טחורים לבת 3

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• טחורים לבת 3
    גלילי
    25/08/2008

לצערי גיליתי שלילדתי בת ה3 יש טחור בפי הטבעת. (גם רופאת משפחה אישרה) ניסיתי למצוא חומר על התופעה וראיתי שזה נדיר. היא לא אוכלת הרבה ירקות אבל אוכלת. היא לא שותה הרבה ואכן משקיעה מאמץ רב בזמן עשית צרכיה. מה עושים? אני מאד חוששת שיגרם לה סבל רב. האם יש דרך לרפא את זה? אני לא רוצה לתת תרופות שימכרו את הגוף שלה ולא תוכל להסתדר בלעדיהן. לאיזה רופא מומחה בתחום אני צריכה לגשת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים לבת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ??

פרופ' רפאל יודסין
    25/08/2008

אני בספק גדול. לרוב מה שנראה כ"טחור" הוא קפל רירית, לעיתים בצבע כחלחל. לרוב נובע ממאמץ בזמן היציאות.
    חשוב להיבדק על ידי כירורג ילדים (כולל בדיקה רקטלית) לשלול שהמדובר בכלל בפוליפ ואם זו רק צניחת רירית - לנזל יציאות ע"י PEGLAX. פגלקס אינו תרופה, לא מתמכרים, ניתן לקחת שנים והמינון די קבוע בגיל זה: כפית בבוקר וכפית בערב. ניתן לקנות בלי מרשם (זו אינה תרופה) ולערבב במים, חלב, "דני" או כל מה שעולה בראשך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו