מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופה אחרי אטרזיה של הוושטספיר15/01/2017
שלום הבן שלי עבר ניתוח של הוושט והפיסטולה בנוסף עבר אצלך הרחבה פעם אחת .. הוא מקבל זנטק ופשוט בימים האחרונים לא מוכן לבלוע את התרופה שכנראה לא טעימה לו הוא ממש נחנק ניסיתי לערבב לו עם האוכל וגם בלי והוא נחנק ומוציא אותה .. השאלה אם יש תרופה אחרת שיש לה אותה השפעה שהוא יכול לקבל ?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אטמות הושט
פרופ' רפאל יודסין15/01/2017קשה לי בלי לדעת את כל הפרטים: גיל, כמה הרחבות נעשו, כמה אקטיבית ההיצרות בושט, האם יש רפלוקס קשה.
ברוב המקרים אין סיבה לקחת זנטק לאורך זמן אבל איני יודע אם זה המקרה.
אנא צלצלי למזכירת המחלקה ותני לה שם ותעודת זהות ואכנס לתיק שלו במחשב הדסה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזנטק
ספיר15/01/2017הבן שלי בן חודשים .. נעשתה הרחבה פעם אחת ולגבי ההיצרות אני יודעת שמספר 11 לא נכנס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
ספיר15/01/2017לגבי הריפלוקס ידוע שיש לו אך איני יודעת מה הרמה ..
בנוסף בימים האחרונים כאשר הוא אוכל הוא לא רגוע בכלל הוא בוכה וגם נחנק .. הוא היה קצת מצונן השאלה אם יש אפשרות שבזמן שהוא אוכל עולה לו האוכל מהקיבה וזה מה שמפריע לו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטמות ושט
פרופ' רפאל יודסין15/01/2017אם אני זוכר היתה רק הרחבה אחת וברה בקלות. הזנטק לא קריטי אם כי בשלב זה, מוקדם במעקב, כדאי לקבל תרופה זו או חליפית לה.
הסיכוי שהרפלוקס הוא שמפריע לו קטן אבל לא אפסי והשקול העיקרי יהיה אם תהיה עדות לדלקת ריאות עקב רפלוקס.
נכון לרגע זה הכל נראה לי מעבר לפרופורציה האמיתית. אם יהיו סימפטומים אפשר לבדוק מידת הרפלוקס בניטור רמת החומציות בושט (ניטור PH )
למתי קבענו עוד הרחבה?
אם את מוטרדת - יום ראשון הקרוב אני שוב בהר בבקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטמות ושט
פרופ' רפאל יודסין15/01/2017אני מזכר. היתה הרחבה אחת ועברה בקלות.
אם נראה לך שזנטק לא מתאים - בקשי מרופא הילדים תרופה חליפית.
אם את מוטרדת ורוצה שאראה אותו, קבעי תור למרפאה הציבורית בהר הצופים ליום ראשון בעוד שבוע ואמרי שאני אשרתי זאת.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוושט
ספיר15/01/2017לפי התיאורים שלי הרופאת ילדים אומרת שככל הנראה זה ריפלוקס ושלנסות לשנות את האוכל שלו לאוכל נגד רפלקוס .. בזמן האוכל הוא בוכה ומשתולל הוא לא רגוע זה נשמע כאילו משהו בבליעה מציק לו .. אתה חושב שזה הריפלוקס ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטמות ושט
פרופ' רפאל יודסין15/01/2017איזו פורמולה הוא אוכל? זכרתי שהוא בהנקה.
אולי צר לו?
שווה בדיקה ביום ראשון הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוושט הצרות
ספיר15/01/2017הוא אוכל סימילאק ? והרופאת ילדים אמרה לשנות לפורמןלה נגד הריפלוקס .. לפי ההרחבה האחרונה שעשית אתה חושב שזה צר ? שזה מה שגורם לו לחוסר שקט בזמן האוכל ?
תודה על העזרההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות
ספיר15/01/2017ואם אני רוצה להגיע ביום ראשון אני צריכה התחייבות ?
הוא צריך להיות בצום ? אתה תעשה לו הרחבה או רק תבדוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטמות
פרופ' רפאל יודסין16/01/2017בדיקת קוטר הושט = הרחבה, כן
צום משש בבקר, כן
התחייבות, כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ספיר16/01/2017נגיע ביום ראשון בעזרת השם !!
לפי כל הבדיקות הריאות שלו נקיות אז אני לא חושבת שיש לו דלקת ריאות .. במצב כזה לדעתך זה לא הריפלוקס שגורם לחנק ולחוסר שקט ולקושי בנשימה ? אלא אולי יש הצרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטמות
פרופ' רפאל יודסין17/01/2017לפי הצילום מהיום אין פיסטולה חוזרת ויש היצרות שתורחב מחר על ידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבה
ספיר17/01/2017אוקי .. ההיצרות היא ממש חזקה ? ? זה הגיוני שזה כל כך צר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטרזיה
פרופ' רפאל יודסין17/01/2017מעיד שהתהליך אקטיבי. אולי מרפלוקס אולי מההשקה עצמה.
זה אומר יותר הרחבות.
בסוף כולם בסדר ואוכלים מהפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבות
ספיר17/01/2017ומחר ההרחבה תהיה רגילה ? הבנתי מהכירוג שיכניסו מצלמה או משהו כזה לקיבה ?
סליחה שאני משגעת פשוט כאן בבית חולים לא כל כך יודעים להגיד מה יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אטרזיה
פרופ' רפאל יודסין17/01/2017ננסה לעשות בדיוק כמו שעשינו בהר הצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבות
ספיר17/01/2017הבנתי תודה .. וזה הגיוני שיוצא לו המון רוק ? זה עד כדי כך צר ברמה שאפילו את הרוק הוא לא מצליח לבלוע ?
אטרזיה
פרופ' רפאל יודסין17/01/2017הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכחלה
ספיר17/01/2017הוא פשוט נחנק גם מבלי לאכול הוא פתאןפ נחנק ומכחיל .. לא כל כך מתייחסים לזה כאן בבית חולים
אטרזיה
פרופ' רפאל יודסין17/01/2017Suction !!
אדבר עם המחלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)