דם בצואה שתי שאלות בבקשה תודה מראש

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• דם בצואה שתי שאלות בבקשה תודה מראש
    מישהי
    20/07/2016

היי בת 17, כבר חודש יורד לי דם בצואה, לא תמיד אבל הרבה פעמים. הלכתי לרופא והוא אמר לי ללכת לכירורג שיראה. לא נעים לי ללכת מבושה. שאלתי את הרופא אם זה סרטן והוא אמר שרוב הסיכויים שלא מדובר במשהו מסוכן אבל יש לבדוק. השאלה שלי אם זה לא משהו מסוכן אז למה חייב לבדוק? מדובר במשהו שלא כואב לי, רק יש דם. אם זה לא משהו מסוכן אני יוכל להמשיך לחיות ככה זה לא מפריע לי. ושאלה שניה בכללי- חשבתי שרופא כירורג זה קשור לניתוחים, יכול להיות שיש לי משהו שבסוף יצריך ניתוח? אני ממש מפחדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה שתי שאלות בבקשה תודה מראש - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    20/07/2016

ללא כאב, בגילך, הסיכוי הוא שיש לך פוליפ שמדמם.
    אם תשאירי אותו הוא יכול כעבור זמן להפוך לגידול.
    מציע שתגשי למרפאה גסטרואנטרולוגית שם יבדקו.
    בושה גורמת לנזק במקרה שלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

מישהי
    20/07/2016

1) הרופא אמר לי ללכת לכירורג ואולי אחר כך למרפאת גסטרו.. אתה מציע לדלג על הכירורג?
    2) שאלתי את הרופא במפורש אם זה יכול להיות סרטן והוא אמר שבגיל שלי רוב הסיכויים שלא ואתה רשמת שבגילי זה נשמע כמו פוליפ שיכול להפוך לגידול... אני לא צעירה לגידול? מה הסיכוי שזה באמת יכול להיות?
    3) נגיד וזה באמת פוליפ איך יוציאו אותו? ניתוח או תרופות?
    4) אם זה כל כך חשוב אני יילך שיבדקו רציתי לדעת כמה זמן זה הבדיקה המביכה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מישהי
    28/07/2016

היי,
    הזמנתי תור לגסטרואונטרולוג לעוד שבועיים אתה יכול בבקשה לענות לימעל שאלות 2 עד 4? זה ממש חשוב לי כי אני בלחץ מהמצב שלי ומהבדיקה שהולכים לעשות לי...
    תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    28/07/2016

1. דלגי על הכירורג
    2. סיכוי כמעט אפסי לגידול (אבל לא אפס)
    3. במעט טשטוש, בצינורית עם מצלמה בקצה. בלי נתוח.
    4. את מנמנמת כשהבדיקה נעשית. את מכוסה ויש אחות ששומרת על פרטיותך. נמשך כרבע שעה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מישהי
    28/07/2016

לא ידעתי שאני מנמנמת בבדיקה הזו... זה ממש הרגיע אותי שאני יישן...! תודה רבה דוקטור יקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    28/07/2016

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו