מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לבן שנה ו4- דחוף!!שלי04/09/2009
שלום רב
בני בן שנה ו-4 חודשים
מלידה הבחנו בגוש בלחי ימין. כל הבדיקות שנעשו לא סיפקו תשובה מהו הגוש. בבדיקות אולטרסטונד וסיטי נראה כי הוא שפיר. לא הצליחו להבחין ממה הוא מורכב- שריר או כלי דם.. לפני כחודש עשינו MRI בהרדמה בשניידר אך שוב, אין שובה ודאית.נאמר לנו כי זהו גוש היוצא ממקום ליד בלוטת הרוק ומורכב מתסבוכת של כלי דם והמנגיומות אך לא רק. בהתייעצות רופאים בבי"ח רמב"ם הוחלט לעשות התערבות כירורגית שתיעשה ב-2 שלבים: שלב 1 בהרדמה- הזרקת חומר דרך צנתר שיסתום את כלי הדם. שלב 2- לאחר מספר ימים הרדמה נוספת לשם ביופסיה ואולי הוצאת הגוש באותו רגע. הרופאים הם ד"ר אמסלם מומחה לכלי דם וד"ר רחמיאל מומחה פה ולסת.
אני אמו של התינוק, חוששת מאוד מאוד ולא יודעת מה לעשות. רוצה לדבר עם עוד רופא אך לא יודעת לאן לפנות. הרופאים ציינו שעלינו למהר שכן הגוש משנה את מבנה העצמות בפנים וגדל (כעת 3X3 ס"מ).בנוסף לתינוק רקע קרדיולוגי- נולד עם VSD שכרגע קטן. כשהיה בן חודש סבל מאי ספיקת לב וטופל במשתנים עד גיל 7 חודשים. מאז הופסקו התרופות והחור קטן. אוושה 3/6. אני נורא מפחדת.
אנא עזרו לי.
תודה.
שלי- האמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש
פרופ' רפאל יודסין05/09/2009המהירות מהשטן. לא דחוף מרגע לרגע ויש לך זמן לשמוע עוד דעה (אם כי על פניו נראית התוכנית נכונה והרופאים מצויינים).
פרופ' זלצר מכירורגיית פה ולסת בעין כרם או ד"ר אלכס מרגוליס, פלסיטקאי ילדים בעין כרם הם דוגמא אחת טובה (026778899)
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)