סינוס פילונידלי

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• סינוס פילונידלי
    אני
    12/03/2024

היי הבת שלי בת שבוע והיום בביקור אצל רופא הילדים הפנה לאולטרסאונד עמוד שדרה לאחר שראה פלומת שיער בעצם הזנב, בטענה שזה יכול להעיד על שינוי בעמוד השדרה. חשוב לציין שבהריון עברתי 3 סקירות תקינות. יש סיבה לדאגה? יש תור רק בעוד חודש ואני דואגת. כשהסתכלתי על האזור נראה שיש שקע קטן עם פלומת שיער וצורה של וי. אם יש צורך אשלח תמונה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס פילונידלי

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקע

פרופ' רפאל יודסין
    12/03/2024

אין מקום לדאגה ואין סיבה להקדים את הבדיקה. סטטיסטית הסיכוי למצוא משהו זעיר ובעיקר זה נוהג שהשתרש שלמיטב יגיעתי לא מגלים בו יותר מומים חבויים של עמוד השדרה לעומת אוכלוסיית התינוקות הכללית.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שקע

אני
    13/03/2024

תודה רבה על התגובה המהירה ועל ההרגעה. אם כך מהו השקע וצורת הוי ופלומת השיער? האם יעלמו עם הזמן? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שקע

פרופ' רפאל יודסין
    13/03/2024

אם רואים בקלות את קרקעית השקע לא יהווה בעיה בעתיד ולא ייראה שונה מהנורמה. אם זה נקיק צר ייתכן ובגיל התבגרות והלאה יצבור שומן ולכלוך וטיפה שיער וייחייב נתוח קטן להוריד אותו. אם תבואי מתי שהוא לאחת ממרפאותי אוכל לחזות זאת. אני יועץ בכל הקופות ויש לי מרפאה בהדסה עכ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שקע

ספיר
    13/03/2024

פרופ יודסין תמיד מרגיע !!
    גם לבן שלי יש את השקע יש לו עקמת קלה שנראת רק בצילום
    אבל לא חושבת שזה קשור לשקע אלא בגלל מום מולד בוושט ובעמוד שדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ספיר

פרופ' רפאל יודסין
    13/03/2024

וואוו! את עוקבת אחרי הפורום? מה שלומו? רועי? בן 8?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו