מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבעי שיער טבעיים בשמשיעל21/01/2009
כל צבעי השיער שאני מכירה "נוצצים" בצבע כתום-חלודה ונראים לחלוטין לא טבעי. האם ישנם צבעי שיער שגם כשעומדים מול השמש לא נראים כמו חלודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
קורן אריכא21/01/2009אני ממליץ להגיע אלי לאבחון השיער על מנת שנגיע לפתרון טוב וכן יש כמות אדירה של צבעים שנראים טיבעיים לחלוטין ולא חלודה שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל25/01/2009תודה רבה, אנסה לקבוע פגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומנית ושיער יבשאולגה20/01/2009
יש לי קרקרפת ממש שומנית ושאר השיער יבש מכל הצביעות עם מה אני אמורה לחפוף ? עם שמפו לשיער יבש או שומני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
קורן אריכא21/01/2009אני ממליץ לחפוף עם שמפו של שוורצקוף לשיער שמן על מנת להוריד את כמות השומן ב-70% ניתן להשיג אצלנו במספרה או במספרות המובחרות שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער ממש דק,ממליצים על החלקה?מורן20/01/2009
שלום שמי מורן אני בת 20 יש לי שיער חום טבעי ארוך,דק , שומני ודליל מאוד! כל הפאקים חופפת פעם עד פעמיים בשבוע אני עושה פאנים, מעבירה מחליק כמעט כל יום חברות שלי עשו החלקה יפנית,ברזילאית,על בסיס חלב יצא להן יפה אני מתה לעשות גם אבל מפחדת שבסוף לא ישאר לי שיער עדיף להשאר עם הפאנים והמחליק שיער (ואני מציינת שאני עושה כמעט כל יום) או שעדיף החלקה וזהו? ואיזה סוג של החלקה? ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
קורן אריכא21/01/2009אני ממלית לעשות החלקה ברזילאית או יפנית על מנת להימנע מהפנים וגם לגרום לשיער להיות משוקם בכל אופן אנחנו מספרה עובדים עם ההחלקות של יוקו ססטם החלקה הכי טובה בעולם אם את מעוניינת אני ישמח אם תגיעי אלי לסלון לייעוץ בחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
קורן אריכא22/01/2009היי בוקר טוב את יכולה ליצור איתי קשר שוב פשוט הטלפון שנתת לי חסר בו ספרה תודה רבה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש!!!!!!!!!!!!!!!!לירון18/01/2009
שלום, יש לי שיער יבש ,אחרי כל מקלחת אני שם קרם לחות של קרמה לגבר ניסיתי יום אחד בלי לשים את הקרם והיה לי שיער זוועה אני לא יכול בלי לשים .. יש איזה פיתרון? היה לי פעם שיער חלק ממש חלק גמיש ורך למגע מלא ברק !! רוצה את השיער בחזרה. מה עושים?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב:
לירון18/01/2009כשאני מסתפר הספר עושה לי פן וממש רואים תוצאות טובות הוא שם לי חוחובה ווקס אחרי הפן והשיער שלי מקבל החלקה כמו שאני רוצה אחרי מקלחת הכל חוזר לעצמו וניהיה יובש כרגיל ונמאס לעשות כל פעם פן הרי אני לא רוצה להרוס עוד יותר את השיער, רוצה לשקם אותו בחזרה כמו שהיה מה עושים!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיישהוווו??????????????????????
לירון19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ארוךמעיין17/01/2009
אני בת 36 ושנים רבות צבעתי את שיערי. הפסקתי לצבוע לפני חודשיים וברצוני לחזור לטבעי ואולי לעשות מעט גוונים עליו בלבד, שאלתי היא האם השיער יארך יותר מהר שאני לא צובעת אותו עקב כך שהוא יהיה יותר בריא? כי לא מצליח לי במשך שנים להגיע לאורך שאני רוצה (בערך עד סוף החזה). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים
מעיין21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
קורן אריכא21/01/2009אין קשר לזה שאת צובעת או לא זה לא יאיץ את קצב הגדילה של השיער אני ממליץ להשתמש במסכה ושמפו לשיער פגום על מנת להבריא את השיער ,ולגבי הגוונים צריך לאבחן את השיער על מנת להגיע לתוצאה טובה שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להחלקה ברזילאיתטלי15/01/2009
שלום, השיער שלי יבש מאוד ופגום (צבוע לבלונד). עשיתי לפני חודשיים החלקה ברזילאית והשיער יצא מאוד שרוף בקצוות, וכמו כן יש לי נשירה ושבירה רצינית מאז הטיפול. א)תוכלו לומר לי מה הסיבה לכך? ב)מה ההבדל בין "מסכת שיער ברזילאית" לבין החלקת "ננו קראטין"? יש שיטה טובה יותר? כמו כן אשמח לקבל המלצה על ספר שעושה ברזילאית בצורה מקצועית ובלי לשחוט במחירים. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש "תודה" רבה
טלי18/01/2009ביקשתי תשובות ענייניות לשאלותיי, ומה קיבלתי? פרסומת. ממש לא מקצועי מצידכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
קורן אריכא18/01/2009היי יש לך מושג איזה החלקה ברזילאית עשית [מה השם]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
טלי19/01/2009מסיכת שיער ברזילאית שנקראת "קוקו שוקו"... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובות....
טלי28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספריי לשיעראנדריי15/01/2009
שלום, אני מחפש ספריי שאמור לחזק/להעמיד את השיער כמו הספריים האמריקאיים RAVE ןTRESEMME, כלומר אני מחפש ספריי שממש יחזק את השיער שהאפקט שלו הם כמו של ספריי החיזוק של RAVE או הx4 Ultra של TRESEMME תודה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו???
אנדריי18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספריי לנפח - מה מומלץ?ירדנוש14/01/2009
אני רוצה לרכוש ספריי שיעשה לי נפח אבל גם שיער רך ונעים למגע ולא נוקשה ועוקצני כמו שאר הספריים שכבר השתמשתי בהם בעבר.... יש לי שיער דליל ודיי קצר אז אני חייבת ספריי טוב, תעזרו לי בבקשה!!!! אם אסור לפרסם פה שמות של מוצרים אז בבקשה תפנו אותי למייל או משהו כזה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספריי לנפח
קורן אריכא16/01/2009אני ממליץ על ווליום ספרי נוזלי לנפח של שוורצקוף נמצא במספרות המובחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, רעיון למספרה חדשה מה דעתכם?מור14/01/2009
שלום, לא ידעתי איפה ואת מי לשאול כאן נראה בסדר אני לומדת שיווק ומכירות ויש לי עבודה - לחשוב על מספרה מיוחד הרעיונות שלי הם למספרה באזור ת"א - 1- מספרה בראש שקט - לנשים עם ילדים-י במספרה יש חדר ילדים עם מפעילה שתשחק איתם תכין איתם עבודת יצירה תנעים את זמנם בזמן שאמא מסתפרת בראש שקט. 2. מספרה לנשים בלבד - מספרה "בראש ההר" לנשים שרוצות רגע של מנוחה ושלווה באמצע חי היום היום הלחוצים - המספרה ממוקמת על ראש הר עם נוף מרהיב למספרה מרפת נוף ובה מגישים קפה תה לנשים היקרות והמספרה מעוצבת כך שיש לה חלונות ענק (במקום קירות) הפונים לנוף מרהיב -* הטיפול מפנק ומרגיע עם חפיפה ועיסוי ראש רק לבוא ולהתפנק... מה דעתכם איזה רעיון טוב יותר? תודה על עזרתכם מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי השני
עינת14/01/2009נראה לי השני מבחינת כלכלית - הראשון, יעלה לך בתיחזוק יותר ויציצם את קהל היעד. ואילו השני - שגם הוא יעלה בגלל המיקום, אבל תמתגי עצמך כתספורת שהיא חוויה - בשביל זה שווה לשים את הילד אצל בייבי סיטר, וגם נשים שאולי לא מסתפרות, יבואו פתאום בשביל החוויה, ואם זו תהיה טובה, ישארו. אבל את צריכה תכנית עסקית שתכוון ותאפיין את אופי המספרנ, האווירה והעלויות. בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור...
זיוה16/01/2009אני חשבתי על מספר אחד אבל כספא לטיפולים וטיפוח כי אני באה מתחום אחר.חשבתי גם לשלב עמדות שיער שיהיה כבר הכלמהכל אבלבאווירת טבע.אני מגיבה כי זה מדהים שמישהו/מישהיחשב בדיוק את אותו הרעיון שאני מסתובבתאיתו כבר חודשים.היישר כוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרת ייעוץ לתספורתליאת13/01/2009
היי, יש לי שיער ארוך מאוד (עד התחת) וגלי (כולו באותו באורך) אני מאוד רוצה להסתפר אבל לא יודעת איך.. יש לי פנים עגולות ומצח גדול הכיוון שלי הוא פוני לצד ודירוג.. כדאי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
זאב לוין13/01/2009זה מאוד תלוי בצמיחת השיער ממליצ להגיע לדיאגנוזה לאחד מאיתנו ליפני גזירתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
קורן אריכא15/01/2009אני ממליץ לשמור על האורך ולדרג אותו על מנת לתת לו תנועה יותר חופשית .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מצבע לפסים - HELPג'ולי13/01/2009
השיער הטבעי שלי הינו בגוון שטני בהיר אפרפר ותמיד הייתי עם פסים פלטין דקים שנתנו לי מראה בלונדיני טבעי עדין ויפהפה. לפני החתונה שלי צבעו לי את כל השיער בצבע בלונד ומאז שנתיים אני מנסה לצאת מזה ללא הצלחה. ניסיתי לעשות עליו גוונים חומים וזה נראה כהה מידי ומכוער. ניסיתי לגדל שיער, אך נשברתי אחרי שלושה חודשים כי השורש נראה מוזנח. האם יש פתרון למצב? ראיתי שלרוני סופרסטאר עשו את זה וזה נראה טבעי ויפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיולי
זאב לוין13/01/2009אני לא רואה שום בעיה להחזיר אותך חזרה לגווני בלונד
תצרי איתי קשר טלפוני ואני אדריך אותך בטיפול בשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיעראלמונית13/01/2009
שלום, במשך חמש השנים האחרונות אני צובעת את שיערי לצבע שחור. צבע שערי הטבעי הוא חום כהה. שמעתי שקיים היום מכשיר/מכונה ש"שואבת" את הפיגמנט הצבוע ומחזירה את הצבע הטבעי לראש ללא כל צורך בהבהרה האים נכון הדבר ?? ואם לא מה הנזק שיגרם לשיער אם אני יעשה הבהרה ברצוני להגיע לגוון חום ועליו לעשות גוונים בהירים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין13/01/2009זה ניקרא מוחק צבע עבל זה לא יחזיר את שיערך לצבע הטביע ובמיחד לא לגוונים בהרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות.נועה12/01/2009
שלום, יש לי שיער גלי עד מתולתל., ואחרי המון פאנים, ואחרי המון זמן בלי להסתפר, השיער דיי מפוצל ופגום, אני מעוניינת כבר המון זמן בהחלקה, נתקלתי בכל מיני סוגי החלקות, אך, מהו ההבדל בין החלקה יפנית לבין החלקה ברזיאלית? איזו תוצאה יותר טובה?, האם אני יכולה לשלב את ההחלקה עם הלחמת שיער? ומה המחירים בערך של כל אחת מההחלקות הללו כולל הלחמת שיער?. מעבר לכך, באיזה מספרה ממולץ לעשות זאת? הצעות כלשהן לגבי מספרות מיוחדות? אשמח לקבל תשובה, שיהיה ערב שקט ורגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
זאב לוין13/01/2009כדי להמליץ לך על החלקה מסוימת אני צריך לאבחן את שיערך מקרוב
את בהחלת יכולה לשלב החלקה והארכ שיער
אני ממליץ לך לעשות זאת אצל אחד ממנהלי הפורום!!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער לכלה בעלת שיער ארוך מאדרותי12/01/2009
שלום רב, אני עומדת להתחתן במרץ ואני מיואשת נורא.יש לי שיער ארוך עד הטוסיק ואם לומר את האמת אינני סומכת על אף ספר שהמליצו לי עליו חברות מכיוון שלהן שיער קצר יחסית או מבקשות תוספת. אני מחפשת ממש ספר שהוא אמן מכיוון שאני רוצה תסרוקת מיוחדת ואמנותית ,שאגב בקושי ניתן למצוא תסרוקות מיוחדות לכלה כי כל הספרים הולכים על אותו קו פחות או יותר. אנא עיזרו לי ותמליצו לי על מישהו שבאמת אני ארגיש בטוחה ובידיים טובות ויידע לעבוד עם אורך כמו שלי (בלי להעליב אף כלה). תודה מראש, רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
זאב לוין13/01/2009קודם כול מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מזמין אותך אלי למספרה ליעיוץ כדי להראות לך דוגמאות שונות של תסרוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך מורידים נפח מבלי להסתפר ?מרי12/01/2009
אני בעלת שיער ארוך וגלי אך לצערי בעל נפח -אך מומלץ לטפל בו על מנת להוריד נפח ?האם קיים תכשיר מנצח?אני משתמשת במוצרים הכי הכי ועדיין מה מומלץ בנוסף? אני חופפת פעמים שלוש בשבוע ומשתמשת תמיד במסיכה יושנת עם קוקו או בלי - אני שונאת לשים קרם לחות וכאלה לא אוהבת את הרגשת השמנוניות יש דרך אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהא
זאב לוין13/01/2009על מנת להוריד נפח אני ממליצ לבצע פתיחת תלתלים זה פתרון נהדר שפותר באעת הנפך לזמן רב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)