מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרניה מפשעתיתאנה20/07/2008
שלום , פרופ', קודם כל הרשה לי להגיד שהתפעלתי מתשובותך העינייניות, מקצועיות ואנושיות גם יחד, יחד עם כל ההמלצות שקיבלנו להגיע אליך דווקא, זה מה ששבה אותי. לבנינו בן 4+10 אובחן הרניה מפשעתי שמאלי לפני כחודשיים. הממצא אסמפטומטי לחלוטין , והתגלה באופן אקראי. נבדק והומלץ לבצע ניתוח לתיקון. מאז בשבועות אחרונים יש בלט הולך וגדל של הבקע, קבענו תור אליך, אך לצערי רק בספטמבר. ידוע לי שהניתצוח הוא אלקטיבי וניתן לחכות זמן רב , אך לאור הבלט הגדל - האם יש חשש לכליאה של הבקע או שניתוח יהיה גדול יותר עקב ההמתנה והגדלתו ( של הבקע). נכון להיום נראה הבדל בעין בלתי מזויינת בין שתי המפשעות. היינו מאוד רוצים להגיע ולהנתח על ידיך, האם תוכל להסביר לי האם בהמתנה זו אין חשש או סכנה? תודה מראש, אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח
פרופ' רפאל יודסין20/07/2008בקע גדול = פתח גדול = סיכוי נמוך יותר לכליאה ברוב המקרים.
אני מבין שראיתי כבר את הבן ונתתי הפניה לאשפוז ושהתור נקבע ע"י דבורה.
כל אחד, ללא קשר לניתוח בשר"פ או ניתוח ציבורי יכול לבקש להירשם ברשימת המבקשים הקדמת המועד. הבעיה היא שברוב המכריע של המקרים, כאשר יש מקום פנוי עקב מחלת הילד או דבר אחר, רוב הנרשמים ברשימה זו "עסוקים" או "לא זמינים". הדבר מאד אנושי כי כולנו רוצים תכנון מראש. אם אמנם יש בידך להגיע בהתראה קצרה ליום הבדיקות - דברי עם דבורה ובקשי להכלל ברשימה זו.
בהצלחה (ותודה על המילים החמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)