מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערות שחורות ופגומותדנה01/02/2009
יש לי שיער בצבע חום דבש, חלק מאוד ובדר"כ בריא. לאחרונה צומחות לי שיערות שחורות ומאוד לא בריאות מאזור הקרקפת. אז דבר ראשון למה זה קורה ? דבר שני - מה עושים עם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
קורן אריכא02/02/2009אני מאמין שזה צמיחת שיער חדשה בכל אופן אין מה להילחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום או קרם לשיעראלין01/02/2009
שלום רב. ברצוני לשאול האם קיים סרום או קרם שנספג בשיער ולא משאיר אותו שמנוני שעושה את השיער חלק מאוד. יש לי שיער חלק אבל טיפה גלי ולא ממש ישר כמו שאני רוצה. אף פם לא השתמשתי בפן ואני גם לא רוצה. אני שמה מסכות וסרום של אובליפיחה ושל סטייל ארומטרפי אבל זה לא בשביל החלקת שיער. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלין
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ להשמש בסרום של וולה sp או סילקון של שוורצקוף ושניהים לא שומניים להשיג במספרות המובחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלאורית01/02/2009
שלום.יש לי שיער מתולתל מקורזל מתנפח ואין לי מושג איך לסדר אותו. אם אני עושה קוקו יוצא לי שיערות קטנות ואני הופכת לבן גוריון אם אני מפזרת הוא מתנפח ואז אני דומה לאריה התנסתי בכול התכשירים שיש בסופרפארמים. נמדה כי השיער לא אורך ונשאר באותו אורך.... עזרה מידית...בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ שתקני קרם איכותי במספרה על מנת להתאים אותו לסוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים.עינת01/02/2009
הספר שלי עושה לי גוונים מאוד יפים,אך לצערי,דוהים מהר מאוד.מה הסיבה? שבוע טוב ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ להגיע לדיאנוזה לאחד משלושת מנהלי הפורום על מנת לקבל תשובה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו של REVLONשלומי31/01/2009
רכשתי שמפו של REVLON בקבוק שקוף וחומר עצמו כתום זה נגד נשירה האם הוא יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי
קורן אריכא02/02/2009אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיספורות קצרות או לא?אלכס31/01/2009
אני חושבת שלא כלכך עונים פה אבל בכול אופן, שער שומני, מה אפשר לעשות שלא יהיה שומני? וקארה תיספורות קצרות תופסות ב2009 או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
קורן אריכא02/02/2009קארה ב 2009 זה אה תספורות שהולכת לאפיין את הקיץ בכל אופן להשתמש בשמפו לשיער שמן על מנת להוריד את רמת השומן בקרקפת ב-70%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוג'ורג'י31/01/2009
היי כתבתי פה פעם הודעה אבל אני לא מוצאת אותה, כנראה היא נמחקה, לא חשוב. בכל אופן, עד לפני שנה היה לי את השיער הכי מדהים בעולם, חום בהיר ועבה וכבד ומלא וארוך ארוך, ואז החלטתי שאני רוצה לצבוע אותו לשחור, צבעתי לשחור, כמובן אף אחד חוץ ממני לא ראה כמעט הבדל, אבל אני חשבתי שזה קטסטרופה, וצבעתי על זה מיד לחום בהיר, מה שלא יצא, אז הלכתי לספר שאמר לי שהפתרון היחיד זה חמצן, ואני אומרת לכם, לא היה לי מושג מה זה, הוא חימצן לי את השיער לבלונד כמעט לבן, כשהוא הוריד לי את המגבת מהראש רציתי להתאבד, מאז השיער שלי פשוט היה במרקם של קש, הייתי מסרקת אותו, הוא היה נקרע כמו נייר, וכמובן הוא היה קל נורא וקיבל צורה מכוערת, אז התחילו הפנים וההחלקות, ופשוט, הייתי עושה קוקו, ומוציאה את הגומיה, השיער היה נשאר בקוקו, הוא היה מגעיל, אז חשבתי אולי לנסות לצבוע אותו שוב, צבעתי על זה לחום,וזה היה נוראי, בתחילת הקיץ החלטתי לגזור אותו ולהתחיל מחדש, גזרתי את השיער לתספורת קרה, וחיכיתי שיגדל, עברה קצת פחות משנה, והשיער שלי צמח רק עד לכתפיים, וגם זה בקושי, הוא צמח דק יותר, וממש לא כמו שהוא היה לי, אני רוצה למות, מה עושים.? כדי שיחזור להיות יפה ויתארך מהר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורגי
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום ומסכה לשיער יבש ופגום על מנת לשקם את השיער ולהמתין בסבלנות עד לתוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בדיוק את אותה הבעיה
דנה03/02/2009עשו לי הבהרה ואפילו הסתפרתי המון ועדין השיער לא גמיש ואני משתמשת בחומרים בכי טובים וכבר 4 חודשים וכלום לא עוזר, ופן הורס עוד יותר את השיער ואני כל הזמן אסוף אני פשוט מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תכשיר שמזרז את צמיחת השערה?היילי31/01/2009
הסתפרתי ואני מצטערת על זה. אני מאוד רוצה שהשיער ייארך שוב וכמה שיותר מהר. ידוע לי שבמשך חודש השערה גדלה בסנטימטר בממוצע. האם יש מכשיר/תכשיר/מוצר/שמפו שמאיץ את הצמיחה של השערה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהלי
קורן אריכא02/02/2009אין מוצר אשר מזרז פעולה של צמיחת שיער יש מוצרים לנשירת שיער אני ממליץ להתעזר בסבלנות ולחכות עד לאורך המקסימלי ואם אין סבלנות אז לעשות תוספות לשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שערה שרופה יכולה להבריא ?שירלי30/01/2009
שלום רב , רציתי לשאול אם באופן עקרוני שיער שרוף יכול להבריא ולהפוך להיות בריא בעזרת תכשירים שקונים במספרות ולא רק בהחלקה ברזילאית? האם קיימת בכלל האפשרות ששיער שרוף יהפוך להיות בריא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי...
טלי31/01/2009אני לא ספרית, אבל שתדעי שני דברים: א. שיער לא יכול "להבריא" לעולם. אפשר לגזור אותו, אפשר לצפות אותו בסיליקון או בכל מיני קרמים ואפשר לשים מסכות ואמפולות וכו', אבל כל זה רק ציפוי חיצוני, עד החפיפה הבאה. בקיצור התשובה היא לא. אגב גם החלקה ברזילאית, בניגוד לפרסומים, לא מבריאה את השיער אלא רק מצפה אותו והציפוי יורד עם החפיפות ובסוף השיער חוזר למצבו הקודם. ב. לי אישית החלקה ברזילאית שרפה את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ להסתפר על מנת להוריד את השיער השרוף בכל מקרה להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום וגם כנ"ל עם המסכה על מנת לשקם את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר לשים מרכך ללילה שלם?מתולתלת30/01/2009
לשים מרכך בערך ל9-11 שעות. מדובר במרכך רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
קורן אריכא02/02/2009ממש לא מומלץ לשים 2-3 דקות ולהוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים..אלינור30/01/2009
היי:] עשיתי פתיחת תלתלים ממש לפני כמה ימים, שילמתי משהו כמו 450 - 500 ש"ח לשיער מקורזל ומתולתל ביותר, והתוצאה לא הייתה משהו. הייתי רוצה לדעת איך אפשר להוריד את פתיחת התלתלים? ואחרי כמה זמן זה יורד בטבעיות על שיער מאוד מקורזל? [הספר כעיקרון אמר לי חצי שנה, אבל כבר עכשיו השורשים מתחילים לצמוח, יש לי צמיחה של כ- 3 ס"מ לחודש בערך] האם אפשר לעשות פן על פתיחת תלתלים? בבקשה תעזרו לי=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
רונן פלג22/02/2009מה זאת אומרת הפתיחה לא יצאה משהו?
המטרה של פתיחת תלתלים בעיקרה היא הורדת נפח על מנת שיהיה לך יותר קל להתמודד עם עיצוב השיער. ולאלשנות את מקרם השיערה בהרבה.
כעיקרון איפה שחומר נגע שם זה ישאר, את ההחלקה ניתן להוריד ע"י תספורות.
בוודאי שניתן לעשות פן על פתיחת תלתלים זה גם עוזר לשפן יישרוד יותר זמן.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצליםיאיר .ס30/01/2009
אני עוזר לבנות באסקיו שלי לראות יותר יפות בשיערם, אפילו שאין לי הרבה ניסון , אבל יש לי קצת ידע . ויש לבת אחת באסקיו בעיה עם קצוות מפוצלים, מה היא יכולה לעשות כדי שלא יהיה לה את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
רונן פלג22/02/2009תספורות ... + להשתמש עם סרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לבןאלי30/01/2009
שלום. אני בגיל 26 ויש לי שערות לבנות רבות. אני רוצה לצבוע אותם, ואותם בלבד. לא את כל הראש. איני רוצה לשנות גם מהגוון הטבעי שלי, אלא לצבוע את השיער הלבן בצבע שלי. לא אכפת לי גם שישארו כמה שערות לבנות, העיקר מבחינתי הוא להפחית את כמות השערות הלבנות. מה עושים? האם יש אפשרות לצבוע שערות בודדות או קווצת שערות מסויימת? איך אני יודע איזה צבע לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן
רונן פלג22/02/2009לא ניתן לצבוע רק את השיערות הלבנות!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והחלקה צרפתיתי (לוריאל)אמא30/01/2009
האם החומרים של ההחלקה הצרפתית ממולצים בהריון? עד כמה שידוע לי הברזילאית אינה מומלצת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
רונן פלג22/02/2009לא ממולץ לעשות פעולות כימיות כבדות מחודש שביעי.
יש בעיה בכללית עם החלקה ברזילאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרוצה מצבע שיצאנועה29/01/2009
צבעתי היום בבית את השיער ואני ממש (אבל ממש) לא מרוצה ממה שיצא..צבעתי בחום יין ובגלל שהשיער שלי קצת בהיר יצא לי אדמדם. רציתי לשאול אם כבר מחר אני אוכל לצבוע אותו שוב? כלומר האם מותר לצבוע יום אחרי יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
רונן פלג22/02/2009כן ניתן לצבוע יום אחרי יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)