אנוס קדמי - ניתוח

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• אנוס קדמי - ניתוח
    פ
    14/07/2010

שלום,
    בתי בת השנה וחודשיים אמורה לעבור ניתוח להוזזת פי הטבעת מאחר ובגיל 11 חודשים גילינו שהוא קידמי (לאחר 5 חודשי עצירויות בלתי מוסברות).
    בבי"ח ראשון נמסר לי כי הניתוח לא מסובך, וההחלמה מהירה, לא פירטו לי דבר למרות שאלותיי.
    בבי"ח אחר קבעו לי תור לניתוח והסבירו לי שמנתקים את ה"צינור" המחובר לפי הטבעת, מזיזים אותו למקום הנכון, ושם יוצרים פי טבעת אמיתי. לפיכך יהיו תפרים, הילדה תהיה מאושפזת שבוע תחת עירוי ללא אוכל, וחודש לאחר הניתוח, בתזונה רכה ומבוקרת, יש להתחיל בהרחבות.
    הייתי רוצה לדעם האם ישנה שיטה אחרת לנתח מלבד מה שהסבירו לי בבי"ח השני? במה בדיוק היא כרוכה מבחינת תהליך הניתוח, משך האישפוז, ההחלמה, והסיכונים? (במילים אחרות, האם יש שיטה פשוטה יותר?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנוס קדמי - ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

פרופ' רפאל יודסין
    14/07/2010

שני מרכזים החליטו שיש מקום לניתוח למרות שקודם הנושא לא עלה - אני מבין שהאבחנה ברורה ואין ספק בצורך בניתוח. אם יש ספק - אשמח לראותה.

לגבי הניתוח - אין דברים קלים. הניתוח בהרדמה כללית, כמובן שיש תפרים (נמסים), כמובן שיש צורך בהרחבות פי הטבעת במרפאה בתכיפות הולכת ויורדת.
    לגבי מניעת כלכלה לאחר הניתוח - גישה מאד סבירה כדי שצואה תיגע בתפרים כמה שיותר מרוחק מהניתוח. ברוב המקרים ביום השלישי מופיעה צואה ומתחילים הזנה הדרגתית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו