ניתוח אשך טמיר

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח אשך טמיר
    נירית
    02/08/2010

לבני בן השנה וחודש נקבע תור לניתוח אשך תמיר חד צדדי ביום חמישי הקרוב.
    הוא היה עם חום במשך הסוף שבוע וביום ראשון יצאה לו בגוף פריחה.
    בביקור אצל רופאת הילדים נאמר לי שהוא חלה באדמדמת ועכשיו הוא בסיום המחלה. וכהוכחה לכך היא הראתה לי שהפריחה ירדה לכיוון הבטן והרגליים.
    היום בבוקר (יום שני) הוא קם עם מצב רוח, כבר יומיים הוא בלי חום והפריחה מתחילה להעלם.
    שאלתי האם לפי דעתך ניתן לנתחו ביום חמישי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אשך טמיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

פרופ' רפאל יודסין
    02/08/2010

אין מצב לניתוח !! בכל אחת מהמחלות הוירליות יש צורך לפחות בשבועיים מירווח מגמר המחלה לחלוטין.
    נשמע מתאים שתצלצלי למזכירה לדחייה.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

נירית
    02/08/2010

תודה רבה עלהתגובה המהירה.
    כפי שהמלצת התקשרתי כבר בבוקר לאסותא, שם אנו אמורים לעבור את הניתוח, על מנת להתייעץ איתם ותגובתם היתה שלא צריכה להיות כל בעיה לבצע את הנתוח ביום חמישי,כפוף לבדיקה של בני לפני הנתוח שבכל מקרה היא הקובעת לגבי כל מקרה לגופו של ענין לבצוע הנתוח באותו בוקר.

שמעתי עליך רבות ולכן חשובה לי גם דעתך. אתה לא חושב שכדאי לחכות ליום הניתוח או ביום שלפניו שבודקים אותו על מנת לראות מה מצבו?

ידוע לך שלמצוא תורים עכשיו זה לא פשוט וקצת חבל לי לפספס אתץ התאריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה וניתוח

פרופ' רפאל יודסין
    03/08/2010

למיטב ידיעתי זה הנוהג העולמי. זה לא תלוי במרדים ספציפי אלא עקרון החלמה מלאה מזיהום וירלי. האם ההתייחסות למחלה וירלית שביטויה העיקרי בעור ולא המערכת הנשימה שונה ? לדעתי לא.
    את יכולה להתייעץ הבקר טלפונית בשאלה ממוקדת במוקד הרדמה בילדים בהדסה או במומחה לזיהומים בילדים - פרופ אנגלהרד).

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו