מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם בצואה שתי שאלות בבקשה תודה מראשמישהי20/07/2016
היי בת 17, כבר חודש יורד לי דם בצואה, לא תמיד אבל הרבה פעמים. הלכתי לרופא והוא אמר לי ללכת לכירורג שיראה. לא נעים לי ללכת מבושה. שאלתי את הרופא אם זה סרטן והוא אמר שרוב הסיכויים שלא מדובר במשהו מסוכן אבל יש לבדוק. השאלה שלי אם זה לא משהו מסוכן אז למה חייב לבדוק? מדובר במשהו שלא כואב לי, רק יש דם. אם זה לא משהו מסוכן אני יוכל להמשיך לחיות ככה זה לא מפריע לי. ושאלה שניה בכללי- חשבתי שרופא כירורג זה קשור לניתוחים, יכול להיות שיש לי משהו שבסוף יצריך ניתוח? אני ממש מפחדת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם בצואה שתי שאלות בבקשה תודה מראש - תגובה
פרופ' רפאל יודסין20/07/2016ללא כאב, בגילך, הסיכוי הוא שיש לך פוליפ שמדמם.
אם תשאירי אותו הוא יכול כעבור זמן להפוך לגידול.
מציע שתגשי למרפאה גסטרואנטרולוגית שם יבדקו.
בושה גורמת לנזק במקרה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
מישהי20/07/20161) הרופא אמר לי ללכת לכירורג ואולי אחר כך למרפאת גסטרו.. אתה מציע לדלג על הכירורג?
2) שאלתי את הרופא במפורש אם זה יכול להיות סרטן והוא אמר שבגיל שלי רוב הסיכויים שלא ואתה רשמת שבגילי זה נשמע כמו פוליפ שיכול להפוך לגידול... אני לא צעירה לגידול? מה הסיכוי שזה באמת יכול להיות?
3) נגיד וזה באמת פוליפ איך יוציאו אותו? ניתוח או תרופות?
4) אם זה כל כך חשוב אני יילך שיבדקו רציתי לדעת כמה זמן זה הבדיקה המביכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהי28/07/2016היי,
הזמנתי תור לגסטרואונטרולוג לעוד שבועיים אתה יכול בבקשה לענות לימעל שאלות 2 עד 4? זה ממש חשוב לי כי אני בלחץ מהמצב שלי ומהבדיקה שהולכים לעשות לי...
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין28/07/20161. דלגי על הכירורג
2. סיכוי כמעט אפסי לגידול (אבל לא אפס)
3. במעט טשטוש, בצינורית עם מצלמה בקצה. בלי נתוח.
4. את מנמנמת כשהבדיקה נעשית. את מכוסה ויש אחות ששומרת על פרטיותך. נמשך כרבע שעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מישהי28/07/2016לא ידעתי שאני מנמנמת בבדיקה הזו... זה ממש הרגיע אותי שאני יישן...! תודה רבה דוקטור יקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
פרופ' רפאל יודסין28/07/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)