מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תספורת גבר - לפי מבנה פנים.06/02/2009
שלום, אני מחפש תספורת שתתאים לפנים שלי יש לי פנים רזות עם מבנה גדול מהמצח ונהיה קטן מאוד בסנטר אני רוצה פנים יותר עגולות ומלאות איזה תספורת ניתן לעשות? תודה רבה, .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת
קורן אריכא08/02/2009על מנת לתת תשובה מקצועית אתה מוזמן אל אחד משלושת מנהלי הפורום לאבחון דיאנוזה על מנת לתת תשובה מדוייקת ופרטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות לפורים השנה ?ערן לוי06/02/2009
אני די מתלבט בין פלטות כול הראש .. צבעים מגוונים ורוד , אדום , כחול , שחור , כול מיני .. מה אתם מציעים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן לוי
זאב לוין08/02/2009תעשה מה שבראש שלך או של מעצב השיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלוטוס06/02/2009
היו לי גוונים בלונדיניים תקופה ארוכה ולאחרונה צבעתי במספרה לאדום. האדום יצא מאוד זוהר עליי ואז הספר צבע שוב והכהה לי את הצבע. עכשיו השורשים מתחילים לצמוח ולהפתעתי אני רואה המון שערות לבנות!! היות ולא נראה לי שקפצה עליי הזיקנה בגיל 30, נראה לי שזה קשור לפעולה הכימית שעברת,י מה גם שנראה לי שהספר לא היה מיומן. האם אכן צבע עלול לגרום לשיער לבן? האם נדונתי לחיות עם שערות לבנות מעתה והלאה? מה עושים? (חוץ מלצבוע... אני רוצה לגדל את השיער הטבעי שלי....) המון תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוטוס
זאב לוין08/02/2009הצבע שספר ביצע לא גורם לשיער לבן להופיע
כיוון שהיו לך גוונים בלונדיניים בעבר פשוט לא התייחסת לשיער השבע שהתחיל להופיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לבן לגברליאור06/02/2009
אני גבר בסוף שנות ה30.כבר בגיל 20 התחלתי להכסיף.היום יותר מ50% משערותי הפכו מחום-שטני ללבן. אני מעוניין להתחיל לצבוע,אך מעדיף לעשות זאת בעצמי ולא במספרה (מטעמי עלויות ונוחות) הייתי רוצה להשתמש בצבע שיחזיק מעמד כשבועיים עד לצביעה הבאה. איזה סוג צבע/שטיפה עלי לקנות? (בשאיפה להמנע מאמוניה או חמצון ככל האפשר) ממי אפשר לקבל מידע? דיילות היופי בסופר-פארם הן מקור מידע אמין? בתודה, ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין08/02/2009עליך להשתמש בצבע המכיל אמוניה כדי לכסות שיער לבן
לגבי התאמת גוון אני ממליץ לך להתעייץ עם דיילות בסופרפארם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב-תודה על התשובה,אבל....
ליאור15/02/2009במאמר מערכת beok משנת 2005 כתוב שצבעים מקבוצת demi permanent color אינם מכילים אמוניה ועדיין מכסים שיער אפור במלואו למשך כחודש. חשוב לי להמנע מחשיפה לאמוניה על תופעות הלוואי הכרוכות בכך. מביקור בסופרפארם לא הצלחתי לזהות שום כיתוב על אריזות צבעי השיער,איזו מהן מכילה צבעים מסוג זה. תוכל לכוון אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונדשני05/02/2009
שלום, שיערי הטבעי בצבע חום כהה. אני צובעת את השיער לבלונד בהיר (תהליך שהתבצע בהדרגה של כמה שנים). בכל חודש אני צובעת את השורשים בלבד. הבעיה שלשיערי יש פיגמנטיצה אדומה ובכל פעם שאני צובעת בלי לחמצן קודם השורש מקבל גוון כתום. לפעמים, כדי שהשורש הלא בלונדיני (הכתום) לא יהיה ארוך מידי, אני קודם מחמצנת את השורשים ואז צובעת אותם. שאלתי היא האם אפשר לאחד ההבהרה ואת הצביעה לתהליך אחד כלומר: האם ניתן לערבב את שפופרת הצבע עם אבקת ההבהרה והחמצן ואז להשיג תוצאה טובה ולא כתומה? נ.ב השתמשתי באקסטרה בלונד ובבלונד עם גוון אפור/כחול והשורש עדיין יוצא כתום. תודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקמנטיין 7
זאב לוין08/02/2009אסור לערבב בשום פנים ואופן אבקת הבהרה וצבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש סקרן לראות את השורש שלך ולאבחן אותו מקרוב אני חושב שאין שום סיבה להגיע לצבע רצוי מבלי כל ההתעסקות שאת עוברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שני11/02/2009האם אני יכולה לצבוע את השורשים בצבע אקסטרה בלונד (מס' 1000) אבל במקום להשתמש בחמצן 9% לשם חמצן 12%? האם התוצאה תהיה בהירה יותר? האם אני אצטרך להשאיר את הצבע פחות זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלמנטיין7
זאב לוין11/02/2009כן בהחלת רק להמתין עם הצבע עד 50 דקות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפהשני05/02/2009
היי, אני כבר הרבה שנים עושה גוונים בשיער והצבע שמתקבל לא יפה ודהויי...אני רוצה לצבוע את השיער לבלונד לעשות שינוי מכל הגוונים שיתקבל מראה אחיד....האם כדאי לנסות לעשות קודם שטיפה בכדי לראות את הגוון המתקבל (אני לא יודעת אם השיער ישרוד צבע)ואם כן מה ממולץ??? תודה רבה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנ י
זאב לוין08/02/2009אין אפשרות להבהיר שיער על ידי שטיפה, בשביל זה דרוש צבע כדי להמליץ לך על איזה צבע אני מזמין אותך לאחד משלושת מנהלי הפורום ליעוץ צבע ללא תשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה לעשות גוונים?מרין04/02/2009
הי קורן יש לי שיער גלי ממש מלא ודי ארוך . לפני כחצי שנה הסתפרתי פעם אחרונה כדי להוריד את הצבע שהיה לי (חום בהיר) ועכשיו השיער שלי כולו בצבע הטבעי שלי (ג'ינג'י כהה) אני רוצה לעשות גוונים פלטינה בכל השיער אבל אני לא מוצאת מעצב טוב. שאלתי המון בנות ואף אחת לא יודעת להמליץ על מישהו שיכול לעשות לי גוונים פלטינה עבים בכל השיער.. יש לך המלצה? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרין
קורן אריכא08/02/2009את מוזמנת לאחד משלושת מנהלי הפורום על מנת לקבל תוצאה מקצועית וטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרין
זאב לוין08/02/2009איפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרה..
מרין10/02/2009אני גרה במרכז-לא משנה לי לאן להגיע אני פשוט ממש נואשת ולא יודעת לאיזה מעצב ללכת- המחיר לא משנה- רק שייצא כמו שאני רוצה.. יש לך הצעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרין
זאב לוין11/02/2009אז את מוזמנת לאחד משלושת מנהלי הפורום על מנת לקבל תוצאה מקצועית וטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והחלקה צרפתית?!אמא04/02/2009
האם החומרים של ההחלקה הצרפתית ממולצים בהריון? עד כמה שידוע לי הברזילאית אינה מומלצת בהריון אגב, מה המחיר להחלקה צרפתית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא
קורן אריכא08/02/2009אני לא ממליץ לעשות החלקה בזמן ההריון [להימנע מהטיפול]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק קרמישני04/02/2009
אני רוצה לקנות מחליק רמי רק עבור הפוני (יש לי פוני קצר לצד ). כיום אני מסדרת אותו בעזרת סיכה (כשהשיער רטוב שמה סיכה ואז הוא חלק ) אני קצת חוששת שמחליק קרמי בשימוש לא נכון בפוני עלול לעשות לי כוויות בקרקפת ובפנים . איפה רוכשים בכלל? פן לא יוצא לי טוב אז אם אפשר לענות לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין08/02/2009אני ממליץ להמשיך להתשמש בסיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שעד שעניתם קניתי
שני09/02/2009קניתי מחליק קרמי מחנות לציוד למפרות . למה אתה ממליץ להשאר עם הסיכה ? שימוש במחליק קרמי יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי09/02/2009היי,אני ממליצה על מחליק קרמי של בייבי ליז הכסוף הוא מעולהה לכל סוגי השיער אני מאוד מבינה בעינייני שיער יש לי 2 בנות שאני עושה להן פן קבוע עם המחליק והוא מדהים ומדובר ב2 בנות מתולתלות מאוד מאוד מהשורש שיער שקשה לעבד אותו וזה לא שורף את הקרקפת תלוי איך עושים בכל מקרה עם הזמן שרוכשים ניסיון זה הולך ונעשה פשוט.אם בא לך לראות תמונות של בנות עם החלקה שעשיתי איתו אני אשמח להראות לך ואם בא לך לשאול עוד שאלות חופשי תלשחי לי מה שבא לך במייל ואני אענה לך בשמחה.אין לך מה לדאוג ובמיוחד שזה לפוני זה הכי מעולה רק בשימוש הראשון צריך להיות עדינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!מוריה03/02/2009
יש לי שיער מאוד דק, אני מכורה לפאנים(כל יום) עכשיו,מקום שהשיער יתארך לי הוא מתקצר!!!! זה קשור לפאן שאני עושה? יש משהו שאפשר להשים על השיער כדי לחזקאת השורשים או כדי להאיץ את קצב הצמיחה של השיערה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאנים לשיער דק
רונן פלג04/02/2009היי מוריה,
באיזה שהו מקום יש קשר.
אבל הייתי ממליץ לך מאוד (אם את לא?!) להשתמש בשמפו שמחזק שורשי שיער + להזין את השיער עם מסכה פעמיים בשבוע.
בכללית אין שום חומר שמאיץ את הצמחיה זהו משהו גופני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפחשפרה02/02/2009
שלום יש לי שיער תלתלים והוא די מלא ונפוח רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את נפח השיער תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה
רונן פלג04/02/2009התשובה האולטימטיבית היא ... פתיחת תלתלים.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשפרה
קורן אריכא08/02/2009אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את הנפח בשיערך וכמובן להשתמש עם קרם לחות בונה תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לפוני..אביבה02/02/2009
כבר תקופה ארוכה שיש לי פוני לצד וכל כמה חודשים אני הולכת לספר שידרג ויקצר לי שוב את הפוני
לפני שבוע הסתפרתי וכמובן שדירגתי את הפוני שוב, הספר עשה לי פן והפוני הסתדר יפה מאוד אבל עכשיו ובדרך כלל [לפני שהסתפרתי] תמיד כשאני עושה פן בפוני הוא לא מסתדר בדיוק כמו שאני רוצה, כמו שרק ספר יכול לסדר אותו
הפוני ישר כאילו גיהצו אותו
יש לך עצה לתת לי איך לסדר את הפוני שיראה כמו של זאת בתמונה? שימרח על כל המצח...
יש לציין שהספר לא שם שום קרם על הפוני שיסתדר לי יפה ויש לי גם פן שנחשב טוב [איתמר 3600]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני!!!!
לילוש15/02/2009אני מצתרפת לשאלה!!!!! עזרה עם הפוני!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:
רונן פלג17/02/2009החלקה יפנית על הפוני ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש גוונים
שני17/02/2009לא ניתן לעשות החלקה יפנית בפוני נכון? אז מה עושים? רציתי לדעת גם איפה עושים, מה העלות? וכל כמה זמן יש לחזור על זה ? לשם שינוי אם אפשר לענות על כל השאלות... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
יפית17/02/2009הייתי מציעה לך להיכנס ליוטיוב ולרשום(באנגלית) "איך מסדרים פוני".. זה יעלה לך המון סרטונים של בנות שמראות בדיוק איך לסדר את השיער, איך לעשות פנים כמו במספרות ואיך להשתמש במתלתל..בקיצור יש שם הכל!! כל מה שאת צריכה זה רק לחפש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
רונן פלג17/02/2009כן אפשר לעשות החלקה יפנית בפוני... יש לי מס' לקוחות שעושות החלקה בפוני....
איפה שנגע החומר של ההחלקה זה לנצח ... יש להשלים שורשים ... כל כמה זמן זה תלוי בשיער שלך.
את מוזמנת לבוא אליי למספרה ..... צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה שלא הבנתם את השאלה..מתולתלת02/02/2009
התכוונתי אם מותר לשים מרכך ל9-11 שעות על מנת לטפל בכינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
קורן אריכא04/02/2009לא ,ותקני סרקל וזה יטפל לך בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו?!***01/02/2009
היי, יש לי שיער מתולתל/מקורזל ויבש למרות שאני שמה עליו קם לחות בכמויות ממש גדולות. אני רוצה להסתפר ואני לא יודעת אם כדאי לי (יש לציין שהשיער מגיע לי עד המותניים אבל מתכווץ עד העורף) מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל ללכת איתו פזור בלי שיתנפח ויראה כאילו כבשה מתה לי על הראש?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קורן אריכא02/02/2009אני ממלית לדרג את השיער בצורה עדינה על מנת שלא התנפח יותר מידי ולעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את נפח השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקסטוןשני01/02/2009
שלום רב, צבע שיערי חום בבהיר- בלונד כהה ויש עליו גוונים בהירים. אני מעוניינת לצבוע לצבע בלונד כהה (הטבעי שלי קרוב ל-7.1 ואני מעוניינת לקבל תוצאה הדומה לצבע 8.1- משהו בסגנון צבע השיער של בר רפאלי). הבעיה היא שצבעתי פעם לשמונה ויצא לי בהיר מדי לטעמי ואם אני משלבת 6% חמצן או חצי 7.1 מתקבל גוון אדמוני. הבנתי שעל מנת לנטרל גוון אדמוני יש להשתמש במיקסטון ירוק אבל אני לא יודעת מה הכמות שיש להכניסה. בכל פעם שהלכתי למספרה הוצאתי כמה מאות שקלים והתוצאה הייתה זהה לזו הביתית. אבקש לשעת מה הכמות של מיקסטון שעליי להכניס ובנוסף האם מומלץ לשלב 7.1 עם 8.1 או לצבוע ל- 7.1 עם 9% או 8.1 עם 6%. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיבה שאתם לא עונים???
שני09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים בפורום הזה?
שני18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוייקט ביתי
רונן פלג22/02/2009לבד לא נכנסים לפרוייקט כזהבבית התוצאה יכולה להיות כואבת ירוקה או מג'ונג'נת.
עדיף צביעה מקצועית ונכונה.
מה זה מיקסטון ירוק???
זה קשה לתת לך ייעוץ כאשר אני לא רואה את השיער שלך ומה שעבר.... עקב זה שנעשו יותר מידי פעולות על השיער ההמלצה שלי יכולה להיות לא נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)