מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנוס קדמי - ניתוחפ14/07/2010
שלום,
בתי בת השנה וחודשיים אמורה לעבור ניתוח להוזזת פי הטבעת מאחר ובגיל 11 חודשים גילינו שהוא קידמי (לאחר 5 חודשי עצירויות בלתי מוסברות).
בבי"ח ראשון נמסר לי כי הניתוח לא מסובך, וההחלמה מהירה, לא פירטו לי דבר למרות שאלותיי.
בבי"ח אחר קבעו לי תור לניתוח והסבירו לי שמנתקים את ה"צינור" המחובר לפי הטבעת, מזיזים אותו למקום הנכון, ושם יוצרים פי טבעת אמיתי. לפיכך יהיו תפרים, הילדה תהיה מאושפזת שבוע תחת עירוי ללא אוכל, וחודש לאחר הניתוח, בתזונה רכה ומבוקרת, יש להתחיל בהרחבות.
הייתי רוצה לדעם האם ישנה שיטה אחרת לנתח מלבד מה שהסבירו לי בבי"ח השני? במה בדיוק היא כרוכה מבחינת תהליך הניתוח, משך האישפוז, ההחלמה, והסיכונים? (במילים אחרות, האם יש שיטה פשוטה יותר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח
פרופ' רפאל יודסין14/07/2010שני מרכזים החליטו שיש מקום לניתוח למרות שקודם הנושא לא עלה - אני מבין שהאבחנה ברורה ואין ספק בצורך בניתוח. אם יש ספק - אשמח לראותה.
לגבי הניתוח - אין דברים קלים. הניתוח בהרדמה כללית, כמובן שיש תפרים (נמסים), כמובן שיש צורך בהרחבות פי הטבעת במרפאה בתכיפות הולכת ויורדת.
לגבי מניעת כלכלה לאחר הניתוח - גישה מאד סבירה כדי שצואה תיגע בתפרים כמה שיותר מרוחק מהניתוח. ברוב המקרים ביום השלישי מופיעה צואה ומתחילים הזנה הדרגתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)