מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים בלייזרנועם11/05/2010
גם לאחר שעשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים יכול להיות שהמספר שלי יגדל ויחזור לעצמו?
אם כן מה הסיכווים?,ואחרי כמה זמן המספר יתחיל לגדול שוב? ואם זה משנה מספר המשקפיים שלי הוא 1.5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/05/2010הלייזר מוחק את המספרים בנקודת זמן ואם מספר יגדל בעתיד הסיכוי לכך 5% תצטרך תוספת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהומים טפילייםעדי11/05/2010
שלום,
אני מלווה בהתנדבות משפחה סודנית.
לאם המשפחה יש פזילה חמורה בעין וכן כתמים לבנים, שעם הזמן נראה שהולכים ומתפשטים.
לאחר מחקר קצר שערכתי הגעתי להשערה שיכול להיות מדובר ב"עוורון הנהרות" או במחלה טפילית אחרת דומה.
האם יש טיפול? אם כן, למי אפשר לפנות לקבלת עזרה?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/05/2010להפנות לבית חולים למומחים לפרזיטולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי חולים פרזיטיולוגיים
עדי12/05/2010איפה יש באזור תל אביב? האם דרוש ביטוח מיוחד או שמקבלים כל אחד?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה בעיןנועם11/05/2010
שלום רב
במהלך משחק כדורסל אתמול קבלתי חבטה בעין. עד שהלכתי לישון (כשעה וחצי אחרי) עוד ראיתי מעורפל בעין הפגועה (לא ראייה מטושטשת אלא כאילו יש ערפל בחוץ). היום בבוקר הראייה כבר לא מעורפלת אך עדיין יש כאב משמעותי כשאני מזיז את העיין לצדדים (לא במנוחה). העין קצת אדומה אך ללא שטף דם משמעותי.
השאלה היא האם זה הגיוני לחכות עוד יום יומיים לראות אם הכאב עובר לבד (כמובן בהנחה שאני לא חש פגיעה בראייה או נפיחות/אודם יוצא דופן) או שפגיעה בעיין מחייבת בחינה מיידית של רופא.
בתודה מראש,
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועם
ד``ר יורם שוחט11/05/2010כל חבלה בעין מחייבת פניה מיידית לרופא עיניים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים ומסכי מחשבטורי11/05/2010
שלום,
אני בן 46 ואני מרגיש עייפות, טשטוש בראייה וכאבי ראש מול מסך המחשב וכן מפריע לי הבוהק בעיניים. האם החלפת מסך למסך גדול יותר יעזור ? האם החלפת מסך למסך גדול יותר בטכנולוגיית LED יעזור.
בחנות אמרו לי שמסך LED יותר טוב לעיניים.
תודה רב ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ11/05/2010יש סבירות גדולה שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר זרחניסמדר10/05/2010
בני בן 6.5 שיחק עם סטיק זרחני עד שנקרע ומעט מן החומר פגע בעינו האם זה מסוכן? מה עליי לעשות פרט לשטיפת העין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמדר
ד``ר יורם שוחט10/05/2010לפנות בדחיפות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בעינייםהלה10/05/2010
מזה מספר שבועות העיניים שלי אדומות משעות הצהריים ואילך.
אין לי תחושת יובש או אי נוחות בעיניים. אני אמנם עובדת מול המחשב כל שעות העבודה, יחד עם זאת העיניים מאדימות כבר בשעות הצהריים.
אמנם יש לי R. P. אך הופעת האודם בעיניים היא לגמרי חדשה אצלי.
מה זה יכול להיות ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלה
ד``ר יורם שוחט10/05/2010לפי התאור סביר להניח שמדובר ביובש. בכל מקרה אי אפשר לקבוע ללא בדיקה. ממליץ לגשת להבדק, כי אם לא יטופל עלול המצב להחמיר.
אין קשר ל- RP.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת אשמח לתשובהציף10/05/2010
בתי בת 6 מתלוננת על ראיה הפוכה ןעקומה מזה שבוע האמת שהיתעלמתי וכרגע זה נראה רציני בעקבות שאלות שאני שואלת אותה היא באמת רואה הפוך ובנוסף עקום מה זנ יכול להיות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציף
ד``ר יורם שוחט10/05/2010אי אפשר לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי קרניתיעל10/05/2010
שלום וברכה
אני כשנה אחרי ניתוח .PRK. המצב אצלי הוא כאבים בבוקר עם פקיחת עיניים , דומה לתיאור של אירוזיות חוזרות. שום טיפול במשחות גלים וטיפות כולל עדשה שניתנו לי לא עזר.
הבעייה השנייה - בעין אחת אינני רואה טוב לא מקרוב ולא מרחוק, הראייה לא יציבה וגם משקפיים לא ממש מתקנים את הכפילות שאני רואה בעיין.
לא אכנס יותר מידי לפתרון של הרופא שניתח אותי רק אומר שלדבריו אינו רואה שום שבירות ולכן אולי שולל אירוזיות. דבר שני לדבריו אני רואה מספיק טוב.
השאלה שלי היא
האם ניתן לעשות מיפוי כדי להוכיח לעצמי או לרופא כל שהוא שיטפל - ממה אני בדיוק סובלת?
אני זקוקה לבדיקה שתוכיח לי האם אני סובלת מאירוזיות והאם ישנו עוות מסוים הגורם לי לבעיית ראייה בעין .
אם בדיקת מיפוי היא אכן הבדיקה - האם היא בדיקה מסובכת?
לתשובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד``ר יורם שוחט10/05/2010בהחלט מקובל לעשות מיפוי קרנית אם הראיה אחרי הניתוח אינה טובה. הבדיקה אינה מסובכת - סוג של צילום.
בבדיקת עיניים אפשר לגלות סימנים לארוזיה חוזרת גם אם אין ארוזיה בזמן הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקטנופר09/05/2010
ערב טוב,
רציתי בבקשה להתייעץ, סבי בן 85 וסובל מזה שנים מאחת מעיניו, הוא בקושי ורואה בעין זו, והיא גורמת לו לכאבי ראש עזים וסחרחורות, לאחרונה הופיעה נקודה לבנה על העין, וכאשר הוא ניגש לבדוק נאמר לו שבעזרת טיפול עם טיפות עיניים המצב ישתפר, אך לצערנו, בשבוע האחרון המצב רק התדרדר, ולאחר בדיקה של מספר מומחים, נאמר שיש לו קטרקט שהתמוסס בתוך עינו והמצב עלול להחמיר ואף לגרום לעיוורון גם בעין השנייה וכי מומלץ לעקור אותה.
נקבע לו ניתוח ליום רביעי בצהריים בתאריך 12.05 , רציתי לדעת עם מי ניתן להתייעץ בנושא ולקבל חוות דעת נוספת, והאם ניתן לעשות משהו נוסף מלבד העקירה?? האם זה נחוץ?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
ד``ר יורם שוחט09/05/2010לצערי אין אפשרות להמליץ בפורום על רופא מסוים.
מכיוון שמדובר בהחלטה על עקירת עין נראה לי שרצוי להתייעץ עם רופא בכיר (ברמה של מנהל מחלקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביאיטיסנעמה09/05/2010
יש לי כבר למעלה משבועיים דלקת בעין הפנימית באיזור הקידמי
אני מטופלת בטיפות סטרואידים בהתחלה 6 פעמים ביום ואחר כך ירדתי בהדרגה
כל 5 ימים טיפה פחות היום אני שמטיפה בבוקר וטיפה בערב. היום התחילו לי כאבים בעין
וטישטוש בראיה, כאב ראש האם עליך לפנות בהקדם לרופא עיינים או מידיית למיון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
ד``ר יורם שוחט09/05/2010פני מיידית כדי לוודא שאין עליה חדה בלחץ התוך עיני, שעלולה לגרום לכאב ולטשטוש הראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Folaters וקטרקטדודי09/05/2010
שלום דוקטור.
אני בן 45, אחרי ניתוח קטרקט בעין אחת.
תמיד היו לי Floaters בעיניים. (זבובונים בעין)
יש לי תחושה כבדה שה Floaters החמירו עקב ניתוח קטרקט שעברתי.
האם הם ניתנים לאיבחון על ידי רופא?
האם ייתכן והם התרבו עקב הניתוח?
יש לי ניתוח בעין השניה. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודי
ד``ר יורם שוחט09/05/2010אתה מציין שתמיד ראית floaters. הקטרקט גרם לירידה בראיה, ובמסגרת המיסוך הכללי של הראיה היה גם מיסוך של ה-floaters. עם הוצאת הקטרקט הראייה הצטללה, ועכשו גם הם נראים בצורה חדה יותר.
ללא קשר, ניתוח קטרקט גורם לשינוי ב"שיווי המשקל" הפנימי של העין, ויתכן מצב שאתה רואה עכשו floaters חדשים.
לגבי הניתוח בעין השניה - הבחירה אינה בידיך שהרי תצטרך לעבור אותו בכל מקרה (אם לא תנתח, הראיה תרד בהדרגה עם התקדמות הקטרקט). לכן ה-floaters אינם שיקול בהחלטה על ניתוח העין השניה, ובהחלט יתכן שהם יפריעו גם בעין השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה:
דודי10/05/2010אציין כי אני לא מרגיש שנעשה לי נזק בעין בעקבות הניתוח,
ואני מקווה שגם תוצאות הבדיקה יאמרו אותו דבר.
אך בכל זאת:
האם יש בניתוח קטרקט סיכוי להתרבות ה-floaters?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודי
ד``ר יורם שוחט10/05/2010בעקבות ניתוח יש אפשרות להתרבות ה-floaters.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה.
דודי12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותאסמתי09/05/2010
שלום רב
היום בבוקר נכנס לי לעין (רכיבה על קוטנוע) משהו קטן גיצ/זבוב/חול? דבר שיגרתי אצל רוכבי אופנוע בלתי זהירים כמוני ללא משקפי שמש או מגן . ובניגוד לפעמים קודמות הכאב נמשך שעתים
עד שהלכתי לרופא עינים שהוציא לי את זה בשניה ואמר שנכנס משהו והוא הוציא ונשארו קצת סריטות לכן עלי לעצום עינים ל-24 שעות ולשים משחה 3 פעמים ביום שבוע. האם הוא לא הגזים קצת?
ושאלה נוספת יותר מטרידה - שאלתי בציניות מכיון שאני משתמש במשאף סימבורטק 160 המכיל סטרוידים פעמים ביום שנה וחצי רצוף (וזה אמיתי - נגד אסתמה) - האם יש תופעת לואי. הרופא ענה לי "לא תופעת אלה תופעות רבות" - לא היה לו זמן לפרט כי הוא מיהר מאוד...
אז מה קורה פה - מה התופעות ?
דרך אגב אני בן 43 רואה 6:6 + כל חיי מצליח לקרוא שלטים ממרחקים עצומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד``ר יורם שוחט09/05/20101. לא הגזים. יש סכנת זיהום ויש סכנה לארועים חוזרים של קילוף הקרנית.
2. סטרואידים חודרים למחזור הדם גם כשהם ניטלים באמצעות משאף. נטילת סטרואידים תקופה ממושכת יכולה להשפיע על אברים שונים בגוף, כולל העיניים (הופעת קטרקט או גלאוקומה). לכן מומלץ להיות במעקב סדיר של רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי דלקת עפעפיםאייריס09/05/2010
שלום רב
בעלי מזה כשלושה חודשים עם דלקת עינים בעפעפים
זה התחיל כדלקת ויראלית.(טיפות דקסאפרין,דאמטצין).
יש רגישות לשמש טלוויזיה אינטרנט ואפילו אורות בבית.
קיבל מרופא עינים טיפול רפואי משחת אריתומצין לפני השינה וטיפות בלפמיד סטרואודים 2 פעמים ביום.
הטיפול הופסק עקב רגישות בעינים(תחושת בערה בכל העינים)\בהמלצת רופא העינים.
לעיתים נאלץ ללכת עם משקפי שמש באוטובוס או בימים חמים.
האם יתכן שבעצם מדובר בדלקת אלרגית,?כי שבוע לפני במהלך הלימודים ישבה לידו תלמידה שהתלוננה על דלקת עינים אלרגית ושבוע אחר כך הוא לא הרגיש טוב.
האם יש סיבה לרגישות לאור?בשעות הערב והלילה מתלונן על אי נוחות בצפייה בטלוויזיה או מול מחשב תחושת בעירה בעינים עינים צורבות האם יש קשר?
האם יש מושג עינים רגישות וכיצד ניתן להביא לריפוי הדלקת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/05/2010ייתכן תגובה אלרגית או דלקת עפעפיים כרונית צריך לפנות לייעוץ נוסף לרופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ולה מתחת לעיןחגית כהן09/05/2010
שלום רב,
אני אמא לילדה בת 7, לפני כ-8 חודשים יצא לביתי בעין גולה מתחת לריסים, נפוחה בצבע אדום,כשנוגעים ממש אפשר להרגיש את הג'ולה, הרופאין המליצו לי קומפרסים חמים או ניתוח.
עכשיו אחרי כל אותם חודשים של ניסיון לרפא את זה נהיה לה גם בעין השניה.
בעין השניה זה קצת אחרת, יותר פנימה והפעם זה מפריעה לה לראיה.
יכול להיות שזה חיידק/וירוס, האם ניתוח יעזור וירפא את זה סופית ? יש עוד תרופות סבתא כאלו או אחרות שאפשר להמליץ לי ? אנחנו חסרי אונים וביתי מצוברחת מאחר וזה משפיע לה על הלימודים, כל הזמן שואלים ואומרים לה שיש לה שעורה וזה מעליב אותה.
אנא עזרו לי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/05/2010לגשת לטיפול לרופא עיניים מדובר בכלזיון או אבצס בעפעף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעינייםחגית08/05/2010
שלום, עברתי כריתה של בלוטת התריס ולאחר מכן טיפול ביוד .
לאחר כחדשיים התחלתי לסבול מיובש בעיניים שבהתחלה לא קישרתי לבלוטת התריס ורופא העיניים המליץ לי על סוגי טיפות של אינטביוטיקה. לאחר שציינתי בפניו את עברי הוא הפנה אותי לרופאים אחרים, עברתי שטיפת דרכי דמעות ובנוסף סוגים שונים של טיפות שהאחרונה שבהם "רפרש טירס " כל הטיפות לא עוזרות ואפילו לא מקלות על היובש והלחץ בעיניים.
ראוי לציין כי בכל בדיקות העיניים צויין כי ראייתי הינה 6/6 .
התופעות של היובש אצלי הינם הפרשה צמיגית שקופה ודמעות במשך כל היום הטישו כבר הפך להיות חלק בלתי נפרד ממני אך לא נראה לי שאין פתרון לבעיה זו אלא להשלים עם המצב .
אני סובלת מתופעה זו כבר כ- 8 חודשים
תודה, חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ד``ר יורם שוחט08/05/2010קשה לענות לך ללא בדיקה יסודית. התופעות המתוארות יכולות לנבוע גם מדלקת בעפעפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)