המנגיומה בתינוקת בעין בעפעף

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• המנגיומה בתינוקת בעין בעפעף
    טולי
    19/02/2009

שלום רב, לבתי בת השלושה חודשים אובחנה המנגיומה בעפעף העין. יש לציין כי זה משנה את צבעו וגודלו כל הזמן,אבל בגדול זה גדל עם הזמן. אשמח אם אוכל לקבל תשובות למספר שאלות מכיוון שאני אובדת עצות והייתי רוצה לקבל לפחות כיוון לגבי אופן הטיפול. האם ההמנגיומה תמשיך לגדול או שזה לא מחייב שתגדל? מנסיונך הרב אני מאמינה מתי נסוגה המנגיומה המופיעה בעין? כיצד מטפלים בהמנגיומה המופיעה בעין? אני חוששת שראייתה תיפגע וגם בטחונה העצמי בעתיד(ילדים הם עם אכזר) והייתי רוצה לדעת האם ניתן לטפל כבר עכשיו או שכדאי לחכות ואם כן עד מתי. סליחה על השאלות הרבות(: בברכה טולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומה

פרופ' רפאל יודסין
    19/02/2009

המנגיומות מטיבן גדלות עד גיל שנתיים ולאחר מכן מתחילות נסיגה.
    לעיתים ההמנגיומה גדלה עד הפרעה בפתיחת העפעף. הדבר יכול לגרום ל"עין עצלה". זוהי הסיבה היחידה לניתוח. כמובן שזו עצה בלי לבדוק את הבת.
    אני מציע שתגשי למרפאת עיניים ילדים או פלסטיקה ילדים (בהדסה - ד"ר אירן ענתבי לעיניים, ד"ר אלכס מרגוליס - פלסטיקה, שניהם ב 026778899).
    דורש בדיקה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו