מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בעייתימירית27/10/2009
יש לי שיער דליל ומקורזל ואני משתמשת בהמון תכשירים כדי שהוא יראה נורמלי.
בנוסף יש לי נשירה כבר המון זמן והשיער לא אורך בכלל!
מה אפשר לעשות כדי לטפל בשיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירית
קורן אריכא27/10/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו של פול מיטשל טרי-טרי מיוחד לנשירה עם חומרים מעץ התיי ובנוסף להשתמש באמפולות של שוורצקוף ל-3 חודשיים על מנת להפחית את הנשירה בצורה משמעותית לאחר מכן להשתמש במסכה של שוורתקוף לשיער יבש ופגום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בעייתי
סולו 5127/10/2009הי, לפי התאור שלך יש לך בעיה של נשירת שיער
רצוי לעשות בדיקות אצל רופא כדי לדעת את מקור הבעיה
ישנם המון תכשירים לנשירה אבל עדיף לגשת לרופא לברר .
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלה מקצועית לצוות הספריםחיים27/10/2009
יש לי לקוחה שרוצה לצבוע לבלונד והשיער שלה 100% טבעי בטון של דרגה 4
מה עלי לעשות? האם כדאי לי לעשות לה הבהרת שמן של לוריאל או יש דרך אחרת
היא רוצה בלונד פלטין תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
קורן אריכא27/10/2009אני ממליץ לעשות איבחון נכון של השיער על מנת לראות אם אפשר להגיע לגוון הרצויי ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב צמיחה של השיערדניאל27/10/2009
שלום
היה לי שיער די ארוך (20 סנטימטר) וברגע של חולשה עשיתי קרחת.
עכשיו אני מתחרט ורציתי לדעת אם ישנה איזושהי דרך לגרום לשיער לצמוח מהר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער
סולו 5127/10/2009הי לא מכיר דרך לזירוז צמיחה
אבל אם יש קרחות אז אפשר להשתמש בשיער גרוס
או ללכת לכיוון השתלת שיער.
בברכה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיאיר . ס26/10/2009
למה צריך לחכות עם שמפו כמה דקות על שיער, ככה רשום על שמפו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בשמפו
סולו 5127/10/2009באיזה שמפו אתה משתמש
בשמפו סילבר צריך לחכות 8 דקות ואז לשטוף
בשמפו רגיל לא צריך
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער שלי...לילי26/10/2009
השיער שלי מתולתל וקצת שרוף. ורציתי לדעת אם אפשר בכלל לתפוס את השערות הקטנות האלה בהחלקה. אני מההמרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
סולו 5127/10/2009כדי לתת לך יעוץ רציני צריך לראות את השיער, תגידי לי מאיזה אזור את בארץ ואני ישלח אותך למישהו רציני שתקבלי יעוץ כמו שצריך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי החלקה יפנית....לילי25/10/2009
הייתי מאוד רוצה לדעת איפה המקום הטוב ביותר לעשות בו החלקה יפנית.
ודבר שני , יש לי הרבה שיערות קצרות שרק התחילו לצמוח רציתי לדעת איך זה יראה אחרי ההחלקה ? ואם זה לא יראה כאילו חטפתי מכת חשמל והכל יקפוץ. תודה לעוזרים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
אנג'לה טטרו26/10/2009שלום לך מיאפה את בארץ לגבי השיער צריך לראות את סוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב גולן מומחה בהחלקות שיער
אורלי - רעננה27/10/2009גשי אליו הוא המומחה של איזור המרכז זה בפ"ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יעוץ
סולו 5127/10/2009הי תגידי מאיזה אזור את בארץ ואני ישלח אותך למישהו אמין שיתן לך יעוץ רציניץ
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותיאיר . ס25/10/2009
אני שואל בשביל מישהי שאני עוזר לה
יש לה נשירת שיער ויש לה שיער חלק ,האם טוב שהיא משתמשת בשמפו פינוק/הוואי ?
האם זה טוב לצבע כל חודש את שיער ?
והיא רוצה שיער מלא,איך עושה את זה ?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאיר
אנג'לה טטרו26/10/2009לגבי הנשירה מומלץ שמפו ואמפולות של שוורצקוף , לא אמור להיית בעיה אם הצבע ,אם השיער שלה דק אין מה לעשות ואם גה מאוד מפריע לא שתישקול למלא עם תוספות שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
סולו 5127/10/2009נשירת שיער לא קשורה לשמפו זה או אחר
1. כדאי קצת להפסיק עם הצבע או כל פעולה כימית אחרת
2. לחפוף עם שמפו של קרטין .
3. אחרי כל חפיפה להשתמש האמפולה מזינהץ
4. לפסיק עם פנים לתקופה של חודש לפחות.
ואז לבדוק? אם זה עוזר אז להמשיך בטיפול, כדאי גם לקצר את הקצוות המפוצלים להבראת השיער.
שמחתי לעזור
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית נהרסת עם הזמן?נטע25/10/2009
היי יייי
עשיתי החלקה יפנית לפני כשנתיים-שלוש ובינהם כמה חידושי שורש -השיער שלי לפני היה שיער גלי חסר צורה עקשן ונפוח ביותר מעולם לא פיזרתי השיער ובאמת לראשונה ההחלקה יצאה מושלמת ונשמרה כך לאורך זמן ..הייתי מאוהבת בשיער שלי ולראשונה בחיי הצלחתי לפזר -פשוט אושר אך עם הזמן השיער החל להראות פחות חלק, להתייבש ,להתפצל,להראות מאוד מטאטאי -דהוי ולא גמיש וגם להתנפח מאוד בעקבות התיבשות השיער ובגלל זה הפסקתי לפזר את השיער חוץ מימים "טובים" פה ושם ..מסיכות אכן עוזרות- זמנית ורציתי לדון בשאלה האם הגיוני כי לאורך זמן חלה דעיכה של ההחלקה? בעקבות המצב וגם בגלל ששוב אני צריכה לעשות חידוש שורש חשבתי לעשות החלקה ברזילאית על ההחלקה היפנית כי חשבתי שאולי זה יעזור לתיקון המצב ולמראה שיער בריא יותר..מה דעתכם? כמו כן שאלת השאלות היא שאם אני עושה החלקה ברזילאית האם ניתן לאחריה לעשות בשורשים החלקה יפנית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים ?
נטע01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
זאב לוין01/11/2009אני ממליץ לך על פן איתמר 2600.הוא מצויין לשימוש ביתי טווח מחירים 490-570 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה אחרי החלקה
אלי סולומון02/11/2009הי נטע
יש לחכות לפחות 6 חודשים בין החלקה להחלקה
כמו כן אין לערבב בין סוגי החלקות לכל אחת פעולה אחרת
ההחלקה היפנית מיועדת לשיער טיבעי
ההחלקה הברזילאית מיועדת לשיער צבוע פגום.
מקווה שעזרתי
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן ארגןטל24/10/2009
היי,
יש לי שיער מתולתל ,ורציתי לשאול לגבי שימוש בשמן ארגן מרוקאי האם זה מומלץ לשיער מתולתל
ואם לא מדוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן מרוקאי המקורי מומלץ מאוד
אילנית25/10/2009היי טל שמן מרוקאי המקורי מדבקה כחולה מיועד לכל סוגי השיער כל בוקר מירחי טיפה ותראי תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלמו לי התלתלים :(אני24/10/2009
היי אני בת 27 ומעולם לא צבעתי או עשיתי גוונים בשיער
כול חיי היו לי תלתלים, הסתפרתי ליפני מס' שבועות ומאז נעלמו לי התלתלים, מקדימה יש לי שיער מתולתל ומאחורה חלק! ניסיתי לסדר את השיער עם קרמים וזה לא עוזר
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה
חגצג22/12/2015מה עווושיים הצצעלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלמו לי התלתלים :( - תגובה
רוני חתוכה23/12/2015שלום רב
יש פתרונות למצב
1.לעשות פרמננט באיזור החלק
2.תספורת נכונה ל''ייצור'' תלתלים.
3.לבדוק חומר ייעודי ליצירת תלתלים נכונים בעזרת הנ''ל.
מוזמנת לייעוץ בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת עזרה .!דניאלה23/10/2009
יש לי שיער גלי , ודיי נפוח
חשבתי לעשות פתיחת תלתלים רק כדיי להוריד את הנפח, אני ממש ממש לא רוצה להפטר מהצורה שלו , אלא רק מהנפח , יש אפשרות כזאת כשעושים פתיחת תלתלים? שרק הנפח ירד והשיער הגלי ישאר כפי שהוא?
תודה רבה למי שיעזור !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
קורן אריכא24/10/2009אני ממליץ לעשות פתיחת תלתליםעל מנת להוריד את הנפח על מנת שגם התלתל יהיה פתוח יותר יפה,בכל מקרה לאחר פעולה זאת לא תאבדי את התלתלים פשוט מה שיקרה כל הנפח ירד והתלתל יהיה פתוח יותר יפה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !!!
דניאלה24/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתגלית 123/10/2009
אני ספרית במקצועי חדשה בתחום,הייתי רוצה לדעת איך עושים החלקה יפנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
קורן אריכא23/10/2009אני ממילץ לך ללכת לעשות קורס בהחלקה יפנית על מנת לקבל את כל האינפורמציה המדוייקת לדעת כל תהליך בשלמותו .את יכולה להיכנס לאתר של "יוקו סיסטים " ושם כבר יהיו הסברים לגבי קורסים .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשלינוי21/10/2009
היי,
יש לי שיער מתולתל ,ולאחרונה שיערי יבש מאוד ויש לי ספונצים .אני משתמשת בשמפו+מרכך של לוריאל לשיער יבש (לוריאל אלביב)ובמסכה לשיער של של לוריאל המקצועית אינטס ריפר לשיער יבש.
אבל לאחרונה השמפו לא עושה לי טוב לשיער . יש לציין שבעברי נהגתי מידי פעם להחליף לעיתים קרובות שמפו.
אני כבר מיואשת משיערי, בעבר היה לי שיער רך ונעים .
אודה לך אם תוכלי לעזור לי בנדון.
תודה רבה
לינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
זאב לוין22/10/2009אני רוצה להזמין אותך ליעוץ והתאמת שמפו לסוג שיערך ,מכיוון שדרך הפורום לא אוכל להמליץ לך על שום שמפו מקצועי שיכול להתאים לסוג שיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתל ענקק !
רוווותמיי :-*22/10/2009תקשייביי מה תעשיי כדי ששיערך יהייה רך ונעיים !
יש לי שיער בידיוק כמו שלך ... |: אייזה באאסה ):
טווב קיצוור ...
אחריי מקלחת תעשי קוקו רופף כזה קצת גבוה .
אחר כך תסרקיי את הקוקו .
תשימי סיכות והכוול... כדי לישר למעלה את השיער .
אחר כך תסובבי את הקוקו .
מכירה את זה שמסובבים את השיער ואז ניהיה לך כזה כמוו איזה תלתל אחד ענק של כל הקוקו ?
אז קיצור סובבי ככה שימי הרבה קרם.
מידי פעם תפזרי ותעשי קוקו חדש .
וזהוו !
יהיהה לך שיער ממש רך .
אם את בביצפר או מקייף תפזריי את התלתל הענק שיש לך בקוקו ואז תיראיי יש לך מלא בקבוקים בישער ! כדיי לך לנסוות ! ...|:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההההההההההההההההההההאני21/10/2009
שלום, הצבע הטבעי של השיער שלי הוא חום ועשיתי גוונים בצבע בלונד פלטין בכל השיער ואני רוצה להוסיף עוד גוונים בצבע הזה בפוני כי הספר לא עשה לי מספיק ורציתי לדעת מה אני צריכה לקנות כדי שיצא לי בדיוק אותו צבע כמו שהוא עשה לי (בלונד פלטין) איזה אחוז חמצן ומה עוד צריך לקנות?
שאלה נוספת:הספר השאיר אותי עם הצבע שעתיים ואמר לי לשבת בשמש אבל לא ישבתי בשמש ובכל זאת יצא לי יפה אז במידה ואני עושה לבד זה בסדר אם מדי פעם אני ישים על השיער פן עם חום גבוה במקום לשבת בשמש??זה חובה או שאפשר לוותר?
ומה אני יכולה לעשות כדי לחזק את השיער?
אנא עזרתכם...זה מאוד חשוב לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
אנג'לה טטרו21/10/2009עדיף שלא תעשי את הפסים לבד ,תחזרי אליו ותבקשי שאת רוצה עוד פסים זה הראש שלך וזה מה שאת רוצה אין סיבה שתקני ותעשי לבד אחרי שעשית טיפול אצל הספר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים עצמאיתשלי21/10/2009
שלום, קניתי חומר לפתיחת תלתלים מקצועי. לפני שאתחיל לעבוד עמו על עצמי רציתי לברר משהו. יש לי שיער מלא ומתולתל ואני רוצה אותו גלי (לא חלק!). השאלה אם במקום למרוח את הקרם עם מברשת וכל התהליך, האם אני יכולה פשוט לעבור עליו רק עם האצבעות כמו שאני מורחת כל קרם אחר? אני פוחדת שעם המריחה במברשת, השיער יצא חלק מדי לטעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
אנג'לה טטרו21/10/2009אני לא הייתי ממליצה לך לעשות את זה לבד.החומרים האלה מאוד חזקים והזמן של החומר על השיער הוא מאוד משמעותי הייתי ממליצה לך לנסות לקחת את החומר ולעשות אצל משהו שמתמחה בזה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)