ציסטה דרמואידית בראש תינוקת

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ציסטה דרמואידית בראש תינוקת
    גל
    11/04/2009

שלום רב,
    לביתי בת ה-10 חודשים קיים גוש קטן באזור הרקה מאז הלידה. הגוש גדל באופן פרופורציונלי איתה. ככל הנראה מדובר בציסטה דרמואידית.האבחון נעשה על ידי פרופ קונסטנטיני ונקבע תור לניתוח.הפרופסור הוא אישיות יוצאת דופן ואני סומכת על חוות דעתו . יחד עם זאת,אני מרגישה צורך לבדוק . האם ייתכן וציסטה כזאת תעלם עם הזמן? מדוע לנתח עכשיו ולא בעוד מספר שנים? האם קימת אלטרנטיבה לניתוח?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה

פרופ' רפאל יודסין
    11/04/2009

אם פרו קונסטנטיני מעורב סימן שב MRI נראה קשר לקרומי המח. למיטב הבנתי הוא לא עוסק בציסטות בפנים שאינן קשורות לפנים של הגולגולת (זה דבר שנעשה על ידי כירורג ילדים ועל ידי פלסטיקאי ילדים).

והוא מקצוען אמיתי. אני סומך עליו לחלוטין.

שבוע טוב וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעשה MRI..

גל
    11/04/2009

תודה על התשובה המהירה..
    האבחנה נעשתה עלידי הסתכלות ומישוש לרגע של הגוש מבחוץ.
    לא נעשה MRI
    זה משנה משהו מבחינתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI

פרופ' רפאל יודסין
    12/04/2009

אם פרופ קונסטנטיני מוכן לבצע - אין בעיה. אין ספק ש"כדורים" ניידים צתחת עור הקרקפת צריכים לצאת. התיזמון במידה ואין קשר לעומק - יכול להיות מעבר לגיל שנתיים פלוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה דרמואידית

שרי
    05/02/2010

שלום לך
    גם לבני (בן 4 חודשים) יש גולה מעל הרקה וגם אצלו לאחר בדיקת US אמרו שסביר מאוד שזו
    ציסטה דרמואידית וכרגע רק צריך לעקוב אחריה
    רציתי לדעת מה בסוף היה אצל הבת שלך?
    האם ניתחת אותה? האם זה נעלם?
    אשמח אם תשתפי אותי
    שרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו