מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- מחלות חניכיים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- איפור וטיפוח
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- רפואת עור משלימה
- זכויות רפואיות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום
- סינוס פילונידליאני12/03/2024
היי הבת שלי בת שבוע והיום בביקור אצל רופא הילדים הפנה לאולטרסאונד עמוד שדרה לאחר שראה פלומת שיער בעצם הזנב, בטענה שזה יכול להעיד על שינוי בעמוד השדרה. חשוב לציין שבהריון עברתי 3 סקירות תקינות. יש סיבה לדאגה? יש תור רק בעוד חודש ואני דואגת. כשהסתכלתי על האזור נראה שיש שקע קטן עם פלומת שיער וצורה של וי. אם יש צורך אשלח תמונה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקע
פרופ' רפאל יודסין12/03/2024אין מקום לדאגה ואין סיבה להקדים את הבדיקה. סטטיסטית הסיכוי למצוא משהו זעיר ובעיקר זה נוהג שהשתרש שלמיטב יגיעתי לא מגלים בו יותר מומים חבויים של עמוד השדרה לעומת אוכלוסיית התינוקות הכללית.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקע
אני13/03/2024תודה רבה על התגובה המהירה ועל ההרגעה. אם כך מהו השקע וצורת הוי ופלומת השיער? האם יעלמו עם הזמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקע
פרופ' רפאל יודסין13/03/2024אם רואים בקלות את קרקעית השקע לא יהווה בעיה בעתיד ולא ייראה שונה מהנורמה. אם זה נקיק צר ייתכן ובגיל התבגרות והלאה יצבור שומן ולכלוך וטיפה שיער וייחייב נתוח קטן להוריד אותו. אם תבואי מתי שהוא לאחת ממרפאותי אוכל לחזות זאת. אני יועץ בכל הקופות ויש לי מרפאה בהדסה עכ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקע
ספיר13/03/2024פרופ יודסין תמיד מרגיע !!
גם לבן שלי יש את השקע יש לו עקמת קלה שנראת רק בצילום
אבל לא חושבת שזה קשור לשקע אלא בגלל מום מולד בוושט ובעמוד שדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
פרופ' רפאל יודסין13/03/2024וואוו! את עוקבת אחרי הפורום? מה שלומו? רועי? בן 8?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?