מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..משהי:)13/02/2009
לכמה זמן מספיקה החלקה רגילה עם פן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
רונן פלג17/02/2009הכל תלוי בסוג שיער שלך...... אני מכיר שמחזיק להם 4-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HELPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tal13/02/2009
היי אני טל ואני בת 15:] אז ככה השיער שלי הטבעי זה חום כהה כזה.. ואז רציתי לעשות שינוי אז עשיתי פסים בלונדיניים ועל מנת לכסות אותם צבעתי אחרי הפסים צבע דבש כזה ועכשיו זה נהיה קצת פחות יפה ממה שהיה ... אז ככה אני רוצה לצבועע לצבעע כהה אבל אני רוצה שהוא יהיה יפה ולא סתם שחור כזה חסר תנועה מה עליי לעשות? ויש לי שיער ארוך-גלי אני רוצה לעשות איזושהי תנועהה בשיער מה אתה מציעלי לצבוע ואיך להסתפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רונן פלג17/02/2009יש היום מגוון מהמם של צבעי החום שיכול לכסות את הגוונים ובזמן הדהיה של הצבע יהיה לך משחק יפה.
אבל זה משהו שצריך לעשות במספרה עם דיאגנוזה נכונה על השיער כנ"ל לגבי התספורת, קשה להמליץ למישהו כשלא רואים את השיער והצמחיה שלו .... את יכולה לשלוח לי תמונה ואני אנסה לייעץ לך [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה !! הארכת שיער..חייל משוחרר12/02/2009
אז ככה... אני יודע שזה לא איזה שאלת שיער מסובכת ומתאימה למעצבי שיער , אבל בכל זאת אני ממש ממש צריך תשובה אני מנסה לגדל שיער, והוא פשוט גדל כמו קסדה... , הוא גדל לגובה ולא לאורך.. זה פשוט הדרך שהוא יישאר או שאני יכול לעשות משהו כדי ליישר אותו...? מישהו יכול להציע לי עזרה כלשהי,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל משוחרר
רונן פלג17/02/2009השאלה הראשונה שלי : איזה שיער יש לך מקורזל? מתותלת? גלי ?
על מנת לעזור לך להאריך את השיער יש כמה אופציות ואפילו לשלב אותן:
תספורת נכונה שמתאימה לסוג שיער שלך וככל שיגדל השיער הוא עדיין יצמח עם צורה + אתה יכול לעשות פתיחת תלתלים שבעצם מורידה לך את נפח השיער ויהי לך יותר קל לעצב את השיער.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- $$$מיכל12/02/2009
היי :) רציתי לדעת קנה מידה למחיר עבור תספורת לשיער ארוך (נשים)+ גוונים.... ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג17/02/2009תלוי במספרה ...... בדרך כלל מחירים ניתנים במספרה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שובב אניי דחווף!ליהי12/02/2009
היי,אני לא יכולה להפסיק עם הפנים!! מה אפשר לעשות כדי לשקם את השיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
רונן פלג17/02/2009אני מזמין אותך אליי למספרה לייעוץ.....
קודם כל צאי מהלחץ.. תתחילי לשקם את השיער שלך .... מסכה מקצועית של לוריאל פרופסיונל + פעם בחודש אמפולה שיקומית.....
את יכולה לעשות פתיחת תלתלים = החלקה קלה וזה יעזור לך עם עיצוב השיער.
צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני... מתלבטתלילוש12/02/2009
שלום! יש לי שיער גלי (לא ממש מתולתל) אבל הוא נוטה טיפה להתנפח. אני מאוד רוצה להסתפר עם פוני בצד, הבנתי שלצורך זה חייבים דירוג רציני. השאלה שלי האם אפשר לעשות פוני בצד בלי לדרג הרבה את השיער? תוך שמירה על האורך? (קצת יותר ארוך מהכתפיים). אני רוצה לציין שכבר יש לי דירוג אבל הוא עדין, אני מאוד לא אוהבת שערות קופצות!! זה לא מתאים לאופי שלי אבל ממש ממש בא לי פוני! מה אני עושה?? תודה ויום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה בפורום הזה???
לילוש16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש
רונן פלג17/02/2009קודם כל ניתן לעשות דירוג קל ולא גס, לגבי הפוני הכל תלוי כיוון הצמחיה של השיער ונפילתו הטבעית ואורך השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםשני11/02/2009
היה לי צבע חום בשיער וביקשתי מהספר צבע דבש והוא אמר שצבע לא מבהיר צבע ושאפשר להגיע לצבע דבש רק ע"י גוונים . אני עושה פעם ב 7-10 חודשים גוונים ופעם בחודשיים צובעת רק שורש. אני עושה מסכה קבוע פעמיים בשבוע , אמפולה אחרי כל פעולה כימית וכל יום משתמשת בסרום . שתי שאלות: אני חוששת שהגוונים יהרסו לי את השיער (כרגע הוא בסדר גמור תודה לאל ) . אין אפשרות שיהיה לי צבע דבש ללא גוונים?האם זה נכון שצבע לא מבהיר צבע? בהנחה שהתשובה לשאלתי הקודמת היא שלילית, האם אני מזיקה לשיער שלי? חשוב לי לציין שכבר שנים שהספר לא נוגע לי בקצוות השיער , תמיד, גם כאשר עושה לי גוונים הוא משאיר חצי נייר מחוץ לנייר הכסף וללא חומר הבהרה . אודה לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג17/02/2009יש לך אחללה ספר!!! אל תעזבי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דחוף!!!!!!!ליהי11/02/2009
היה לי שיער מתולתל מלא וארוך ,וב4 שנים האחרונות אני עושה רק פנים אחת לשבוע בערך אבל חוזרת עליו כל יום,עכשיו כשאני חופפת הוא כבר לא מתולתל ויבש הוא איבד מהצורה שלו ומהנפח עכשיו הוא נהיה לי ממש דק וגם השתנה לי הצבע מחום בהיר לשחור וגם הוא בכלל לא אורך לי עברו אולי 3 שנים מאז שהסתפרתי(גוזרת קצוות אחת לחודש) והוא גדל אולי ב 2 ס"מ,אני גם שמה כל הזמן מסכה של נטורל וכלום לא עוזר, השאלה שלי האם כל הדברים נגרמו מהפן ומה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
זאב לוין11/02/2009אני ממליצ להפסיק עם פנים!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשמאמי10/02/2009
השיער שלי עבר הברה צביעות והחלקה לאחרונה הוא חסר חיים יבש ופגום..קניתי שמן שקדים וקיק כי אמרו שזה טוב לשיער עדין לא השתמשתי..מה אני צריכה לשעות כדי לשקם את שיערי ..איזה טיפולים אני צריכה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונו
זאב לוין11/02/20091 להישתמש במסכות מקצועיות ושמפו משקם
2 ליגזור קצבות פעם ב3-4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שרוף ונושרמיואשתת10/02/2009
היי! לפני כן,רציתי להגיד שהפורום שלכם ממש עוזר ותודה רבה לכם על העזרה והעצות! אני בת 18 ולפני כשנתיים צבעתי את השיער (פעם ראשונה)לבלונד.הצבע לא יצא כפי שרציתי ויצא ג'ינג'י והספר עשה לי על הצבע גוונים וכדי שזה יתבייש יותר מהר הייתי בשמש ולאחר מכן עשיתי פנים. השיער שלי נהיה שרוף והרוס לגמרי ושנתיים הוא לא אורך לי.בהתחלה חשבתי שהקרקפת נפגעה והשיער לא גודל לי בכלל אבל לאחר מכן הלכתי למספרה אחרת ואמרו לי שלמעלה השיער שלי בריא והכל בסדר אבל למטה הוא שרוף והוא כן גודל אבל הוא חלש ולכן הוא נשבר ויש תחושה שהוא לא אורך כמו כן,יש נשירה.לפני כן,השיער שלי היה בריא וגדל תוך זמן קצר. יש לי מספר שאלות:1)האם באמת השיער אורך ובגלל שהוא שרוף אז הוא נשבר?או שהוא לא גודל כי הקרקפת באמת ניפגעה(יש מצב שזה יקרה?)?ואם אני רק יספר את השיער השרוף..הוא יגדל בצורה בריאה כמו פעם? 2)יש סיכוי שאני יספר את השיער השרוף והוא לא יגדל לי יותר? 3)אם אני יספר את השיער השרוף הנשירה תיפסק?כי לפני כן לא הייתה לי נשירה ורק אחרי שהשיער נשרף אז יש לי נשירה. אני מאוד מיואשת ומקווה שתעזרו לי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשתתתתתתת
זאב לוין11/02/2009לא להיות בלחץ ודאגות שיערך יגדל ברי ושלם רק תקפידי להיסתפר פעם ב3-4 חודשים!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שרוף ונושר לאחר בייבליס
מירה06/08/2013שלום שלשום עשיתי בייבליס לשיער בפעם הראשונה אצל ספר ויום אחריי שחפפתי הייתה נשירת שיער בכמות גדולה ולשיער היה ריח של שריפה אני מאוד מודאגת אני לא יודעת מה לעשות השיער התדלדל ואני מרגישה שהוא יבש הריח לא נעים אני מתחתנת עוד מעט וחשוב לציין שיש לי שיער ארוך ועבה אני אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום של שיער צבועסתיו09/02/2009
צבעתי את השיער לא מזמן והוא נעשה דק ומפוצל לכל אורך השערה. גזרתי קצוות. איזה טיפול מומלץ לעשות (סרום, לחות, מסיכה) של איזו חברה ובאיזה סדר משתמשים במוצרים. השיער שלי היה גלי ובגלל כל הצביעות התיישר. איך ניתן להחזיר את המראה הגלי של פעם, אם בכלל ניתן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו
זאב לוין11/02/2009מומלץ להישתמש במסכת ו שמפו של וולה sp לשיקום שיער ובטוניק לשיער פגום ומיפוצל של וולה ליפטקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לא אורך..לירון09/02/2009
היי, לפני איזה יותר מחצי שנה הסתפרתי כדי לגזור תשרוף הייתי עושה הרבה פאנים לפני ועכשיו הוא לא אורך לי אם יש קשר בין הפאנים לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
רונן פלג17/02/2009אכן כן יש קשר אם את עושה פאנים והקצוות נשרפות ואת צריכה כל פעם לגזור את הקצוות ככה שתמיד תשארי על אותו אורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שוורצקוףאסנת09/02/2009
שלום ברצוני לדעת פרטים על החלקת שוורצקוף וההבדל בינה להחלקה ברזילאית תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
סטודיו חפיף11/02/2009היא החלק יותר עדינה מי הברזלית אני לא ממליץ על הברזלאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה אפשרימתולתלת08/02/2009
האם זה אפשרי לעשות פתיחת תלתלים כדי להוריד נפח מבלי לפגוע בצורה של התלתל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
זאב לוין08/02/2009כן בהחלט על ידי סלסול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים לשיער גליבתאל08/02/2009
הייי יש לי שאלה, יש לי שיער יבש מאוד, שרוף, מקורזל ונפוח נורא. הבעיה היא שאין לי ממש תלתלים השיער שלי נוטה להיות גלי ורק עם קרם לחות נהיים לי תלתלים. מה שכן מפריע לי מאוד הנפח שלו , למרות שסיפרו ודיללו לי את השיער ע"מ להוריד נפח עדיין הוא נפוח ואני משתמשת בטונות של קרם לחות וגלייז. האם פתיחת תלתלים תעזור לי? כי אני לא רוצה שיער חלק מאוד וגם כי אני מפחדת מהחלקות למיניהם. תודה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
זאב לוין08/02/20091 עשית טעות חמורה כיוון שדיללת את השיער כי זה יוצר נפח פי שתיים יותר גדול ממה שזה היה
2 פתיחת תלתלים בהחלט יכולה לפתור לך את בעיית הנפח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)