חבל הטבור

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• חבל הטבור
    א
    06/11/2014

יש לי אומפלוצל לעובר. הייתי השבוע בביקורת אולטראסאונד רגילה הרופא אמר שהממצא יחסית קטן ויש רק מעיים האם כשהממצא קטן יש פחות סכנה למומים נוספים? הטריד אותי שטכנאיץ הרנטגן כל הזמן ציינה בפניו שחבל הטבור עבה אבל הוא לא יחס לזה חשיבות ולא מדד מה זה יכול להיות? האם זה בגלל שהמעיים בחוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבל הטבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבל הטבור - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    07/11/2014

אןמפלוצל קטן מהווה בעיה קטנה בתיקון וחשוב רק ללדת במקום שיש כירורג ילדים מנוסה זמין.
    מרגע שמוגדר אומפלוצל חובה לטעמי לבצע אקו לב עוברי, סריקת מערכות מדוקדקת ובדיקה גינטית.
    בריאות שלמה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה לגבי חבל הטבור?

שיר
    07/11/2014

הטכנאית רנטגן לאורך הבדיקה שאלה את הרופא למה חבל הטבור עבה אבל הוא לא התייחס לזה. על מה מעיד חבל טבור עבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה לגבי חבל הטבור? - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    09/11/2014

אומפלןצל = מעיים בתוך חבל הטבור = חבל טבור עבה!
    עשית שאר הבדיקות שדברנו עליהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו