מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן 11 חודש עבר נתוח אשך,ג'ונייד13/01/2010
אחרי הניתוח הרופא מסר לי שהאשך שלכאורה לא נמצא קודם, מצאו אותו, אבל לצערו האשך לא היה מפותח ולכן הורידו אותו מהגוף.
כלומר הניתוח מבחינה זו עבר בהצלחה
אבל הדבר הכואב הוא שבני יחיה כרגע עם אשך אחד.
רציתי לדעת מה הן המגבלויות עקב זה?
האם בני יכול להתעסק בכל ספורט שהוא, או שלא? כגון כדורגל, קראטה,...
האם יש צורך בעתיד ליידע את בית הספר בנושא זה על מנת שייפקו עין...
האם הבן כשיגדל יש צורך "לשמור עליו יותר" מאשר כל ילד אחר...
הרי משפט של הרופא הבודק:"תשמרו על האשך" זה משפט די מפחיד ...
אשמח מאוד לקבל תשובה רחבה בנושא המגבלויות
עוד דבר
שבוע אחרי הניתוח כאשר הזומנו לבדיקת הניתוח, נמסר לי שיש אפשרות כשהילד יהיה בין 9 שנים בערך יעבור ניתוח להחדרת תותב על מנת שכיס האשכים ייראה יותר יפה.
האם בכלל יש צורך בזה?
אני גדל בראייה שכאשר אין צורך בניתוח אז לא צריך, ובשביל דבר קוסמטי כזה אני חושב שלא מומלץ, כי בכל זאת זה ניתוח...
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טמירות
פרופ' רפאל יודסין13/01/2010* אשך אחד אינו מחייב זהירות חריגה למעט המנעות מקרבות מגע בהם מותרות בעיטות שכוונתן להזיק. אין מגבלות אחרות.
* המצב הרגיל משתקף ביכולת להתגייס לכל יחידה קרבית
* מנסיוני - האשך הנותר גדול מהרגיל ולעין הרגילה לא ניכר שיש אשך אחד בלבד.
* עד היום לא נזקקתי להתקין אף אשך תותב וזאת לאחר הסבר להורים ולנער בהמשך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)