בדיקות

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• בדיקות
    וליד
    29/04/2010

שלום רב, לאחר גילוי איסמטריה גלגולתית הפנו אותנו לנוירוכירורגי (בגיל 4 ח') שביצע את הניתוח ועשה תיקון, הניתוח ע"פ דברי הרופא היה תקין אבל רואים שההתפתחות לא תקינה, היום הילד בן שנה ממלמל, מחייך צוחק מתרגש כשרואה את האמא, מתהפך מרים את הרגליים למעלה במצב שכיבה על הגב, אינו זוחל ויש לו היפוטוניה, הילד נמצא במעקב אצל נוירולוג ונוירוכירג, המליץ הנוירולוג על בדיקת MRI לבדוק את מצב המוח ולהלן התוצאות:
    המבנים האנטומים הסטרוקטורלים של המוח והמוחון שמורים, מודגמת הרחבה של חלל התת עכבישי בצורה דיפוזית, מודגמת הרחבת חדרע המח עם רוחב של החדרים הליטרלים כ 20 מ"מ, החדר השלישי ברוחב כ 11 מ"מ החדר הרביעי בגודל תקין
    מודגם AQUEDUCT פתוח, אין ממצא מוחי פוקאלי ואין האדרה פתולוגית לא זוהו הפרעה במיאליניציה ובדעפוזיה
    כנראה מדובר בהידרוצפלוס קומוניקטיבי קל

נא לפרט לי את הכתוב ואשמח לקבל המלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוט

פרופ' רפאל יודסין
    29/04/2010

לוא היה זה מקצועי הייתי עושה בשמחה את התרגום אך אני כירורג ילדים ולא נוירוכירורג ילדים.
    SORRY

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו