מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקש המלצה על רופארונן16/07/2017
פרופסור יודסין, שלום רב.
בני נותח אצלך בעבר. אני מאוד מעריך אותך ואשמח לשמוע את המלצותייך.
בני כיום בן 10.5 והבעיה היא שהוא הולך על קצות האצבעות.
עברנו אצל הרבה רופאים. לא מצאו את הסיבה לכך.
לפני שבוע , היינו אצל אורטפד של הקופה שאמר שצריך לבצע הארכת גסטרוקנמיוס. הוא טוען שיש סיכויים טובים מאוד שלאחר הניתוח הוא לא ילך על קצות האצבעות.
הענין הוא שאנו ממש ממש מבולבלים ולא יודעים מה לעשות.
מצד אחד אנחנו פוחדים לעשות את הניתוח. אנו פוחדים שזה יגרום לו נזק (בכל זאת חותכים את הגיד ואני לא יודע עד כמה זה יחזור למה שהיה) ובסוף זה אפילו לא יעזור לו מבחינת ההליכה על קצות האצבעות.
מצד שני, אנחנו פוחדים שבמידה ונשאיר את המצב כמו שהוא , יגרם לו נזק עתידי.
אשמח לקבל ממך המלצות על רופא שיוכל להעריך את הבעיה ולתת חוות דעת נוספת על הטיפול המומלץ.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דעה שניה
פרופ' רפאל יודסין16/07/2017דעה שניה בנושא הייתי מקבל מדר למדן או דר סימנובסקי בהדסה.
לבטח יש עוד טובים אבל את שני אלו אני מכיר היטב ומעריך דעתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה...
רונן16/07/2017המון תודה על התשובה המהירה.
מברור שעשיתי אני מבין שד"ר למדן כבר לא עובד בהדסה .
האם אתה יודע איך אפשר ליצור איתו קשר ולתאם איתו יעוץ פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)