מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחת שיערבתאל18/11/2009
רציתי עזרה בקשר לצמיחת השייער ,
הייתי עושה פניים כול יום במשך שנתיים , והשיער התקצר לי . מהקצוות המפוצלים .
לפני שבוע הסתפרתי קצוות והפסקתי עם הפנים ,
עכשיו השיער מגיער לי בערך עד קצת אחרי הכתף
רציתי לדעת תוך חצי שנהה כמה השיער יארך ליי ? ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
זאב לוין18/11/2009בחודש השיער גודל בין ס"מ ל-ס"מ וחצי ואת יכולה לחשבת כמה הישער יגדל לך בחצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שנשברבר18/11/2009
יש איזה שהוא טיפול או מוצר כלשהו שמונע מהשיער להישבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
זאב לוין18/11/2009כן בהחלט יש שמפו מרכך ומסכה של חברת סבסטיאן 2+1 שמכילים 2 קומפוננטים לחות וקומפוננט 1 פרוטאין וזה עושה עבודה נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יש יל כמה שאלות דחופותאננננננה17/11/2009
היי ,
יש לי כמה שאלות אשמח לתשובה ,
1.יש לי צבע עור כהה ושיער חום ,איזה צבע פסים יתאים לי ?
2. איזה החלקה היא הכי זולה מבין ההחלקות [סברה,החלקה ויפנית וכ'ו]
3.איזה החלקה הכי מומלצת
4.שמעתי שסברה עושה נשירה בשיער בגיל צעיר ...זה נכון ?
אני בת 14 וחצי ...אם אני יעשה סברה זה יכול לפגוע בי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה עם השאלות
אלי סולומון17/11/2009כדי לתת לך תשובות רציניות צריכים לראות את השיער שלך
אני מציע לך לגשת לאחד מ 3 מעצבי השיער בהנהלת הפורום שהם טובים מאד.
תתקשרי ותקבעי פגישה והם יעזרו לך
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה......דניאלה17/11/2009
מה אתם חושבים על ההחלקה הרגילה? היא הורסת את השיער?כדאי לעשות אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה? יעוץ
אלי סולומון17/11/2009החלקות בדרכלל לא הורסות את השיער.
כדי לדעת איזה החלקה מתאימה לסוג השיער שלך את חייבת לגשת למעצב שיער לצורך איבחון.
יש לנו כאן בהנהלת הפורום 3 מעצבי שיער מהטובים בתחום תקבעי פגישה והם יעזרו לך.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לשיער בביתליטל16/11/2009
שלום,
לפני שבועיים עשיתי גוונים בשיער.שיצאתי מהספר הם היו בגווני אפור יפה כזה.עכשיו הם כבר הפכו לצהובים זהובים ממש,הבנתי שאפשר לעשות להם שטיפה שקצת תכסה את הגוונים ותחזיר להם צבע יותר רגוע.
השאלה שלי היא: האם ניתן לעשות את זה בבית?יכול להיות ששטיפה מורכבת מצבע,חמצן ומים על שיער רטוב,כי זה מה שראיתי שהספר שלי עשה פעם. האם זה אפשרי לעשות את אותו דבר בבית? אם כן מה היחס של הצבע והחמצן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין18/11/2009את יכולה להשתמש בבית או שמפו סילבר של וולה או במסכה שמיועדת לצבע/פסים בלונדינים של חברת ג'ן פרמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש חשובה לי!!!!גל16/11/2009
כבר שאלתי ולא ענו..
יש לי שיער דיי מתולתל. עשיתי החלקה יפנית ואני מרוצה.
השאלה שלי היא אם תמיד אני אוכל לעשות את ההחלקה הזאת? כאילו מה יקרה אם נגיד אני יעשה החלקה עוד 4 פעמים? השיער בסופו של דבר יהרס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
אלי סולומון16/11/2009החלקה יפנית אמורה להיות החלקה תמידית
מידי פעם לפעם תצטרכי לעבור רק על השורש שגודל וזה לא אמור להזיק
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אף פעם לא עונים לי פה?! צבעשיערקרן15/11/2009
יש לי שיער בצבע חום עד כהה ,
בעבר צבעתי רק לצבעים כהים יותר . [ שחור וחום כהה מאוד ]
כעת אני מעוניינת לצבוע את השיער שלי לצבע בלונד ,
ואני לא רוצה בחימצון כי השיער שלי יבש ודי פגום, אחרי מחליקים יום-יומיים , הרבה צביעות .
לכן אני רוצה לקנות צבע של לוריאל בצבע בלונד צהבהב .
השאלה שלי אם אוכל לצבוע 6-7 פעמים[ או יותר ..כמה שצריך] עם צבע של לוריאל ולקבל תוצאה ,
או שמה חייב חימצון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל צבע
אלי סולומון16/11/2009קורל צבע לא מבהיר צבע
כדי לרדת ב 4 טונים לפחות תצטרכי לעשות הבהרה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
קרן17/11/2009הבהרה זה כמו חימצון? או פחות\יותר גרוע?
אני מפחדת שהשיער שלי ינשר אחרי זה..
כי אני רוצה לעשות צבע בכל השיער , ולא רק גוונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אלי סולומון17/11/2009חימצון זה מושג אין כזאת פעולה
אבל כדי לעשות פעולה כימית כלשהיא את חיבת לגשת למעצב שיער ליעוץ
כדי שיראה את השיער שלך. ותחליטו ביחד מה מתאים לך
יש לנו כאן בהנהלת הפורום 3 מעצבי שיער מקצועים תקבעי פגישה אם אחד מהם והם ישמחו לעזור לך
מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה של לוריאל וצביעת שיערגלית15/11/2009
שלום רב,
הספרית שלי עושה לי החלקה באקסטנסור שאני מביאה לה.
יש כמה דרגות:לשיער טבעי,לשיער רגיש וצבוע, לשיער טבעי ועבה.
אני קניתי את ההחלקה לשיער טבעי ועבה אולי בטעות.
השיער שלי צבוע ואני לא רוצה שיהיה מקלות אלא כמו פתיחת תלתלים
ובדרך כלל אני עושה פן.
האם חפיפה לפני ההחלקה תקטין את עוצמת החומר-על שיער רטוב/לח?
אני צובעת בגוון 4 של וולה מאחר ויש לי שיער שיבה (פעם צבעתי ב-5).יש לי תוספת שיער
טבעי שקניתי והוא קצת יותר אדמדם מאשר החום הכהה מאוד שלי.
רציתי לדעת האם אני יכולה לערבב את ה-4 עם ה-5 או 6.למרות שאני מבינה שצבע לא מבהיר צבע
אבל בכל אופן רציתי לבדוק האם ניתן שילובים או שכדאי לי לערבב גוון של 4 עם 4 בסיס?
תודה מראש על תשובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
זאב לוין18/11/2009עליך להחליף את חומר ההחלקה לפי סוג שיערך
את צריכה גוון 4 בסיס 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת השיער מגוון כהה לבהירקרן15/11/2009
שלום,
יש לי שיער בצבע חום עד כהה ,
בעבר צבעתי רק לצבעים כהים יותר . [ שחור וחום כהה מאוד ]
כעת אני מעוניינת לצבוע את השיער שלי לצבע בלונד ,
ואני לא רוצה בחימצון כי השיער שלי יבש ודי פגום, אחרי מחליקים יום-יומיים , הרבה צביעות .
לכן אני רוצה לקנות צבע של לוריאל בצבע בלונד צהבהב .
השאלה שלי אם אוכל לצבוע 6-7 פעמים[ או יותר ..כמה שצריך] עם צבע של לוריאל ולקבל תוצאה ,
או שמה חייב חימצון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל
זאב לוין18/11/2009צבע לא מבהיר צבע ואת צריכה לעשות הבהרה כדי להגיע לצבע בלונד.המלצה אישית שיעשה זאת מעצב שיער מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים!!מור15/11/2009
יש לי שיער מתולתל ונפוח מאוד..ו כבר כמעט שנה אני שמה לב שהוא פשוט לא אורך! ואפילו יש הרגשה כאילו "התקצר". השאלה היא האם יש דרך לטפל בזה חוץ מלהסתפר או לגזור קצוות..(אני ממש לא רוצה שיער קצר וזה גם לא מסתדר עם סוג השיער שלי..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים
אלי סולומון15/11/2009הי
תנסי לשים קרם לחות עם סיליקון
ואם זה לא עוזר - אז תנסי לשים תלתלון- זה חומר ש/מוריד נפח בונה תלתלים ועושה שיער מבריק
ביום למחרת - יש לשים קצת מים על השיער ככה בטיפטופים והשיער יהיה מדהים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בצמיחת השיערמיטל15/11/2009
לבתי בת ה-11 יש שיער גולש וארוך מאוד. בזמן האחרון שמתי לב שהצמיחה בכותרת הראש החלה להשתנות לקבל נפח ומרקם השיערה והצורה החל להשתנות כך ששיערה הגולש והמבריק נשאר רק באורך ואילו בקרקפת השיער נראה מעין שרוף וחסר חיים . נסיתי מספר מסיכות לשיער , סרומים לשיקום אך איני רואה כל שינוי .
כיצד אפשר לעזור לילדה ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
אלי סולומון15/11/2009בגיל הזה לדעתי הכי טוב להניח לשיער אם נראה לך שיש בעיה בקרקרפת אז תקחי אותה
ךרופא עור
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלמונית14/11/2009
יש לי שיער גלי-מתולתל לא תמיד הוא מסתדר במה אני יכולה להשתמש שהוא יסתדר ליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית
אלי סולומון14/11/2009תנסי קרם לחות עם סיליקון
או תלתלון- שזה גליז תלתלים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר כימי בצבע שיערסיגל14/11/2009
באיזה סוג של צבע/ שטיפה יש הכי פחות חומרים כימיים? והאם קיימים הבדלים משמעותיים במינון החומר הכימי בין צבע שיער פחות כימי ליותר כימי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
אלי סולומון14/11/2009הצבעים הכי פחות מזיקים הם צבעים ללא אמוניה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב! שאלה..שאלה..שאלה..דורי14/11/2009
שמעתי כבר מכה גורמים ששמן קיק הוא טוב לשיער ולנשירת שיער, האם זה באמת ככה?
ואיך משתמשים בו? באיזה תדירות?
תודה ויום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלי סולומון14/11/2009סורי לא מכיר את הנושא
לגבי נשירת שיער תיגש לרופא תעשה בדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר-אשמח לתשובה בהקדם!סיון12/11/2009
צבעתי שיער עם צבע לשיער של אינדולה-פרפקט כולור.
הצבע יצא זוועה!רציתי לשאול כמה זמן יש להמתין עד לצביעה מחדש?
צבעתי את זה היום בבוקר,ואיני יכולה להמשיך להשאר עם הצבע הזה האם זה אפשרי לקנות
שוב צבע אחר ולצבוע שוב/ללכת לספר שיצבע לי או שייש סיכון בכך ויש צורך להמתין תקופה מסויימת?
אשמח לקבלת תשובה בהקדם
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
זאב לוין13/11/2009את בהחלט יכולה לעשות צבע יום למחורת אבל אני ממליץ לעשות את זה אצל מעצב שיער מקצועי כדי שלא תאכזבי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על עזרתך! :)
סיון13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)