מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף:(יולי21/10/2009
אני בלונדינית טבעית וצבעתי את השיער לשחור סיני:(
כן אני יודעת...באמת בלונדינית..
קיצר אני שונאת את זה..לא יצא ממש מכוער אבל אני ממש מתגעגעת לשיער בהיר(אני יודעת שטבעי לא יהיה לי בקרוב)ולא יודעת מה לעשות:(
אם יש לכם הצעות איך אני יכולה להחזיר את השיער לבלונדיני..פלייזזז.....תכתבו!
תודה :):)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יולי
אנג'לה טטרו21/10/2009מה שאת צריכה לעשות זה ניקוי צבע כדי להוריד את הצבע ולא לעשות לבד לא מומלץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי טבעי בשיערשרית20/10/2009
שלום
אני בת 30. עד לפני כשנה שערי היה גלי ונוטה למתולתל.
בזמן האחרון יש לי נשירה, קשרים( שהספר ייחס לגוונים שעשיתי) והוא הפך לחלק.
האם השינוי במבנה השערה הוא זמני ו/או בא כדי להעיד על חולי מסוים בגוף ?
מתי השיער יכול להשתנות ברמה כזו ?
החלקות לא עשיתי (למעט החלקה לא מוצלחת במיוחד בגיל 14) ושום דבר כימי יוצא דופן.
אשמח לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
זאב לוין22/10/2009קודם כל יש לי שאלה באיזה גוון בהירות צבעו לך את הגוונים?
מהסיפור שלך נראה לי שאת צריכה בסך הכל לגזור קצוות ולרענן תספורת ,כי זה מקרה מאוד אדיר שהשיער מאבד תלתלים לאחר ביצוע הגוונים זה יכול לקרות אם שרפו לך את השיער מהגוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעים צבעוניים לשיער כההאני20/10/2009
אהלן
היכן אני יכולה לקנות צבעים צבעוניים (ירוק,סגול,כחול,אדום,צהוב) לשיער כהה ועקשן במיוחד?
רצוי בתל אביב..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין22/10/2009אין צבעים מסוג זה שניתן לעשות גוונים כאלה באופן עצמאי בבית ,אם הבנתי אותך נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רותי24/10/2009יש צבעים שנקראים מאניק פאניק והם נמכרים בת"א אבל לא בטוח שהם ייתפסו על שיער כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעים
ירדן19/02/2011אמממ
את יכולה לבדוק ב"תומר" בדיזינגוף סנטר...אבל אני לא בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שמן ונשירהסוזנה20/10/2009
יש לי שיער שמן ואני חופפת כ 3 פעמים בשבוע ,בשניםהאחרונות הוא הפך דליל
איזה טיפול מתאים לשיער דליל? האם היפיפות בריאות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוזאנה
קורן אריכא20/10/2009אני ממליץ לחפוף עם שמפו של שוורצקוף לשיער שמן ובנוסף להשתמש באמפולות לנשירה של שוורצקוף על מנת לשמור על השיער הקיים .יש תכשיר מיוחד של שוורצקוף לשיער דליל שנקרא אוסיס דסט איט אני ממליץ עליו בחום בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
סוזנה20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהשושה20/10/2009
היי, יש לי שיער מתולתל, יבש ופגום.
מחפשת המלצה על מעצב שיער מומחה לפתיחת תלתלים באיזור המרכז עד קו אשדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושה
קורן אריכא20/10/2009לא מכיר מספיק על מנת לתת לך תשובה מדוייקת הכי טוב אני ממליץ לחפש באינטרנט ולראות לפי עבודות או פשוט לשאול מישהי שאת רואה שהשיער שלה מדהים איפה היא מסתפרת .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתרת גווניםליטל19/10/2009
שלום לפני כחודש עשיתי גוונים בהירים ' אני כל הזמן עם גוונים ונמאס לי מהם ו בא לי לצבוע את השיער בחום שוקולד ושאחר כך עם החפיפות זה יתבהר קצת ויבלטו קצת הגוונים 'אבל אני מתלבטת אם לצבוע או לא ואם כדאי להסיר קודם את הגוונים לחלוטין או לצבוע מעל כי השיער שלי התעייף מהגוונים הבהירים ונושר קצת ...מה לעשות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
אנג'לה טטרו19/10/2009בהחלט היתי ממליצה לך לצבוה לחום שוקולד ובכמה חפיפות הגוונים התבהרו קצת וזה יכול להייות יפה בנוסף היתי כן ממליצה לך להתיעץ עם מעצב השיער שלך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
קורן אריכא20/10/2009אני ממליץ לצבוע את ל\כל השיער בגוון חום שוקולד אבל להגיד למעצב השיער השיער שישתמש ב"קולור טאץ"של וולה צבע ללא אמוניה באורך על מנת שהגוון של הצבע יתפס לאורך זמן שהגוונים לא יצאו אחרי כמה חפיפות ובנוסף להשתמש עם חמצן מאוד נמוך[באורך] על מנת לא לפגוע בטיב השערה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער מגעילהאריק19/10/2009
השיער שלי צומח בצורה מגעילה ואין לי מושג מה לעשות :(
אם אני מסתפר קצוץ אפשר לראות את החלק הקידמי לא ישר כזה וזה כזה עם גבהות עולה ויורד, ואז ככה זה גודל לי עם הזמן, זה מעצבן כי זה ממש מכוער לטעמי!
למי עליי לפנות? אני צריך לעשות השתלת שיער? מה אני יכול לעשות?
אני בן 21 אם זה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריק
קורן אריכא20/10/2009אני ממליץ לך להגיע לכל אחד ממנהלי הפורום על מנת לקבל איבחון מקצועי לבעיה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע גבות ושיעראולד17/10/2009
אני מקווה שזה הפורום המתאים, אני אשאל בכל זאת
יש לי שיער בהיר אבל עם השנים צבע הגבות הפך ממש כהה נראה כמו שחור כבר, וצבע הזיפים בפנים כהה גם
זה נראה קצת מוזר ומעצבן, אז רציתי לשאול מה הגורם לזה? ואיך אפשר להבהיר את השיער ללא צביעה (אולי חסר ויטמין או משהו)
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאולד
קורן אריכא17/10/2009אני ממליץ לך לשים קצת 7.1 6% מריחה על הגבות לחכות 10 דקות ולשטוף ואז הגבות יקבלו גוון יותר בהיר בהתאם לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסביר בבקשה מה לשים?
אולד17/10/2009מאיפה קונים כמה עולה ומה התדירות בבקשה
תודה רבה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טוב לחפוף כל יום שיער ?יאיר .ס17/10/2009
אני עוזר לידידות שלי.
אז האם טוב לבנות לחפוף כל יום את שיערם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
קורן אריכא17/10/2009לחפוף 3 פעמיים בשבוע [מומלץ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער שבחיים לא נצבע בלי הבהרהאושי16/10/2009
חברה שלי צבעה משחור שכן נצבע בעבר לאדום בלי הבהרה
וזה תפס לה אדום כהה כזה יפה
אני ר וצה גם לצבוע לאדום אבל בלי הבהרה כי אני לא רוצה ששיערי יהרס כי הוא במילא שרוף מהפאנים וההחלקות שעשיתי ועדיין עושה
האם הצבע האדום יתפס לי על השיער , ולא צבעתי את השיער בחיים זאת הפעם הראשונה
הצבע שיער שלי הוא חום כהה כהה נוטה לשחור
איזה גוון אדום אני צריכה לקנות כדי שיתפס לי הגוון על השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושי
אנג'לה טטרו16/10/2009אם השיער שלך טבעי ואת רוצה לצבוע לאדום כהה אז בהחלט את לא צריכה הבהרה , הצבעים שמוכרים בסופר לא כמו במספרות אז ככה שאני לא מכירה את המספרים של הצבעים אז לא אוכל להמליץ , אני ממליצה לך שהצביעה הרישונה תצבעי אצל משהו שמומחה בתחום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערליטל15/10/2009
ממה עלולה לנבוע נשירת שיער רצינית ? בחודש האחרון יש לי נשירה מאסיבית אין לי מושג ממה, אני לא צובעת את השיער ולא עושה פנים...יש לי שיער חלק ודק אך מלא. אני עושה תספורת "בריאות" אחת ל3 חודשים אצל ספרים מקצועיים מאוד לכן אין שום סיבה לכן שזה יתחיל. האם תוכלו להמליץ לי על טיפול? כמו כן האם יכול לנבוע מפעמיים שהייתי במיטת שיזוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
קורן אריכא15/10/2009היי ,אני ממליץ להשדתמש בשמפו של שוורצקוף לנשירה ובנוסף להשתמש באמפולה של שוורצקוף לנשירה לטיפול של 3 חודשיים וכאשר תעשי פעולות אלו את תראי תוצאות מדהימות ,יש לך מידע על המוצרים באינטרנט ,אין קשר למיטת שיזוף ולנשירה את יכולה להיות רגועה ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער איכותיטל טל14/10/2009
שלום יש לי שאלה בנוגע למחליק שיער (כן אני יודעת ששואלים על זה מלא, אבל בכל זאת..)
יש לי שיער מתולתל, עבה מאוד ונפוח. הייתי רוצה לקנות מחליק טוב שיצליח להשתלט על השיער שלי ולגרום לו להיות חלק:P
בכל מקרה, אני תוהה מה עדיף- לקנות מחליק מקצועי של מספרות (כמו של החברה ritter) או לקנות מחליק של בראון / קורליוס/ wetline, שהוא לשימוש פרטי.
מה דעתכם?
תודה רבה!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי.. נמנמ.. תגובה כלשהי?..
טל טל15/10/2009::P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
ענת18/10/2009היי טל,
אני מציעה לך ללכת ולנסות את המחליקים השונים (חלקם מצויים בדוכנים בקניונים, וחלקם בחנויות לצרכי מספרה - וגם שם לעיתים מאפשרים התנסות).
לי יש מכשיר של ווטליין והוא מעולה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל טל
אנג'לה טטרו19/10/2009כמובן שעדיף משהו מיקצועי . לגבי השם של המחליק אני לא יודעת להגיד לך אבל כן היתי ממליצה לך לקנות משהו מיקצועי כי מחליק פשוט לא יעשה את העבודה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהאני14/10/2009
שלום ,
לאחרונה אני סובלת מנשירת שיער חזקה. (התחלתי לקחת כדורי ברזל ו B 12 ), הסתפרתי כדי לעזור לשיער
לצמוח יותר מהר... הספר המליץ על ערכת טיפול של חברת "קרסטס". מאחר והמוצרים מאד יקרים , רכשתי
שמפו בלבד (בן פרבנסיון - אמבט חפיפה להזנת שורשי השיער , שיטת PRO ACTIF). האם מישהו / מישהי
ניסה ? המלצות? הצעות אחרות? (מעולם לא צבעתי ולא עברתי שום טיפול כימי כזה או אחר).
אשמח לשמוע..
תודה רבה :-)
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
אני16/10/2009למה לא עונים לי :-((((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
קורן אריכא17/10/2009היי ,אני ממליץ להשדתמש בשמפו של שוורצקוף לנשירה ובנוסף להשתמש באמפולה של שוורצקוף לנשירה לטיפול של 3 חודשיים וכאשר תעשי פעולות אלו את תראי תוצאות מדהימות ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
אני18/10/2009שלום ותודה על התשובה אבל...
שאלתי לגבי השמפו של חברת קרסטס...מכיוון שכבר רכשתי אותו ...ולא לגבי מוצרים אחרים...
אשמח לשמוע על השמפו הספציפי הנ"ל...
שוב תודה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער חום לשחורמיכל לשם14/10/2009
שלום וברכה,
לפני שבוע החלטתי לצבוע את שערי החום, כיוון שהצבע דהה (יש לציין ששנים קודם היה בלונד ולכן אחרי תקופה מסויימת הצבע דוהה)
בכל מקרה החלטתי לצבוע את השיער לשיער שחור.
הצבע אמנם יפה , אך לא ממש מרוצה מהשחור, כיוון שעכשיו זה נראה פחות מעודן מהחום.
השאלה שלי האם זה בריא לצבוע אחרי כמה ימים שוב את השיער לחום??
השיער עבר המון בהיסטוריה ועדיין יש לי נשירת שיער,
אם אצבע אותו שנית לחום זה יגרום לנשירה מוגברת??
אשמח מאד אם תייעצו לי.
תודה מראש על כל הטיפים שאתם נותנים לכל הגולשים והגולשות,
אתם משפרים פלאים את ההרגשה.
מיכל לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
קורן אריכא14/10/2009אני ממליץ לא לצבוע את השיער לפחות ושבוע ,לאחר מכן ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ולצבוע את השיער ,בסדרת "הקולור טאץ" של וולה על מנת לא לגרום לשיער נזק נוסף,אני ממליץ להשתמש בשמפו של פול מיטשל שנקרא טי-טרי על מנת להפסיק את הנשירה ולהשתמש באמפולה ל-3 חודשיים של שוורצקוף לאחר פעולות אלו להשתמש במסכה לשיער יבש של שוורצקוף והתוצאות יהיו נפלאות .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת גלים יפנית על בסיס חלבmei13/10/2009
שלום, יש לי שיער גלי, נפוח, יבש ו FREEZY ושמעתי על פתיחת גלים יפנית על בסיס חלב. האם טיפול זה יכול להוות פיתרון לבעיה שלי (לא יכולה ללכת פזור)?
האם טיפול בננוקראטין סיסטם יכול לשקם את השיער, להוריד נפח ופריזיות מבלי לפגוע בתלתלים (כלומר לעשות פתיחת תלתלים אך לא החלקה).
אשמח לתגובות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mei
קורן אריכא14/10/2009אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את הנפח של השיער ועדין לשמור על תלתלים יפים בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר שאת סומכת עליו או שאת מוזמנת לכל אחד ממנהלי הפורום למספרה על מנת לתת מענה מקצועי ומדוייק ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)