מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרפס סגורחדוה06/07/2010
שלום ד"ר
עוד בהיותי בהריון אמרו לי שהראש של העובר קטן ונולד עם מרפס צר מאוד היום התינוק שלי בן חודשיים וחצי והמרפס סגור והראש שלו קטן. התינוק מגיב יפה מאוד אבל הראש שלו קטן לעומת תינוקות אחרים שאני רואה. הלכתי לרופא בקופת חולים ואמר לי שבאופן דחוף אלך לרופא מומחה באופן פרטי הוא בדק אותו ואמר שהמרפס סגור באחוזון 3 ולפי מישוש אין לחץ על הגולגולת ולא לעשות איתו כלום ולזרום איתו באומרו שיהיה לו ראש קטן והכל בסדר וזה על פי מישוש חיצוני. אני ובעלי לא רגועים.רוצים ללכת לעוד רופא מומחה ,האם יש צורך לעשות לו צילום גולגולת על מנת להיות רגועים רוצה ילד שיתפתח טוב ללא סיבוכים.
אני בת 35 ילדתי לאחר טיפול הפריה הבן שלי יקר לי , הדבר הנפלא שקרה לי .
אנא ממך אשמח לתגובתך ואם יש צורך להמשיך במעקב אצל רופאים ולהתעקש עד שאני אהיה בטוחה ורגועה שהכל בסדר.
תודה מראש לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
פרופ' רפאל יודסין06/07/2010אין ספק שלא צהיי רגועה עד שתשתעי דעה מוסמכת. נוירוכירורג ילדים הוא האיש לכך: בביח דנה - פרופ קונסטנטיני, בהדסה - דר מוני בניפלא.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)