מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחורים לבת 3גלילי25/08/2008
לצערי גיליתי שלילדתי בת ה3 יש טחור בפי הטבעת. (גם רופאת משפחה אישרה) ניסיתי למצוא חומר על התופעה וראיתי שזה נדיר. היא לא אוכלת הרבה ירקות אבל אוכלת. היא לא שותה הרבה ואכן משקיעה מאמץ רב בזמן עשית צרכיה. מה עושים? אני מאד חוששת שיגרם לה סבל רב. האם יש דרך לרפא את זה? אני לא רוצה לתת תרופות שימכרו את הגוף שלה ולא תוכל להסתדר בלעדיהן. לאיזה רופא מומחה בתחום אני צריכה לגשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים ??
פרופ' רפאל יודסין25/08/2008אני בספק גדול. לרוב מה שנראה כ"טחור" הוא קפל רירית, לעיתים בצבע כחלחל. לרוב נובע ממאמץ בזמן היציאות.
חשוב להיבדק על ידי כירורג ילדים (כולל בדיקה רקטלית) לשלול שהמדובר בכלל בפוליפ ואם זו רק צניחת רירית - לנזל יציאות ע"י PEGLAX. פגלקס אינו תרופה, לא מתמכרים, ניתן לקחת שנים והמינון די קבוע בגיל זה: כפית בבוקר וכפית בערב. ניתן לקנות בלי מרשם (זו אינה תרופה) ולערבב במים, חלב, "דני" או כל מה שעולה בראשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)