מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שיעררונית22/02/2009
צבעתי במספרה לפני שבוע מבולנד פלטין לחום. שערי קיבל גוון חום אבל עם גוון ירוק. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
רונן פלג22/02/2009לחזור לצביעה נוספת במספרה לגוון חום שוקולד
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות חריפההילה21/02/2009
שלום אני הילה בת 19 לא מזמן גיליתי רגישות חריפה שיש לי לצבעי שיער .. ובכן בגיל 16 עשיתי קעקוע מחינה , ומשם הגעתי לטיפול נמרץ , קני הנשימה שלי התנפחו והיה קשה לי לנשום , בבית חולים איבחנו שאני רגישה לחינה . ובכן שנה לאחר מכן החלטתי לצבוע את השיער לחום , ותופעת האלרגיה שלי חזרה שוב רק בצורה יותר חריפה , הראש שלי התחיל לפתח פצעים מוגלתיים על הקרקפת ומסביב לה , בנוסף איבדת הכרה . בגיל 18 כבר הוחלט לעשות לי בדיקת רגישויות ברמב"ם (שיטת המדבקות ) לאחר כמה שבועות שתשובות הבדיקות הגיעו גילו אני רגישה לבסיס של צביעי השיער ולכול החומרים שמורכבים בצבע שיער . נוושא זה מתסכל אותי , אני בתור נערה מתבגרת ממש רוצה לצבוע את השיער . השאלה שלי היא , האם ניתן לקבל זריקות או טיפול מסויים כדי למנוע את האלרגיה הזו <? תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
רונן פלג22/02/2009ישנם צבעים טבעיים ללא אמוניה אולי כדאי שתבדקי אותם ....ניתן לרכוש אותם ברשתות הסופרפארם או בטבע קסטל או בחניות אורגניות....... או שתבררי בפורום של רופאי עור.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפהלולי21/02/2009
יש לי צבע חום ככה בשער,האם אני יכולה להבהיר אותו בעזרת צבע שטיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי
רונן פלג22/02/2009לא, צבע לא מבהיר צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיםא.א.19/02/2009
שלום, לפני כשנה הסתפרתי בפעם האחרונה וכך חזרתי לשיער הטבעי שלי שהוא חום ולפני 3 חודשים עשיתי פסים בלונדיניים. גם עוד לפני שהסתפרתי הייתי עושה פסים וכל פעם שהייתי הולכת לספר (אחר כי הייתי לא מרוצה - זה קורה לי עד היום) והייתי מבקשת ממנו להגיע למצב של 95% בלונד עם הפסים אבל הבעיה או שהם פשוט לא מבינים (שלא נראה לי בכלל כי זאת לא הנדסה) או שפשוט מתעצלים ובוחרים בדרך הקלה להרוויח את הכסף. אז רציתי לשאול האם באמת ניתן להגיע למצב בלונד כזה עם הפסים או שזו רק צביעה מלאה שבפעם הבאה אני אדע מה לדרוש.ואם כבר מה ניתן להגיד/להסביר לו גדי שיעשו בדיוק מה שאנ ירוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.א
רונן פלג22/02/2009בוודאי שאפשר .. זו טכניקה של פיזור הגוונים + סריגה של הגוונים ...
קצת קשה להסביר ... יש לעשות גוונים פלטות.
אשמח לעזור ולתת לך יעוץ אצלי
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מאוד רוצה
א.א.22/02/2009להגיע אלייך אבל אני גרה בצפון (אולי באחד הימים כשאני אהיה שמה). לבנתיים אולי תוכל בכל זאת להגיד לי מה אני צריכה לדרוש מהספר שאני הולכת אליו, כלומר יש לזה שם, שיטה שעובדים איתה כי האמת אני כבר מיואשת וסתם מוציאה כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסים
רונן פלג22/02/2009יש שיטה של פסים שנקראת "פלטות". זה אומר שלא סורגים את השיער אלא לוקחים שורה דקה של שיער ומורחים עליה את חומר ההבהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוניאור19/02/2009
שלום, יש לי שיער גלי, נוטה מעט למתולתל ונפוח. הפנים שלי עגולות ויש לי אף מעט בולט. במידה ואני רוצה לעשות פוני- איזה פוני כדאי לי לעשות? האם כדאי לי בכלל לגזור פוני? בתודה, אור (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
רונן פלג22/02/2009ממש לא ממולץ כי השיער שלך תלתלים נפוח וזה יידרוש ממך לעשות פנים ולא יחמיא לפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהדנה .19/02/2009
אני מאוד מאוד אוהבת את האתר שלכם ואיך שאתם עוזרים יש לי שער חלק רצח לא ארוך במיוחד מדורג .. קצת יותר ארוך מהכתפיים לפני חודש בערך קראתי באיזה אתר שישר שמופיעים קצוות מפוצלים צריך לגזור גזרתי והתוצאה היתה נוראה ... לא ממש אהבתי ויש לי תמיד קצוות מפוצלים אני עושה מסכות, קונשידנרים כול מני דברים איך אני יכולה לגרום לקצוות המפוצלים להעלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג22/02/2009תנסי להשתמש בסרום לשיער(לקצוות בלבד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרסו לי את השיער. :Sספיר צדוק18/02/2009
אוקי אא , יש לי שיער ממש נפוח וממש שרוף... רציתי ממש להסתפר והיום הלכתי לספרית...אמרתי לה במפורש שתספר אותי עד אמצע הגב | כי יש לי שיער די ארוך | שלא תדרג | יענו תשאיר את השיער באותו האורך | תעשה לי פוני , ולא תגזור יותר מידי שרוף כדי שלא יהיה לי יותר מידי קצר. עכשיו כל הזמן עשיתי לאמא שלי ת'מוות על השיער שלי שהוא לא הסתדר וכאלה אז היא אמרה לספרית שתוריד את כל אבל כלה שיער השרוף ותדרג ! ואז אמרתי לספרית שלא שתעשה מה שאמרתי לה. קיצור היא עושה לי ' אין בעיה מאמי אל דתאגי ' ולבסוף מה יצא ? תספורת שיפרה ! אמרתי להורים שלי שאני לא מתכוונת ללכת לבית ספר ושיקנו לי תוספת שיער !!!! כל היום אני פשוט רק בוכה.... מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת סלב
רונן פלג22/02/2009אין הרבה מה לעשות .... לחכות שהשיער יתארך ולהתנחם שיש לך תספורת של סלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מבהירים שיער שנצבע בצע כהה מדי?אורה18/02/2009
אמרו לי למרוח על הראש בלונדר עם חמצן ולחפוף האם זה נכון והאם זה מועיל ואם לא מה כן אפשר לעשות. אודה באם תוכל לעזור לי. תודה אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורה
קורן אריכא18/02/2009תלויי מה הגוון שצבעת בכל אופן אם זה לא שחור אפשר לעשות גוונים ואז לצאת לכיון של צבע יותר בהיר בכל אופן אני ממליצ ללכת למספרה טובה על מנת לאבחן את השיער על מנת לקבל תוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים מושלמיםמירי17/02/2009
יש לי שיער מתולתל, מדורג בקפידה,עד הכתפיים. לאחרונה הוא ממש לא מסתדר לי, לא מובן לי למה.אני מסדרת אותו בדיוק כמו פעם, התלתלים גדולים ויפים אך הבעיתיות בשיער שלי היא שהוא לא נפוח במיוחד אני צריכה לעבוד קשה כדי שיהיו לי תלתלים נפוחים ממש מהקרקפת. אני מסתרקת רק במקלחת כשהשיער רטוב, מניחה עליו מוס (בעיקר בשורשים) ומעט קרם לחות- מיד לאחר מכן משקיעה 5 דקות בייבוש בעזרת דפיוזר. אני אשמח לקבל עצה על משהו שאני עושה לא בסדר או על תכשיר שיכול לעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
זאב לוין17/02/2009זה יכול לקרות אם לא מסתפרים תקופה ארוכה אני ממליץ לך לרענן את התספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בשיערבתכן17/02/2009
שלום! רציתי לשאול שאלה בקשר לצביעת השיער: השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, לפני שבוע צבעתי את שערי בפעם הראשונה אני בחורה צעירה בשנות העשרים אך משום מה התגלו לי מספר שערות לבנות שדיי בלטו ולכן רציתי לצבוע את שערי על מנת לכסות את השערות הלבנות אך אמרתי לעצמי שאם אני כבר צובעת אז אולי אשנה קצת את צבעי הטבעי (חום כהה)ואצבע לחום קצת יותר בהיר משערי הטבעי הציעו לי את הצבע חום קלאסי מס' 6 של נטורל פורמולה כשהם הראו לי בתצוגה קבוצת שערות של הצבע הזה זה היה נראה דיי בהיר ונחמד צבעתי את השיער לפני שבוע אך הצבע שהתקבל הוא חום אדמדם כהה ואני לא מרוצה כ"כ אני לא רוצה גוונים של אדום או חום אדמדם השאלה שלי האם אני יכולה לצבוע שוב בהפרש של שבוע (או שעליי לחכות) וכן האם יכול להיות מצב שאם וכאשר אני אצבע שוב הצבע יראה שונה מכיוון שזה צבע על צבע או שיש דרך להוריד את הצבע מעליי למרות שכרגע הצבע שעליי לא לגמרי שונה מהמקור זה שונה יותר קרוב לשורשים. אשמח לקבל מענה וסליחה על האורך. רציתי לשאול עוד משהו ונזכרתי כרגע - רציתי לשאול בקשר לגבות האם מותר לצבוע את הגבות בכל צבעי השיער כתוב שהצבע לא מיועד לגבות אז איך עושים כולם כשמשנים את הצבע הטבעי לצבע מאוד שונה אני רואה שהן כן צובעות את הגבות האם יש צבע מיוחד לגבות או שאפשר בצבע של השיער למרות שכתוב על צבעי השיער רק לשיער הראש בלבד וכן האם זה נכון קראתי באינטרנט שמשיהי כתבה שאמרו לה שצביעת גבות גורמת במשך הזמן לשיערות לבנות בגבות ולקלקול הגבות אשמח לתשובה תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער
רונן פלג17/02/2009היי,
קודם כל את יכולה לצבוע שוב את השיער רק את צריכה מאוד להיזהר על צביעת הקצוות שהן לא יההרסו לך / יתייבשו.
לגבי הגוון, מבחינתי זה אחד מהסיכונים כשעושים את הצביעה הביתית, על מנת לכסות את הצבע האדמדם שנוצר בשיער את צריכה לצבוע עם צבע מס' 4.
כל ההמלצה שלי היא מאוד טאורטית כי אני לא מכיר את השיער שלך (את העובי וכו').
לגבי צביעת גבות אני לא רואה שום סיבה למה את לא יכולה לצבוע אותם עם הצבע רק חשוב שתעשי את זה 5 דק' לפני שאת שוטפת את השיער (כלומר: את משאירה טיפה צבע בצד ו5 דק' לפני שאת שוטפת את השיער את מורחת מעט צבע על הגבות וכשאת שוטפת את השיער תורידי גם את הצבע מהגבות, למרות שאני לא ממליץ לעשות את זה כי לא תמיד יש צורך).
בכל אופן אשמח לעזור אם את רוצה צרי קשר.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כחול לשערחן16/02/2009
אהלן קוראים לי חן לפני כמה חודשים קניתי מתל אביב צבע כחול לשער אבל הצבע יורד אחרי כמה חפיפות (זה צבע על בסיס מיים ולא על חמצן) לפני כמה ימים ראיתי איזו מורה שצבעה לכחול והכחול שלה לא יורד. ממש אפילו לא דוהה ולא כלום. הייתי רוצה לקבל מידע על הצבע הזה ומאיפה קונים ועל איזה שער אפשר לעשות אותו(: תודה רבה בבקשה תענו לי ואגב אם יש לכם חנויות בצפון או בתל אביב שמוכרות את הצבע תגידו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
רונן פלג17/02/2009אין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר? כחול שלא יורד??
האם זה כחול שחור? או ממש כחול..??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש כחול
חן17/02/2009ממש ממש כחול אולי הוא דוהה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה פליזזזזזזזזז...אילנית16/02/2009
היי, יש לי שער ארוך שאורכו עובר לי את הישבן. מטבעו הוא בצבע חום שחור, לפני שלוש שנים צבעתי את השער לשחור, זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה. מאז לא צבעתי את השער עד לפני חודש שרציתי שינוי משמעותי.אז אחלטתי שאני רוצה לצבוע לבלונד. אז קניתי צבע של וולה מספר9\1 זה קרם הברה\ , ויצא לי בלונד גינגי כתום הצבע שאני הכי לא אוהבת. אז נתתי לשורשים לגדול ,ולפני שלושה ימים צבעתי את השער עם צבע שמספרו 2000 ויצא אותו הדבר . בבקשה בבקשה מה אני צריכה לעשות כדי שיהיה יותר בהיר? נ.ב . יש לי סיוט מספרים . זה דדחחווףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
רונן פלג17/02/2009מכיוון שצבעת לצבע שחור וניסית להבהיר אותו זו התוצאה = ג'ינגי.
על מנת לא ליצור יותר נזק לשיער אני ממליץ לך להפסיק צביעות בבית ללכת למספרה מקצועית
לצבוע את השיער לצבע חום ובהדרגה לשנות את צבע השיער אולי עם שילוב גוונים.
אשמח לעזור
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה יעוץנטלי קליין15/02/2009
שלום רב, שמי נטלי לפני שחצי שנה התחתנתי לצערי נפלתי על ספר גרוע ושבשבוע אחד צבע לי את השיער לחום עם גוונים אחר כך לחום שוקולד ואחר כך לשחור פחם חצי שנה מאז לא נגעתי בשיער לא הסתפרתי ולא צבעתי ולא עשיתי פנים כרגע הצבע שלי הוא חום בגוון בינוני כי לא נגעתי בשיער כבר שנתיים שאני חולמת להגיע לצבע בהיר חום בהיר עם גוונים להיות בהירה יש לי שאלה האם כרגע אוכל ללכת לספר ולצבוע את השיער לגוון בהיר עם גוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
רונן פלג17/02/2009היי נטלי,
לפי מה שאני מבין יש לך שני צבעים בשיער חום ושחור פחם?יש קצת בעיה עם הצבע השחום פחם שנמצא אצלך בקצוות.
יש אפשרות לעשות לך ניקוי פיגמנט אבל הצבע יהפוך לג'ינגי. ואולי לצבוע את השיער לחום והדרגתייות להגיע לצבע שאת רוצה.
אני אשמח לעזור לך ולתת לך ייעוץ ודיאגנוזה אצלי במספרה, צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצה למכשיר מעצב שיער...המתלבטת....14/02/2009
שלום! אני משוטטת באינטרנט במטרה למצוא מעצב שיער, אחד כזה שיש לו ראשים מתחלפים לדוגמא: להחלקה, לסלסול, ליצירת נפח, לבקבוקים, לתלתלים מקורזלים וכו'... אני צריכה המלצה למותג שנחשב טוב [לא התכוונתי למעולה אלא לטוב+], בטווח מחירים של עד 300 ש"ח! אני לא רוצה מותג שאפשר לקנות רק במספרות של בעלי הפורום פה, אלא למעצב עם שם שמוכר בשוק, שיהיה אפשר לקנות האינטרנט למשל. מוצרים שמוכרים בחנויות ולא במקומות פרטיים ונידחים כמו שאתם נוטים להמליץ פה..... :) יש לי שיער גלי - חלק , אבל לפעמים אני רוצה נפח, לפעמים ישר כמו מקלות, לפעמים תלתלים. השיער שלי דק ודליל ככה שגם מעצב שיער שנחשב כ-לא משהו- אבל בטווח מחירים שנקבתי יעשה בשבילי את העבודה, השיער שלי קל לעיצוב בחום הכי פשוט... פשוט יש כל כך הרבה מוצרים וסוגים ושמות ומותגים שקשה לי לבחור ולכן פניתי אליכם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתלבטת המלצה למכשיר לעיצוב ש
בתכן16/02/2009שלום לך יש את המכשיר של ביביליס שעולה 290 שקלים שיש לו מספר פעולות ראשים מתחלפים מחליק מסלסל טוסט גלים וכו' מכשיר לא רע אני לא אומרת מצויין אבל סביר יש לי אותו והוא דיי סביר אם את מעונינת במחליק אז יש מחליק מעולה של חברת טושיקו ניתן לעשות בו גם ביביליס- סלסול אך בסלסול זה קצת קשה לעשות איתו לעצמך המכשיר של טושיקו מעולה מאוד מקצועי ויחד עם זאת זול הוא מחליק בצורה טובה גם בסילסול הוא מעולה רק שבסלסול צריך שמישהו אחר יעשה לך כי זה קצת קשה לעצמך עם כל מחליק ניתן לעשות סילסול- ביביליס רק שעושים זאת בצורה שונה שלפעמים קשה לבין אדם לעשות לעצמו במכשיר הראשון שציינתי של חברת ביביליס ניתן לעשות את הסילסול ביביליס לעצמך ללא בעיה צריך רק ללמוד את השיטה וזה הולך קל תחליטי מה שנוח לך ביביליס חברה טובה לא שיא המקצועית אבל סבירה חברת טושיקו חברה מעולה - המחליק הקרמי של טושיקו עולה 200 ש"ח ניתן להזמין במספר 0505263485 ובטלפקס 098943701 את מקבלת את זה בדואר ומשלמת בדואר במזומן 200 ש"ח המכשיר מגיע מאילת רק שם הוא נימכר יש אותו בצבע שחור ובצבע ורוד הוא מעולה מאוד מומלץ מקווה שעזרתי לך . (שחכתי לציין המכשיר של ביביליס הוא גם קרמיק.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתחן14/02/2009
עשיתי החלקה יפנית לפני שלושה ימים... השיער שלי לפני החלקה היה שיער ללא צורה הוא לא היה חלק לא מסולסל לא מוגדר ועכשיו אחרי החלקה אין כל כך שינוי בשיער הוא עדין לא חלק ולא מסולסל הוא רק בלי נפח הספר אמר שהחלקה יוצאת על כל שיער אחרת ושאין 100% הצלחה בהחלקה הזאת שיוצא חלק... אני שמעתי והבנתי שהשיער שלי צריך להיות חלק ולא צריך לעשות איתו כלום השאלה שלי היא האם הספר צודק והשיער שלי פשוט לא יכול להיות חלק עם שום החלקה או שהוא לא עשה לי את החלקה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
רונן פלג17/02/2009אם את יודעת איזה החלקה יפנית עשו לך??
מה שאני מבין היה לך שיער גלי מתנפח ללא צורה?! אני לא רואה שום סיבה למה השיער שלך ייצא חלק ??
עד כמה שאני יודע ועושה החלקה יפנית מיועדת לאנשים שיש להם שיער גלי מתנפח ללא צורה וזה אמור לעבוד בצורה טובה.
כשאומרים חלק מדובר על חלק טיבעי לא חלק צמוד לראש (לא מתנפח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)