מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן כליהיוליה26/12/2009
שלום, ד"ר יודסין
אני אמא לילד שעבר אצלך ניתוח לסיקוויסטרציה בריאה לפני 5 וחצי שנים
לפני שלושה ימים לילדה שלי בת 4 וחצי אובחן סרטן כליה שמאלית: 13 ס"מ
אנחנו מאושפזים בשניידר ומחר מבצעים ביאופסיה של כליה שמאלית וכריתת גידול קטן של 4מ"מ מכליה ימנית. בנוסף יוחדר צינור לעורקים לצורך מתן כימיוטרפיה.
הניתוח של מחר אמור לקבוע תהליך המשך. כנראה יההי גם ניתוך לכריתת כליה שמאלית כולה.
אנחנו לא רגילים לשניידר ולא מכירים פה רופאים בניגוד להדסה שבה עברנו מספיק
האם אתה יכול להמליץ על כירורגים טובים בשניידר או יכול להיות שאפשר להעביר את הילדה שלי להדסה. מרגישה די חסרת עונים וזקוקה לעדוד של מישכבר עזר לנו בעבר..
תודה מראש
יוליה, אמא של טל ומאי איצקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת חשובה
יוליה26/12/2009ממשהבנתי מהרופאים , הם לא ניתן לבצע את הניתוח בלפרוסקופיה אלא ניתוח רגיל וחתך גדול. האם זה נכון ואין אפשרות לכריתת כליה בשיטה לפרוסקופית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
פרופ' רפאל יודסין26/12/2009כאשר יש חשד לגידול בשתי הכליות יש צורך בניתוח משמר רקמת כליה וזהו ניתוח מורכב שסביר שייעשה בשיטה פתוחה ולא לפרוסקופית.
את בידיים טובות בשניידר.
בהדסה מי שמרכז גידולים בשתי הכליות הוא ד"ר יחזקאל לנדאו, אורולוג הילדים של הדסה וזאת בשיתוף פעולה עם רופאי המחלקה שלי בעין כרם.
כל טוב ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טכנית
יוליה26/12/2009האם יש משמעות לזה ששניידר שייכת לכ"ח כללית ואנחנו למכבי? ובגלל זה תהיה בעיה איזשהי בניתוחים או טיפולים?
האם יש אפשרות להעביר את הילדה להדס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קופת חולים
פרופ' רפאל יודסין26/12/2009למיטב ידיעתי אין לכך שום משמעות ואין בעיה.
לגבי מעבר להדסה - תחשבי טוב אם להפסיק טפול שהחל. אם בכל זאת תחליטי - יש להביא את הנתונים לד"ר לנדאו כדי שירכז את הטיפול איתנו
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוליה26/12/2009פרופסור יודסין
אני מאוד מודעת לך על עידוד ועזרה. זה מדהים מה שאתה עושה
מחר נעבור ביופסיה ואולי יהיה לי ראש פנוי לחשוב על המשך.
אם תרשה לי, אהיה איתך בקשר אם יהיו לי שאלות נוספות, זה נותן לי טיפה בטחון בכל התהליך
תודה רבה לך
שבוע טוב לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט. מתי שתרצי.
פרופ' רפאל יודסין27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)