מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וושט הייתה מחוברת לריאה ולא לקיבה.אור26/08/2010
כיום אני בגיל 17 ועד עכשיו לא היו לי בעיות בשל הבעיה שנולדתי, האם יש מצב שתהיה בעיה כלשהית בעתיד? בהריון שלי או כל בעיה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיבור
פרופ' רפאל יודסין27/08/2010המצב היחידי לזה הוא אטמות הושט עם חיבור בין הושט לקנה.
מאחר ואין לך כרגע בעיה רפואית שאת מספרת עליה = אין לזה כל השלכה לעתיד.
אם נותחת בצלקת בבית החזה - את לא יכולה לצלול עם בלון אויר דחוס. רק עם שנורקל.
זו כל המגבלה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול למה?
אור13/10/2010למה אני לא יכולה לצלול עם בלון חמצן? מה זה עושה במידה וכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לשאול למה? - תגובה
פרופ' רפאל יודסין13/10/2010אני עונה בנתונים מאד חלקיים.
אם היה ניתוח בבית חזה מניחים שיש הדבקויות בין רקמת הריאה לסובב אותה. אין לזה משמעות לחיי היום יום אבל כשנושמים מול לחץ של כמה אטמוספרות כל בועה קטנה שפוקעת יכולה להביא לחזה אויר בלחץ ולמוות מתחת למים. קצת מסובך להסביר הכל במסגרת פה אבל שיטוט באתר של צוללנים או בעקבות המילים חזה אויר יביא יותר מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אור13/10/2010קודם כל תודה רבה, יש לי צלקת בבית החזה ואף פעם לא ידעתי דברים כאלו.
רציתי להתעניין יותר ולשאול אם זה קשור לבעיות נשימה בכללי? למשל בחושך מוחלט שקשה לי לנשום, בריצה וכדומה...?
ובהריון אין שום ביעה, שוב, נכון?
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו - תגובה
פרופ' רפאל יודסין14/10/2010תאורטית אין שום בעיה למעט אם לאחר הניתוח היתה הנשמה ארוכה מאד למשך ימים ושובועות.
אם ניתן לעלות שתיים שלוש קומות במדרגות בקלות ברור שאין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)