מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשכים טמיריםמיכל04/06/2007
שלום
בני בן 6+ חודשים ורופא כירורג אמר לנו שיש לו אשכים טמירים גבוהים ולכן יש לנתח. הוא אמר שיש לנתח כל צד בנפרד , צד אחד בגיל 8 חודשים והשני בגיל 10 חודשים.
הבדיקה שהוא ביצע הייתה ידנית בלבד וזו הפעם הראשונה שהיינו אצלו (הבעיה התגלתה רק עכשיו). השאלות שלי אלייך הן:
היא האם כדאי להמתין עד גיל שנה עם הניתוחים? יש עדיין סיכוי שהם ירדו עד גיל שנה?
האם מניסיונך כדאי לנסות קודם טיפול הורמונלי? אם כן מה הן תופעות הלוואי?
האם כדאי לדעתך לערוך בדיקות כמו אולטראסאונד ובדיקות דם להורמונים לפני הכל?
אני אודה לך מאוד על תשובתך המהירה אני מאוד מודאגת במיוחד בגלל שהכל קורה כל כך מהר - לפני שבוע גילנו את הבעיה וכבר בחודש הבא נקבע לנו ניתוח - אם יש מידע כלשהו שעשוי לתרום לנו בתהליך אני אודה לך מאוד אם תכתוב לי
תודה רבה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טמירות דו צדדית
פרופ' רפאל יודסין05/06/2007נהוג לנתח בין חצי שנה לשנה וחצי ורוב העולם מנתח בגיל שנה.
אני נוהג לנתח (אם צריך בכלל) את שני הצדדים בבת אחת. אין יתרון בעיני להפרדת הפרוצדורות.
טיפול הורמונלי לא עוזר ויש הודעות ראשוניות על נזקים רקמתיים (אני ממש נגד ! כמו רוב האנדוקרינולוגים בעולם).
אם תרצי - אשמח לבדוק אותו ולחוות דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)