מורסה בפי הטבעת לתינוק בן חמישה חוד

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• מורסה בפי הטבעת לתינוק בן חמישה חוד
    תמר
    29/09/2013

שלום,

בני בן חמישה חודשים. לפני כחודש גילו לו מורסה בפי הטבעת שטופלה עי אנטיביוטיקה המצב השתפר וברגע שסיימנו את האנטיביוטיקה זה חזר הופננו לכירורג ילדים שעשה במקום ניקוז ונתן אנטיביוטיקה לאחר כשבועיים לא היה שיפור זה חזר פנינו לרופא ילדים חזרה שעשה ניקוז בעצמו שוב ואמר לחזור לביקורת לאחר שבוע היום אני אמורה ללכת אליו ורציתי לדעת במידה והוא שולח אותי לניתוח שהבנתי שזה בהרדמה מלאה האם זה נכון ללכת לעשות את הניתוח או שיש עוד דרכים שעדיין לא עשינו? במידה ועושים ניתוח האם יש סיכונים? לפי מה שקראתי באינטרנט יש סיכון לפגיע בסוגרים אך יכולים לדעת דבר כזה אצל תינוק כזה קטן שממילא לא שולט בסוגרים????

מצטערת שזה ארוך כל כך פשוט רציתי שיהיה את כל האינפורמציה
    על מנת שהתשובה תספק אותי
    תודה רבה ויום טוב :)
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורסה בפי הטבעת לתינוק בן חמישה חוד - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    29/09/2013

בינתיים עבר רק חודש מהופעת המורסה ליד פי הטבעת.
    טפול אנטיביוטי וניקוזים חוזרים הם הדרך לטפל עד שמונים 4 חודשים. רק לאחר מכן לדעתי יש הגדרה של פיסטולה (קשר בין פנים המעי לעור בחוץ) הדורשת ניתוח בהרדמה כללית.
    האם ניתן לבצע ניקוזים חוזרים באלחוש מקומי? ודאי שכן.
    האם יכולה להיות פגיעה בסוגרים? לא בידיים מנוסות. זה ממש לא צריך לקרות.

מה הכי חשוב - שכל הזמן יהיה ניקוז של המוגלה ובלי הצטברות.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו