שנה טובה!

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• שנה טובה!
    קטי
    28/09/2011

שלום לך פרופ' נכבד.אני רוצה לאחל שנה טובה מתוקה ומבורכת! יצא לי לכתוב כאן פעמיים או שלוש לגבי ציסטה בכבד העובר ותמיד זכיתי למענה מהיר ומאוד איכפתי. בשנתיים האחרונות יצא לי לראות המון רופאים (עברתי סרטן בבלוטת התריס) ואתה אחד הנהדרים.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה טובה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתהיה לך שנה מצויינת !!

פרופ' רפאל יודסין
    28/09/2011

ו .. מה קרה לעובר והציסטה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא קרה כלום

קטי
    28/09/2011

אני בנתיים בשבוע 38 מחכה לקיסרי אלקטיבי בעוד שבוע וחצי כי עובר גדול ובן הראשון נולד במשקל 4800 בלידה רגילה. פעם אחרונה בדקנו את הציסטה בשבוע 36 רופא אמר שסה"כ מרוצה כי אין גדילה ושציסטה נראת ככבדית פשוטה זו אגב היתה גם דעה של ד"ר נגר מאיכילוב שאני מניחה שבוודאי אתה מכיר אותה. אחרי לידה נעשה US לבטן העובר ומשם נדע איך להתנהל.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא קרה כלום - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    29/09/2011

שיהיה במזל טוב.
    אנא ספרי לי כשהכל קורה וקורה טוב

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

קטי
    29/09/2011

כשיקרה אשמח לשתף.תןדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו