מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פי טבעת צר וקדמיפ12/04/2010
שלום רב!!
בתי בת 11 חודשים, מגיל חצי שנה לערך התחילה לסבול מעצירויות. רופאת הילדים המליצה על פראפין, מס' פעמים גליצרין, ותזונה מתאימה. מאחר ושום דבר לא עזר הופנינו לגסטרולוג, שקבע שפי הטבעת קדמי וצר מאוד, נתן אבילאק והפנה אותנו לכירורג. כמו כן המליץ על מתן יציאות בסיר לילה, בישיבה.
1. מה המינון המומלץ לאבילאק (הגסטרולוג אמר לנסות ולראות מה מתאים אבל אני לא ממש יודעת כמה לתת בהתחלה...)?
2. איך מרחיבים פי טבעת? כמה זמן זה לוקח בגיל כזה?
3. באיזה גיל מבצעים ניתוח להזזת פי הטבעת? האם הניתוח מסובך? כיצד התינוקת תוכל לתת צואה לאחר הניתוח? כמה זמן נמשכת ההחלמה בגיל כזה?
4. האם לא מוזר שרק בגיל כזה מגלים את התופעה? לא אמורים לבדוק את זה בגיל קטן יותר?
תודה מראש
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Anterior Anus ?
פרופ' רפאל יודסין13/04/2010כדי לענות אני חייב לראות.
אני אישית מעדיף פגלקס והמינון בו הוא כפית בבקר וכפית בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)