מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרחבה במעיי הגס של העובררחלי03/10/2013
שלום לך פרופסור יודסין
בסקירה מאוחרת שנערכה ב1.8 נמצא הרחבה של מעי הגס עם דופן אגוגנית ל8 מ"מ
שלחו אותי לבדיקה מכווונת שנעשתה בתאריך
15-9-שבה נצפו לולעות מעיים דקים מורחבות ביותר עד 20 מ"מ
נשלחתי שוב לבדיקה מכוונת+פורום מומים בבית החולים רמב"ם שנערכה בתאריך
2.10 בה ניצפו מעיים מורחבים עם הסתיידויות בתוכן ,כאשר קיים ממצא בגודל 60X67 מ"מ עם נוזל עכור בתוכו שיכול להתאים למעי מורחב ביותר או ממצא שהתארגן לאחר פרפורציה של המעיי MECONIUM CYST
בעוד שבועיים יש לי שוב אולטרסאונד למעקב ובאותו יום כניראה אצטרך לעשות מי שפיר.!
חשוב לי לציין ששקיפות עורפית +בדיקות גנטיות יצאו תקינות.
בפורום נאמר לי שכניראה יש קרע או נקב במעיים ויש סיכוים שהתינוק לא ישרוד במידה ויאבד המון מהמעיים עצמו
השאלה שלי האם יש סיכויים לפי ממצאים אלו שאולי אין קרע\נקב והסיכויים של העובר לשרוד הם גדולים או קטנים.?האם יצא לך מצב כזה שכן העובר לא נפטר עקב בעיה זו.
אודה לך על תשובתך!
תודה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרחבה במעיי הגס של העובר - תגובה
פרופ' רפאל יודסין03/10/2013נראה לי שאת ממש רוצה דעה שניה של מישהו כמו פרופ יגל או דר נגארי מהדסה.
החשיבות היא בהערכת כמות המעי הכוללת. נתק במעי אינו מכתיב מהלך עגום כפי שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחלי10/10/2013הנני מעוניינת לקבוע פגישה עימם
אך איני מצליחה לאתר אותם האם יש אפשרות שתוכל לתת לי את מספרי הטלפון שלהם??
תודה וערב טוב
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)