ניתוח לבן שנה ו4- דחוף!!

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח לבן שנה ו4- דחוף!!
    שלי
    04/09/2009

שלום רב
    בני בן שנה ו-4 חודשים
    מלידה הבחנו בגוש בלחי ימין. כל הבדיקות שנעשו לא סיפקו תשובה מהו הגוש. בבדיקות אולטרסטונד וסיטי נראה כי הוא שפיר. לא הצליחו להבחין ממה הוא מורכב- שריר או כלי דם.. לפני כחודש עשינו MRI בהרדמה בשניידר אך שוב, אין שובה ודאית.נאמר לנו כי זהו גוש היוצא ממקום ליד בלוטת הרוק ומורכב מתסבוכת של כלי דם והמנגיומות אך לא רק. בהתייעצות רופאים בבי"ח רמב"ם הוחלט לעשות התערבות כירורגית שתיעשה ב-2 שלבים: שלב 1 בהרדמה- הזרקת חומר דרך צנתר שיסתום את כלי הדם. שלב 2- לאחר מספר ימים הרדמה נוספת לשם ביופסיה ואולי הוצאת הגוש באותו רגע. הרופאים הם ד"ר אמסלם מומחה לכלי דם וד"ר רחמיאל מומחה פה ולסת.
    אני אמו של התינוק, חוששת מאוד מאוד ולא יודעת מה לעשות. רוצה לדבר עם עוד רופא אך לא יודעת לאן לפנות. הרופאים ציינו שעלינו למהר שכן הגוש משנה את מבנה העצמות בפנים וגדל (כעת 3X3 ס"מ).בנוסף לתינוק רקע קרדיולוגי- נולד עם VSD שכרגע קטן. כשהיה בן חודש סבל מאי ספיקת לב וטופל במשתנים עד גיל 7 חודשים. מאז הופסקו התרופות והחור קטן. אוושה 3/6. אני נורא מפחדת.
    אנא עזרו לי.
    תודה.
    שלי- האמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לבן שנה ו4- דחוף!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש

פרופ' רפאל יודסין
    05/09/2009

המהירות מהשטן. לא דחוף מרגע לרגע ויש לך זמן לשמוע עוד דעה (אם כי על פניו נראית התוכנית נכונה והרופאים מצויינים).
    פרופ' זלצר מכירורגיית פה ולסת בעין כרם או ד"ר אלכס מרגוליס, פלסיטקאי ילדים בעין כרם הם דוגמא אחת טובה (026778899)

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו