מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קטרקט בעבריהודה03/07/2010
ד"ר שלום!
נולדתי עם קטרקט דו עיני וועברתי ניתוחים להסרתו בגילאים 9-10 ולפי מיטב זכרוני והבנתי הושתלו לי עדשות מלאכותיות בשתי העיניים, בנוסף, בעין ימין הראיה שלי למרחק טובה יותר ובשמאל הראיה לטווח קצר של קריאה (דבר שנעשה במכוון), בסוף הניתוח ותקופת החלמה בכל עין בוצע "ניקוי" בלייזר. מאז אני מרכיב משקפיים. כיום אני בן 20 ועם הזמן אני שם לב שהראיה שלי נפגמת והמספרים עולים (נכון להיום עין ימין בסביבות 2.5 ושמאל 5.5 עם צילינדרים). רציתי לדעת האם הדבר יכול לנבוע מכך שהעדשות המלאכותיות אינן מתאימות יותר ואם יש איזושהי אפשרות לשפר את הראייה שלי (ניתוח לייזר להסרת משקפיים תקף במקרה שלי?) כדי שאוכל לתפקד טוב יותר ביום יום?
בתודה מראש, יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה
ד``ר יורם שוחט05/07/2010בתאוריה ייתכן שאפשר לעזור באמצעות ניתוח (מותנה בנתוני העיניים) אך יש לזכור מספר דברים חשובים:
1. בגילך המספרים עוד עלולים להשתנות, ולא מבצעים כל ניתוח כל זמן שהמספר לא התייצב.
2. בכל ניתוח יש סיכון, והסיכון עולה כאשר מדובר בעין שכבר נותחה בעבר.
3. יש מקום לנסות עדשות מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לתשובך
יהודה06/07/2010לד"ר יורם תודה על התשובה המהירה, בנוגע לתשובתך, האם עדשות מגע יכולות לגרום ללשיפור בראייה בשונה מהמשקפיים שאני מרכיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודה
ד``ר יורם שוחט06/07/2010קיים פער משמעותי במספר בין שתי העיניים. במצב כזה עדשות מגע יכולות לתת איכות ראיה טובה יותר מאשר משקפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט עם צילינדרמאיר02/07/2010
לדר יורם שוחט שלום תודה על תשובתך רציתי לדעת אם אפשר ? אם המחיר להשתלת עדשה טורית זהה לעדשה רגילה לקטרקט או יקר יותר (אם אפשר אז בכמה בערך) והאם עדשה טורית היא דבר בטוח לטווח רחוק. תודה מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיר
ד``ר יורם שוחט02/07/2010צילינדר 2.5 אינו נחשב קטן. בבדיקה אפשר לאבחן אם מקור הצילינדר הוא בקרנית או בעדשה הטבעית.
רק בעקבות בדיקה יסודית אפשר יהיה להמליץ מה השיטה המועדפת בכל מקרה אינדיבידואלי.
עדשה טורית יקרה בכמה אלפי שקלים מעדשה רגילה.
העדשה הטורית בטוחה כמו כל עדשה תוך עינית, והסיכון לתזוזה קטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאילו שערה בעיו.רחל01/07/2010
בזמן שאני מסתכלת מופיע משהו שעובר את העין ונעלם נראה כאילו שערה. או צללית שמלווה את המבט. תופעה זו מתרחשת מדי פעם לעתים פעם אחר פעם לעתים במרווח זמן יותר גדול.זה הופיעה פתאם ללא כאב ,גירוי או התערבות חיצונית.
מה זה יכול להיות? לגשת מילרופא? לחכות כמה ימים ולראות אם ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
ד``ר יורם שוחט02/07/2010מדובר בשינויים בזגוגית, שהיא הג'ל שבתוך העין.
כמו בכל מקרה של הפרעה בראיה או שנוי בראיה יש צורך להבדק על ידי רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בארובת העיניםשחף01/07/2010
יש לי לחצים כארובת העין נבדקתי הלחץ תוך עיני הוא 12 נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד בעינים לשלול פעילות של בלוטת המגן. למה היא יכולה להזיק לעינים? איך מתנהלת הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחף
ד``ר יורם שוחט01/07/2010פעילות יתר של בלוטת התריס עלולה לגרום בלט עין או פתיחת יתר של מפתח העפעפיים. במצבים מתקדמים יותר ייתכנו פגיעות נוספות בעיניים.
בבדיקה אולטרסאונד מצמידים בעדינות מכשיר לעפעף הסגור. הבדיקה אינה כרוכה באי נעימות ואין בה קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל ד"ר יורם שוחט-תיקון הראייהjacob beny01/07/2010
אני בגיל 50+ ונזקק למשקפי ראייה \קריאה לקרוב,מזה מספר שנים שהמספר עלה עד 3.5 כיום.למרחק מתחילה להיות בעייה,כמו צפייה בטלויזיה כבר לא נקייה,,, מה ניתן לעשות לתיקון.שיפור ראייתי. אשמח לשמוע ממך ד"ר יורם שוחט. רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל jacob beny
ד``ר יורם שוחט01/07/2010אתה סובל מרוחק ראיה. אנשים הסובלים מרוחק ראיה יכולים לראות היטב ללא משקפיים בצעירותם באמצעות פעולה של השריר הפנימי בעין האחראי על המיקוד. האפקט של השריר הזה נחלש עם השנים, ולכן הם נזקקים למשקפי קריאה בגיל מוקדם יותר מאשר אנשים שאין להם רוחק ראיה. עם הזמן יזדקקו גם למשקפיים למרחק.
האפשרות הפשוטה ביותר היא משקפיים מולטיפוקאליים, שמאפשרים ראיה חדה לכל הטווחים. אם אינך רוצה להרכיב משקפיים ישנם גם פתרונות כירורגיים כגון ניתוח לייזר או ניתוח החלפת עדשה. ההמלצה האינדיבידואלית יכולה להנתן רק אחרי בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ראייה-ד"ר יורם שוחט
jacob beny01/07/2010תודה ד"ר שוחט על התאור המפורט,כנראה אזדקק ליעוץ מקרוב ,להמשך . רב תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בעין ימין ובעין שמאלנעמה30/06/2010
שלום רב, לפני כמה חודשים גילתה רופאת העיניים שיש לי נבוס קטן בעין ימין ואמרה לי שיש לעקוב אחריו ולהתייחס אליו כמו אל נקודת חן שיכולה חלילה להתפתח למשהו ממאיר, ולקחתי את זה מאוד קשה.(יש לי עיניים בהירות ואני קצרת ראיה) אלא שלפני כחודש קרה משהו אחר: בעין שמאל ראיתי פתאום מבועה מטיילת ובנוסף בשעת הלילה היו הבזקים וחשבתי שמישהו עומד מאחורי עם מצלמה או שיש ניידת משטרה אבל כשהסתובבתי אחורה לא ראיתי דבר. למחרת הגעתי לרופא עיניים שהסביר לי את נושא הג'ל בעין והסביר לי שזה נזק בלתי הפיך ושהנבוס בעין ימין הוא קטן מאוד, ושאם בנוסף לזבובים והחוטים שאני רואה יחזרו שוב הפלשים דחוף לביה"ח. כבר באותו ערב חזרו הפלשים, הגעתי לביה"ח נבדקתי והכל היה בסדר כלומר אין היפרדות רישתית. לפני שבועיים שוב נבדקתי אצל הרופא ושוב הכל באותו מצב כלומר יש זבובים, יש חוטים, יש הבזקים - אבל אין קריעה של הרשתית. לפני יומיים שלושה הבחנתי במשהו נוסף: גם בעין הימנית החלו לטייל לי זבובים ואילו בעין שמאל אני רואה מעין מיסוך כלומר אני רואה, אבל לא ממש צלול כאילו שיש משהו לפני העין כמו איזה קרום. יכול להיות שחטפתי בגילי (58) קטרקט? או שזו התפתחות נוספת בתופעה של הזבובים וההבזקים? תודה וסליחה שכל כך הארכתי. אני פשוט במצב קשה מהתופעות האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010תהליך ההפרדות של זגוגית העין מהרשתית יכול להמשך אף מספר חודשים ותופעות אלה קשורות אליו. אין קשר לקטרקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה להבין מדבריך שאני נמצאת
נעמה01/07/2010באיזה שהוא תהליך הדרגתי שבסופו הרשתית תיפרד? כלומר באיזשהו פרק זמן המצב שאני נתונה בו היום יילך ויחמיר עד כי הרישתית תפרד, ואז גם אצטרך לעבור ניתוח.... או שמא לא תמיד הרישתית נפרדת. אני מבולבלת ומודאגת. אין משהו שיכול לעצור את התהליך הזה? האם אני צריכה ללכת לרופא עיניים שמתמחה ברישתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010זה לא אומר שתהיה לך היפרדות. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אני נמצאת במעקב של רופא קופ"ח
נעמה01/07/2010האם זה מספיק? או שכדאי לפנות לרופא מומחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייהב30/06/2010
לפני מספר חודשים הייתי מעורב בתאונת דרכים בה נפגעתי בפנים.
מאז אני רואה פחות טוב ומבדיקה שעברתי נמצא כי אני צריך להחליף מספר בעדשות המשקפיים .רציתי לדעת האם ניתן לקשור את התאונה לירידה בכושר הראייה שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010לפעמים יש קשר לחבלת ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאוקומהadina30/06/2010
איפה ואצל איזה רופא מומלץ לערוך בדיקה לגלאוקומה
מה הטיפול המומלץ-ליזר, טיפות
ומי נחשב הטוב ביותר לעשות טיפולי ליזר בגלאוקומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010כל רופא עיניים מבצע בדיקה לשלול גלאוקומה. ולפי זה מחליטים איך להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בעינייםהדס29/06/2010
כבר זה זמן מה שיש לי בעין נימים אדומים. הייתי לפני כחודשיים בבדיקת עיניים מקיפה ונראה לי שאז הם כבר היו שם אבל שכחתי להסב את תשומת לב הרופאה אליהם.
אין לי כאבים או משהו אחר...תחילה חשבתי שזה מאלרגיה אבל זה מצב די קבוע.
האם ייתכן שזה ממאמץ של העיניים (כיוון שאני צריכה משקפיים ולא ממש משתמשת בהם)?
מה ההשלכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010לרוב הנימים מגירוי בעיניים אך ייתכן כמצב בסיסי של עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בקריאהשם חסוי29/06/2010
שלום,
יש לי בעיה לא ידועה עם העינים.
אני לא לובשת משקפיים,ואני רואה צצויין בלעדיהם
-אז מדובר בבעיה אחרת:
כשני למשל מנסה לקרא ספר,אחרי זמן קצר אני מתחילה למצמץ
כי אני מרגישה שמשהוא מכביד לי על העיניים
-במצמוץ אני סוגרת את העיניים חזק ובחוזרקה מגלגלת אותם למעלה,עם לחץ
זה קורה לי גם לרוב כשאני משחקת בפלאפון
-ובכלל זה קורה לי תמיד,זה מאד מעצבן-לא זוכרת מתי זה התחיל
אבל יש לי את זה כבר מלא זמן
כשאני מנסה לראות במראה מש יש לי,אנינ רואה נים אדום וארוך לכיוון האישון
-ברגיל לא זה לא נראה.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010צריך בדיקה מקיפה לגבי יכולות הקריאה שלך. וכן בדיקת עיניים מקיפה שקרוב לודאי תפתור את הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גם העיניים קשורות?רעות29/06/2010
שלום,
אני נמצאת בחודשים האחרונים בניסיון לאבחן הפרעות שונות ומשונות בחלקים רבים של הגוף - עייפות וחולשה, מערכת העיכול והשתן, מפרקים, רקמות חיבור .... בנוסף לכל ה"צרות" אני רואה הרבה נקודות וקווים שחורים משוטטים בשדה הראייה. זה התחיל קצת לפני שכל הבלאגן בגוף התחיל, והן לא חולפות.
רופאת עיניים אחת טענה שמדובר בהיפרדות הרשתית ורופא אחר טען שמדובר בשינוי בנוזל זגוגית העין ומשהו שהוא כינה בשם snail tracks.
אני מעוניינת בחוות דעתכם, האם יש קשר בין התופעות בעיניים לשאר המיחושים? האם יכול להיות שזה חלק ממחלה מערכתית?
ועוד שאלה- איך אדע מי מהרופאים צודק באבחנתו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/06/2010נקודות שחורות מול עיניים קשורות לקוצר ראייה ולא לתופעות האחרות בגופך. אין לכך טיפול אך צריך הרחבת אישונים ובדיקה אם אין קרעים ברשתית או חורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיינים בולטת מה זה?דוד אריה28/06/2010
שלום לכבוד המומחים!
שמתי לב שלבני יש עיינים בולטות ,וכן העפעפים ומתחת לעינים(שקים),התופעה הזאת קיימת שנים רבות,ובהדרגה למעשה זה התחיל אחרי השרות הצבאי-הוא בן 32 שנה-,אבקש מאד לדעת ולהפין את התופעה הזאת והאם היא קשורה לבעיות אחרות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/06/2010לפנות לבירור תפקודי בלוטת תריס וקודם לכן לבדיקת עיניים מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיינים נפוחות
דוד אריה29/06/2010לדר דומיניץ
אני מודה לך מעומק ליבי
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות אורטוקיילאנה28/06/2010
שלום ,אני השתמשתי בעדשות אורטוקיי (בלילה) במשך 3 שנים עכשיו אני הפסקתי בגלל הלידה והטיפול בתינוקת בלילה , האם אפשר לחזור אחרי תקופה ? אני גם שוקלת לעבור ניתוח לייזר כמה זמן אחרי לידה מומלץ לחקות ? המספר שלי -1.5-2 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/06/2010לא ממליץ על אורטוקיי מסוכן לעיניים סכנת זיהום. את מוזמנת להגיע לבדיקת התאמה לרשת קר 0544964170 אני המנהל הרפואי שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר חדש במשקפיים ...ליאת28/06/2010
לפני כחודשיים, ולאחר שהבת שלי ריסקה את המשקפיים הקיימות שלי :~) הכנתי משקפיים חדשים באופטיקה פרטית (מציינת כי תמיד קניתי באופטיקנה ונבדקתי שם תמיד).
בחנות דקו אותי ונאמר לי שעלה לי המספר מ-1 ורבע ל-1.75 אבל ירד הצילינדר, כלומר, שיפור כלשהו בראיה.
אספתי את המשקפיים לאחר כשבוע
מאז היו לי מספר פעמים כאבי ראש, וכבר פעמיים מאז דלקת בעין שהדביקה תמיד גם את השניה, עד לרמת צורך בטיפול במשחה וטיפות עיניים מיוחדות.
האם יש מצב שפשוט בדקו אותי לא נכון, והמספר שגוי/צילינדר שגוי (היה לי ממש קטן בכל מקרה), וזה גורם לתופעות שציינתי?
בכל מקרה, בכוונתי ללכת למקום אחר לעשות בדיקה נוספת, סהכ במשקפיים האחרונות שלי, הרגשתי שאני רואה מעולה וכמובן לא היו כאבי ראש ודלקות.
תודה מראש על התשובה.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ28/06/2010כאבי ראש ממשקפיים נובעים ממשקפיים עם מספר או צילינדר לא נכון. דלקת עיניים לא גורמת כאבי ראש. אך ייתכן גם כאבי ראש ממקור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי היא גם ...
ליאת29/06/2010תודה על התשובה, השאלה היא האם כתוצאה ממספר או צילינדר לא נכון, יכולות גם להיווצר דלקות העיניים שהופיעו לי? או שזה כנראה ממקור אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה... תודה
ליאת01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ01/07/2010אין קשר בין מספר בעיניים לדלקות עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעף נפוחגלי28/06/2010
בחודש מרץ השנה התעוררתי עם עפעף נפוח (מעל העין - זה היה נראה כמו שיש שעורה) וגרד בעין.
רופאה איבחנה זאת כדלקת וקיבלתי טיפות ומשחה (מקסיטרול)
כחודשיים לאחר מכן התנפח העפעף בעין השנייה ושוב אותו טיפול - בדיקת עיניים תקינה.
הרופא אמר שלדעתו זו תגובה אלרגית.
קיבלתי גם טיפות עיניים לעיניים יבשות כי הרופא טען שהעיניים שלי יבשות - אני עובדת כל היום מול מחשב.
היום בבוקר קמתי שוב עם עפעף נפוח.
האם יתכן ומדובר בדלקת כרונית של העפעפיים? האם יש מה לעשות כנגד זה? - יש לציין שמהבוקר אני עם קומפרסים של תה והאיזור נראה טוב יותר.
תודה, גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ28/06/2010זה לא דלקת כרונית. הטיפול צריך להיות אינטנסיבי ומתמשך לפתירת הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל במה מדובר - עד כמה שניתן לאבחן?
גלי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/06/2010צריך בדיקת עיניים לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל במה מדובר - עד כמה שניתן לאבחן?
גלי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל במה מדובר - עד כמה שניתן לאבחן?
גלי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)