מרפס סגור

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• מרפס סגור
    חדוה
    06/07/2010

שלום ד"ר

עוד בהיותי בהריון אמרו לי שהראש של העובר קטן ונולד עם מרפס צר מאוד היום התינוק שלי בן חודשיים וחצי והמרפס סגור והראש שלו קטן. התינוק מגיב יפה מאוד אבל הראש שלו קטן לעומת תינוקות אחרים שאני רואה. הלכתי לרופא בקופת חולים ואמר לי שבאופן דחוף אלך לרופא מומחה באופן פרטי הוא בדק אותו ואמר שהמרפס סגור באחוזון 3 ולפי מישוש אין לחץ על הגולגולת ולא לעשות איתו כלום ולזרום איתו באומרו שיהיה לו ראש קטן והכל בסדר וזה על פי מישוש חיצוני. אני ובעלי לא רגועים.רוצים ללכת לעוד רופא מומחה ,האם יש צורך לעשות לו צילום גולגולת על מנת להיות רגועים רוצה ילד שיתפתח טוב ללא סיבוכים.
    אני בת 35 ילדתי לאחר טיפול הפריה הבן שלי יקר לי , הדבר הנפלא שקרה לי .
    אנא ממך אשמח לתגובתך ואם יש צורך להמשיך במעקב אצל רופאים ולהתעקש עד שאני אהיה בטוחה ורגועה שהכל בסדר.
    תודה מראש לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפס סגור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

פרופ' רפאל יודסין
    06/07/2010

אין ספק שלא צהיי רגועה עד שתשתעי דעה מוסמכת. נוירוכירורג ילדים הוא האיש לכך: בביח דנה - פרופ קונסטנטיני, בהדסה - דר מוני בניפלא.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו