מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח אשך טמירנירית02/08/2010
לבני בן השנה וחודש נקבע תור לניתוח אשך תמיר חד צדדי ביום חמישי הקרוב.
הוא היה עם חום במשך הסוף שבוע וביום ראשון יצאה לו בגוף פריחה.
בביקור אצל רופאת הילדים נאמר לי שהוא חלה באדמדמת ועכשיו הוא בסיום המחלה. וכהוכחה לכך היא הראתה לי שהפריחה ירדה לכיוון הבטן והרגליים.
היום בבוקר (יום שני) הוא קם עם מצב רוח, כבר יומיים הוא בלי חום והפריחה מתחילה להעלם.
שאלתי האם לפי דעתך ניתן לנתחו ביום חמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח
פרופ' רפאל יודסין02/08/2010אין מצב לניתוח !! בכל אחת מהמחלות הוירליות יש צורך לפחות בשבועיים מירווח מגמר המחלה לחלוטין.
נשמע מתאים שתצלצלי למזכירה לדחייה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
נירית02/08/2010תודה רבה עלהתגובה המהירה.
כפי שהמלצת התקשרתי כבר בבוקר לאסותא, שם אנו אמורים לעבור את הניתוח, על מנת להתייעץ איתם ותגובתם היתה שלא צריכה להיות כל בעיה לבצע את הנתוח ביום חמישי,כפוף לבדיקה של בני לפני הנתוח שבכל מקרה היא הקובעת לגבי כל מקרה לגופו של ענין לבצוע הנתוח באותו בוקר.
שמעתי עליך רבות ולכן חשובה לי גם דעתך. אתה לא חושב שכדאי לחכות ליום הניתוח או ביום שלפניו שבודקים אותו על מנת לראות מה מצבו?
ידוע לך שלמצוא תורים עכשיו זה לא פשוט וקצת חבל לי לפספס אתץ התאריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרדמה וניתוח
פרופ' רפאל יודסין03/08/2010למיטב ידיעתי זה הנוהג העולמי. זה לא תלוי במרדים ספציפי אלא עקרון החלמה מלאה מזיהום וירלי. האם ההתייחסות למחלה וירלית שביטויה העיקרי בעור ולא המערכת הנשימה שונה ? לדעתי לא.
את יכולה להתייעץ הבקר טלפונית בשאלה ממוקדת במוקד הרדמה בילדים בהדסה או במומחה לזיהומים בילדים - פרופ אנגלהרד).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)