מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש ראיהיפה08/10/2010
אני אישה בת 32, כחודש אחרי לידה בניתוח קיסרי, והבוקר אני חווה מין התקף של טשטוש ראיה בפעם הרביעית מאז החודש השביעי להריון. ההתקף הוא סוג של סינוור או כמו ניצוצות כאלה בהיקף שדה הראיה. כלומר את המרכז אני רואה ברור ומסביב ניצוצות.
בדר"כ ההתקף הזה מבשר כאב ראש חריף.
להלן מספר נתונים בנוגע לכאב ראש:
זו הפעם הרביעית בחיי שאני חווה זאת, פעמיים בסוף ההריון ופעמיים לאחר מכן
הייתי אצל 2 רופאי עיניים לאחר הפעם הראשונה שחוויתי זאת, הם עשו לי בדיקה בשילוב אטרופין, ושניהם אמרו אותו דבר: מדובר בהתקף מיגרנוטי, זו תופעה שכיחה בהריון, וסביר שזה חולף ויחלוף אחרי ההריון.
אולם זה לא עובר... מה דעתך? האם זה בלל השינויים בגוף? האם עליי ללכת שוב לרופא עיניים?
מה עושים כשזה קורה בנהיגה? (כמו הבוקר...?)
אודה מקרב לב להתייחסותך,
יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010לפנות בדחיפות לבדיקת עיניים עם הרחבת אישונים לשלול בעייה ברשתית או זגוגית העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויסקוטירס ואופטילאסטצחי07/10/2010
האם יש מניעה להשתמש בויסקוטירס (פעם ביום לפני השינה למניעת הדבקות העפעפיים )
בזמן טיפול באופטילאסט כנגד אלרגייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010ויסקוטירס אלו טיפות דמעות מלאכותיות מרוכזות וניתן להשתמש בהם ללא הגבלה כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזריקות אווסטיןחגי כהן07/10/2010
שלום רב, אמי אישה כבת 65 סובלת מבעיות בראייה שמחמירות בתקופה האחרונה, בצעירותה נותחה להסרת קטראקט משתי עיניה ומרכיבה משקפיים לראיה באופן קבוע. לאחרונה חלה החמרה בלחצים תוך עיניים וטשטוש ראיה עד כדי הגבלה ממשית ביכולת הראיה שהיתה לה מתקופת צעירותה ועד לפני כשנה. לאחר בדיקות רבות ובסיום שרשרת של טיפולים הציעה לה הרופאה טיפול מתמשך בזריקות אווסטין לטיפול בבעיה. שאלתי היא מהוא הטיפול החדשני, האם יש תוצאות באחוז גבוה וכן מה הם הסיכונים ?
אשמח לקבל תשובה מפורטת או כיוון למאמרים וכיו"ב
בברכה חגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים לניוון הרשתית
אגי ורמשטיין07/10/2010אני מציעה לפנות לעמותת נמ"ג לקבל יעוץ על כל מה שניתן לעשות לטיפול במחלה
יש להם גם כנס בקרוב
בברכה
רחל ו.
מומחית לשיפור תפקודי ראיה ושמירה על בריאות העין. מאמנת ראיה הקפית לחולי נמ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010זריקות אבסטין הם הטיפול האפשרי היחד יחד עם לוסנטיס לניוון מרכז ראייה וזה רק בחלק ממקרים. תכניס את המילה אבסטין ותקדם המון מידכ באינטרנט. Avestin
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ תוך עינידינה06/10/2010
האם אפשר לזהות לחץ תוך עיני כשהוא רק בהתחלה התחלה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010ודאי בבדיקת עיניים פשוטה אצל רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפייה במחשב בצג כאשר הכתב קטן מאדאריק06/10/2010
יש לי בעיה אני יש לי בעית ראיה של צילנר 4 ומספר 4 בשתי עיניים , התחלתי לעבוד עם מערכת במחשב היום במשרד שהכתב מאד קטן ולא ניתן להגדילו וגם טפסים מודפסים בכתב קטן מאד , לאחר סוף היום עיניים שלי שרפו וכאב לי הראש והרגשתי עייפות רבה , האם העיניים שלי יכולות להתרגל למצב , או שהמשך התאמצות העיניים להסתכל בכתב קטן עשוי לגרום לנזק בעיניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010ניתן לטפל בצריבה לאחר בדיקת עיניים . ניתן להגדיל מסך מחשב . יש מגוון פתרונות אך צריך בדיקה תחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקעית עין מעוותתאוסנת .פ.06/10/2010
הייתי אצל רופא עיניים עקב דלקת עיניים ואחרי הרחבת אישונים נאמר לי שיש לי קרקעית עין מעוותת שזה מפחיד. אבל לא קיבלתי תשובה למה שנאמר לי אשמח מאוד לקבלת אינפורמציה או אתר כלשהו שמפרסם מאמר בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010ייתכן ומדובר בניוון מרכז ראייה או שינויים אחרים לפנות לבדיקת עיניים נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות עינייםדינה06/10/2010
שלום,
אני בת 36 ותמיד הראייה שלי הייתה טובה.
אני רואה לא טוב מרחוק בעיין שמאל.
א. האם ניתן לזהות מחלת קטרקרט כבר בשלב ממש התחלתי?
ב. האם בעזרת משקפיים משתפרת ראייה במחלת קטרקרט? (אף פעם לא היה לי משקפיים).
* אני פשוט מפחדת מהמחלה הזאת, ויש לי שאלה, איך יודעים שצריך משקפיים וזה לא מחלה בעיניים.
תודה, דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
דינה06/10/2010האם במחלת קטרקרט, אז כשאני מסתכלת בעין שמאל כשאני מרימה את הראש אז מלמטה בעיניים אז אני רואה טוב, אז האם זה ככה גם במחלת קטרקרט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010אין מחלה בגילך של קטרקט צריך בדיקת עיניים מקיפה כולל הרחבת אישונים לאיתור הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובתך
דינה10/10/2010שלום,
עשיתי בדיקת עיניים עם טיפות להרחבת אישונים אך זה היה לפני חודש.
האם זה מספיק כדי לדעת שאין לי שום מחלה
הרופא אמר שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובתך - תגובה
ד''ר יובל דומניץ10/10/2010התשובה היא כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניוון רשתית יבש-טיפול להחזרת ראייהקובי05/10/2010
סבתא שלי סובלת מניוון רשתי יבש (לא רטוב) המונע קריאה של מלל, קושי גדול בזיהוי מוצרים במכולת וכן קושי כללי בזיהוי עצמים,
היא לא קיבלה טיפול עוזר אלא רק נתנו לה ויטמינים שונים כדי שלא יחמיר לה המצב למצב רטוב חס וחלילה,
לשאלתי, האם ניתן לטפל ולשפר את איכות הראייה באופן די משמעותי של סבתי (ולא רק טיפול שלא יחמיר המצב), והאם הטיפול הוא יעיל??
היא ממש עצובה על אי יכולת הראייה שלקתה בה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחכה לתשובה בבקשה
קובי06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010אפשר להפנותה למרכזי כבדי ראייה לקנות אביזרים שיעזרו לה יש בגעש ובחיפה. לא יודע כתובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניוון רשתית יבש
אגי ורמשטיין07/10/2010לקובי שלום רב
גם לך אני מציעה לפנות לעמותת נמ"ג לקבל מידע
יש להם גם כנס בקרוב לטובת החולים
יש להם קבוצות תמיכה ברחבי הארץ
יש מה לעשות כולל התאמת עזרי ראיה לקריאה,
באתר של נמ"ג תמצא פרטים
בהצלחה
רחל ו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010ניתן לפנות למרכז לכבדי ראייה בגעש או חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעינייםמייק05/10/2010
יש לי כתמים בראייה כבר קצת יותר משנה. לפני כשנה עשיתי בדיקה אצל רופאת עיניים והיא עשתה לי גם הרחבת אישונים ואמרה שהיא לא רואה בעיה. זה לא מפריע לי כל כך אבל זה קיים ואני גם רואה טוב ובלי משקפיים. העניין הוא שאני נמצא בלחץ נפשי תקופות מסויימות וזה נובע מזה אולי אבל זה עדיין מפחיד אותי לפעמים למרות שעשיתי את הבדיקה.
רציתי לשאול אם זה דבר מוכר כי קראתי על זה קצת וכתוב שזה לא נורא וצריך פשוט להתרגל לזה ואם זה לא בעייתי אין לי שום בעיה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעיניים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ05/10/2010ייתכן בעייה נוירולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מייק06/10/2010קראתי שזאת תופעה ידועה ואמרו לי שזה יכול לנבוע מלחץ נפשי אז הבנתי שאין בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ06/10/2010נכון מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיניים-עבודה מול מחשבדפני04/10/2010
שלום,
אני עובדת במשרד קטן, רוב היום מול מחשב. המסך די חדש. על הקיר ממול למעלה נמצא מזגן כשאני מקפידה לכוון את הכנפיים שלו למעלה אל התקרה והצידה ממני.
החדר מואר בתאורה פלורצנטית כאשר רוב שטח החלונות הנמצאים מולי מוגפים על ידי וילונות אטומים לאור. חלק קטן מול המחשב (מלפני, לא מאחורי) פתוח ונכנס אור יום.
העיניים צורבות כל הזמן. מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיניים-עבודה מול מחשב - תגובה
ד''ר יובל דומניץ06/10/2010ניתן לקחת דמעות מלאכותיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה מול מחשב
אגי ורמשטיין07/10/2010שלום רב
מומלץ לעשות מדי פעם הפסקות להביט לרחוק ולעפעף.
רחל ו. מומחית לשיפור תפקודי ראיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
יובל דומניץ08/10/2010לפנות לרופא עיניים לקבלת טיפול מתאים בטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבר מוזר ומפחיד שקרה לי היוםסקוביבון04/10/2010
היום קרה לי דבר מפחיד ביותר:
רקע: בת 50, עם משקפיים מס 11 +
פתאום לא הצלחתי לקרא. ראיתי חלקים מהעיתון.. חלק מהאותיות ראיתי וחלק
ראיתי לבן. כאילו אני עיוורת.. חלקית. זה נמשך בערך 20 דקות ואחכ עבר וראיתי הכל כרגיל...
זה היה מפחיד ביות. מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר מוזר ומפחיד שקרה לי היום - תגובה
ד''ר יובל דומניץ05/10/2010ייתכן בעייה בזרימת דם לעיניים לפנות בדחיפות לבדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קטרקטאלה04/10/2010
שלום רב
אבי רוצה להגיע מחו'ל לניתוח קטרקט, יש לו רק עין אחד. השאלה אם במצב כזה עושים ניתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קטרקט - תגובה
ד``ר יורם שוחט04/10/2010בהחלט כן. אמנם החשש מניתוח כאשר מדובר בעין יחידה גדול בהרבה מהחשש אצל אדם עם שתי עיניים רואות, אך זה אינו מצב נדיר ובהחלט מנתחים גם עיניים יחידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראיה מקרוב עם עדשות מגעאיציק04/10/2010
שלום,
אני צעיר בן 28 ואני מרכיב משקפיים.
כשאני מרכיב עדשות מגע - אני לא רואה טוב מקרוב וקשה לי לקרוא, ורק משקפי קריאה עוזרים לי...
כשאני עם משקפיים אין לי שום בעיה כלל וכלל.
ניסיתי כבר כמה סוגים של עדשות, ניסיתי להוריד קצת מהמספר שלי אך לשוא..
אשמח לקבלת עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה מקרוב עם עדשות מגע - תגובה
ד``ר יורם שוחט04/10/2010קשה לענות ללא בדיקה. יתכן שאיזון שרירי העיניים בעת הרכבת הדשות שונה מזה שבעת הרכבת המשקפיים (אפקט פריזמטי של המשקפיים). יתכן שמצטברת הפרשה מתחת לעדשות, שמקשה בעיקר בקריאה. יתכן שיש לך אקומודציה חלשה. כל אלה ניתנים לאיתור בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת משקפייםמיכל04/10/2010
שלום,
יש לי פער גדול מאוד במספרים של שתי העיניים (12 מול 4). אני בד"כ מרכיבה עדשות מגע, ובבית אני מרכיבה משקפיים שעדשה אחת שלהן היא 4 והשנייה עדשה עם מספר 0. השאלה שלי היא האם עדיף, שהעדשה השנייה במשקפיים (מלבד זו של ה-4), תהיה עם מספר 4 (כדי ששתי העדשות יהיו זהות) או אפילו 7? החשש הוא שדווקא אם אני אראה מטושטש בעין השנייה זה יותר יפריע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת משקפיים - תגובה
ד``ר יורם שוחט04/10/2010גם אם תרכיבי מספר 4 או אפילו 7 לפני העין שזקוקה למספר 12 הראיה בעין זו עדיין תהיה מטושטשת מאד. הגיוני להרכיב מספר דומה בשתי העיניים גם מבחינת המראה הקוסמטי וגם עקב האפשרות שמשקל העדשה השונה בכל צד במשקפיים יגרום להטיית המשקפיים לצד אחד. אם במצב כזה (4 או 7) תחושי אי נוחות מבחינת הראיה, חזרי למספר אפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת ראייהיפה03/10/2010
שלום רב,
לפני שנתיים היה לי היפרדות זגוגית (שעברה בשלום). נותר לי מעין צל (או זבוב בצד של העין).
לפני שבוע וחצי התחלתי טיפול בפרדניזון 15 מ"ג.
שמתי לב שהראייה שלי פעם טובה ופעם לא טובה, כלומר כאילו שהזבוב התחיל לזוז.
הלכתי לרופא עיניים שאמר שזה מהכדור, יכול להיות מצב שבו הפרדניזון מתחיל ל"שגע" את הזבוב והוא מתחיל להפריע לראייה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת ראייה - תגובה
ד``ר יורם שוחט04/10/2010אין קשר בין נטילת הפרדניזון לבין שינוי המצב של ה"זבוב".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)