מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "עין קופצת"יפעת06/04/2010
שלום ד"ר
אני בחורה בת 30 - מזה כחודש בערך יש לי קפיצות בעין ימין בחלק התחתון של העין
על בסיס יומי כל כמה שניות גם במהלך הלילה כשאני סוגרת עיניים במטרה להירדם אני עדיין מרגישה אותה קופצת וזה נהיה יותר כשאני ממצמצת - השאלה שלי היא:
ממה זה יכול לנבוע? האם עליי להתייחס לזה ביותר רצינות או שזה פשוט יעבור לבד?
זה יכול להיגרם מזה שאני עובדת הרבה עם מחשבים? אני נמצאת ליד מחשב כ 8 שעות ביום.
אם עליי להיבדק על ידי איזה רופא? עיניים או משהו שקשור למערכת העצבים?
אשמח לקבל ממך הכוונה --- זה כבר ממש מציק לי...
תודה רבה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010זו תופעה לרוב בלי הסבר בחלקה יכולה להיות נוירולוגית. עם הזמן ימים עד שבועות נעלמת לא להילחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות זריקות אבסטיןהדס04/04/2010
שלום,
בעקבות הופעת הבהובים בעין ולאחר מכן עיוות בראייה, הופנתי לחדר מיון עיניים (הינני כבת 30).
בבדיקות נמצא CNV אידיופטי בעין ימין עם SRF והרופא הסביר כי הטיפול במקרה זה הוא זריקת אבסטין. הוא גם ציין כי לעיתים זריקה אחת אינה מספיקה, ונדרשות אף 3 זריקות עד שקיים שיפור משמעותי.
קיבלתי זריקת אבסטין והונחתי לחזור לבדיקה כחודש לאחר מכן.
רופאה נוספת שבדקה אותי ציינה כי התוצאה היא מאוד אינדיווידואלית, אך בדר"כ אנשים מדווחים על שיפור בראייה תוך כמה ימים.
לצערי, מאז עבר כשבוע ועדיין לא חל שיפור, אפילו קל ביותר.
האם עלי להמתין כחודש ואז לחזור למיון או שמא עלי לקבוע תור בהקדם על מנת לקבל זריקה נוספת?.
תודה,
הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010ההחלטה של מומחה לרשתית. התוצאות יכולות לקחת יותר ממספר ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים דומעותמירה04/04/2010
אימי בת 83 וסובלת מדמעות בעיניים לאורך כל היום. בבדיקה אמר לה הרופא כי זה הגיל.
משום מה נראית לי תשובה המחמקת. האם נכון או שיש סיבות אחרות הניתנות לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010צריכה להבדק על ידי רופא עיניים ישנן הרבה אפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים מתחת לעינייםאסי04/04/2010
שלום רב,
אני בן 26, ויש לי שקעים מתחת לעיניים עם צבע עור שחור (פגמנטציה גנטית),
אני רוצה לעשות מילוי באמצעות חומרי מילוי טבעיים - חומצה היאלרונית, לשקעים האלו.
רציתי לשאול האם מבחינת בריאותית לעיניים זה מסוכן או יכול להיות מסוכן להזריק חומר כזה בעור שמתחת לעיניים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010זה לא קשור לעיניים. צריך רק מומחה לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסי -המומחה כיום זה ד"ר ליפשיץ
שירי17/04/2010כיום מספר 1 בעולם למילוי השקעים מתחת לעיניים זה ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה -הכי הרבה ניסיון בעולם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' כלי דם בולטים בלחמיתיוסף04/04/2010
שלום..
שאלתי היא : ראיתי אצל אמי מס' כלי דם בולטים בלחמית גם ללא הסתכלות ב slit lamp . מה זה אומר והאם יש צורך בטיפול כלשהו (אמי מעל גיל 50) ?
תודה
יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010לפנות לבדיקת רופא עיניים אולי יש לה דלקת בלחמיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעין שמאלרווית04/04/2010
שלום רב,
מזה כחודש יש לי גירוי בעין שמאל. כמו תחושה של לכלוך שמציק. מהתבוננות במראה לא נראה משהו חריג.
מה זה יכול להיות ?
אשמח לתשובתכם,
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010לפנות לבדיקת רופא עיניים לא להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שמדאיגה אותי מאודחסוי03/04/2010
אני בחור בן 23 סובל מזה שנתיים מצריבה בעיניים ותחושת אי נוחות אשר גורמת לי למצמץ ולכווץ את העיניים באופן מתמשך.מתוך צורך לסגור אותם
מה שקורה לי בעצם זה שלקראת שעות הבוקר המוקדמות אני לא חש באי נוחות הזו.. אלא לאחר כמה שעות אני מרגיש מעין תחושת עייפות בעיניים וצריבה ובכך צורך פשוט לסגור אותם!!
אני מרגיש שמזה שנתיים המצב רק הולך ומחמיר ואני פשוט לא יכול לתפקד כמו שצריך דבר זה מפריע לי מאוד מבחינה חברתית.
חשוב לציין כי פניתי הרבה פעמים לרופאי עיניים שונים שעשו לי בדיקות ונתנו לי הרבה סוגי טיפות אך לשווא. אני אובד עצות ומתסוכל נא את עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך בעיית יובש בעיניים תתקשר
דודו04/04/20100505520350 דודו יש לי תרופה ליובש דבר איתי אני יעזור לך אני סבלתי מיובש רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010אין לי הצעות בלי בדיקת עיניים מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בעין ימיןגיא03/04/2010
שלום, שמי גיא, בן 36, לפני כעשר שנים חויתי התפרצות ראשונה של הרפס בקרנית עין ימין, שהשאיר את חותמו בתור אולצרה. עד לא מזמן כשהייתי מביט דרך חריר הייתי רואה כתם קטן, שביום יום טשטש לי כמובן את הראיה. באותה התפרצות לא נתנו לי שום תרופה מעבר לזובירקס, לא גלולות למניעת התפרצות עליהן קראתי מאוחר יותר בפורומים ולא שום דבר דומה. במהלך השנים היו ימים בהם הרגשתי שהמצב מחמיר, אבל מכיוון שבניגוד לפעם הראשונה לא היתה דלקת שגרמה לי לסינוורים לא ידעתי מתי היתה התפרצות ומתי לא (בכל אופן תמיד טיפלתי בזובירקס). בחודשים האחרונים אני מרגיש שקיימת החמרה טוטאלית, ובמבט דרך אותו חריר (טריק שלימד אותי בזמנו רופא עיניים) אני רואה כתם רחב מאוד וכמובן שהראיה גרועה. רציתי לשאול מאיזה מצב אפשר להתחיל לחשוב על השתלת קרנית. מפורומים שקראתי ברור לי שהשתלת קרנית חייבת להיות מלווה בדיכוי המבנה הגנטי של ההרפס, ושקיים סיכוי להתפרצויות במהלך האופרציה וכמובן שלאחריה. הענין הוא שאני מתחיל לחשוש מאוד מעוורון ולא יודע מה לעשות. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010כדי להעריך את מצבך צריך בדיקת עיניים מקיפה ואז להחליט איך לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום
נטע.ד.16/05/2010חויתי באופן אישי מצב של התפרצות אקוטית והמליצו לי על מטפל בשם אופיר שלונסקי- מטפל ברפואה סינית, אשר עוד בטלפון הסביר את חומרת המצב, הבטיח לעשות את מירב המאמצים כדי לעזור לי והשביע אותי לא לפסוח על טיפול קונבנציונאלי.
כבר לאחר 10 ד' של טיפול היתה הקלה בכאב ובנפיחות.
ניגשתי לטיפול רפואי אשר לא הזדקקתי לא בסופו של דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפר וכושר ראיהאמיר02/04/2010
אני עובד קרוב ל 43 שנה בעבודות עפר מפעיל D9 כמובן תחום העבודה כשמו הוא כל הזמן עפר עף לי לתך העיניים, לאחרונה אני מרגיש שכושר הראיה שלי ירד כך גם העלו תוצאות של בדיקות שערכתי האם העפר אשר נכנס לי לעיניים יכול להיוות הגורם לירידה בכושר הראיה שלי, לציין כי כל הזמן העיניים שלי אדומות ?
נא תשובתך בהקדם ד"ר נכבד
בתודה מראש
וובברכת חג שמח
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010אין קשר לעפר. בכל מקרה מומלץ בדיקת עיניים בגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה אתם מתקרבים קרובסתם עםמשקפיים01/04/2010
כשאתם קוראים את השאלה הזאת ? סטנדרט מטה את הראש קדימה פחות מ30 סמ בקושי עט יכול להכנס בין הראש למסך האף ממש נוגע במסך כשאתם קוראים... :-) מצדיע לכם מצטער על הסתמיות,אבל זה מעניין
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010צריך להתאים משקפיים אם צריך להתקרב למסך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ובעיות ראיהאבי תבורי01/04/2010
שלום רב . אני סובל מבעיית יובש בעיניים תקופה ארוכה ומטופל בתחליף דמעות הייפוטירס , כמו כן יש לי בעייה מולדת עין ימין עצלה מלידה ואין לי איזון בראיה . בעין ימין אני רואה טוב לקרוב ובשמאלית לרחוק אני נעזר במשקפיים אבל המצב הזה מקשה עליי עבודה מול מחשב וצפיה בטלויזיה . אימי התעוורה מגלאקומה בבדיקות שערכתי נכון להיום הלחץ התוך עיני תקין . שאלתי : איזה פתרונות קיימים לבעייתי ולמי אוכל לפנות . בברכה אבי תבורי
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010ניתן לשקול ניתוח קטרקט אם אתה מבוגר אן ניתוח לייזר בצעיר לפנות לחוות דעת למכון לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת קרניתנועם01/04/2010
שלום רב,
אימי בת 75 סובלת מרטינופתיה סכרתית עברה לפני חמישה חודשים ניתוח להשתלת קרנית.
הניתוח לא הצליח כלומר היא לא רואה כמעט בעין.
מדובר להבנתי בהחלפה של כל הקרנית.
היא עדיין עם כל 16 התפרים ועם שגרה של טיפות יומיומית.
שאלה אחת היא האם לא מקובל להשאיר לאישפוז אחרי השתלת קרנית
במקרה הנ"ל? מהם השיקולים והאם לאישפוז יש יתרון בהחלמה.
שאלה שניה היא אם ניתן לשפר את המצב ואיך.
תודה וחג שמח
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010אין צורך באשפוז הכל יכול להיבדק ולהיות מטופל במסגרת מרפאות חוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' יובל
נועם02/04/2010תודה על תגובתך.
רק למען הדיוק הרופאה של אימי שקלה לאשפז אותה
אבל מנהל המחלקה החליט אחרת, אני מניח שלרופאה
שמבצעת ניתוחים יש בכל זאת שיקול דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה במצח ו שטף הדם בארובת העיןאלי01/04/2010
שלום רב,
שלשום נפלתי במהלך צעידה וראשי נחבל במצח.
הייתי אצל רופאת המשפחה שלא יכלה לטפל בדבר כי לא נגרם זעזוע מח
ישנו שטף דם חזק במצח (המצח מאד נפוח) וכל הדם הגיע לארובת העין ומסביב לה ובעצם סוגר על העין, העין עצומה. הכל נפוח בגוונים סגולים ארגמניים כהים. (מצורפת תמונה)
האיזור מסביב לעין מאד רגיש לי ואני חוששת לפגיעה בעין בצורת זיהום, יש מעט הפרשות...
האם מסוכן?
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010חייב בדיקת עיניים בהקדם הסבירות לפגיעה בעיניים קלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הסבירות קלושה
אלי02/04/2010מדוע יש צורך בבדיקת עיניים בהקדם?
העין עצמה לא נפגעה אך בחלק הלבן השמאלי שלה שטף דם כמו בכל האיזור המקיף את ארובת העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ14/04/2010הסבירות לפגיעה בעיניים נמוכה אך אני לא יכול לייעץ לך עם ממצא כזה לא לעשות כלום במיוחד כשלא בדקתי אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, תינוק בן 9 ימים עם דלקתDH31/03/2010
שלום רב,
בני בן תשעה ימים סובל ממוגלה בעיניים. רופאת ילדים נתנה לו פנימיקסין שתי טיפות ארבע פעמים ביום למשך עשרה ימים.
קראתי שתרופה זו אינה מומלצת לתינוקות מתחת לגיל חודש.
האם התרופה יכולה לגרום לנזק בגיל זה? בנוסף, לתינוק יש צהבת יילודים.
האם המינון לא גבוה מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010אין בעייה עם התרופה גם בגיל מתחת לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש כבר חצי שנהישראל31/03/2010
שלום דוקטור,
בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבי ראש. אני בן 24 . אני יכול לנסות להעריך שכאבי הראש מופיעים כמעט כל יום, בשעות שונות. הכאב מופיע בין פעם לארבע פעמים ביום למשך כשעה בערך.
ההרגשה היא כאילו יש יד נעלמה שלוחצת לי על המח בכח. הכאב הוא עמום ולוחץ בדרך כלל על שלושה איזורים: איזורי הרכות, האזור שמעל הרכות והאזור שמאחוריהן. תלוי במצב רוח של היד הנעלמה...
ולמה אני שואל את זה כאן? אני מרכיב משקפיים עם מספר גבוה בשתי העיניים, 4 בשמאל ו5 בימין. ולפני חודש האופטומטריסט גילה שבשתי העיניים עלה לי המספר במספר אחד.
שאלה 1: האם יש קשר בין כאבי הראש לבין העובדה שהמשקפיים שלי אינם תואמים לראיה?
שאלה 2: מדוע ההדרדרות בראיה שלי אינה נעצרת. כשהתחלתי להרכיב משקפיים בכיתה ה' האופטומטריסטית, לאה, הבטיחה לי שזה יעצר בסביבות גיל 20. עברו 4 שנים מאז גיל 20.. ואני ממשיך לאבד את הראיה שלי. אני מוכן לעשות הכל כדי להפסיק לאבד את הראיה שלי. (אפילו הוצאתי אלפי שקלים על שיטות אלטרנטיביות של ד"ר בייטס וכו') מה עושים.
הצילו.
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדוקטור כנראה בחול
ישראל01/04/2010הדוקטור כנראה בחול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/04/2010ראייה יכולה בעולם מחשבים להשתנות גם בגיל 30 ומעלה אין שליטה על כך. כאבי ראש יכולים להיות ממשקפיים לא מתאימים או סיבות אחרות לפנות לרופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)