העור באף של הילדה שלי ניחתך לשניים

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• העור באף של הילדה שלי ניחתך לשניים
    סיון הרוש
    25/01/2010

אני אמא לתינוקת בת שנה וחצי ליפני כמה ימים היא נפלה בבית על המגירה וניחתך לה העור באף והיו צריכים לעשות לה הדבקה ותפר אחד לצד הנחיר. שאלתי כאן ? האם ישאר לה צלקת באף לכל החיים?
    מיכיוון שאמרו לי שתחלופת העור של התינוקות היא מהירה? ורציתי לדעת אם זה אכן כך? ואם יהיה צלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

פרופ' רפאל יודסין
    25/01/2010

רק מי שבודק יכול לאמר וזאת לפי כיוון החתך, עומק החתך ועוד פרטים.
    אם יש לך ספק - כדאי לפנות לפלסיטקאי ילדים (בהדסה - דר מרגוליס 026778899)

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תמונה לגביי החתך באף

סיון הרוש
    28/01/2010

שלום לך ד"ר רפאל יודסין אני מיצטערת שאני שוב פונה אלך לגביי הבעיה של בתי של החתך באף עקב נפילה. אני פשוט צירפתי תמונה ומאוד אשמח אם תתבונן בתמונה . אני יודעת שכ6אשר רואים תמונה הדברים ניראים אחרת. ממתינה לתגובה ????????
    רב תודות סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתך

פרופ' רפאל יודסין
    29/01/2010

חד משמעי - צריכה להיות בטיפול של פלסטיקאי ילדים, והכי טוב שתמצאי. המיקום במרכז הפנים מרכז את תשומת הלב.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו