ניתוח קטן

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח קטן
    אמא
    29/07/2014

שלום דוקטור
    בן שלי בן 10 אמור לעבור ניתוח קטן להוצאת גולה (גוש) שפיר בצד של בית החזה זה ממש מתחת לעור. הגולה כ סמ אחד אולי שומן או לימפה. רופא כירורג אמר לנו שניתוח ממש קצר בערך 10 דקות בלי אישפוז באסותה. משמדאיג אותי זו הרדמה כללית.השאלה שלי העם בניתוחים קצרים כאלה נותנים ארדמה עמוקה עם הנשמה וסיכויים כמו בכל הרדמות או שישי הרדמה שיטחית לצורך ניתוחים כאלה קטנים שהוא עמור מייד להיתורר בסוף הניתוח.אני מבינה שדאגות שלי מיותרות אבל עקב שניתוח קטן מאוד ואפילו לא החרכי מבחינה רפואית אך עדיף שגולה תיהיה בחוץ כך הסבירו לי . כולל העניין של ארדמה כללית מדאיגה אותי וכששאלתי על ארדמה מקומית הרופא אמר למה ? העם אתא יכול קצת להסביר לי על אופן ארדמה כללית בניתוחים קצרים כאלה שנהוג לתת ולהרגיעה אותי כי הניתוח הוא בעצמו מיזערי אבל ארדמה זה דבר רציני.
    אשמח לתשובתך ואמון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קטן - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    29/07/2014

הרדמה כללית היא תמיד דבר שדורש מיומנות ואני בטוח שכך דואגים שיהיה. באופן כללי, נתוח כמו שאת מתארת לא דורש הרקוטיקה ולא דורש שתוק שרירים ולכן הסכון יותר קטן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו