מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטות שומניות על העורלהמירי אמזלג29/05/2013
ערב טוב
היינו היום אצל רופא כירורג מומחה לילדים והוא הציע לנו לעשות לבן שלנו ניתוח יש לו שני ציסטות קטנות על העורלה הייתי רוצה לדעת יותר על זה והאם ניתו לא לעשות את הניתח הזה או מה ההשלכות של זה
תודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות שומניות על העורלה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין29/05/2013הציסטות אינן משמעותיות בריאותית.
אני הייתי מחכה עד לגיל בו יהיה ניתן לבצע הוצאתן בהרדמה מקומית
ייתכן ויורדם לדבר אחר עד אז וניתן יהיה לשלב הפרוצדורות (כפתורים??)
ייתכן ויהיה ניקוז עצמוני של השומן שיצטבר ואולי סוף פסוק ללא התערבות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות שומניות על העורלה
מירי אמזלג29/05/2013הרופא אמר שיכול להיות שזה יזדהם אבל זה בהרדמה כללית וזה מפחיד וחוץ מזה מה קורה אחר כך הבן שלי בן שלוש ורק לפני כמה חודשים נגמל מטיטולים שנה הבאה הוא הולך לגן עירייה האם זה יכול להפריע לו האם זה יכול לעורר נסיגה ? זה יכאב לו אני לא יודעת מה לעשות הבן שלי בעצמו הסב את תשומת ליבי לזה שיש לו "פצע בבולבול "
שאלתי אותו מס פעמים אם זה כואב והוא עמר שלא ( הוא ילד ממש חכם ומבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטות שומניות על העורלה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין29/05/2013אם יזדהם זה יהיה כמו חצ׳קון פשוט שתוכלי לפוצץ. שום דבר דרמטי. לא חובה לטפל עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)