עזרה וריצאוקאלה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• עזרה וריצאוקאלה
    דוד
    18/01/2011

שלום לכם, עוד שבוע ישלי ניתוח לוירצוקאלה דרגה 2,וכבר חודש לא אוננתי ובטח שמלא זמן לא קיימתי יחסי מין, השאלה שלי עם אני יכול לקיים או לאונן, כי עם אני יחכה עד אחרי הניתוח ועוד שבועיים להתאושש זה כבר חודש וחצישאני צריך לחכות, אני ממש רוצה לפרק תלחצים לקיים יחסים או לאונן השאלה עם מותר?
    ובקשר לפעילות ספורטיבית זה אני בטוח שאסור, אבל עזרו לי בבקשה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה וריצאוקאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה וריצאוקאלה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    18/01/2011

בוא נתחיל בסיבה לניתוח בוריקוצל דרגה 2. יש הרבה דעות בנושא אבל אני מחזיק איתן בדעה שרק אם יש הוכחה לירידה הולכת ומתמדת בגודל האשך השמאלי (תמיד משמאל) - רק אז יש סיבה לפרוצדורה. הפרוצדורה המועדפת כיום היא זו שנעשית ברנטגן בהחדרת מעין פקק לוריד הנפוח במקום כניסתו לוריד הכליה. לפי רוב הסדרות יש בפרוצדורה הרנטגנית פחות מקרים שיש צורך לחזור על הפרוצדורה ופחות מקרים של היעלמות האשך (!!) אטרופיה.
    ולשאלתך - אין שום קשר לאוננות וליחסי מין. תעשה ככל שליבך חפץ ותחשוב אם אתה לא רוצה לשמוע דעה נוספת לגבי הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס שוב בבקשה

דוד
    18/01/2011

תודה רבה רבה לך על התשובה המהירה, רק להיות בטוח, אני יכול כרגע לאונן ..? זה לא יחמיר את המצב ?
    תודה.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס שוב בבקשה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    18/01/2011

התשובה בהחלט כן !! אין שום מצב רפואי שבו אוננות עושה לא טוב. להיפך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו, כנס בבקשה

דוד
    18/01/2011

ווא וא תודה לך , אתה לא יודע איך הרגעתה אותי, לא אוננתי במשך חודש, ועוד שבוע יש לי את הניתוח, תודה רבה לך ..
    אני מקווה שאתה צודק ולמרות שיש לי ביום ראשון את הניתוח מותר לאונן אני מקווה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו, כנס בבקשה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    18/01/2011

אחרי שתירגע כדאי שתחשוב על דעה שניה לפני הניתוח.
    דרגה 2 הינה דרגה קלה וברוב המקומות לא מנתחים בדרגה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס שוב בבקשה בקשר לניתוח

דוד
    18/01/2011

כתוב לי :
    דרגע III -II בין 2 ל3 , אמרו לי שזה לא חמור כול כך שזה באמצע כזה, אבל עדיין ישלי כאבים לא חזקים אבל כאבים באשך השמאלי וטיפונת בימיני, אתה פרופסור המתמחה ביזה ? אני מקווה שאתה צודק ושאני יכול לאוננן למרות הכאב,
    דווקא מחר ישלי בדיקה של 3 שעות לפני הניתוח ביום ראשון.

עוד משהו, יש עוד שיטה שזה יעבור חוץ מניתוח, כי ככה שמעתי?

בקשר לפעילות ספורט, ידוע לך עם אני יכול לעשות, עד לניתוח ? כי נסיתי לעשות הרגשתי כאבים.

ממש ממש תודה לך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו