פילונידל סינוס בגיל 14

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• פילונידל סינוס בגיל 14
    משתמש בפורום
    05/08/2009

מנהל פורום יקר, שלום,
    אספר את סיפורי בצורה הבאה:
    לפני כשנה, כאשר הייתי בן 14, במהלך אוגוסט 2008 נתקפתי ע"י פילונידל סינוס.
    כמו כן, אני יודע שהמקרה שכיח בגילאים יותר בוגרים, אך אני יודע שיש לדבר קשר ישיר וחזק לעובדה שלגברים\נשים שעירים\שיעורות זה עלול לקרות. ואני כנראה אחד מהם.
    בהמשך, עברתי ניתוח לכריתת הפילונידל סינוס, אך מכיוון שהעומק של הזיהום היה גדול מאוד-החתך לא נתפר אלא נסגר באופן זמני עם תפרים ומעין "קליפיסים".
    לאחר שבוע, הורדתי אותם ונותר באיזור בור עמוק אשר ע"פ דברי המנתח יסגר עם הזמן.
    וכך אכן היה, הבור, לאט לאט, נסגר והחלו לגדול רקמות חדשות(יש לציין שבכל יום עברתי חבישה וניקוי של הפצע בחדר אחיות) אך כאשר הפצע הגיע אל סיומו-לא נסתם, אלא השאיר בור קטן והחל לפתח רקמות גרנולאציות אשר נהפכו למעין שפתיים פתוחות ללא הרף. הפצע, לא אטום ואני סובל מהפרשות יומיומיות אשר מעיקות עלי.
    לאחר זמן מה, בוצע ניתוח נוסף אשר היה עליו לחתוך את הרקמות הגרנולציות-ולאטום את הפתח הקטן סופית בעזרת תפרים. אך לאחר הניתוח, קיבלתי זיהום ונאלצתי להוציא את התפרים.
    וכך, כאשר הפצע עוד פתוח, עברתי עוד ניתוח -ניתוח שלישי. שגם הוא, יש לציין-כשל.
    והיום, אחרי שנה, אני עדיין מסתובב עם פצע פתוח שלא נסגר.
    בית החולים עושה את שלו, אך גופי מסרב להחלים.
    מה עלי לעשות?
    אנא ענה במהרה

בתודה גדולה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילונידל סינוס בגיל 14

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PILONIDAL SINUS

פרופ' רפאל יודסין
    05/08/2009

ספור אופייני לבעיה.
    הפתרון הוא בצריבת כל רקמת גרנולציה במקלוני AgNo3 ורחצת המקום במים וסבון פעם ביום.
    אם ךמרות זאת מתמיד - הייתי ניגש למרפאת כירורגיית פלסטית. הנסיון שרכשו בפצעי לחץ באזור יכול להיות לתועלת רבה.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה!

משתמש בפורום
    06/08/2009

שלום רב,

את תהליך צריבת הרקמות הגרנולציות בעזרת המקלונים אותם הזכרת אכן עברתי מספר פעמים-אך הדבר כשל.
    לכן, אקשיב בעצתך ואפנה לכירורגיה פלסטית בנושא.

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו