מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני הרחבת וושט בהרדמהספיר31/01/2017
שלום פרופסור יודסין .. כפי שאתה זוכר הבן שלי בן חודשיים עשה הרחבת וושט בהרדמה לפני שבוע וחצי בעין כרם ויום ראשון הקרוב אנחנו צריכים להגיע להרחבה נוספת השאלה שלי אם יש אפשרית להקדים כמה שאפשר אפילו נגיע חיים כרם ? הוא ביומיים האחרונים מתחיל את התסמינים שהיו לו כשהיה צר .. בוכה בזמן האוכל ולא רגוע וגם נחנק ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אטרזיה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017דברי ישירות עם דר ארבל. אולי יום חמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבה
ספיר31/01/2017זה לא אתה עושה את ההרחבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרחבה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017לא. בחדר ניתוח ארבל הרבה יותר טוב ממני בפרוצדורה זו. במרפאה לי יש יתרון. פה צריך שוב בחדר ניתוח כנראה. כך הבנתי מארבל. אולי בהמשך במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת וושט
ספיר31/01/2017למה אתה חושב שתריך שוב בהרדמה ? אני לא חושבת שזה כל כך לא כמו פעם שעברה כי הוא כן אוכל !
ואתה חושב שלא צריך לנסות שוב כמו שאתה ניסית ורק אז לעשות בהרדמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרחבה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017נכון. ארבל חושב שניתן לבצע מרפאתית. אבדוק מי יכול ומתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבה
ספיר31/01/2017אוקי תודה רבה לך .. אם זה מרפאתית נשמח שאתה תעשה זאת 😁
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרחבה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017מנהל המחלקה הנוכחי, דר פרומן יבצע מרפאתית ביום ראשון. הוא מצויין בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת וושט
ספיר31/01/2017ביום ראשון הקרוב יש לנו בלי קשר תור למרפאה בהר הצופים ? זה אתה נמצא שם ? אי שפרומן יבוא במקומך ?
ואי אפשר לפני לעשות את ההרחבה ? אני לא רוצה להגיע למצב שהוא ממש יחנק כמו פעם שעברה עד ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרחבה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017דר פרומן יהיה ביום א שם
אמרת שהוא אוכל בסדר עכשיו
המצב ביום ראשון ייתן אינדיקציה עד כמה התהליך מהיר ומתי לעשות עוד הרחבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבה
ספיר31/01/2017הבנתי .. לא אמרתי שהוא אוכל בסדר אמרתי שעדיין הוא משתולל ובוכה אבל מצליח קצת לבלוע .. הוא בוכה תוך כדי ועושה קולות של קושי בבליעה בגלל זה לא רציתי לחכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ספיר31/01/2017אולי לא הסברתי את עצמי נכון אבל אם הוא היה אוכל בסדר אני לא הייתי שולחת הודעה פשוט הייתי מגיעה בראשון כמו שאמרתם .. אבל בגלל שלא רציתי למשוך את זה ולהגיע למצב כמו פעם שעברה כי עכשיו הוא התחיל קצת כמו פעם שעברה אז חשבתי אולי אפשר להקדים
הרחבה
פרופ' רפאל יודסין31/01/2017כתבי פה פלאפון ואדבר איתך ישירות על הרחבה ביום חמישי בהר הצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון
ספיר07/02/2017היי פרופ יודסין .. אתה חושב שאפשר לעשות לו חיסון שך גיל חודשיים ? יש לו תופעות לוואי שיכולות להיות
חיסון
פרופ' רפאל יודסין07/02/2017אין בעיה לתת חיסונים כרגיל
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)