השיער יכול להיעצר לי ולא להתארך ? כי אני עכשיו מאריכה את השיער
כי הוא ממש התקצר לי מהפנים , אבל אני עדיין רוצה לעשות פנים
תודה רבה עזרת לי מאוד! : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל
אלי סולומון28/11/2009פן עושים פעם בשבוע- תני לשיער לנוח
ואל תשכחי לשים הגנה על השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספריי של פול מיטשלרון25/11/2009
מה ההבדל בין הספריי "פריז אנד שיין " ל "פאסט דריינג ספריי "?
אחרי שאני עושה פן מה ממולץ לשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו??
רון26/11/2009...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
אלי סולומון26/11/2009אתה יכול לראות לפי השם:
פריז זה להקפיא להקשיח -עושה את השיער קשה
פאסט דריינג- הכוונה ליבוש מהיר
השאלה מה אתה רוצה לעשות לפי זה תחליט מה לשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רון27/11/2009על איזה ספריי אתה ממליץ אם אני עושה פן ואחרי זה רוצה לשים משהו שכדי שהשיער לא יראה יבש אלא יראה מבריק וגם ישמור על העיצוב שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לרון
אלי סולומון27/11/2009ממליץ על ספרי אובליפיחה להחלקה וברק
מסידרת DAY BY DAY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רון27/11/2009והוא גם שומר על העיצוב ומקשה את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
אלי סולומון28/11/2009הוא לא מקשה
הוא עושה שיער מבריק רך ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלייזרון24/11/2009
אפשר לשים גלייז אחרי שאני עושה פן או שזה מאבד מהאפקטיוביות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
רון25/11/2009האם זה אפקטיבי לשים גלייז לפני הפן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו???
רון26/11/2009....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלייז
אלי סולומון26/11/2009רון
גלייז או בשמו העיברי- "תלתלון" מיועד לתלתלים
אחרי ששמים אותו מיבשים עם דיפיוזר ליצירת תלתלים סגורים ומבריקים.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, צריכה ייעוץ..אבישג24/11/2009
ככה, קודם שלום לכולם :)
אני בת 18 והשיער שלי כרגע הוא בגווני החום- בהיר ועליו עשיתי בקיץ "סאן-ינ" [הבהרה]...העניין הוא
שעכשיו יש שורשים והמראה שהתקבל הוא לא הכי יפה[בלשבון מעטה...]
אני רוצה לעשות שינוי קטן , וחושבת על כיוון הבלונד ,
רציתי לדעת איזה גוון של בלונד לדעתכם יתאים לי, אם בכלל.
אני מצרפת תמונה.
תודה מראש!אבישג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבישג
אנג'לה טטרו26/11/2009היי אבישג את יפה והכול יתאים לך השאלה אם את רוצה שיניו קטן ,בלונד זה שיניו משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערהדסה24/11/2009
רוצה לעשות הבהרת שיער מאחר ושערי צבוע כרגע בצבע כהה ואני רוצה לעבור לגווני אדום
שאלתי איך עושים זאת במדוייק
איזה חומר הבהרה מומלץ
איך אדע שפעולת ההבהרה הסתיימה
מודה מראש לכל מי שיעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
אלי סולומון24/11/2009מכוון שהבהרה זה חומר כימי חזק שעשוי לעשות נזק לשיער אני ממליץ לפני הפעולה לגשת פיזית למעצב שיער בכיר כדי שיראה את השיער שלך ויציע לך מה לעשות ,
לא כל סוג שיער מתאים להבהרה ולא כל הבהרה עושה את העבודה.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתלירון24/11/2009
היי...
כבר שניםפ שיש לי שיער ארוך ואני רוצה לעשות שינוי ולעבור לקארה עם פוני ארוך לצד ולהחליק...
יש אולי איזה אתם שאפשר לעשות בו דימוי כזה שאתם מכירים?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
קורן אריכא24/11/2009יש תוכנה שאפשר לעשות כל מיני סיטואציות של תספורות וכמובן מכינים את התמונה שלך על מנת לראות את השינויי,[במספרות בודדות בלבד],אני ממלית ללכת לספר מקצועי שאת סומכת עליו ופשוט לתת לו יד חופשית ולהתייעץ איתו אם מתאים לך כרה לפי תווי הפנים וכ"ו בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לשיער פגום והחלקה יפניתרועי23/11/2009
יש לי כמה שאלות וחשבות לציין קודם שאני בן16.
עברתי החלקה כימית בערך לפני 4 וחצי חודשים ועוד החלקה כימית ( רציתי יפנית אך לצערי לא ביררתי מספיק על הספר והוא עבד עליי).
עבר מאז ההחלקה הכימית האחרונה 3 וחצי חודשים האם אני יכול לעשות החלקה יפנית ריפר של חברת יוקו?
יש לי עוד שאלה יש לי די נשירה של שיער אבל הספר שלי (לא זה שעבד עליי) אמר לי שזה בגלל ההחלקה הכימית וזה לא נשירה אלא שבירה של השיער לפני השורש ככה שאין פגיעה ממשית בשורש ולא יהיו לי קרחות אלא יש פגיעה רק בשיער שנגע בחומר של ההחלקה. האם זה נכון ולא יהיו לי קרחות?
תודה רבה לעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
קורן אריכא24/11/2009אני ממליץ לא לעשות שום פעולה כימית בשיער בשל מצבו הנוכחי על מנת שלא יגרם נזק יותר קשה ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ואת הנזק שנגרם לו ולאחר מכן להתחיל בטיפול אינטנסיבי על מנת למעט את הנזקים אשר נגרמו ,לגבי נשירה יש מצב שזה נגרם בעקבות ההחלקה ,אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף ואמפולה של שוורצקוף לטיפול 3 חודשיים על מנת למזער את הנשירה ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לשיערמלי21/11/2009
יש לי שיער גלי ואני משתמשת בקרם לחות של "פנטן" כבר 3 שנים- לתלתלים מושלמים,
אני חופפת בערב מאוחר והולכת לישון
ולמחורת השיער עומד לי מתולתל , מעוצב, מבריק ויפה.
אך בזמן האחרון אני מרגישה שיש לי הרבה נשירה
רציתי לדעת מה לעשות עם הנשירה ? ואם יש לזה איזשהו תכשיר מאיפה אני יכולה להשיג?
והאם הקרם עושה נזק לשיער שלי ?
אני מקווה שאני לא צריכה להפסיק עם הקרם כי בלי זה השיער שלי על הפנים .
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות פנטן
אלי סולומון21/11/2009הי
יש פה כמה שאלות
1. האם פנטן גורם לנשירה? אם כן אז למה זה התחיל רק עכשיו
2. האם החלפת קרם תפתור לך את הבעיה ?- אולי תנסי להחליף לקרם לחות DAY BY DAY
3. מה גורם לנשירה? אולי שינויים הורמונלים? או איזה שהיא תרופה שהתחלת לקחת?
4. בכל מקרה תנסי לענות על השאלות , ותעשי גם בדיקת דם ותלכי לרופא.
מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
קורן אריכא24/11/2009אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל מסדרת "קונדישנר" על מנת לקבל תוצאה מושלמת ושיער בריא עם הרבה ברק ורכות בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיערנועה20/11/2009
קניתי מחליק שיער, רציתי לדעת אם הוא גורם לנזק לשיער, וכיצד להשתמש בו בצורה שהכי פחות תזיק לשיער.
תודה (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
נועה25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
אנג'לה טטרו26/11/2009שימוש לא נכון במחליק כן יכול לגרום נזק לתקופה ארוכה הייתי מציאה לך להשתמש בארון סרום אשר מגן על השיער מפני החום של המחליק המוצר מכיל פרוטאני חיטה ומשי להחזרת הרכות ,כך אפשר למנוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממולץ
סטודיו חפיף26/11/2009זה מיבש לגמרי את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
זאב לוין26/11/2009נועה תסתכלי בשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן לשיער-כמה שאלותשני20/11/2009
היי,אני ראיתי כבר הרבה פעמים בנות שעשו פן בשיער(זאת אומרת שהשיער שלהן נראה חלק חלק כזה)
אני רוצה לקנות פן לשיער שאוכל לעשות לי ליציאות וכו'..
אז רציתי לשאול מכיוון שאני ממש לא מתמצאת בזה...איזה פן אתם ממליצים לקנות?פן לשימוש של להחליק אותו כמו שהרבה בנות עושות...
מכיוון שיש כל כך הרבה סוגים..איזה אתם ממליצים??אשמח לשמוע דעות..ואיפה אוכל ללמוד איך עושים בעצם פן..האם יש איזה מדריכים?
תודה, ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של שני
אלי סולומון20/11/2009מייבש שיער
יש 2 קטגוריות של מייבשי שיער
1.פן שמוכרים בחנויות חשמל- לא ממולץ פנים לא מקצועים מתקלקלים מהר ואין שרות תיקונים טוב.
2. פן מקצועי שעובדים במספרות.
הפנים המקצועים מתחלקים ל 2 סוגים
1. פן של איתמר שמיועד לעבודה של 5-10 שעות ביום- מחירו בין 500-600 ש"ח תלוי במפיץ-
יש להזהר בקניה של איתמר מכוון שיש המון זיופים שאפילו בחברת לאיתמר קשה לדעת .
2. פן מקצועי של רייטר או סוטו שהוא מקצועי אבל לא יקר. מחירו 180-250 ש"ח -ממולץ
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן..
שני21/11/2009איפה רוכשים את הסוג פן רייטר או סוטו ? במספרות ?
איפה ניתן ללמוד איך משתמשים בו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קטן
אלי סולומון21/11/2009כאן ברשת אפשר תחפשי בגוגל
וגם בחנות חנקין 5 רעננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק מרכך?ניקי19/11/2009
אם אני חופפת רק עם מרכך זה בסדר או שזה הורס את השיער וחייבים גם שמפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מרכך
אלי סולומון19/11/2009טוב
אני לא יודע בת כמה את?
אבל שימי לב!
1. שמפו תפקידו לנקות את השיער וזהו
2. מכוון ששמפו מיבש את השיער לאחר הניקיון צריך לשים מרכך כדי שהשיער יהיה רך.
אין דבר כזה לחפוף עם מרכך!
רצוי גם לשים מסכה במידה והשיער נשאר יבש לאחר מרכך.
בהצלחה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)